VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hemligheter 🙈

Igår hade jag en helt fantastisk dag på alla sätt och vis. Det jobbiga med mitt liv och yrke, är dock detta. Att man i långa perioder måste vara tyst och inte får säga så mycket om det som planeras. Men jag kan säga så här, jag har inte på många år längtat så mycket efter att det nya året ska börja. 2019 kommer att bli ett fantastiskt speciellt år, på många olika plan och sätt.

Och personen jag tillbringade gårdagen med. Kommer på många vis vara en utav dom viktigaste personerna, under 2019 – om du läser detta? TACK för allt, så här långt. Vi har bara påbörjat resan…men som jag längtar.

Därför firade vi med en varsin café latte och en vansinnigt god saffransbulle 🤪😉😋

När jag väl kom hem tidig kväll, så ställde jag mig direkt och lagade middag. Det blev en härlig köttgryta med massa olika grönsaker.

Alla andra i familjen kom hem vid 20.00 pga jobb, praktik och skolan. Och jag måste bara säga att jag blir så glad över att se att minstingen Vanessa blomstrar och tar för sig utav utbildningen och livet. Vi föräldrar stöttar ju och uppmuntrar såklart att dom ska våga ta sin plats, vara hjälpsamma, driftiga, framåt, lyhörda, och knyta nya sociala kontakter ( mm ) Och där har Vanessa verkligen blommat ut nu på sin Gymnasieskola. Inte nog med att hon vågade välja den för henne, lite svårare inriktningen Ekonomi/Ekonomi. Hon är med i skolans Myskommitté. Hon har också valt att bli en utav skolans många duktiga Ambassadörer och har både stått med på Gymnasiemässan och nu har hon även skrivit upp sig på skolans alla Öppethusdagar⭐️ Och igår var det så dags för det 1a öppnahuset. Hon jobbade med det fram tills 19.30 och kom hem och var väldigt upprymd över alla härliga ungdomar och föräldrar hon fått möta och hjälpa till att informera om just hennes skola. Hon tyckte verkligen att det var jättekul 👍🏽😉

Vår fina dotter är dessutom en utav alla dom elever som förekommer i skolans broschyrer och informationsbilder / posters 🥰⭐️🤗 Och man riktigt ser hennes koncentration och engagemang.

Så STOLTA över den här unga kvinnas resa. För under en 2 1/2 års period i skolan, så mådde hon verkligen inte bra pga mobbing. Som helt gjorde att hon inte klarade utav att fokusera på studier överhuvdtaget. Vet inte hur många heldagar jag tillbringade med henne i skolan, under mellanstadiet! För hon vägrade annars att gå till skolan😔 Hon mådde så dåligt.

Och aldrig har jag varit lyckligare över att ha just det jobbet jag har, som under den perioden. För det gjorde det möjligt för mig, att finnas där för vår dotter då hon behövde det som mest❤️ att få vara med henne i skolan och visa att hon inte var ensam. Roberto kunde tyvärr inte det, eftersom han är mer låst i sitt yrke. Men det är också därför vi funkar så bra tillsammans, inte bara han och jag. Utan vi alla som familj. Vi kompletterar varandra i alla lägen. Och är det något vi alltid gjort och fortsatt gör, så är det att vi finns för varandra.

Därför är det så imponerande och framförallt glädjande, att se hur hårt arbete lönar sig som det nu gör för Vanessa. Och hur fint hon utvecklas för sig själv, och hon vet att hon alltid har oss i ryggen. Precis som Felicia och Antonio också har. Och som förälder är det väldigt kul och se att våra barn är glada med sina inriktningar. Det viktiga är ju att dom alla får känna sig starka, värdefulla och viktiga. Och att dom alla är självständiga och lyckliga individer❤️

Nej, nu måste jag sätta punkt!

Oj vad tiden gick fort😂 Ha en fantastisk fredag – det ska vi ha. Så hörs vi snart igen. Tack för att du läser bloggen.

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Åza Brennander 10 december, 2018 on 09:11 Svara

  Åh, jag visste inte att Vanessa går på Procivitas. Det gör Tim också fast i Växjö och vi är så nöjda. Hälsa så gott! Kram Åza

  • Anna Book Toledano 10 december, 2018 on 17:56 Svara

   Hej Åza 😀
   Jo det gör hon👍🏽
   Vad roligt, vi visste inte det om Tim heller.
   Ja ProCivitas är verkligen en skola som passar Vanessa. Hon älskar lärarna, tycker otroligt mycket om sina skolkamrater och studiemoralen på skolan. Och hon tycker att Rektorn är fantastisk – så hon stortrivs 😉

   Hälsa du med till alla dina killar –
   Kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna