VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första snön❄️❄️❄️

Så kom då det först tunna lagret utav snö till Stockholm. Får se hur den här vintern blir, med tanke på hur otroligt varm och fin sommar det var i hela Sverige i år. Idag gick jag inne istället på löpbandet i 1 timme, innan Roberto vaknade. Och efter det blev det en dusch, frukost och så tittade vi på 2 avsnitt utav en ny Spansk Serie som vi har börjat att titta på. Så mysigt att han är ledig i 3 dagar nu❤️

Resten utav dagen så har jag och Roberto tagit tag i rensningen här hemma. Vi har kört iväg massa kläder och skor till insamling, rensat papper, pärmar, sorterat och sparat sådant som är viktigt. Jag har tvättat 5 maskiner med tvätt, bäddat rent i sängar, dammat och dammsugit. Vi kommer ju hålla på med våra förberedelser inför kommande flytt under ett par månader nu. Och det kommer ta tid, så lika bra att börja nu och inte dra ut på det i onödan, och slösa bort värdefull tid så att det blir panikflytt 😂

Men nu räcker det för idag. Har precis duschat ( igen ) och fixat iordning mig och nu ska jag snart ut på trevligheter med min man och son. Så ska tjejerna ha en kväll för sig.

Önskar alla en trevlig lördagskväll.

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


  1. Cecilia 28 november, 2018 on 11:16 Svara

    Härliga bilder på dina smörgåsar med härliga Jordgubbar och blåbär.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna