VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Älskar när han är ledig🥰🥰🥰

Heeeeeej!

Hoppas du mår lika bra som jag?! Bloggade inte igår för jag var så sjukt produktiv i vårt privata💪🏽 Och så var jag live på Instagram, och då vet jag att flera utav er var där och kikade. Så ni har nog liiiite koll på vad jag hade för mig. Men bara lite😉

Skämt å sido. Började dagen med ett möte, som inte var produktivt eller givande på något sätt egentligen. Totalt bortkastad tid, men ibland blir det så. Och ännu en gång fick jag bevisat för mig själv, att jag nio gånger utav tio. Faktiskt kan gå på min magkänsla. Så alltid lär man sig någonting även utav att man låter sig övertalas till ett möte, som inte resulterat i något alls 😄

Efter det hämtade min fina man upp mig, och så åkte vi hem. Eftersom han var ledig, så högg vi i och satte igång och rensade i källaren, och vi kom förvånansvärt långt. Jag har nog målat upp ett skräckscenario om att rensa källaren kommer bli über jävligt 🙈 Men det verkar inte bli så, för att jag och Roberto är ett otroligt starkt team och vi samarbetar väldigt bra. Det var inte heller speciellt svårt och bestämma sig för vad vi ska behålla, och vad vi ska göra oss utav med. Lite sentimental blir man ju alltid. Men materia är trots allt bara materia. Och man blir inte lyckligare utav att bara spara😂 Så vi var otroligt effektiva!

Hittade dock överraskande mycket spännande material om mig själv både privat och jobbrelaterade saker. Så nu ska jag se till och spara det jag själv hittar. För väldigt mycket fick stå på foten när AS VIP av nån meningslös anledning prompt skulle rensa och filma även i källaren då det begav sig. Men det är inget jag eller nån annan hänger läpp för🤪 För nu mer än någonsin, så ska vi ut och bort med det gamla och in med det nya – framtiden.

För vem lever i det förgångna?!? Inte vi iallafall.

På eftermiddagen hämtade vi vår dotter Vanessa i skolan och uträttade ärenden med henne. Sedan handlade vi och åkte hem så att jag kunde laga tidig middag. Efter middagen njöt jag utav ett skönt bad och fick en välbehövlig massage utav min snälla man👍🏽 Vi tittade sedan på Biggest Loser VIP. Och sedan blev det godnatt.

Dagens begivenheter kommer jag att behålla för mig själv. Det kommer finnas gott om tid att beröra just det ämnet mååååånga gånger framöver. Så jag sparar på det krutet ett tag till😂

Men jag kan iallafall säga att min dag har varit helt fantastisk!!!! Och nu ser jag bara framemot en lugn och skön kväll hemma med god mat och hela familjen. Så hoppas jag naturligtvis att du får en riktigt riktigt fin tisdagskväll du med. Det förtjänar du också😉

Kram Anna.

Gud så roligt! Not 😁 Men inte så farligt som jag hade målat upp det heller!

Detta kommer vara avklarat på ett par lediga dar💪🏽💪🏽💪🏽


Annons

Kommentarer


 1. Britt-Marie 5 december, 2018 on 16:16 Svara

  Rekommenderar att du skaffar en skrivbok och antecknar innehållet i respektive låda och numrerar i boken o på lådans alla fyra sidor. Väldigt lätt sedan att plocka fram rätt låda. Har sparat mycket tid på detta sätt. Efter två år står låda nr 47 ouppackad men jag vet innehållet som jag kan se i min skrivbok. Ett litet tips

  • Anna Book Toledano 5 december, 2018 on 16:58 Svara

   Tack Britt-Marie!
   Det var ett väldigt bra och handfast tips👍🏽⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Kram Anna.

 2. Ebba 6 december, 2018 on 22:21 Svara

  Hej Anna!
  Kul att du bloggar.
  Får man fråga vad din man jobbar med?

  • Anna Book Toledano 7 december, 2018 on 08:38 Svara

   Hej Ebba! Tack vad roligt att
   du tycker det 🍃🌸
   Han jobbar med säkerhet.

   Anna.

 3. Annah 7 december, 2018 on 13:32 Svara

  Skrev du inte tidigare att du inte censurerade kommentarer? Det gör du ju tydligen!
  Tänk att någon som påstår att man minsann inte har problem med vad andra tycker, inte ens kan svara på en enkel fråga utan ist inte ens törs publicera den. Allt för att det inte passar dig liksom.

  • Anna Book Toledano 7 december, 2018 on 15:00 Svara

   Annah, varför så arg?
   Jag har aldrig påstått att jag inte kommer cencurera kommentarer.
   Filtrera kommer jag absolut göra och det står jag för till 100%!
   Jag har inga problem med vad andra tycker.
   Och vad är det för enkla frågor jag inte kan svara på?!? Förstår inte vad du syftar på.
   Och att jag inte törs publicera frågor stämmer inte heller.
   Men måste jag svara på alla frågor?
   Det är en väsentlig skillnad anser jag och det står jag också för. Du skriver vidare att allt måste passa mig…
   Det har du inte heller rätt i. Så snälla, sluta upp och anta saker eller prata/skriva som om du känner mig och vet hur jag tänker, känner eller resonerar.
   Men detta är min blogg och jag bloggar inte för att nära aggressivitet, negativitet, påhopp, antaganden, förutfattade meningar eller rena elakheter. Det finns så många andra bloggare och bloggar som när sig och sina läsare med det.
   Men det kommer inte min blogg att vara något forum för. Så ledsen om jag gör dig och några andra besvikna.
   Ha en riktigt trevlig och skön helg nu.

   Med vänlig hälsning, Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna