VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1a Advent 🕯

Vill börja med att önska dig en fin 1a advent. 2a december och snart är det här året slut. Det är otroligt hur fort tiden faktiskt går och hur mycket det hinner hända under ett år.

För oss i familjen så blir det ett mycket speciellt avslut på det här året. Eftersom vi för 3 månader sålde lägenheten som vi har bott i nu i nästan 17 år. Och på det nya året kommer vi flytta härifrån och påbörja något helt nytt. Så utav förklarliga skäl så längtar vi otroligt mycket till 2019 för att se vart vi kommer landa någonstans och sätta nytt bo. Det enda som är säkert, det är att det kommer bli hus 😊 och det har vi ju pratat om i 19 år. Så det känns verkligen inte som ett snabbt och överilat beslut. Tvärt om! Det ska bli så skönt att uppfylla den drömmen tillsammans med hela familjen, för detta är verkligen allas vår gemensamma dröm. Och det gör det hela ännu mer speciellt❤️

Men vad det blir? Ja, det vet vi inte riktigt ännu. Vi har förändrat våra önskemål på resans väg märker vi. Och det som vi trodde först var viktigt och det vi gick på till en början, har ändrats en hel del. Så att åka runt och titta ordentligt är väldigt viktigt. Men vi väntar nog på den där speciella känslan också, som många som köpt hus berättar om. Vi kommer inte köpa ett fallfärdigt hus, det tror jag alla kan räkna ut med …… 😂🙈😂🙈😂🙈😂🙈😂🙈😂🙈😂 men vi vill nog inte ha ett toppmodernt hus heller. Ett hus med potential vore rena drömmen! Där man har möjlighet att utveckla och verkligen göra det till sitt egna. Det låter som en dröm!

Ja, många fina hus finns det. Men som sagt det handlar ju om mer än fint…

Sedan är ju utsidan en sak. Och insidan, planlösningen och mysfaktorerna något helt annat. Vi var och tittade på ett hus där utsidan var magisk ⭐️ Men oj vilken besvikelse på insidan, slitet och i fullständiga renoveringsbehov från golv till tak. Så NEJ tack sa vi till det. Fast dom flesta visningarna har ändå varit riktigt mycket bättre i verkligheten än vad man skulle kunnat tro. Att göra fint och ta schyssta bilder är ju lätt för de flesta. Men att fånga köparna är något helt annat, och man vill få en bra känsla och framför allt kunna se möjligheterna och se potentialen i det man köper. Så att man ändå känner att man kommer kunna sätta sin personliga stil och prägel på hemmet.

Här om dagen så pratade vi med paret som köpt vår lägenhet här i Solna. Och dom ska komma hem till oss i Januari för att mäta och planera lite inför deras förändringar, som dom kommer göra här. Det var ett trevligt samtal och väldigt kul och förstå hur mycket dom längtar efter att få flytta in här, och få göra detta till sitt nya framtida hem🙏🏼❤️🙏🏼 Det känns riktigt fint faktiskt. För vi har varit så lyckliga här och så många fina händelser och beslut har tagits under vårt liv här. Men nu är det dags att börja skriva på en ny bok, både för oss och dom😊

Jag kommer återkomma i ärendet många gånger, så jag stannar här för den här gången.

Jag hoppas du får en fortsatt fin 1a advent med dina nära och kära. Och om du inte är trött på mig?! 🤪

Så kan jag tala om att från och med idag ( Söndag ) så ligger ett nytt avsnitt utav Kändis Podden uppe nu med mig som gäst.

Här är en direktlänk:

https://www.acast.com/kandispodden/74.annabook

Och du hittar den även på iTunes och Spotify. Den är nerklippt till precis under 1 timme. Så lika mycket till har redigerats bort 🙈🤪😂 Men jag hoppas du ska gilla den ändå – det går undan och jag har som alltid mycket att säga. Och jag ber om ursäkt: jag ÄR kort. Men jag har väldigt svårt att HÅLLA mig kort.

Ha nu en fortsatt fin dag och sprid kärlek❤️

Stor kram Anna.


Kommentarer


 1. Madde 2 december, 2018 on 16:48 Svara

  Hoppas verkligen att ni hittar det ni söker 🤗

  • Anna Book Toledano 2 december, 2018 on 17:12 Svara

   Tack Madde, det var snäll.
   Och det är vi övertygade om att vi kommer göra 🤗

   Anna.

 2. lilla_my76 2 december, 2018 on 17:59 Svara

  Hej! Lyssnade på kändispodden idag. Härlig intervju! Grymt inspirerande är du Anna men trist att jag blivit blockerad på Insta? Förstår inte riktigt varför dock. Jag tycker det vore kul att få följa dig!

  • Anna Book Toledano 2 december, 2018 on 18:19 Svara

   Hej lilla_my / Gitte!
   Kul att du gillade samtalet i
   Kändis podden 😀
   Blockerar ju inte for no reason 🤔
   så lite svårt att svara på, eftersom jag inte ens vet vilket som är ditt konto. Och då är det ju kanon med bloggen iallafall.

   Med vänlig hälsning, Anna.

   • lilla_my76 2 december, 2018 on 21:36 Svara

    Samma som nickname här! Skulle bli jätteglad om jag fick följa dig igen! Kommenterade aldrig då jag följde o ej heller skrivit ngt ont så kanske vart av misstag? Hoppas iaf få följa o låtas inspireras av dig på blogg & insta 🙏

    • Anna Book Toledano 3 december, 2018 on 09:32 Svara

     Hej lilla_my / Gitte.
     Jag hittar faktiskt inte dig bland dem som är blockerade.
     Så då blir det svårt för mig att göra något vidare, tyvärr.
     Men tack för att du följer och läser bloggen 🙏🏼

     Hälsningar Anna.

 3. Staffan 3 december, 2018 on 00:19 Svara

  Hur kan ni flytta ut men inte ha ett hus redo? Var aka ni bo då? Extraboende under tiden?

  • Anna Book Toledano 3 december, 2018 on 09:00 Svara

   Hej Stefan, vi har inte flyttat ut än. Och vi har gott om tid på oss 😃
   Så det kommer garanterat lösa sig, vi har väldigt bra koll på vårt läge.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 4. Barbro 3 december, 2018 on 19:47 Svara

  Men så spännande!
  Har lyssnat på kändispodden nu och ser fram emot att följa husletandet…
  Inte alla som kan köpa hus utan huslån.
  Hoppas det går bra och att du hittar ditt drömhus.

  Vore också kul att följa dig och din familj i en Tv show liknande Wahlgrens Värld.
  Och i ”Så mycket bättre” skulle du göra succé!

  Lycka till :)

  • Anna Book Toledano 3 december, 2018 on 21:19 Svara

   Hej Barbro, tack tack 😄 Men allt handlar om att inse sina begränsningar och att man rättar munnen efter matsäcken. Vissa nöjer sig med mindre, andra vill ha mer. Vi är rätt enkla vanliga människor, som följer våra egna övertygelser. Inget är omöjligt.
   Med vänlig hälsning, Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna