VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ringrostig på Bloggandet.

Hej! Har inte riktigt förstått att jag beslutat mig för att blogga igen. Och jag vill säga förlåt för att det nu gått så många dagar emellan. Men till mitt försvar så blev jag förkyld med feber och fick boka av tre dagars jobb. Vilket betydde att det inte hände något speciellt att skriva om, plus att min mobil behövde bytas ut. Och på den tillfälliga mobilen gick det inte ens att blogga ifrån, så nu vet du varför.

Ska verkligen försöka få kläm på bloggen och hitta min form. Jag är ingen datamänniska och därför har jag i nuläget ingen dator att blogga ifrån. Det gör bloggandet lite svårare, och jag måste lära mig hur skrivandet blir på mobilen. Så jag tackar för överseende och lite tålamod på resans väg. Och tar tacksamt emot goda tips och råd ifrån dig som läser bloggen 😉

Igår kände jag mig 100% frisk, så när min yngsta dotter Vanessa bad mig om hjälp med att ta lite fina höstbilder i Hagaparken sa jag självklart ja. Så passade vi även på att ta en lång skön promenad, och Vanessa blev nöjd med bilderna. Vanessa är en sådan älskvärd ung kvinna, och att hon alltid ber mig om min hjälp är något jag verkligen värdesätter.

Tänk vad tiden ändå går fort… helt otroligt att minstingen i familjen ( Vanessa ) fyller 17 år till våren. Och hon går nu sitt första år på Gymnasiet, med ett tydligt mål i sikte med sin utbildning, Vanessa vill bli Mäklare. Det har även hennes äldre syskon också haft, Felicia har alltid älskat att hålla på med Smink & hudvård så därför utbildade hon sig till Make up Artist. Och Antonio har alltid velat bli snickare, så det självklara valet blev bygg för honom.

Det viktigaste för oss som föräldrar är hur som helst att dom går klart skolan. Sedan vad deras framtida profession blir, det är inte det viktiga. Bara dom hittar något som känns utvecklande och meningsfullt.

Imorgon måndag ska jag till Bobbys Hårstudio och göra om mitt hår hos Tilda igen. Det ska bli så skönt. Jag äter ju sedan snart 1 år tillbaka Bobbys kosttillskott – Bobbys SuperHair och nu känns det verkligen som att mitt egna tunna hår börjar att ta sig. Det växer iallafall mycket fortare och sakta känns det som att det kan bli fylligare också. Det är det jag hoppas mest på faktiskt, sen har jag väldigt svårt och se mig själv sluta sätta i extentions helt och hållet, jag har ju använt mig utav det i hela 18 år nu. Så tillsvidare så kommer jag fortsätta med extentions och att äta Bobbys SuperHair varje dag under lång tid framöver. Däremot vet jag inte vad jag ska köra på för längd imorgon.

Vad tycker du? Ska jag ha långt som på bild.1 eller kort som på bild.2 ?!?

Jag trivs i båda! Så jag får se vad jag känner mest för imorgon när jag väl sitter på salongen 😉 Jag ska färga min utväxt imorgon med. Jag är ju faktiskt 48 år, så inte så konstigt att de små grå kommer smygandes nu hahaha. Men om jag jämför med min älskade mamma. Så kom de små grå sent på mig. Mamma var helt silvergrå i hela håret redan när hon var 30. Så alla sa alltid att jag förmodligen också skulle bli gråhårig tidigt. Men det är jag faktiskt långt ifrån att vara, fast när det väl börjat. Så kan det gå väldigt fort….

Nej, nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig. Jag ska gå upp 5.30 för en morgon pw på 1 1/2 timme och sedan äta frukost, duscha och göra mig i ordning. För kl.9 redan ska jag vara på salongen.

Glöm inte att följa mig på Instagram om du inte redan gör det🤗 Anna Toledano Book heter jag där.

Ha en fortsatt skön kväll och sov så gott.

Kram Anna.


Kommentarer


 1. Cecilia 4 november, 2018 on 22:35 Svara

  Kul att se att du är igång och bloggar igen.
  Själv ska jag sova länge i morgon och sedan pyssla hemma för att sedan åka iväg och sjunga.

  Kram

  • Anna Book Toledano 5 november, 2018 on 06:42 Svara

   Tack Cecilia, låter som en toppendag 👍🏽

   Anna.

 2. Lisa 4 november, 2018 on 22:44 Svara

  Hej Anna!
  Vad det gäller längd på håret, så tycker jag den kortare frisyren. Du passade verkligen i det.
  Ha det bra o sov gott

  • Anna Book Toledano 5 november, 2018 on 06:41 Svara

   Tack Lisa, ja jag får se hur jag känner när jag väl sitter i frisörstolen 😊 Trivs ju som sagt i båda.

   Anna.

 3. Åza Brennander 5 november, 2018 on 08:40 Svara

  ÄNTLIGEN säger jag! Varmt välkommen hit älskade vän! Kram Åza

  • Anna Book Toledano 5 november, 2018 on 21:30 Svara

   Tack tack Åza 😃

   Kram Anna.

 4. Stina 5 november, 2018 on 21:52 Svara

  Åhh vad fin Vanessa är på bilderna. Du är fin i det mesta men det kortare är snäppet bättre tycker jag 😉

  • Anna Book Toledano 5 november, 2018 on 22:06 Svara

   Tack Stina, jag ska hälsa Vanessa det 🤗

   Ja, jag gillar det korta…men på onsdag kommer jag bestämma mig 😉

   Tack för att du läser och kommenterar, det uppskattas.

   Anna.

 5. Anonym 6 november, 2018 on 22:27 Svara

  Vanessas hårfärg är så fin!! Hon passar bra i den!

  • Anna Book Toledano 6 november, 2018 on 22:43 Svara

   Hej Anonym!
   Vanessa hälsar och tackar 😀

   Mvh Anna.

 6. Roger Adler 6 november, 2018 on 22:29 Svara

  Du ser ut som en onaturligt modellerad skyltdocka. Inte vackert alls.

  • Anna Book Toledano 6 november, 2018 on 22:48 Svara

   Hej Roger Adler!

   Smaken är som baken, delad.
   Vilken tur att jag inte är din fru då 😉😂
   Och jag vet ju om att jag är naturlig, ja, förutom mina tänder då 😁😂😂😂

   Men vad roligt att du iallafall läser min blogg och trots allt tittar på mina bilder👍🏽

   Ha det gött / Anna.

 7. Sanna 8 november, 2018 on 21:32 Svara

  Hej Anna. Kul att du bloggar nu också 😊

  Jag blir nyfiken på vad du jobbar med nuförtiden? Har aldrig fått kläm på det riktigt 😉 Ha en bra kväll ☺️

  • Anna Book Toledano 8 november, 2018 on 21:38 Svara

   Hej Sanna, då ska jag hjälpa dig. Jag jobbar på samma sätt jag gjort de senaste 34 åren. I underhållningsbranschen ☺️

   Anna.

   • Sanna 8 november, 2018 on 21:48 Svara

    Men vad mer specifikt gör du, om man får vara nyfiken? 😉 Jag är inte så insatt i nöjesbranschen som du 😉 man kan väl jobba med jättemånga olika saker? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna