VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Härlig Onsdag.

Hej! Vilken fantastiskt otroligt fin dag jag har haft – jag började morgonen med en härlig powerwalk, gick hem och gjorde mig iordning för att sedan ge mig iväg till Vallentuna. Dit gulliga Louise Hafdell hade bjudit hem mig till sitt härliga hem. Vi började med en varm kopp te och färska blåbär och hallon och jag fick träffa Louises fantastiskt duktiga fotograf. Unga driftiga Emelie Alamanos som hjälpte till att föreviga dagen🤗👌🏽⭐️ Såååå duktig tjej!

Det blev långa samtal, varvat med lunch ifrån Vallentuna Stenugnsbageri en riktigt god Rostbiffsallad.

Sedan bakade Louise sin underbara helt sockerfria Blåbärsmoussetårta på hasselnötsbotten – wow! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ så otroligt god och riktigt fräsch.

Receptet kommer från hennes egna alldeles rykande färska Kokbok ” En jul utan socker och gluten ” Den finns att beställa på https://www.louisehafdell.se/butik och jag fick ett alldeles eget signerat exemplar – Tusen tack Louise, den kommer jag få stor glädje utav.

Här kommer lite bilder ifrån vår heldag tillsammans tagna utav Fotograf. Emelie Alamanos och mig själv 😉

Tusen TACK fina generösa, driftiga, varma, starka och modiga Louise. Så fint att lära känna dig. Hoppas vi får till det nästa vecka igen😉

Vidare på kvällen så var jag inbjuden att fira min vän sedan 30 år tillbaka fina Christos Neos födelsedag. På hans vackra ställe Glashuset på Strandvägen Kajplats 18

Och som alltid var det mycket härliga vänner på plats och god mat serverades. Jag blev dock inte så sen, eftersom jag ska upp redan 05.15 och ut och gå💪🏽

Jag och Christos❤️

Jag och bästa omhändertagande kavaljeren Mr.Alexander Catalan 🥰

Nu är jag hemma, har duschat och sminkat utav mig och ska krypa ner i säng. Det ska bli såååå skönt.

Puss och från mig😘

Anna.


Annons

Kommentarer


 1. ♡ Diana ♡ 22 november, 2018 on 08:24 Svara

  Vilken härlig dag du verkar ha haft !!
  Du är då verkligen vacker fina Anna.

  • Anna Book Toledano 23 november, 2018 on 15:31 Svara

   Tack snälla Diana 🙏🏼

   Trevlig helg 🌸🍃

 2. Lo 23 november, 2018 on 08:06 Svara

  Men har du inga andra byxor Anna?! Du bär dem jämt 😂

  • Anna Book Toledano 23 november, 2018 on 14:14 Svara

   Hej Lo!

   Kul att du bekymrar dig för mina byxor 😁
   Och eftersom du är så angelägen att veta, så ska jag svara.
   Jo jag har andra byxor, men älskar den här modellen och det är verkligen dom jag föredrar att bära, jag har 9 par utav just den här modellen. Vidare har jag 6 par som är snarlika dessa fast liiiite rakare i modellen.
   Jag har 5 par chinos, 6 par blåfärgade jeans, 2 par svarta jeans, 2 par vita jeans, 2 par svarta kostymbyxor, 1 par ljusrosa kostymbyxor , nått par randiga, grå, blå. 😅😅😅 phuuuu
   Nu har du fått en ganska exakt redovisning över just min byxgarderob. Kan ha glömt något par som bara ligger och skräpar. Hoppas du kan sova bättre nu och lägga din tid på något meningsfullt i livet😂 Eller säg till om du undrar något mer?!?

   Mvh Anna.

   • Viola 25 november, 2018 on 02:15 Svara

    Hihi, folk är inte kloka :( Jag har alltid gillat dig. Varit många gånger arg när du fått skit! Du är fin så låt aldrig någon igen trampa på dig.. Puss kram och fortsätt din linje…. Mmvh 👵

    • Anna Book Toledano 25 november, 2018 on 07:35 Svara

     Hej Viola, tack tack 😄

     Mvh Anna.

   • Viola 25 november, 2018 on 02:18 Svara

    PS. Saknar din tider vid spisen med goda recept och vackra upplägg eller har jag bara missat på din blogg?! :)

    • Anna Book Toledano 25 november, 2018 on 07:37 Svara

     Tiderna förändras 😂
     Får se hur bloggen tar form framöver.

     Anna.

 3. Anki 23 november, 2018 on 18:54 Svara

  Hej Anna jag vill att du ska veta att du ”känns” som en vän när det känns svårt. När man kunde läsa på löpsedeln att du tog timeout från sociala medier ett tag började jag att kolla på din blogg och jag tycker du verkar vara äkta och genuin som människa trots dina ”framgångar”. Du har också det tufft till och från och du gör det som är bäst för dig vilket ingen ska få ifrågasätta.
  Men ” hur vågar du gå ut o promenera kl 05.15 på morgonen ? är du inte rädd? Nu när mörkret och kylan kommer tycker jag det är svårt att få till promenaderna . Är tyvärr ingen gym-människa och känner att för mig är frisk luft det bästa.
  Kram (hoppas det är ok att skriva så ) / Anki

 4. Maria 24 november, 2018 on 12:07 Svara

  Lo, det där var riktigt elakt. Många människor är fattiga och har knappt ett par byxor. Det är krig och svält ute i världen och du klankar ner på att Anna bara har ett par byxor. Om du tittar på hennes instagram så ser du hur mycket kläder hon har. Men du vill bara vara nedlåtande och elak mot Anna. Själv har jag ett par favoritjeans som jag älskar och som jag kan ha veckor i sträck trots att jag har andra byxor också.

 5. Katarina 26 november, 2018 on 11:07 Svara

  Ja, så trodde jag alla gjorde. Hittar man sina favoritbyxor så köper man ju på sig flera stycken. Alla färger om det finns flera färger och ett lager så att man kan vara säker på att det finns i garderoben om de skulle sluta säljas 😛 Så gör jag med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna