VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kall Fredag❄️

Sorry att jag inte bloggade igår! Och nu blir detta försök nr.2 att skriva just detta inlägget.

Jag skulle nämligen bara publicera bilder till dagens inlägg, det var det enda som fattades….och helt plötsligt så RADERADES ALLT jag precis jobbat med 😩 och det inlägget kändes sååå bra, fick till ett skönt flow och det blev fyndigt och lite kul kände jag.

Men tekniken ville INTE att jag skulle publicera just den texten tydligen!!!

Så nu gör jag ett nytt försök, håll tummarna 🙏🏼 Igår började jag som vanligt med en PW på morgonen. Sedan kom jag hem och fixa till mig och åt lite frukost innan det var dags att möta Journalistparet Hans och Anna Shimoda. Dom bad om en intervju för Aftonbladet in person, och helt ärligt var det dags för en face to faceintervju nu. Är måttligt trött på alla lösrykta artiklar som ”journalister” knåpar ihop och tjänar pengar på ifrån min blogg och Instagram. Och bilder som ”lånas” utan tillstånd heller. Så NEJ jag får INTE betalt när jag är med i tidningarna. Det är dom och journalisterna som tjänar på det!

Då känns det emellanåt faktiskt bättre med riktiga intervjuer som någon åtminstone lägger ner lite mer engagemang på. Även om dom också så klart bjuder upp till spektakulära rubriker, som någon rubriksättare sätter🤪

Men det är ju lite spelets regler och jag fuskar åtminstone inte. Men jag är inte heller så bottenlöst gränslös och öppen som jag förstått att många tror. Det finns väldigt mycket jag sorterar och håller privat även om jag inte skulle ha några problem med att vara 100% transparent i sak.

Fast varför skulle jag?!? DET är ju ingen annan normalt funtad människa heller. Och jag är NEWSFLASH!!!! rätt så normalt funtad. Även om vissa gärna vill tro något annat😂😂😂 och min integritet är också större.

Men jag är generös och har inte svårt att prata även om tuffa saker och sådant som många kanske aldrig skulle. Och det är okej, men jag kommer aldrig att ändra mig för att passa nån mall eller norm. Jag är som jag är och är ingen elak person och det är det viktigaste.

Hur som helst så är jag kort, men har väldigt svårt att hålla mig kort🙈 Så skjutjärnsjournalisterna Hans och Anna fick förmodligen material till många fler artiklar än bara den på söndag 😂😂😂 Men det bjuder jag på! Och att sitta med två vassa rutinerade journalister samtidigt när man heter Anna Book…..det är ändå lite modigt. Nej, skämt å sido. Hasse känner jag väl och vi kommer bra överens, så det blir nog bra😉 På söndag finns hur som helst, good or bad resultatet utav ett par timmars samtal att läsa i Aftonbladets huvudtidning ( inte bilagan )

Idag fredag hoppade jag över min promenad på morgonen. Jag sov nämligen otroligt dåligt natten till idag, så jag stannade i sängen tills 6.30 sedan gick jag upp och tog ett skönt morgonbad, åt frukost och fixade till mig. Sedan åkte jag på möte uppe på Allt för föräldrars kontor gällande bloggen. Det är ju lite tekniska problem med vissa felvända bilder och inlägget nu som bara raderades 😩🤔 Så nu ska dom se över tekniken och göra vissa andra förbättringar med bloggen. Några har trott att jag lagt upp bilderna felvända med flit. Men det skulle jag naturligtvis inte göra. Fast nu hoppas jag att det problemet försvinner, annars får ni gärna säga till🙏🏼

Idag gjorde dom även en intervju med mig som AFF.s nya toppbloggare och den kommer snart upp på startsidan – jag säger till när den ligger uppe!

Efter mötet så gick jag över till Hötorget och köpte 2 fräscha vackra buketter med Rosa rosor och massor med färska bär. Och när ägaren till ståndet fick syn på mig, så skrek han…

– BÄSTA Anna Book!!!! Du ska ha det bästa! Jag köpte två stora askar med blåbär och två med hallon och en med jordgubbar. Och han var såååå snäll och fyllde dom fullt med massa extra bär 😂 och så bjöd han på en stor ask Physalis – det är Vanessas favorit, så hon kommer bli så glad! Han ville ta bild också med mobilen och tyckte det var roligt att jag också nu var hans kund😊 Han har nämligen Prinsessan Madeleine som kund också ( jag fick se fint bildbevis ) så snacka om att jag valde ”rätt” stånd. Det är verkligen något med mig och kungabarnen.

Vi här i Frösunda bor ju även grannar med Kronprinsess Paret Victoria och Daniel med barnen vid Hagaslottet. Det är några som stört sig på att jag skojat om det tidigare 😂😂😂 man kan visst uppröra och irritera någon med precis vad som helst🤪 Fast det stämmer ju, vi bor endast 2 km mellan varandra. Och även om jag inte springer ner till dom och lånar ägg till frukostomeletten precis, hahaha. Så finns det många som har längre avstånd till sina grannar. Så jag kommer fortsätta se dom som mina grannar, så länge som vi bor kvar i Frösunda.

Och kanske jag skulle testa att plinga på vid grinden nån gång innan jag flyttar härifrån?! Och bara fråga om jag får låna ett par ägg nån gång🤔🤪😂 Jag tror att Vickan och Daniel skulle ställa upp utan att tveka. Dom känns så där härligt varma, mjuka, trevliga och hjälpsamma som grannar ska vara😄 hahaha.

Nu är det fredag och klockan närmar sig 18 jag ska ställa mig och laga middag. Jag har städat lite, tänt ljus överallt och satt rosorna i vacker vas på köksön som snart inte är min / vår längre. Det känns fortfarande overkligt att vi faktisk SKA flytta här ifrån inom en snar framtid. Så därför ska jag och Roberto redan imorgon sätta igång med att börja rensa nere i källaren och vårat förråd – DET om något kommer skaka om oss och bli en reality check BIG TIME hahaha. Herregud så mycket vi har där nere🙈 Men, det är bara att hugga i och få skiten gjord…..det kommer ta måååånga vändor innan vi tömt det och sorterat vad och om vi ska behålla något över huvudtaget?!?! Så håll i er! Det kommer bli mycket bloggande om rensning, flytt och annat skoj här på bloggen – hoppas ni vill hänga med och kommer stå ut? Nej, nu ropar köket och kastrullerna på mig. Önskar just dig en fantastisk fredag och helg vad du än har för dig🤗

STOR kram Anna. Nu tar vi en liten bildbonanza 👇🏽

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰


Annons

Kommentarer


 1. Lena 23 november, 2018 on 22:20 Svara

  Hej Anna!
  Låter spännande med Aftonbladet men även samtidigt väldigt vågat.
  Hur hanterar du alla jobbiga kommentarer som publiceras på Aftonbladets FB sida när du inte kan blockera dem?
  Brukar ju alltid bli en hel del taskiga kommentarer när de skriver om dig.
  Du har jättefin blogg men liiite för fattigt innehåll men det kanske inte händer så mycket i ditt liv.
  Ser framemot ert husköp och få följa renoveringen av huset.

  • Anna Book Toledano 23 november, 2018 on 22:47 Svara

   Hej Lena, inte vågat alls faktiskt! Det är mitt jobb sedan 34 år tillbaka och jag behärskar dom mötena till 100%.
   Vad dom sedan VÄLJER att lyfta och vinkla i vissa lägen rår jag inte på. Men det säger mer om dom än om mig. Jag står för allt jag pratar om.
   Kommentarer på Aftonbladet?!? Sådan smörja läser jag aldrig – & nått behov av att blocka har jag inte på andras kanaler. Jag bryr mig inte, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Det är mer folk utav din sort verkar det som eftersom du har stenkoll.

   Kul att du tycker bloggen är fin…
   Och fattigt innehåll för att det kanske inte händer så mycket i mitt liv skriver du.
   Det bevisar bara att jag gör helt rätt med bloggen och inte är så transparent och delar med mig utav precis vad jag gör eller inte. Men nyfiken på huset är du iallafall – det kanske också blir fattigt. Kanske bara ska blogga om PWs och möten trots allt😂
   Men då hittar du säkert nån rikare blogg att läsa.
   Ditt förakt lyser igenom och genomsyrar verkligen varje ord i kommentaren.
   Hoppas du känner dig stolt och mår riktigt bra nu.
   Och bara så du vet, jag kommer behandla folk, så som dom behandlar mig.

   Ha det!!!!
   Anna.

   • Lena 24 november, 2018 on 09:39 Svara

    Du borde verkligen träna på hur du bemöter din publik.
    Alla delar inte dina åsikter och du gör dig till ett offer så fort någon inte tycker lika med dig.
    Så fort någon ställer en obekväm fråga blockerar du. Varför får man tex inte ställa frågor kring din gastric bypass operation?
    Gick något fel med operation? Har du gjort återställning ?
    Vi är många som funderar göra den operationen och vill gärna höra din erfarenhet.
    Du kanske kan varna andra att avstå från gastric pypass!
    Ibland har du faktiskt väldigt ful attityd mot dina följare.
    Tack vare oss vill tex tidningar skriva om dig.

    • Anna Book Toledano 24 november, 2018 on 13:21 Svara

     Hej igen Lena, den kritiken du riktar mot mig tycker jag du ska ge dig själv också.
     Menar du på fullaste allvar att bara för att jag är offentlig och bloggar, så ska jag ta vilka frågor som helst, hur dom än är formulerade? Jag HÖR och KAN tyda ironi, hån och dolda elakheter. Och det ska jag naturligtvis inte behöva.

     Alla måste verkligen inte dela mina åsikter!!! Du KÄNNER verkligen inte mig 😄
     Och jag blockerar verkligen inte alla. Det baserar du antingen på rykten som du väljer att tro på. Eller, så har jag förmodligen blockat dig vid nått tillfälle – så du har personlig erfarenhet. Men jag blockerar inte för att något blir obekvämt som du antar och påstår. Som sagt du känner inte mig.
     Jag KAN resonera och prata om det mesta, tro inget annat. Men måste jag det alltid? Passar det sig alltid? Handlar det alltid bara om mig?
     Svaret på alla frågor är – nej.

     NÄR har jag sagt att man inte får ställa frågor om min GBP??? Herregud har ju föreläst om den hur många gånger som helst och inte bara ensam. Även med båda mina läkare som jag ännu har god kontakt med.
     Jag pratar ofta om GBP när folk frågar mig.
     Allt har gått jättebra, bara att jag har varit tydlig med att den inte var någon mirakellösning gällande vikten. Den gav en liten i mitt fall knuff i ryggen och jag är väldigt glad att jag gjorde den 😀 så ditt påstående är även detta falskt. Däremot råkade jag ut för 2 nästan dödliga Tarmvred efter min GBP och dom kanske aldrig hade hänt om jag inte opererat mig, då risken för tarmvred ökar efter en GBP.
     Sen tycker jag du ska skaffa dig mycket mer information om de olika viktoperationerna innan du bestämmer dig, eller någon annan som tänker i dom banorna.
     För om du var påläst så kan man förvisso göra en återställning med en GBP men det rekommenderas ju inte i första hand utav läkarna. Det är sin kropp man utsätter för stora risker och påverkan. Ingen jävla lek!!! Så man bör vara påläst och så säker man nu bara kan inför ett sådant beslut och ta det på allvar. DET gjorde jag och att göra en återställning är inget jag någonsin skulle vilja göra, eller ens skulle rekommendera. Jag har lärt mig att leva med dom 10% utav min magsäck som är kvar efter OP. Det skulle i min värld vara idioti & det står jag för. Men jag har aldrig haft mat som missbruk, så jag pratar bara för mig själv. Dom flesta kan ju inte sluta äta och äter mycket – det är inte min problematik 😃
     Det går däremot liiiite lättare med att återställa en Gastric Banding & en sleeve och det har jag som sagt var inte heller nån erfarenhet utav. Så hoppas du nu lärt dig något och känner att du fått svar på ditt lösryckta påstående?!
     Och du säger att det är tack vare er tidningarna vill skriva om mig?!?! Och?
     Vad ska jag svara på det tycker du?
     Och ni vill läsa om mig och köper dessutom tidningarna för att jag tex. intresserar er……jorden är rund.
     Är det också MITT fel?!?!
     Träna på hur jag möter min publik! Dom bemöter jag med samma värme och positivitet som dom ger mig. Har alltid gjort och kommer alltid så göra. Men du är nog inte min publik Lena.
     Och så som personer som du går på mig, kommer jag också att göra.
     Behandla andra så som dom behandlar dig / eller så som du själv vill bli behandlad. Alla har vi val, och jag är väldigt principfast i mina val och står för dom – vare sig du eller nån annan håller med.

     Och en sak till, ( vet inte om du är Anders Övfergårds syster, mamma eller mormor ) något offer är jag då fan inte!
     Har aldrig sett mig som ett offer faktiskt, men blivit matad med det.
     Men det tar stop här och nu!
     Jag är sjukt stark och fullständigt självständig sedan 14 års ålder. Så hoppa av den höga hästen du sätter dig själv på.
     Och hur vida du vill läsa min blogg eller inte heller fortsättningsvis – jag gissar dock på att du INTE kommer sluta 😀
     Men det står dig hur som helst helt fritt från att fortsätta komma hit och läsa och störa dig på min attityd. Jag gillar inte din attityd heller – så du ser, vi kan vara överens.
     Mig spelar det genuint inte någon roll😁 Men tro inte för en sekund att jag kommer tillåtas att tystas, hånas, mobbas eller för en sekund till ta onödig skit. För det är det slut med.

     Mvh Anna.

     • Tina 26 november, 2018 on 19:19 Svara

      Kanonbra svarat Anna. Varför kan inte människor förstå att du kommer att bemöta dem som du blir bemött?
      Men som vanligt kan dom sitta bakom sina skärmar o spy gälla.
      Heja dig Anna o fortsätt blogga som du gör
      Kram Tina

 2. Maria 24 november, 2018 on 12:01 Svara

  Lena, jag tycker du har fel. Anna verkar leva ett intressant liv. Senaste veckan har hon dels tittat på möbler, husvisningar och hälsat på sin vän som skrivit en kokbok. Jag tycker hon verkar hålla igång mer än många andra jag känner. Dessutom har hon 3 barn att ta hand om.

  • Anna Book Toledano 24 november, 2018 on 13:44 Svara

   Hej Maria, tack för vänlig rader 🤗
   Och om jag ska vara ärlig, så har jag gjort mycket annat också som jag väljer att hålla för mig själv i nuläget.
   Jag bloggar om mitt liv – men inte var sekund och minut.
   Mitt liv är inte någon redovisningsbyrå med 100% redovisningsskyldigheter 🤪😂🤪😂
   Mina barn är dessutom så stora så dom kan ta vara på sig själva.
   Men jag har min familj, och mitt engagemang i dom är alltid 100%
   Lena är typen som gillar att peka med hela handen mot någon/några hon inte vet ett dyft om egentligen. Och det mest tragiska är, att hon verkar ha liiiite för mycket dötid att slå ihjäl.

   Anna.

 3. Biggan 25 november, 2018 on 06:19 Svara

  Men alltså! På riktigt ! Hur kan du läsa in så mycket skit i det Lena skriver? Gå en kurs eller nåt. Ska man ta jobb som bloggare måste man kunna bemöta folk med frågor. Även om frågorna inte passar.

  • Anna Book Toledano 25 november, 2018 on 07:46 Svara

   Biggan.

   Jag kan bemöta folks frågor, utan problem. Och gör det på ett frikostigt sätt, läser, ser och bemöter. Men du tycker på fullaste allvar att jag ska ta vad som helst ” även om frågorna inte passar? ” Får folk fråga dig vad som helst? Påstå eller anta?
   Jag tänker inte ta falska påståenden och rena antaganden hur som helst. Det är nämligen vitt skilda saker.
   Inte heller tänker jag låta mig hånas och häcklas i mitt egna kommentarsfält.

   Det får folk ägna sig åt på sina egna kanaler, det lägger jag inte i.

   Anna.

 4. Gunilla von Essen 25 november, 2018 on 20:05 Svara

  Jag har alltid varit trevlig och ändå tas mina mess bort???
  Försvarar inte påhopp överhuvudtaget…. inte för någon.
  Det tolkas och tolkas…och skriftligt språk är lätt att missförstå.
  Var snälla mot varandra….och tänk på hur din skriva text kan tolkas

  Över och ut…

  • Anna Book Toledano 25 november, 2018 on 20:37 Svara

   Hej Gunilla, ledsen men nu hänger jag inte med.
   Jag verkar ha viss fortsatt teknisk problematik med bloggen.
   Pratade med den tekniskt ansvariga här om dagen om vissa problem med bla. felvända bilder i publicerade inlägg – fast att jag inte felvänder dom. Och det har även funnits problem med kommentarerna…..🤔
   Ledsen för detta, men det är utom min kontroll.
   Ska självklart tala med dom igen och hoppas vi kommer fram till en snabb lösning.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 5. Annika 25 november, 2018 on 21:12 Svara

  Du är så vacker,innan operation och efter.Men en hälsosammare livsstil gör att du lever längre för din familj.Lycka till Anna:)

 6. Anna 25 november, 2018 on 22:37 Svara

  Spännande att få följa en del av ditt liv, vackra Anna! 🌸
  Synd att det är tekniska problem med bloggen, det har försvunnit kommentarer här idag. Hoppas det fixar sig! Kram från Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna