VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Heeeeej😃

Sorry för min förvirring och lilla frĂ„nvaro igĂ„r. Men gĂ„rdagen och dagen blev heeeelt annat Ă€n planerat – pga sjukdom. SĂ„dant kan man ju inte styra över, sĂ„ vi har bara fĂ„tt boka om och skjuta fram inplanerade saker och Ă€renden tills nĂ€sta helg istĂ€llet 😉

SĂ„ jag har faktiskt inte sĂ„ mycket kul att berĂ€tta om. Mer Ă€n att jag personligen varit rĂ€tt effektiv med att rensa bort massa gamla papper/dokument och annat onödigt i mĂ„nga lĂ„dor. Rensat bort lite mer klĂ€der och börjat Ă€ven med skor. Sedan har jag lĂ€mnat bort en hel del porslin och annat som vi sjĂ€lva inte anvĂ€nder lĂ€ngre. SĂ„ lite nytta blev det trots allt, och jag har kunnat njuta av tvĂ„ hĂ€rliga lĂ„ngpromenader och lite bra film. SĂ„ söndagen och mĂ„ndagen har Ă€ndĂ„ varit mysiga. Imorgon har jag bara ett möte inplanerat, och en vĂ€ldig massa samtal att ringa och mail att skicka ivĂ€g – sĂ„ det blir trots allt fullt stĂ€ll.

Nu blir det sĂ€ngen, jag Ă€r helt slut! Redan kl.05.15 gĂ„r larmet för senast kl.05.30 ska jag ut pĂ„ min morgon PW. SĂ„ sömnen Ă€r viktig för att jag ska orka det, och det kĂ€nns extra tungt nu nĂ€r det fortfarande Ă€r sĂ„ mörkt pĂ„ mornarna😔 Men det Ă€r bara att bita ihopđŸ’ȘđŸœ

Kram och godnatt

Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Cecilia 20 november, 2018 on 19:36 Svara

  Vilken hurtbulle du Àr, Anna!
  Hur lÄng Àr strÀckan du gÄr varje morgon?
  Jag gick 4 km igÄr. StÀdade, tvÀttade och umgicks med familjen sÄ trÀning fick jag in trots att jag mestadels var hemma och pysslade.

  Idag tog jag en vilodag och har inte gÄtt mer Àn 800 meter.
  Kram

  • Anna Book Toledano 20 november, 2018 on 20:05 Svara

   Jag kollar inga strĂ€ckor alls just nu – fokuserar bara pĂ„ att gĂ„ lyssna pĂ„ god musik och kör pĂ„ i 1 1/2 till 2 timmar varje morgon och dĂ„ Ă€r jag svettig och trött nĂ€r jag kommer hem för dusch och frukost!!! Hur lĂ„ngt jag gĂ„r Ă€r oviktigt faktiskt…..det viktiga Ă€r att jag gĂ„r och att jag kör pĂ„ i bra och lite varierade tempovĂ€xlingar sĂ„ att hjĂ€rtat fĂ„r jobbađŸ”„đŸ’ȘđŸœđŸ”„đŸ’ȘđŸœ

   Anna.

   • Cecilia 20 november, 2018 on 22:34 Svara

    Tack för svar!

    Jag vÀljer att fokusera pÄ bÄde strÀckan och tiden för att jag inte planerar in tid för trÀning, utan försöker trÀna under tiden jag utför vardags pyssel. Jag skulle stÀlla mig pÄ en pall igÄr och Àr inte van vid att göra det momentet dÄ jag sÀllan anvÀnder pallar att stÄ pÄ. KÀnner av det i ena benet idag.
    Man gör ju en massa saker i vardagen som Àr trÀning utan att tÀnka pÄ det. Man reser sig upp och sÀtter sig pÄ en stol, Àr ett exempel, flera gÄnger om dagen, för att nÀmna nÄgot.

    Önskar dig och din familj en trevlig vecka.

 2. ♡ Diana ♡ 20 november, 2018 on 21:22 Svara

  Men shit vilken powerwoman du Àr Anna! Att du orkar gÄ upp sÄ tidigt och dessutom UT!!! I denna kyla och mörker, det Àr nÄgot jag önskar högt att jag vÄgade men det gör jag inte, varken orkar eller vÄgar. Men du Àr dÄ en kÀmpe, en powerwoman och nÄgot att se upp till. Starkt.

  Sov gott och lycka till finaste. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

För att fÄ de senaste uppdateringarna