VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Några Favoriter🎼

Musik vilken källa till tröst, minnen, kärlek, glädje, smärta. Jag lyssnar på musik i princip 24 / 7 Idag har jag städat och fixat hemma och hela tiden har jag musik på. Det ger så mycket energi💪🏽

Men så fick jag för mig att lyssna på lite lugna favoriter….och då började genast minnen och tankar att kännas på insidan och jag kände bara för att ta ett varmt bubbelbad med levande ljus. Och känna min saknad för vissa saker eller framför allt människor, jag haft i mitt liv. Så som min mamma, pappa och två utav mina finaste barndomsvänner som lämnade mig alldeles för tidigt😔 Min killkompis hann iallafall bli en ung pappa precis som jag blev mamma. Men min tjejkompis fick inte ens uppleva det, eftersom hon dog i en tragisk Mc olycka. Jag är en riktigt känslomänniska och älskar texter som man känner igen sig i, det är därför musik berör mig så oerhört hårt. Och så älskar jag melankoliska melodier.

En ny STORFAVORIT är Emotion med Astrid S

Så den går just nu när jag ligger här i badet och skriver på repeat – Den texten skulle jag kunna ha skrivit själv, så träffande är den❤️ Och vilken otroligt vacker melodi sedan. Riktigt bra!

Några andra favoriter är följande…

Och den här låten ska jag & Roberto ha när vi förnyar våra äktenskapslöften 👇🏽❤️👇🏽

Den här låten 👆🏽 är så otroligt vacker och texten är verkligen spot on!

Alla dom här låtarna har jag så mycket speciella och fina minnen till. Och även om det värker i hjärtat och jag ibland kan falla i gråt när jag lyssnar på musik. Så stärker det så otroligt mycket. Väldigt viktigt att ha kontakt med sina känslor och våga lätta på trycket – men det är väl knappast någon väl gömd hemlighet att jag inte har några större svårigheter för 😉

Imorgon ska vi åka och titta på ett hus, som känns väldigt annorlunda på något sätt….har redan nu en mer speciell känsla än vad jag haft inför någon annan visning, så här långt. Vad det betyder? Det vet jag inte, men något känns som sagt speciellt. Kommit på mig med att tänka på detta hus flera ggr sedan vi hittade annonsen som var annorlunda och inte lika utstuderad och perfekt som de flesta annonser är. Och det går jag igång på 🥰 Tänk om!!!!!!!🙈 Nä, hahaha nu ska jag inte spinna loss på detta så att Hänt Extra, Aftonbladet, Expressen och skvallerbloggarna flippar ur. Fast va fan, DET gör dom ju ändå 😂

En liten fjäder, blir en stor kalkon! Men faktum är att det var något speciellt på Startbilden i annonsen som kändes som ett tecken och huset andas karaktär och nu är det bara att hålla tummarna att känslan också infinner sig när vi kommer dit.

Vi vill ha ett hus utanför Stockholm nära naturen och kanske inte 100 grannar ända in på husknuten. Lite mer privat, lugnt, skönt och vackert – men man kan inte få allt…..eller?

Ja det återstår att se – spännande!!! Nej, nu börjar jag känna mig som ett russin. Dags att duscha, smörja in mig och sätta på mig mjukiskläder. Sedan ska jag laga middag, tända ljus överallt och mysa med familjen. Ha en fortsatt skön helg. Och tack för att du läser bloggen🙏🏼

Stor kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Tina 17 november, 2018 on 18:58 Svara

  Mys på du❣️ Har lyssnat massor på ”lost on you” med LP idag, sååå bra🙏🏽
  Ha det gott❤️
  Kram Tina

  • Anna Book Toledano 17 november, 2018 on 19:06 Svara

   Hej Tina, tack snälla det ska jag 😊
   Ja, den är också en riktig favorit som jag aldrig kommer tröttna på.
   Ha en fortsatt trevlig helg.

   Anna.

 2. Åsa 18 november, 2018 on 11:16 Svara

  Hur kommer barnen göra med sina skolor och jobb kommer Vanessa att byta eller pendla om ni väljer att flytta en bit?
  Mvh Åsa

  • Anna Book Toledano 18 november, 2018 on 16:51 Svara

   Hej Åsa, vi alla kommer fortsätta med vårat som vanligt 😊

   Anna.

 3. Sanna 18 november, 2018 on 20:15 Svara

  Äh, det är lugnt, spinn på bäst du vill ☺️🌷🙏🙏🙏

  Expressen kommer inte skriva någon artikel förens de blir kontaktade.

  • Anna Book Toledano 19 november, 2018 on 22:50 Svara

   Hej Sanna, jo då tidningarna är snabba på tryckknappen.
   Och det finns alltid nån med föööör mycket
   fritid och heter Skvallerbytta bing bong i mellannamn som hoppas på lite simpla tipspengar 😂😂😂

   Så patetiska skriverier kommer man tyvärr aldrig ifrån.

   Anna.

   • Sauron 20 november, 2018 on 09:25 Svara

    Fast har du inte själv kontakta medierna för att få skriverier?

    • Anna Book Toledano 20 november, 2018 on 12:52 Svara

     Hej Sauron!
     Tror du på riktigt på din egna fråga till mig?
     Varför skulle jag någonsin göra det?
     Svaret på din fråga är följaktligen. Nej.
     Och jag är absolut inte arg när jag nu svarar på detta 😁men under mina 34 år i offentligheten, så har jag aldrig bett någon tidning skriva om mig, och kommer aldrig be om det heller. Varför skulle jag?
     Tro det eller ej – men deras intresse för mig och min person är inget jag kan styra över, för dom skriver vad dom vill, om vem dom vill, när dom vill, hur dom vill.
     Och jag har aldrig varit rädd för att dom ska sluta heller.
     Sen att det känns bättre för vissa få individer att TRO på sina egna sanningar om mig, det lägger jag ingen vikt vid.
     Det florerar så mycket osanningar så det inte är klokt. Och man begriper inte hur folk har tid, lust och ens ork att bry sig så mycket om någon….som man dessutom påstår att man inte gillar 🤔🤭🤪 Men men, det säger mer om dom personerna och det säger vääääldigt mycket.
     Hoppas mitt svar var till belåtenhet.
     Ha en fortsatt bra vecka /
     Mvh Anna.

     • Sauron 21 november, 2018 on 18:46 Svara

      Menade absolut inget illa, tänkte bara på detta
      https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/dxEXX/efter-nojesbladets-artikel-anna-book-har-betalat-sin-skuld
      Där kontaktade du ju faktiskt reporten.
      Ha en trevlig vecka du med :)

      • Anna Book Toledano 21 november, 2018 on 22:43 Svara

       Hej Sauron!
       DET var ett privat meddelande till Tobbe Ek som jag skrev till honom för att vi hade skämtat om skiten då han intervjuat mig.
       Han försökte nämligen göra mig förlägen och ställa mig mot väggen gällande den plutte skulden.
       DÅ drev jag med honom och sa…..du ska få bevis när det är åtgärdat😁 och det fick han PRIVAT!
       Och det var INTE för att han skulle skriva om det.
       MEN SJÄLVKLART gjorde han det.
       Men det bjuder jag på så han också kan betala och göra rätt för sig🤪
       Men det du vill försöka påpeka är något helt annat.
       Är det något mer du undrar eller känner att du vill påpeka?
       Att skicka länkar till mig är bara slöseri…öppnar aldrig länkar!
       Men jag har koll på VAD jag säger och gör, tro mig. Och jag har aldrig bett en journalist att skriva om mig.

       Tack för mig😁

    • Sanna 23 november, 2018 on 21:02 Svara

     My point, Sauron 😂

     • Anna Book Toledano 23 november, 2018 on 22:52 Svara

      Sanna! Din Point var också helt fel.
      Varför läser du ens min blogg? Falskt inställsam och tror du är lite ”fyndig” i skrivandet….
      #vtdadl ??? 🤔🤔🤔 please det blir bara patetiskt. Hur gammal är du?

 4. Marianne 18 november, 2018 on 20:28 Svara

  Hej Anna
  Så fin blogg du har :)
  Jag älskar oxå musik och de olika känslor som musiken väcker hos mig. Det betyder mycket för mig att kunna lyssna på sorglig musik när jag behöver släppa fram gråt. Lite som att duscha själen. På samma sätt lyssnar jag på glad och peppig musik när jag behöver det.
  Min favorit just nu som får mig alldeles varm och lycklig är Over and over again med Nathan Sykes….. lyssna på den så fin❤️ Skulle jag och min man förnya våra löften hade jag valt den.

  Ha en fin söndagkväll 🌸
  Marianne

  • Anna Book Toledano 19 november, 2018 on 22:46 Svara

   Hej Marianne!
   Tack så hemskt mycket, kul med din feedback.
   Jag håller verkligen med dig 😉
   Och tack för tipset, ska lyssna på den.
   Tack för att du läser bloggen, allt gott.

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna