VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tiden bara flyger iväg ✈️

Heeeeej igen och sorry för min frånvaro. Förstår att du väntat lite otåligt….🥰 Nääää skämt å sido. Men faktum är att jag har haft fullt upp precis hela helgen. Och den lilla stund jag haft för mig själv, ja den har jag valt att göra andra saker på.

Men nu är jag här! I fredags dubbade jag några timmar på dagen och efter det åkte jag direkt hem. Fixade till mig och tog med Vanessa och Roberto på finalen utav IDOL i Globen. Och vilken fantastisk finalkväll det blev. Den inleddes med VIP mingel, med mat och framträdanden och personliga möten med alla säsongens Idoldeltagare. Som tålmodigt hälsade och ställde upp på bild med alla som ville👍🏽

Sedan var det dags att inta platserna nere på parkett och kvällen inleddes med framträdanden från alla deltagarna och stämningen byggdes upp inför direktsändningen. Men sedan var det dags för finalens rättmätiga artister / finalister att göra upp om segern i Idol 2018⭐️ Och vilken fantastisk kväll Sebastian och Kadiatou bjöd oss alla på!!!! Såååå fantastiska båda två, och jag kunde inte bli besviken denna kväll. För i mina ögon är dom båda vinnare. Och dom båda kommer gå en ljus och framgångsrik framtid till mötes som artister.

Men STORT grattis Sebastian🥰 i love you!

https://blogg.alltforforaldrar.se/annabook/files/2018/12/img_7744.mov

I lördags var vi på husvisning och wow, vad vi blev överraskade. Så pass att vi vill ha en extra titt, men då vill vi ha övriga familjen med också. Så detta är något som vi känner är liiiite mer intressant👏🏽😉👏🏽

Direkt efter det, så körde min älskling mig till bästa Sevgi på Freya Stockholm, på Östermalm. Jag hade äntligen fått en lucka i agendan för att fylla i mina ögonbryn🙌🏽 och som alltid blir det inte bara snygga bryn igen. Det blir även härligt tjejsnack och Sevgi som själv bor i hus, peppade och inspirerade massor med sin glädje och entusiasm för vårat pågående husletande – tack för det vännen😘

Resterande utav lördagen så åkte vi till, IKEA, Elgiganten och Fredells för att köpa lite praktiska saker vi behöver inför flytten. Samt rekade lite för framtiden 😉 Så vi fick mycket gjort. På kvällen blev det filmmys och god middag❤️

Söndagen började med ännu ett hemligt uppdrag, jättetrist att jag inte kan/får säga mer i nuläget. Men tids nog, så kommer du få veta. Vi hade hur som helst en sjukt produktiv och samtidigt skön härlig söndag. Och jag blev firad på min namnsdag med blommor och god mat.

Imorse måndag, så gick jag och Roberto upp 5.30 duschade och fixade oss iordning. Och kl.7.00 satt vi i bilen påväg mot Ödeshög ( mellan Mjölby och Jönköping ) då vi äntligen hade bestämt oss för att ta en roadtrip och åka ner till SE möblers showroom som de har där. Det är nämligen något som vi har pratat om i flera månader. Och vad kunde vara bättre än att passa på en dag då vi båda är helt lediga och kunde åka i lugn och ro och leta efter inspiration till vårt nya framtida boende.

När vi kom fram blev vi bemöta med en otroligt fin service och kom i kontakt med duktiga och kunniga Linn som har total koll på SE möblers utbud. Och gissa om vi blev inspirerade ?!?

DET är en underdrift!!! Vi kom till möbelparadiset😍😍😍 och ett tag började vi faktiskt prata om vi kanske skulle ta köpa två hus istället!!!! För det kommer bli snudd på omöjligt att välja bland alla fantastiskt vackra möbler som de har, alla lampor, mattor, sängar, bord, stolar, puffar, ljusstakar….ja ALLT! Och det är inte sista gången ni kommer höra mig prata om de här grejerna det kan jag lova er🤪😂🤪

Det var verkligen så värt en heldag för detta. Och vi fick även chansen och bjuda Linn på en jättetrevlig lunch. Där vi fick info om hur vi kan och ska gå till väga om vi vill specialbeställa något. Vi är så otroligt tacksamma för den servicen och det fina bemötandet som vi fick idag – TACK!!!

Tack vare Linn, så hamnade vi på ett fantastiskt mysigt ställe där vi lunchade. Det hette Albackens Trädgårdskafferi – och maten och atmosfären var helt fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ heeeelt klart inte sista gången vi besökte dom!

NU är vi tillbaka hemma i Stockholm, Felicia har varit snäll och lagat middag ❤️ och nu ska vi krypa i mjukiskläderna och lägga oss i soffan och titta på finalen utav Biggest Loser VIP, där jag gör ett litet gästframträdande även idag😉⭐️💪🏽

VEM tror DU vinner?

Alexandra eller Eric?

Jag vet!!!!!😉

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. ♡ Diana ♡ 10 december, 2018 on 20:57 Svara

  Men wow vilka dagar du har, de är så fullspäckade att det är amazing att du orkar. :)
  Men det låter kul i alla fall. Så skoj att se mer av dig nu och att få följa dina dagar här på AFF. Keep up the good work.

  Ha en fin vecka Anna. <3

  • Anna Book Toledano 12 december, 2018 on 11:12 Svara

   Hej Diana, tack tack 😀
   Men jag har nog inte mer att göra, än gemene man/kvinna 😉
   Trivs dock med att hålla igång och just nu har vi mycket roligt att se framemot. Och det underlättar alltid.
   Roligt att du läser bloggen och tack för vänlighet.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 2. Tian 11 december, 2018 on 16:37 Svara

  Kan du inte få hjälp med att vända bilderna, det är svårt att titta på dom från fel håll.

  • Anna Book Toledano 12 december, 2018 on 11:09 Svara

   Hej Tian, nu har jag precis pratat med ansvarig på Teknisksupport här på portalen.
   Dom har haft väldigt mycket att göra.
   Men hälsar att dom ska verkligen ta tag i problemet asap!

   Jag kan tyvärr inte själv lösa problemet. För i mina inlägg så ligger dom så klart rätt.
   Skulle aldrig lägga upp en felvänd bild.
   Tack för överseende och tålamod🙏🏼
   Med vänlig hälsning, Anna.

 3. Anna Ö 11 december, 2018 on 17:35 Svara

  När ska ni flytta?

  • Anna Book Toledano 12 december, 2018 on 11:05 Svara

   Hej Anna, vi ska flytta under första halvåret utav 2019. Senast i Juni, men kan bli tidigare också. Så vi har gott om tid på oss och är väl förberedda på att mycket kan hända på kort tid 😉🙈
   Känns väldigt roligt och spännande.
   Med vänlig hälsning, Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna