VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En bra dag 🍁🍂🍁

Hej! Som vanligt började jag dagen med en PW , dusch och frukost. Sedan var jag på ett möte med ett Produktionsbolag – det var givande.

Direkt efter mötet åkte jag till Ulriksdals Värdshus för att möta upp en för mig in person, ny bekantskap. Louise Hafdell – Unna dig ( Fd. Äntligen Sockerfri ) som jag började följa för lite drygt 1 1/2 år sedan på Instagram. Vi bokade en lunch idag. Och hon är en stor inspiratör och vi har på många sätt liknade erfarenheter och mycket utav det som Louise delar med sig utav, känner jag igen mig i. Vi åt en varsin otroligt god Lammfärsbiff med fetaost och pratade länge och väl om livet. Jag fick hennes utfinna Kalender för 2019 & en jättefin vattenflaska🙏🏼🥰🙏🏼 Kände mig riktigt bortskämd, tack snälla fina Louise så otroligt mycket för idag.

Vi bestämde oss för att ses snart igen och baka eller göra lite julgott tillsammans. Det ser jag verkligen framemot.

Efter långlunchen på Ulriksdals Värdshus så uträttade jag några ärenden och sedan åkte jag hem. Nu har jag lagat middag, ska ta mig ett varmt skönt bad. Sen ska jag titta på La Casa de Papel.

Ha nu en riktigt skön kväll och tack för att du besöker och läser bloggen.

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Stina 16 november, 2018 on 15:08 Svara

  Duktig du är som går upp tidigt och tar en PW! Kommer du orka fortsätta med det om du börjar jobba nån gång?

  • Anna Book Toledano 16 november, 2018 on 22:29 Svara

   Hej Stina, ja då det är precis det jag gör. Lägger min träning innan jobbet, varje dag så har jag den avklarad. Vare sig jag jobbar eller inte, är inte den lata typen som har noll disciplin. Lägger mig så pass tidigt också, så det passar mitt liv och arbete helt perfekt.
   Tack för att du bryr dig om 😁

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna