VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Onsdag och härligt väder☀️

Igår var jag och spelade in Kändispodden tillsammans med Benjamin Andrée uppe på Acast.

Det blev ännu ett intressant och trevligt möte. Benjamin känner mig dessutom rätt väl, sedan mitten utav 90 talet iallafall. Så det är väldigt skönt att prata med någon som vet att man inte kör något spel för gallerierna – jag blir ju ” omtalad ” för det nån enstaka gång🙈😂🙈

Men han vet vem och hur jag är, och i det känner man ett viss mått utav lättnad. För han har sett mig, glad, arg, ledsen, stark och svag. Och vet hur jag fungerar i många lägen, att jag kan vara oerhört öppen och generös i mitt sätt att dela med mig. Men det betyder inte att jag inte samtidigt klarar av att inte bli för privat – även om många uppfattar mig som totalt gränslös och icke privat. Så är det faktiskt ännu en felaktig uppfattning om mig och min person.

Benjamin är dock duktig på att kicka igång mig, så samtalet blev något längre än mitt samtal med Louise i Unna dig podden. Närmare bestämt dubbelt så långt 😂 fast då tror jag att Benjamin kommer att klippa ihop Kändispodden. Louise bandade och publicerade hela samtalet helt orört, från start till slut.

Hur som helst så kommer Kändispodden med mig ut på söndag, så håll utkik.

Resterande tiden utav dagen igår ägnade jag helt och hållet åt privata saker. Så dom håller jag faktiskt för mig själv 😉😉😉 Jag gjorde sällskap med Benjamin på tunnelbanan och bussen. Åkte direkt hem och bytte om och… Vad som sedan gjordes, mmmm det spar jag till ett annat tillfälle.

Jag och Benjamin Andrée

Kram Anna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna