VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tankar, när man befinner sig mitt emellan💞

Just nu befinner jag mig i många sådana lägen, mitt emellan. Och det är faktiskt rätt jobbigt. Jag är mitt emellan flytt och nytt boende, vi har sålt vårt och letar nytt ( men det går bra faktiskt 😉 ) jag lämnar gamla jobb bakom mig och står inför nya val och vägar, planerar och försöker strukturera. Och jag jobbar vidare med mig själv….

Det sistnämnda är dock det jag sorgligt nog har minst ork för vissa dagar just nu och jag kämpar. Det är jag i och för sig van vid. Inget har kommit gratis i livet, och speciellt inte det som varit värt något på riktigt. Så jag klagar inte. Men att vara en person som många har åsikter om i smått som stort, precis hela tiden det är en märklig känsla som jag aldrig kommer vänja mig vid. Vilket jag inte heller borde behöva göra. Och den senaste tiden har det känts som att hur jag än vänder och vrider mig, står, sitter eller går. Så är det andra regler för mig än för andra, och jag undrar varför det är så. De flesta frågor finns det svar på så klart. Men inte den här…så jag hoppar frågetecknet.

Jag slås utav detta spontant nu när jag sitter på tunnelbanan och bloggar från mobilen. Har inget speciellt som jag ville eller kan blogga om, om jag ska bara ärlig! För jag är som sagt, mitt emellan med allt i mitt liv just nu, jag vågar knappt säga ABC….. och det inte för att jag inte kan. Jag får inte, och det tär. Så nu skriver jag bara direkt ifrån hjärtat, och det får bli som det blir. Hoppas du som läser detta kan förstå lite ändå vad jag försöker uttrycka och menar? Jag är ingen skribent och mitt sätt att skriva kanske inte faller dig/alla i smaken. Men jag tänker inte låtsas vara något jag inte är. Skulle dessutom vilja skriva massor. Men, i nuläget vet jag inte ens om det skulle vara värt det. Så jag väljer ändå att vara lite svårare och kanske aningen mer kryptisk än vad man är van att få ifrån Anna Book.

Har så mycket starka känslor inom mig just nu, men har ingen väg jag bara kan gasa på och låta motorn mullra högt och ljudligt. Utan jag måste vara lagom, hellre mindre ändå hålla fartgränserna och undvika motorvägarna. Det känns det som att jag inte är bra på just nu😔 och det påverkar mig på ett sätt som jag personligen känner är jättejobbigt. Men jag försöker påminna mig om att prövningar är bra. Och det man inte dör utav, gör en förhoppningsvis bara starkare. Dom flesta timmarna på dygnet och de flesta dagarna i veckan, månaden och på året så mår jag bra. Jag är lycklig, stark, kär, lustfylld, förväntansfull, positiv och tacksam. Men så ibland faller jag igenom och då gör det omänskligt ont på, för mig nya sätt. Och jag har fått många nya tankar, prioriteringar och värderingar den senaste tiden. I grund och botten är dom de samma, fast ändå inte. Jag känner mig INTE gammal och njuter utav livet så gott det går, på alla plan. Men jag har nog ändå börjat tänka lite på min dödlighet och det faktum att man blir inte yngre och tiden går sjukt fort. Så kanske jag är lite rädd eller bara orolig…

Jag är inte rädd för att dö själv, men man vill inte lämna dom man älskar sin familj. Det skrämmer mig😔 Ledsen om detta blir tungt eller känns ointressant. Men jag vill skriva om allt i livet och inte bara det glättiga och positiva glada. För så ser ju inte livet ut och jag är bara människa, jag blöder, skrattar, ramlar, reser mig igen, jobbar, vilar, väljer olika vägar och försöker att balansera att vara mamma i första hand alltid, sedan hustru, syster, moster, faster, kollega och vän. Men också medmänniska…..och sedan får jag ju inte glömma att bara vara Anna och tänka på mig själv med. Det om något har jag varit dålig på senaste halvåret, och jag gillar det inte. Vill räcka för allt och alla, men att vara emellan är inte kul. Måste inte vara på toppen och överst. Då är jag hellre i underläge, för då är jag som bäst och utvecklas mest. Men lagom och emellan…nä usch och fy.

Tog en paus i bloggandet och nu är jag påväg hem igen från stan. Jag har varit hos min duktiga frisör Tilda på Bobbys Hårstudio http://bobbyoduncu.se/bobbysharstudio/ Idag har vi färgat min utväxt, klippt av en ordentlig bit utav håret och satt i lite extra tejphår från Toupema Belgal. Det blev superfräscht 👍🏽⭐️

Detta var längden jag gjorde sist 👆🏽

Och idag klippte vi av det, så nu är det så här kort / långt 👇🏽 😉

Det känns riktigt bra inför jul och nyår⭐️ Men nästa gång kommer vi göra något helt nytt😉 Nytt år, nytt hår, nytt boende, nytt område, nya vägar, nya jobb och nya mål. 2019 kommer bli ett spännande, härligt och utvecklande år. Och jag nöjer mig inte med att bara glöda. Jag ska brinna igen 🔥💪🏽❤️

Direkt efter mitt frisörbesök så gick jag upp till min vän Ann, som äger och driver Drömhuset vid Östermalmstorg https://shop.dromhuset.se/Jag behövde nya läsglasögon 🤓 och det är bara hos Ann jag alltid hittar något som jag gillar. Och idag så peppade hon mig att testa två nya modeller, men fortfarande ifrån Thorberg som har många snygga färger och flera olika kul modeller. Och nu är jag som sagt påväg hem, ska ta ett bad och äta middag som Felicia lagar idag – så skönt och slippa. Ska lägga mig tidigt, för jag har ett morgonmöte imorgon som är superviktigt. Men sedan ska jag iväg till Täby Dagspa med Louise Hafdell och vi ska skämma bort oss och bli omhändertagna 🙌🏽🙌🏽🙌🏽

Det finns såååå mycket fint på Drömhuset just nu. Men jag köper inget nytt pynt i år, fast nästa år då jäklar kommer vi ta i😉

Hur gulligt?

Ha nu en skön och mysig kväll.

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Sofia zhar 12 december, 2018 on 20:38 Svara

  Det önskar jag dig också Anna. Fint,starkt och ärligt skrivet. För mig är du som vilken människa som helst. Stå sitt och gå mm som du vill. Tacksam för din ärlighet och styrka du visar. Kramar

  • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 06:54 Svara

   Hej Sofia, vad fint skrivet🙏🏼
   Det värmer.
   Jag ska verkligen försöka och göra mitt bästa – alltid.
   Trevlig Lucia idag 🌟

   Med vänlig hälsning, Anna.

 2. Camilla 12 december, 2018 on 21:04 Svara

  Hej Anna!
  Tycker mycket om att läsa din blogg, just för att allt inte bara är på topp och superbra hela tiden, utan att även om man är en känd person som du,så har man sina ”downs”. Kan ärligt tala inte förstå människor, som tar sig rätten att vara elak mot dig!
  Jag tycker att du verkar vara en toppenhärlig person, som vill alla väl,och dessutom är du jättevacker!
  Glöm inte att låta dina egna behov styra ibland, och ta väl hand om dig😊 Kram

  • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 06:51 Svara

   Hej Camilla, vad roligt att höra
   tack snälla för vänliga rader🙏🏼
   Önskar dig en riktigt fin Lucia och tack för att du läser och uppskattar det jag delar med mig utav.

   Med vänlig hälsning, Anna 🌟

 3. Susan 13 december, 2018 on 10:14 Svara

  • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 13:00 Svara

   🤗

 4. maria 13 december, 2018 on 14:26 Svara

  All styrka till dej! En fråga bara, du skriver ” vi har såkt vårt hem” men jag har läst att det var din svärfar som ägde lägenheten, är det inte sant? kram

  • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 19:04 Svara

   Hej Maria, ja jag vet vad jag skriver och skrivit. Vart har du läst det?
   Skulle du kunna sälja din svärfars eventuella egendom?
   Eller skulle min man skulle kunna sälja något som inte han själv äger?

   Med vänlig hälsning, Anna.

   • Lars 13 december, 2018 on 20:25 Svara

    Finns ju många sätt att få den sålt om man inte äger den. I detta fall kan ju svärfar har sålt den. Menar inte att det är så, men det finns ju andra sätt såklart. Det ovanstående menar kanske

    • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 21:25 Svara

     Lars.
     Jag förstår vad ovanstående menar / syftar på.
     Och det vore trevligt med svar från henne.
     Men eftersom du också verkar undra och letar lösningar på falska påståenden som jag undrar vart det stått?

     Så kommer här ett svar. Det är det min make Roberto Toledano som har sålt sin/vår bostad, vi är ju gifta trots allt sedan 19år 😊 så det är vårt hem.
     Roberto har skött försäljningen, han är nöjd och glad på alla sätt och vis ( det är vi alla ) vi har pratat om att köpa hus i 19 år hahaha, så nu känner vi att vi funderat klart och VET precis vad vi håller på med,
     och det är han Roberto och ingen annan som skrivit under pappren på försäljningen. Så följdaktligen kan man nog räkna ut att det är han och ingen annan som äger bostadsrätten som nu kommer bli vårt fd. hem – helt efter eget val och inget annat. OM nu detta angår någon utomstående över huvudtaget.
     Vi ser ju inte att det gör det på minsta sätt och vis faktiskt 😄 Men det är inga problem att svara, så nu gör jag det, med min makes godkännande. Eftersom detta trots allt handlar om honom.
     Jag och min man frågar aldrig våra vänner ens, om deras förehavanden eller val i livet och skulle aldrig komma på tanken att fråga sådana privata saker, än mindre till någon fullständig främling. Istället gläds vi med och för andra. Och i vissa fall så tackar man Gud att man själv inte sätter sig i den båten med så många förpliktelser och tungt ansvar 😂😂😂 Men var människa sopar rent framför sin egna dörr ( hoppas jag ) – det gör åtminstone jag och Roberto. Så får grannen eller grannarna göra precis som dom vill. Det känns rätt sunt och vettigt. Hoppas detta nu är ett tillfredställande svar till både dig och Maria var det va!? 😃

     Fortsatt trevlig luciakväll / Med vänlig hälsning, Anna.

   • Angela 13 december, 2018 on 21:41 Svara

    Det där med att sälja andra personers egendom / saker🤔
    Det Anna, ska du nog inte yttra dig om, tänker på allt du stal av Maggan och sedan sålde av.

    • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 23:01 Svara

     Angela, har du bevis för det du skriver?
     😄😄😄 Vem är du? Känner du mig? Vad baserar du din anklagelse på? Det Maggan påstår….? För hon vet nämligen inte heller sanningen och har aldrig haft ryggrad nog att säga något till mitt ansikte, men annorlunda har det varit på hennes blogg, jag känner Maggan.
     Jag vet sanningen. Nöjer mig med det.
     Kan trösta dig och Maggan, som jag gjort många ggr i det här ärendet.
     Med att hon har aldrig någonsin haft något som jag velat ha! Men jag hjälpte hennes barn och ex.man och det finns det då fan inget förbud emot. Känner så många som blivit falskt anklagade utav Maggan och ingen vill stöta sig med henne. Men jag är inte rädd, det får räcka nu. Så jag tycker hon och hennes anhängare ( som du verkar vara ) ska sluta upp och förolämpa mig för lösryckt smörja. Jag har sååå mycket bättre smak i många avseenden. Så lägg ner.
     Har haft nog med egen gammal skit att sälja eller ge bort. Så varför inbilla sig att jag skulle behövt hennes skit!?!
     Hon vill inte se sanningen och har skapat sin egna, baserat på lösrykta saker som hände under hennes smärtsamma skilsmässa. DET förstår jag och respekterar då och ännu till 100%
     Men DU borde skämmas för att du tar dig friheten att anklaga mig för något som inte är sant över huvudtaget!
     Take care of your own stuff, please 😁
     Kommer inte bemöta dig eller någon annan i detta ärendet igen – inga kommentarer eller frågor kommer besvaras ytterligare. Väx upp och sluta sprid dynga – det kallas förtal och är straffbart.
     Med vänlig hälsning, Anna

     • . 14 december, 2018 on 03:55 Svara

      Bra Anna!! Stå dig och stå upp för dig själv när det kommer till Magdalena Graaf. Tro på dig i det fallet, Magdalena Graaf verkar vara en sån som vrider och vänder på ”sanningen” till sin egen för del hela tiden. Kan aldrig ta kritik eller erkänna nått. Klockrent exempel var ju ”indianhistorien” med Alexandra.

      • Anna Book Toledano 14 december, 2018 on 10:23 Svara

       Hej Elm, klart jag kommer stå upp för mig själv. Jag är inte ute efter nån smutskastning eller pajkastning.
       Men börjar på riktigt tröttna på detta drev som ingen annan en Magdalena själv startat!!!
       Jag har aldrig gjort eller sagt något negativt eller elakt till eller om henne.
       Herregud, hon har ju till och med umgåtts med mig EFTER dessa falska påståendena 🤔🤔🤔 på sin egna Bloggfest.
       Men Maggan gillar nog att den lilla skaran hon har, har gått igång på hennes lögner om mig och om detta som hon helt tagit ur luften. Hon har skapat sin sanning på….inget med verklig substans.
       Jag VET & KAN hela sanningen som ligger till grund för hennes utspel. Och tro mig,det har jag inga problem att vädra fullt ut. Men om det är någon jag ska vädra det med, så är det Maggan själv i första hand. Det kan ske vart som helst, när som helst – inga problem för mig.
       Och jag undrar verkligen varför hon inte vågat ta detta face to face med mig!!! Men blogga och snacka bakom ryggen har hon kunnat. Och det kan inte vara hälsosamt att vara så bitter 9 1/2 år senare. För något som aldrig hänt?!?!!!

       Det viktigaste är att Maggan förlät Magnus för allt som hände under deras svåra skilsmässa 🙏🏼
       Och jag och resten utav min familj var inget annat än riktigt goda vänner till Magnus och deras tre pojkar under den tiden. DET kan INGEN ta ifrån någon utav oss. Vi ställde upp från våra hjärtan på alla tänkbara sätt och vis. Städa, tvätta, diskade, handlade, hämta, lämna, sorterade, rensade, passade, lagade mat, fixade middagar tom. kalas. Och vi skulle göra samma sak än idag ❤️❤️❤️❤️ För våra minnen är våra. Våra känslor och band är våra. Oavsett om ingen annan vet!!! Och alla band är viktiga, oavsett längd på dom🙏🏼
       Respekt och kärlek är det jag önskar för mina medmänniskor.

       Med vänlig hälsning, Anna.
       #mothatförkärlek

    • K 14 december, 2018 on 11:54 Svara

     Men lägg ner Angela!!

     • Anna Book Toledano 14 december, 2018 on 12:32 Svara

      K.

      🙏🏼

 5. P 13 december, 2018 on 17:08 Svara

  Kan du inte få hjälp med dina bilder som ligger ner?

  • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 19:08 Svara

   Poppy, tro mig jag har försökt. Men tyvärr så är det inte jag som är ansvarig för tekniken på portalen. Och det är inte heller mitt område eller skyldighet och se till så att sådana saker fungerar. Men jag har upprepade gånger bett de tekniskt ansvariga om hjälp – och de har sagt att det ska ordnas asap denna veckan. Så jag och ni får tyvärr har tålamod med portalen. I mina inlägg så ligger alla bilderna rätt.

   Med vänlig hälsning, Anna

 6. Lars 13 december, 2018 on 23:06 Svara

  För mig kvittar det verkligen vems lägenheten är.
  Lycka till med erat nya boende !

  • Anna Book Toledano 13 december, 2018 on 23:57 Svara

   Lars, du säger det.
   Men det var inte den uppfattningen jag fick och inte Roberto heller när han läser din kommentar.
   Men hur som helst, nu vet du. Och det gäller alla andra också 😃

   Anna.

 7. Tilly 14 december, 2018 on 02:13 Svara

  Ang rykten om vem som äger er lägenhet.. Er son har berättat flertal ggr på sin ig att det är hans farfar som äger lägenheten. ( folk utan liv har ju tom snokat fram att det är Robertos far som äger lghtn.) Han har även suckande svarat i flera lives över hur tjatigt det är att svara på vart ni har hus i Spanien. -vi har inget hus, asså vi får låna någon utav min farfars lägenheter på somrarna.. Så där har vi sanningen. För han ljuger väl inte!?!
  Skulle vara trevlig om du ville svara på detta. Hälsning Tilly

  • Anna Book Toledano 14 december, 2018 on 09:53 Svara

   Tilly Pilly Yahoo, ang. rykten skriver du.
   Jag har själv svarat på frågor som folk ställt till mig. Och sedan inte klarat av att höra vad man faktiskt svarar, eller får det till något helt annat.
   Folk utan liv har snokat fram, säger du ….och dom har DU koll på.
   Du säger även att Antonio suckat, för att han blivit så trött på tjatandet / är inte DET sjukt att förmodligen vuxna människor pressar en ung människa på det viset?!?
   Svaret vet jag redan så inget vidare svar från dig kommer vara nödvändigt.

   Och nej vi har inget hus i Spanien. Det är en lägenhet, den är vår och vi hyr inte ut den till nån och har aldrig ens lånat ut den till någon vi känner. Utav en enda enkel andledning, det är vårt andra hem.
   Min svärfar kommer jag INTE diskutera!!! Och det är mina barns farfar, så var vänlig och respektera det.
   Däremot kanske du kan förstå att det kan vara lite svårt för en ung människa, som vet att han egentligen inte ska prata om privata saker på sociala medier, som inte angår en människa som dig till exempel. Och då blir det att man svarar lite luddigt och dra till med någonting som ska få slut på alla respektlöst nyfikna frågor. Är det rätt? Nej verkligen inte – men det är inte sant det han sagt om just det.
   Så jo, i detta fall så har faktiskt Antonio ljugit. Men avsikten har inte varit att vara ondskefull eller avslöja sina föräldrar som lögnare. Vi VET ALLT om VÅR familj, vad som finns eller inte. Och vårt angår ingen, inte dig och inte någon annan heller.
   Hoppas du nu tyckte att mitt svar var trevligt och att du nöjer dig med sanningen du just fått ordentligt förklarad för dig!!!
   Kommer inte kommentera dig eller någon annan om detta fortsättningsvis. Vi tar hand om vårt 😊 och föreslår att du och andra gör detsamma. Varför oroa sig så mycket för vad som är vårt eller inte. Jag oroar mig inte för ditt eller någon annans, det skulle fan vara sjukt – med all min respekt! GAL.

   Med vänlig hälsning, Anna.

   • Sanna 14 december, 2018 on 13:37 Svara

    Men hur vet du att det är vuxna människor som frågor din son gällande ägarskap av hus samt lägenhet? Frågan är retorisk.

    • Anna Book Toledano 14 december, 2018 on 14:51 Svara

     Sanna Fia, vad och hur jag vet?
     Det är en fråga jag väljer att stå över 😀
     Men vi vet mer än vad vi delar med oss utav, och har större koll på läget än vad man tycks tro. Och när jag var liten så fick jag lära mig att man aldrig ska underskatta någon. Samt att man sköter sig själv och de sina. Så får andra sköta sitt. I övrigt försöker man vara en god medmänniska efter bästa förmåga. Människors privatliv bör väl respekteras va?

     Och det kan väl vara retoriskt från mitt håll med i vissa avseenden.
     Eller är det som alltid andra regler för vissa människor eller frågor.

     Ingen har med vårt eller icke vårt att göra. Varför ens bry sig? 😄
     Fråga inte någons barn om deras vuxnas förehavanden! Eller är det normalt?
     Behövs inga svar på ovanstående frågor – för jag vet redan det vettiga, sunda och enkla svaren.

     Med vänlig hälsning, Anna.

 8. AnnaLena 14 december, 2018 on 12:55 Svara

  Hej.Jag har aldrig besökt din blogg förr men nu gjorde jag det idag.
  Jag önskar dig frid och ro i själen…och en riktigt God JUl

  • Anna Book Toledano 14 december, 2018 on 14:56 Svara

   AnnaLena, frid och ro i själen får vi alla en dag🙏🏼
   Jag lever med alla mänskliga våndor, glädjeämnen och känslor, för det är så jag precis som alla andra är skapta.
   Och jag är helt säker på att min och familjens jul blir magisk, som alltid. Vår sista jul i vårat snart fd. hem. Sedan väntar framtiden med hus och nya omgivningar och vägar att njuta utav genom livet❤️❤️❤️❤️
   Känner mig välsignad och var och en blir väl salig på sin egen tro😉

   God Jul och gott slut till dig med.

   Anna.

 9. Eva 15 december, 2018 on 21:04 Svara

  Men herregud, varför bry sig om vem som äger, vem som säljer en lägenhet? Varför är det viktigt?
  Anna – Jag hoppas att ni finner ett nytt boende som ni trivs med😊
  Du har väldigt vackert hår 👌
  Önskar dej en trevlig Jul- Nyårshelg✨🌟

  • Anna Book Toledano 16 december, 2018 on 14:14 Svara

   Hej Eva.
   Jag kan förstå viss nyfikenhet.
   Men kommer aldrig förstå bristen på respekt att gå på en fullständig främling, som vissa gör med mig. Och om privata saker.
   Eftersom detta gäller mig och sker på min blogg, så anser jag att jag har rätt att sköta detta på det sätt jag anser bäst för mig och de mina.
   Jag blir / är också nyfiken ibland när jag läser om andra eller ser och hör våra vänner när dom köper eller gör saker, det ligger i människans natur.
   Men…jag skulle aldrig komma på tanken att fråga mina vänner ens om deras privata angelägenheter. Än mindre en fullständig främling.
   Dom löser sitt!!! Och VILL man berätta eller har ett behov av att göra det. Så är det helt okej och en annan sak.
   Annars är andras ensaker, inget som belastar eller ens angår mig.

   Samma gäller väl för mig?!? Och för min man och mig?!? Och ännu mer min gamla sjuka svärfar! Så vidrig nivå att ta sig friheterna att sprida totalt felaktiga uppgifter.
   Vi sköter vårt, och belastar ingen med vårt ingen. Min make har ALLA SINA papper i ordning och det angår ingen – men vi vet!
   Sen att några få sprider dynga för att dom själva inte vågar satsa på sina drömmar och inser att det finns dom som rättar mun efter sin matsäck!!! Och inte gapar efter något överdådigt överflödigt och överflådigt.
   Den idiotin står inte jag för iallafall.
   Så tack Eva för dina vänliga rader🙏🏼
   Vi kommer garanterat att hitta något för OSS fantastiskt litet hus som VI kommer trivas med och bli ännu lyckligare i 👌🏽⭐️❤️
   Och till dom som kommer ha åsikter även om det……för tro mig det kommer dom utan egna liv att ha😂😂😂
   Var ni då bara glada att det är VÅRT & inte ditt/ert hus och du/ni ansvarar inte för eller har inga skyldigheter gentemot vårt – det har bara vi själva, BRA VA? 😂

   Missunnsamhetens fula nuna är vidrigare än avundsjuka!

   Tack för komplimangen för mitt hår, jag har extentions från Toupema och stortrivs med det👌🏽
   Önskar dig också en fantastiskt fin jul och nyår 🌲🎅🏼🕯🌟
   Med vänlig hälsning, Anna.

   • Carina 17 december, 2018 on 22:41 Svara

    Anna du är en sån god o härlig människa!
    Tycker att du ska stå över all skit som folk undrar, tycker o tror sig veta om dig hela tiden, vet att det kan vara svårt då man känner att man vill kanske förklara o säga vad som är rätt men ett gott råd ställ dig över detta, lägg inte energi på dessa människor som är nyfikna och far med lögner. Önskar dig och din familj en riktig God Jul o Gott nytt 2019
    Carina

    • Anna Book Toledano 17 december, 2018 on 23:32 Svara

     Hej Carina, tack för dina generöst vänliga rader🙏🏼🙏🏼🙏🏼
     Jag tackar från djupet utav mitt hjärta❤️

     Och ber att få önska dig och de dina en fantastiskt fin, lugn och kärleksfull jul, gott slut och gott nytt 2019 🌟🌲🕯🎅🏼🍃🌹🍾

     Med vänlig hälsning, Anna.

 10. Julia 17 december, 2018 on 15:17 Svara

  Vilka frågor du får… skamlöst 😕Anna, jag önskar dig en god jul och ett riktigt härligt 2019 🙂

  • Anna Book Toledano 17 december, 2018 on 18:45 Svara

   Hej Julia!
   Önskar dig detsamma 😉
   Hoppas julen blir riktigt fin och lugn🌲🌟🎅🏼

   Med vänlig hälsning, Anna.

 11. C 17 december, 2018 on 17:24 Svara

  Första gången på din blogg men följer dig på IG – herregud, vilka diskussioner om ägandet av ett hus och en lägenhet…hur kan ngn ens intressera sig för det?

  Vi har två lantställen och en villa – villan ägs av min man, ena lantställets ägs av min man och hans syster och det andra av enbart mig – men – alla är de ”våra ställen”…vi är en familj som lever tillsammans och delar på saker🤔

  • Anna Book Toledano 17 december, 2018 on 18:44 Svara

   Hej C.
   Ja så fungerar det för de flesta normala
   människor.
   Inga konstigheter alls.
   Men vill man hitta fel, så gör man.

   Önskar dig och de dina en underbar lugn jul🌲🕯🌟🎅🏼
   Med vänlig hälsning, Anna.

 12. Maria 18 december, 2018 on 08:20 Svara

  Hade det varit barn som skrivit dessa kommentarer så hade jag fattat varför respekten saknas men ni är VUXNA!
  Sluta läs på skvallerbloggen eller Flashback, sluta provocera andra människor! Vad fasen hände med ödmjukhet, kärlek och godheten? Tappade ni det på vägen till vuxenlivet?

  Anna: ignorera dessa kommentarer om ditt boende! Folk älskar att vara korkade!
  Du är såå mycket bättre än dom ❤️

  Önskar att du får en kärleksfull och en fantastisk jul.

  • Anna Book Toledano 18 december, 2018 on 09:10 Svara

   Hej Maria, tack för vänliga, enkla, sunda och upplyftande rader.
   Dem betyder mycket 🙏🏼
   Önskar dig och de dina en fantastiskt trevlig, lugn och kärleksfull julhelg🌲🎅🏼🕯
   Samt ett gott slut och ett riktigt gott nytt 2019🌟🍾🥂

   Kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna