VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

4e advent 🕯🕯🕯🕯

Vilka härliga dagar jag haft så här inför julafton. I fredags var jag hos duktiga Malin på en underbar ansiktsbehandling på Täby dagspa ( mer om den i ett kommande inlägg ) Sedan mötte jag upp min älskade man, och så åkte vi och handlade. Det blev ganska många stopp på olika ställen, men allt flöt på och vi hade ingen trafik när vi åkte hemåt på kvällen. När vi kom hem så lagade jag middag, fisksoppa blev det. Sedan tittade vi på film och bara myste med levande ljus i hela lägenheten.

Igår och idag har vi ägnat åt att städa, förbereda maten, samt fått hem vår julgran från Smålandsgran. Jag har köpt julgranar utav Anna och hennes pappa Bo-Egon i 27 år 🎄 och precis som alltid så levererar dom ekologiskt odlade granar av toppkvalitet, och vi valde som alltid en pampig och mycket vacker Kungsgran. Som Felicia pyntade själv i år, då vi andra var på ärenden. Den blev så fin!

På lördagskvällen så bakade även Felicia och Vanessa två sorters saffransbullar. Vanliga lussebullar och dom andra med en fyllning på mandelmassa.

Idag söndag har vi hållit igång sedan 6 i morse, det har städats, tvättats och lagats mat. Dukat middagsbordet och besökt våra mammors och andra familjemedlemmars gravar med julgrupp och marschaller, för dom fattas oss i dessa tider🙏🏼 Men nu är vi hemma igen och jag har lagt mig i ett hett bad och ska ha en spa-timme för mig själv.

Sedan blir det en kopp te och en film med familjen, innan vi säger godnatt.

Imorgon är det julafton 🌟🎁🎅🏼🎄❤️🕯 och det ska bli så mysigt. Kommer ta in den här julen lite extra och minnas allt fint som vi fått uppleva här i vår bostad sedan 16 1/2 år tillbaka. Det är vår sista jul här, och nästa år väntar som sagt något helt annat för oss som familj. Det känns ännu smått overkligt, men som vi längtar ❤️

Ber att få önska alla en riktigt fridfull och kärleksfull jul – Tack snälla för att du läser bloggen. Vi hörs snart igen, stor kram /

Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Ann 24 december, 2018 on 04:35 Svara

  God jul Anna med familj.

  • Anna Book Toledano 24 december, 2018 on 04:51 Svara

   Tack detsamma 🎄🎅🏼🎁🌟

 2. Marie-Louise Björk 24 december, 2018 on 09:47 Svara

  God jul31🤶🎅

  • Anna Book Toledano 24 december, 2018 on 11:46 Svara

   Tack 😊
   Detsamma 🎄🌟🎅🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna