VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Härlig helg.

Hej! Hoppas din helg varit skön mitt i all Black Friday hype 😊

Jag har haft en bra helg, och tillsammans med Roberto har jag varit väldigt produktiv i hemmet och källaren. Vi har nu kommit igång med att sortera och rensa bort bland allt från papper till möbler. Men det kommer ta tid, eftersom saker ska köras till återvinning, skänkas bort och även säljas. Därför känns det skönt att börja i god tid, så att man minimerar flyttstressen så gott man kan förhoppningsvis.

I lördags efter en heldag med fix i hemmet, så gick jag, Roberto och Antonio ut och åt en bit mat och tog en bio. Vi såg filmen Widows. På söndagen drog jag, Roberto, Vanessa och Antonio igång förmiddagen med att gå på premiären utav Sune vs Sune i regi utav Subito Event. Det är en riktigt bra familjefilm som vi alla rekommenderar till alla olika åldrar från 5 år och uppåt. Roliga repliker och riktigt duktiga skådespelare och barnskådespelare ⭐️

Efter biopremiären lämnade vi ungdomarna och åkte själva på en visning utav ett hus. Men det var helt bortkastad tid, helt ärligt. Det var det första huset vi tittat på som bara var en stor besvikelse. Och det har vi inte känt så tydligt nån gång faktisk, så det var snabbt avklarat 😉 Nej, nu ser vi framemot nästa helgs visningar istället och håller tummarna att det blir bättre.

Måndagen inleddes med en skön promenad tillsammans med min man som var ledig hela dagen. Så skönt med sällskap, jag gillar förvisso att gå själv, blev ju van vid det på Biggest Loser VIP. Men är så tacksam att Roberto alltid hänger på när tillfälle finns.

Sedan kom vi hem, duschade gjorde oss i ordning och åt en liten frukost tillsammans.

Och på kvällen gick han och jag på premiären utav filmen The Wife på biograf Saga. Där mötte vi upp våra vänner My, som fyllde 31 år igår 🎂🍃🌸 hennes blivande make Jonas, mina vänner och frisörer Tilda, Bobby och hans make Jimi och såg filmen tillsammans.

Sedan gick vi alla vidare till Restaurang Hillenberg och åt en födelsedagsmiddag för att fira My💞

Födelsedagstjejen My, Jonas, jag och Roberto.

Under spetskålen döljer sig fantastiskt goda viltköttbullar⭐️

Mi amor och Bobby.

Tilda och Jimi.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Det var en helt fantastiskt trevlig med många skratt – tack våra kära vänner 🥰

Stor kram Anna.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna