VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bra start på veckan 👌🏽

Denna måndag började helt perfekt med en 1 1/2 timmes PW på morgonen. Sedan hem och duscha, äta lite frukost och fixa till mig. För att sedan åka till en utav mina två frisörer, Tilda och fixa håret. Det var många kunder och telefonen gick varm, så vi hann inte riktigt klart idag. Men grovjobbet blev klart och jag ska vara tillbaka på onsdag och göra resten.

Sedan hämtade min älskade man upp mig och vi gav oss iväg på husjakt 😉 hela 3 st hus var vi och tittade på. Det är verkligen spännande tider just nu, vi tittar vitt och brett och lever inte efter några andra begränsningar än dom vi själva sätter upp för oss. Och det känns otroligt bra! När vi började prata om hus första gången för snart 20 år sedan hahaha. Så kunde jag BARA tänka mig att bo i Nacka där jag växte upp. Så är det inte längre….nu vill vi verkligen pröva något nytt. Och ingen utav oss är orolig för att flytta längre ut / bort från stan och alla bekvämligheter. Vi är rörande överens om att vi bor alldeles för bekvämt och nära till allt. Och det är inget någon utav oss mår bättre utav, tvärt om. Strukturen blir luddigare och okynneslivet blir såååå mycket större. Det vill vi alla sätta punkt för.

Därför ser vi verkligen framemot att få ett annat lugn i omgivningen, ett hus med plats för alla ( och några till 😉 ) en trädgård, garage & egen parkering!!! Och där eftertanke och god planering, åter kommer upp på schemat.

Vill inte ha 1 minut till mataffären längre, behöver inte Mall Of Scandinavia, är mindre och mindre inne i Stockholms City och ingen utav oss har helt enkelt inte samma behov att ha precis ALLT bara runt hörnet hela tiden. Är tacksam för att det var så när barnen var mindre och vi har fått 16 1/2 fantastiska år här i vår bostadsrätt. Men nu äntligen efter nästan 20 års prat om att en dag bo i hus…så känns det helt fantastiskt att den drömmen snart blir vår familjs verklighet ❤️

Och vilken kommun vi än hamnar i, så är jag övertygad om att det kommer bli bra. För jag håller fortfarande fast vid det som jag sa på mitt och Robertos bröllop för snart 18 år sedan. Jag kan bo vart som helst så länge jag får bo med min familj.

Nu ska jag snart lägga mig, ska upp 05.30 och ta min PW, sedan blir det morgonmöte och dubbning. Och sedan avslutas kvällen med högklassig Show och galaafton ⭐️ och DET kommer bli MAGISKT!!!

Sov så gott och tack för att du läste. Kommentera gärna och kom med konstruktiva tankar om du vill ha något speciellt på bloggen? Det blir sååå mycket roligare om ni interagerar med mig här😉

Puss och hej

Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Madde 6 november, 2018 on 12:57 Svara

  Härligt 🙂 det är en speciell känsla att se på hus och jag hoppas ni hittar ett riktigt mysigt 😍

  • Anna Book Toledano 6 november, 2018 on 14:21 Svara

   Tack Madde!
   Ja, det är det verkligen. Spännande och utmanande.
   Det blir säkert bra, man måste våga satsa och pröva något nytt i livet. Annars lär man sig aldrig något nytt 😊

   Anna.

   • Madde 6 november, 2018 on 15:56 Svara

    Absolut :) man ångrar bara det man aldrig prövade :) stort lycka till.

 2. KH 7 november, 2018 on 11:43 Svara

  Det skulle vara SÅ kul att få ta större del av husletandet! Även inredning nr ni hittat ert drömhus :)

  • Anna Book Toledano 7 november, 2018 on 14:59 Svara

   Hej KH!

   Själva husletandet kommer vi hålla mer för oss själva. Vi kommer ta god tid på oss och inte rusa in i första bästa.

   Men när vi väl hittat rätt, då blir det mer 😀

 3. Ellie 9 november, 2018 on 12:24 Svara

  Rekommenderar starkt Österskär / Åkersberga kommun! Har bott i Solna hela mitt liv fram tills augusti i år då vi flyttade till vårt första hus, trivs super bra!

  • Anna Book Toledano 9 november, 2018 on 15:26 Svara

   Hej Ellie!
   Tack för tipset, vi tittar även på Åkersberga och Österskär. Det finns så underbara omgivningar där.
   Grattis till huset och härligt att ni trivs 😊

   Mvh Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna