VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

🕯🌟🕯 Bästa Lucian.

Igår fick jag en fantastisk inbjudan och gåva. Så tillsammans med min vän Louise Hafdell så möttes vi upp på Täby Dagspa http://tabydagspa.se där Louise skulle få en skön massage. Och jag valde att påbörja en NBE Kur för mitt ansikte utförd utav professionella och mycket kunniga Malin som äger Täby Dagspa.

Jag fick höra att jag har otroligt bra och fin hy för en kvinna i min ålder. Och att jag måste bara bli bättre på att tillföra något serum med mycket fukt och göra peeling i mitt ansikte lite oftare.

Men gud så skönt det var! Kände verkligen hur huden fick ny lyster, blev lenare och mjukare. Så den här kuren kommer jag verkligen slutföra. Något av det bästa med Täby Dagspa var framför allt Malins omhändertagande. Men också den fina lokalen med härliga dofter och den smakfulla och eleganta inredningen i lugnande blå nyanser👌🏽 Vi drack te och vatten och samtalade lite innan våra behandlingar. Och det blev den skönaste och varmaste lucian på länge med härligt tjejgäng 🙏🏼🤗

Riktigt skönt att slippa stressen mitt inne i stan måste jag säga, med stor besöksparkering precis utanför. Så detta kommer och kan jag med gott och rent samvete rekommendera alla att pröva. Personligt och inbjudande, lugnt och skönt – total avkoppling.

Stort tack tjejer för en urmysig dag tilllsammans😘

Resten utav luciakvällen firade jag med mysig middag och serien Mayans på HBO med hela familjen❤️🕯

Ha nu en riktigt FUN FRIDAY 😉 vad du än tar dig för ikväll och resten av helgen.

Kram Anna


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna