VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Quote day 😉

Idag börjar min långledighet över jul och nyår 🌲🎅🏼🌟 Jag kommer fortsätta att blogga dock – so nooo worries 😁

Men kanske inte så djupt och ingående, trist jag vet!!! Hahahaha, men lite är bättre än inget. Don’t you think?!? Nu ska vi bara ta det lugnt och fokusera på det viktiga i livet. Många är vilsna och ensamma, och det borde ingen vara. Så har du ett hem, partner, familj, jobb, mat, lite pengar och trygghet i allmänhet.

Var då TACKSAM och SNÄLL 🙏🏼 Gud är nämligen allas vittne – inte bara några få utvaldas.

Ha nu en underbar dag, det ska jag ha med julfix, en kopp te och bara mys🤗 Men först bjuder jag på ett par riktigt bra quotes. Hope you can relate🙏🏼

Anna.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna