VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En bättre Tisdag🍁🍂🍁

Hej! OBS! Ber om ursäkt att ni kommer se två olika typsnitt på texten i inlägget. Måste ha kommit åt något som jag inte förstår 🙈 Så jag ska se om jag kan rätta till det senare. Men just nu hinner jag inte – läser du inlägget, så förstår du varför. Hoppas på överseende iallafall.

Dagen började kl.05.15 för mig, och kl.05.30 gav jag mig ut på en PW i ganska precis 1 1/2 timme. Men usch och fy så kallt det var! Vintern kommer bli en sjukt stor utmaning för mig när det kommer till träningen. Eftersom efter min medverkan i Biggest Loser VIP förra året, så lärde jag mig att verkligen njuta utav träning i naturen. Och jag känner att jag får ut så mycket mer utav träningen i skog och mark…än vad jag får i gymmet. Så det kommer bli några tuffa och lite smått trista månader för mig, då jag faktiskt måste ta tag i att bli minst lika bra på att börja känna mig hemma i ett gym också. Jag behöver ju börja bygga lite muskler nu med, sakta sakta. Men mest för att stärka buken, ryggen, axlarna, armarna & mina knän. Fast det tar tid och kommer att kräva mycket tålamod. Jag får ta det en dag i taget och försöka behålla ett positivt mindset, så ska det nog bli bra tids nog.

Efter min PW, duscha jag, åt frukost och gjorde mig iordning. Sedan åkte jag iväg på två möten – dom gick båda bra 😉 och direkt efter det åkte jag till dubbstudion i ett par timmar. Det är alltid kul och jag trivs i den miljön.

Sedan blev det dock lite stressigt hem, för att duscha, byta om och fixa till mig på nytt. Och hinna laga middag. Eftersom killarna jobbar sent, Felicia är iväg på galej med sin vän Alexander. Och jag ska iväg på Galapremiären utav mina vänner Brynolf & Ljungs nya show Cirkeln på Cirkus ikväll kl.19.30 tillsammans med Vanessa. Vi ser verkligen framemot att se Jonas och Peter live igen, jag och Roberto har ju medverkat i deras tv-program. Och det spelar ingen roll hur många gånger eller hur nära man än står dom när dom är in action – man fattar INGENTING 🙈🤔😂 och det är helt fantastiskt att se dom. Så ikväll kommer vi verkligen att få det trevligt och njuta, det är jag helt övertygad om.

Jag lovar att berätta mer om showen i morgondagens blogginlägg. Önskar dig också en skön och mysig kväll, vad du än gör och vart du än är.

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Cecilia 6 november, 2018 on 20:51 Svara

  Jisses, vad tidigt du går upp. Jag går inte upp så tidigt om jag inte har en tid att passa.
  Hade gärna följt med på en PW. Håller med dig om att det är roligare att träna ute i naturen än på ett gym.
  Älskar att göra den träningen som man gör i vardagen utan att tänka på att det är vardagsmotion.
  Igår gick jag 3 km av att städa och tvätta här hemma, vilket är svårt att tro. I dag blev det 1 km och jobb vid datorn.
  Kram

 2. Karl 6 november, 2018 on 23:12 Svara

  Kallt!? Var ute vid 06.00 och redan då var det 8 + ute

  • Anna Book Toledano 7 november, 2018 on 00:01 Svara

   Hej Karl, ja JAG tyckte det var kallt, jag hade nämligen ovanligt tunna kläder på mig i något konstigt material som släppte in minsta lilla luft hahaha. Men jag började annars frysa redan när det var 15+
   För JAG är en riktig liten fryslort, som har 25+ inomhus redan, för jag fryser helt enkelt.

   Alla är vi olika och så får det vara inte sant? Den personliga uppfattningen och känslan är ju inget man rår för.
   Sen beror det väl på vart du var ute och gick imorse också kanske? Känns som att du antar att du vet vart jag gick. Gör du det🤔🤔🤔
   Men du kanske vet mer om mig än jag gör själv?!?

   Ha det gött nu & njut utav plusgraderna så länge du tycker dom är varma och minusgraderna med när dom kommer💪🏽👌🏽👍🏽 Det blir ju kanon för dig😁

   Ha det!
   Anna.

   • Nina 7 november, 2018 on 07:39 Svara

    Herregud, vad du är på hugget direkt Anna. Räcker väl att skriva att DU tyckte det var kallt . Alla tycker inte som du vet du.
    Ha nu en fortsatt underbar kall morgon

    • Anna Book Toledano 7 november, 2018 on 08:40 Svara

     Hej Nina, inte på hugget alls på det vis du uppfattat.
     Skrev bara min åsikt, och det måste jag väl ändå få?
     Blev inte det minsta sur eller arg som du upplevde….och det är så klart trist.
     Men jag svarar bara och i skrift är det lätt att misstolka.

     Och tack, jag kommer ha en underbar morgon. Idag klädde jag nämligen på mig vettigt och bättre, frös dock liiiite iallafall 🙈
     Men jag ska mest hålla mig inne idag och bli bortskämd på olika vis☺️
     Ha en fortsatt fin dag du med.

     Mvh Anna.

   • Annette 7 november, 2018 on 07:42 Svara

    Usch vilken otrevlig ton du har Anna. Så fort man inte tycker som du och smeker dig medhårs så blir det långa svar . Din attityd får du nog granska lite kära du. / Annette

    • Anna Book Toledano 7 november, 2018 on 08:48 Svara

     Hej Annette!

     Oj! Usch och allt så tidigt på morgonen. Men där har du verkligen missförstått mig. För så är jag inte alls, och det vet man om man känner mig. Men men, som jag skrev till personen som ifrågasatte hur jag kunde tycka det var kallt. Alla är vi olika och uppfattar/upplever/känner olika i lika situationer. Inget är väl mer rätt eller fel?
     Jag älskar värme och har ingen tolerans alls för kyla, så fjompig är jag hahaha. Men det är väl ändå inget att peka finger om….och göra en sån stor sak utav eller?
     Sen bör du kanske själv följa ditt eget råd.
     Ha en fin dag 🍁🍂🍁

     Mvh Anna.

 3. Biggan 7 november, 2018 on 20:07 Svara

  Man kan ju bemöta en annans åsikt på ett mer ödmjukt sätt. Inte utgå från att man är stalkad..

  • Anna Book Toledano 7 november, 2018 on 20:35 Svara

   Biggan?

   Va??? Stalkad???
   Jag är ödmjuk. Det kommer ingen kunna ta ifrån mig, allra minst du som inte ens känner mig. Skrives med min yttersta respekt, men också helt ärligt.
   Sen tolkar man saker som man vill. Och gillar man inte mig…ja, då är det bara att sluta läsa bloggen.
   Ganska enkel lösning kan jag tycka.

   Ha det fint / Anna 😊

 4. Eva Stenborg 8 november, 2018 on 08:14 Svara

  Hej Anna :) jag tycker också att det är kallt. Burrrr! Jag hejar på dig och du kommer fixa fina muskler på gymmet. Ha en underbar dag! Kram Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna