VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Möten och kontorsjobb.

Idag har jag varit på två möten båda gick väldigt bra det ena gick dessutom väldigt mycket fortare än vi hade räknat med. Så det innebar att jag kunde åka och hämta min älskling också. Så kunde vi båda uträtta flera gemensamma ärenden som vi behövde bli klara med. Sedan åkte han till jobbet och jag åkte och handlade för att sedan åka hem och fortsätta med mina mejl och telefonsamtal sedan gick jag live på instagram och pratade lite med mina följare. Och det är alltid intressant😊

Nu har jag lagat middag och familjen ska äta tillsammans, sedan blir det ett varmt skönt bad för mig och tidigt i säng. För kl. 05.15 ska jag upp för min PW fram till 07.00 och efter duschen har jag bråttom iväg hem till Louise ” Unna dig ” där jag ska vara redan kl.10 och tillsammans ska vi baka en nyttig god blåbärstårta 😋

Det ska bli så mysigt och roligt!

Till middag idag äter jag, isbergssallad med kycklingröran jag gjorde igår och lite bolognese – såååå gott.

Ha en fortsatt skön kväll!

Kram och godnatt

Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Malla 20 november, 2018 on 23:29 Svara

  Hur tänker du kring växtbaserad föda, vegetariskt? Uppfattat det som att du äter mycket kött. Där jag bor (Västkusten) är vi väldigt bortskämda med färsk fisk och skaldjur som är förstahandsvalet om ej vegetariskt.

  • Anna Book Toledano 21 november, 2018 on 08:23 Svara

   Hej Malla, då har du uppfattat fel. Jag äter inte mycket kött alls. Äter mest fisk, kyckling och skaldjur.
   Men framför allt männen i vår familj gillar kött, så då får dom äta det när dom vill. I övrigt äter vi baljväxter, sallader och grönsaker varje dag till alla måltider. Och ibland helt vegetariskt allihopa.
   Jag lagar otroligt varierad kost till mig och familjen. Och för oss är det inte konstigt om jag eller nån annan i familjen inte äter i symbios med varenda familjemedlem precis hela tiden. Ibland har vi olika preferenser och löser det inom familjen så som det passar oss 😊
   Där jag handlar har dom riktigt fint utbud med färsk fisk och skaldjur också, så det är inget problem här heller👍🏽

   Mvh Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna