VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Taxi in till stan… huge mistake, like really big mistake!!!

Hej fina!

Vilken dag jag haft idag och än är den inte slut. I korta drag, så började jag morgonen som vanligt med en PW och idag klädde jag på mig ordentligt. Frös dock liiiite iallafall, men som jag påpekat…jag är en riktig piplisa redan när det kommer under 15+ grader och det kommer nog aldrig att ändras hahaha. Så det kommer bli en lång vinter och många pip 🙈😂 När jag kom hem så duschade och fixade jag till mig, för idag var både jag och Felicia inbjudna utav Life Of Svea till en lyxig Bloggfrukost på Hotel At Six vid Brunkebergstorg 6.

Så otroligt gott, fräscht och lyxigt – och vilken fin service. Kan varmt rekommendera att detta är ett riktigt trevligt ställe att lyxa till det med din familj eller vänner. Eller varför inte ta frukostmöte nån gång istället för lunch.

Jag fick trevligt och givande sällskap utav Isabella Jedler – Head Of Influencer, Lisa – Head Of Content & Linda – Sales Manager som alla jobbar på Life Of Svea, samt Felicia som bloggar på Devote.se/feliciabook om framför allt Make up, hudvård & skönhet. Och alltid glada Christina Melin som numera även är min bloggkollega här på Allt för Föräldrar.

Och under frukosten så fick jag mycket glada och överraskande nyheter om bloggen. Nämligen att jag ligger på Topplistan på plats nr.9 🙈🙌🏽🤗🙏🏼 HUR KUL!?!

TACK så väldigt mycket till alla er som kommer in och läser. Vilken morot att jobba vidare och se till att hitta varierande, kul & bra innehåll. Ni anar inte hur överraskad jag blev. Jag hade varit nöjd med topp 100 eller 50! Det har ju bara gått 8 dagar sedan jag började, så stort tack för support och intresse.

Så detta blev jag väldigt glad för. Efter frukosten så gick jag lite på stan med Felicia. Vi besökte ZARA och där köpte jag en Parfym som heter WHITE – den doftar så gott. Som nytvättad tvätt och doften håller i sig väldigt bra. Sedan gick vi vidare till Sephora och där köpte jag en palett med ögonskuggor i 9 olika gröna nyanser till Felicia ( som blev överlycklig för det lilla 😂 smink är ett safe card ) hennes palett kommer från märket, HudaBeauty och heter Emerald Obsession. Och så köpte jag en palett med 7 olika färger till mig själv, från en utav mina egna favoritmärken Marc Jacobs som heter Eye-Conic Glambition nr.720 kommer lägga upp bilder senare idag på min Instastory, så kika där om du vill se paletterna. Sedan mötte jag upp min man, som tog med mig till Eataly en stund.

Sedan var det dags för mig att gå till Tilda på Bobbys Hårstudio, för att färga mina extensions från Toupemabelgal som var lite för ljusa denna gången. Och så klippte hon mig färdigt. Vi hann inte riktigt klart i måndags, då jag hade bråttom iväg på 3st husvisningar. Men nu är det klart! Och som alltid är jag så nöjd och det känns skönt att allt är nyfixat.

Så här blev det.

Bättre bilder kommer i nästa inlägg. Eller så kan du alltid följa mig på Instagram. Där uppdaterar jag ofta och lägger upp på InstaStory.

Nu är kl.16.30 och jag sitter på bussen hem. Och det leder in mig på det ytterst dåliga beslutet jag tog imorse. THE BIG MISTAKE!!! Nämligen att ta en taxi in till stan, från Frösunda Port i Solna – Fy f…

Det misstaget kommer jag inte göra om, dåligt beslut för miljön när det är så kort resa och riktigt onödigt för plånboken! Så nu har jag köpt nytt busskort igen. Jag har sedan i våras börjat åka kommunalt. För stressen med trafik, köer, vägtullar, bensinkostnaden, avgaser, dåligt med parkeringsplatser och onödigt dyrt med parkering också. Så för miljön och plånboken åker jag mer kommunalt, går eller cyklar ( på våren och sommaren )

Bil och taxi kommer jag bara ta vid dom tillfällena det verkligen behövs, då vi till exempel ska iväg och titta på flera husvisningar på en och samma dag. Eller när vi åker och storhandlar.

Och med det sagt, nu är jag hemma och ska ha en lugn och skön kväll med familjen. Hoppas du också får en mysig kväll och tack ännu en gång för att du läser bloggen🙏🏼 Lämna gärna en kommentar och fortsätt ge mig förslag på innehåll som skulle intressera just dig som läsare.

Bjuder på lite fler bilder från morgonens lyxiga frukost⭐️

STOR kram / Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Junitjej 7 november, 2018 on 18:58 Svara

  Så gott allt ser ut! Fortsätt blogga, du gör det bra!

 2. Marie Louise Abrahamsson 7 november, 2018 on 21:47 Svara

  Hej! Lägg gärna ut recept på den goda och nyttiga mat du gör emellanåt.. Skulle vara trevligt.. Det skulle nog uppskattas tror jag rejält… Du är ju så duktig på det..
  mvh.. M-L-A

 3. gunilla 7 november, 2018 on 23:47 Svara

  Ska bli spännande och ett härligt och bra nöje att följa dig på din blogg/gugge666

 4. isabella jedler 8 november, 2018 on 09:43 Svara

  Världens bästa rubrik hah! Tack för igår fina <3

  • Anna Book Toledano 8 november, 2018 on 13:40 Svara

   Isabella!

   😉🙏🏼 Tack själv fina du.

   Kran

 5. Cecilia 8 november, 2018 on 15:49 Svara

  Åh, vad roligt att bloggen går så bra. Du skriver långa och härliga inlägg, med intressanta bilder.
  Önskar dig en trevlig helg.
  Kram

 6. Gunilla 8 november, 2018 on 22:32 Svara

  Det såg gott ut!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna