VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

⭐️ 2019 ⭐️

Hej och god fortsättning på det nya året!

Hoppas din jul och nyår har varit fridfull, rolig, mysig och fantastisk på alla sätt. Det har min ledighet varit med hela familjen och en del goda vänner. I år prickade vi faktiskt rätt med precis allt! Sänkta krav och måsten, ingen stress alls – mycket att stå visst 😊 Men långt ifrån tidigare julars komershysteri, och det kändes helt rätt för oss. Alla blev och är så nöjda med vår sista jul här i Frösunda, det kommer bli ett utav många fina minnen härifrån som vi lämnar bakom oss när vi flyttar nu på det nya året.

Nyår firade jag, Roberto, Antonio och Vanessa med våra goda vänner Peter och Astrid, deras barn och flera andra glada härliga vänner vi var nog 25 pers totalt. Peter och Astrid bjöd på underbar nyårsmiddag, tack älskade vänner för det, det hade inte kunnat bli bättre. Och Felicia valde en riktig mysnyårsafton hemma med sin bästa vän Melissa. Hon lagade gratinerad hummer, skaldjurspasta och en härlig egen variant på min vaniljpannacotta. Blir du lite nyfiken på att läsa mer exakt vad hon gjorde? Så kan du kika in på hennes blogg och läsa hennes egna ord samt se lite bilder http://www.devote.se/feliciabook

Men, vad har då hänt första veckan här hos mig i övrigt på det nya året?!? Inte mycket faktiskt 😄 Och det har varit så skönt. Men vi har bla. varit på mysfrukost hos vår gode vän Antonio och tittat på MMA fighten med Alexander och Jones, bowling en annan dag, spontanbesök utav mina ungdomsvänner Patricia och Jenny med middag hemma hos oss. Så mysigt att ni kom och pratade ikapp och massa härliga roliga minnen 🙈🥰😂 lite träning, tittat på film och avverkat en serie tillsammans med bara min man. Vi har besökt familjegravarna en gång till och tänt nya ljus, rensat lite mer i källaren fast det var sjukt tråkigt hahaha så det la vi bara 2 timmar på, varit hemma hos min storasyster Sussi och min systerdotter Daniella på god middag. Så, som du hör så har vi startat året väldigt lugnt och skönt och har som alltid umgåtts mycket tillsammans och haft det allmänt fint.

Resten utav det här året ser jag i övrigt verkligen framemot av många orsaker och anledningar. Men det primära, viktigaste och största kommer utan tvekan att bli vår flytt till ett hus!!!!!!!!! Det är helt otroligt att vi äntligen fått ändan ur vagnen och satsar på vår stora dröm som vi gemensamt burit på i 19 år🥰🥰🥰 Jag kommer skriva en hel del om flytten såklart – så om husköp, flyttstädning, flyttbilar, heminredning, mattor, lampor, gräsmattor, garage, staket, brevlådor, utebelysning, utemöbler, blommor, växter, krukor, bärbuskar, gräsklippare, häcksaxar, lövblåsare, krattor, lövkorgar, köksinredning, möbler, täcken och kuddar INTE intresserar dig? Så kan jag redan nu uppmana dig att läsa nån annan blogg det här året. Och det säger jag utav hänsyn, alltså inget illa menat alls! Men jag kommer att skriva sjukt mycket om detta och då kommer det förmodligen stå mycket om Rusta, Bauhaus, IKEA, Fredells, K-rauta, Jysk, Jula, Campadre, Elgiganten, Plantagen, Åhléns, NK, Mio möbler, Chili, Drömhuset, SE Möbler och många många andra ställen som jag inte kommer på nu i stunden. MEN som man som normal människa besöker, gör och införskaffar när man flyttar och vill ut med det gamla och in med det nya hahaha. Och jag kommer inte låta något kantstöta min och familjens dröm och lycka i den frågan. Bara genuin information från mig som skriver den här bloggen, till dig som väljer att läsa den varken mer eller mindre.

JAG bloggar för att dela med mig utav mitt liv i smått och stort på det vis som känns bra. Jag kommer alltid vara öppen och generös, men som alltid kommer jag hålla vissa saker privat. Vet att vissa inte tror att det finns något privat i mig eller med mig…men då får man fundera ett par varv extra😉 Jag bloggar inte direkt heller som Influencer, men indirekt så blir det ju så att när man ska göra en sådan stor förändring som jag och min familj gör nu bara genom att flytta tex. Då kommer det förmodligen bli en del som blir influerade och inspirerade utav det, eller inte. Sen kommer det säkert bli en del som blir avskräckta och som säger usch, fy, ve och fasa också hahaha. Men det jag vill säga är att jag kommer inte låta bloggandet bli en belastning och börda….det har jag haft nog utav. Så jag kommer blogga på ett sätt som är så genuint som jag bara mäktar med, utan att ge avkall fullständigt på min integritet ( japp jag kunde stava till det själv 😂🙌🏽😉 ) och för att jag inte har hur många timmar som helst om dagen att lägga på bloggen med att svara på tex. frågor eller funderingar som många utav er läsare faktiskt har och har haft i alla mina 34 år i offentligheten. Fatta vad sjukt i år firar jag 34 år som artist / underhållare sedan, jag slog igenom sommaren 1985 i Tv-serien Solstollarna på SVT blott 14 år ung🙈 och i Mars 1986 15 år ung, kom det stora genombrottet i Melodifestivalen med ABC. Lite smått galet när man tänker efter.

Jag blev ju upptäckt i slutet utav 1984 nyss fyllda 14 år, genom mitt deltagande i Talangjakten DN Runt stan. Där jag vann deltävlingen i Nacka som var en utav 13 Kommuner som deltog. Och i den stora finalen på ett överfyllt Göta Lejon på Söder här i Stockholm, slutade jag på en 4e plats och missade 1a platsen, som innebar inspelning utav 1st singel och lite annat åtråvärt. Men jag var ÖVERLYCKLIG ändå och så nöjd!

Så då kan du ju själv förstå, exakt hur lycklig jag blev kort efter finalen. Då jag skrev under mitt första alldeles egna skivkontrakt, med ett utav världens då största Skivbolag – CBS Records som idag är kända som Sony-BMG, bara 1 vecka senare!!!!! Och avtalet gällde INTE bara 1 singel….det var på 2 album + ex antal singlar. Resten är som sagt var historia 😂😂😂 och just nu har jag inte tid att dra hela den, tyvärr. Men jag kan säga till dig som inte känner till mig och min historia – att när folk frågar mig vad jag gjort och påpekar att det inte är så mycket mer än ABC. Så brukar jag bara le och säga – Visst hade jag kunnat göra sååååå mycket mer. Men, jag hade också kunnat göra såååå mycket mindre. Vi alla jagar olika saker och i olika takt här i livet. Vissa vill ha allt fort, andra nöjer sig med livet och allt fantastiskt man hinner med att se när man inte stressar, pressar och forcerar saker och ting. Jag har inte bråttom med något och är helt övertygad om att jag ännu har massor med fantastiska saker framför mig. Vissa saker rör mitt artisteri, sången och musiken – det finns så mycket mer att få kännedom om och upptäcka. Men jag kommer aldrig mer gå emot min egna personliga övertygelse, aldrig. Det har aldrig slutat väl då jag gjort det, och den som fått de hårdaste smällarna är jag själv. Jag pallar rätt hårda smällar om jag får säga det själv ( KLART JAG FÅR 🤪 !!! ) Men det gör onödigt ont när dom kommer pga att nån annan har kastat dig mot ett mål som egentligen inte var ditt egna. Så, därför resonerar jag nu som så att, alla beslut måste till styvenes och till sist vara MITT. Jag kommer självklart ha bollplank, ta emot råd och tips, fortsätta vara öppen, nyfiken och positiv i samrådan med folk runt mig, både i jobbet och privat. Men i jobbet framför allt, så måste jag lita på mina egna övertygelser och min intuition. På så sätt kan jag lättare och ärligare hantera ett nytt eventuellt framtida nederlag. Jag står för mitt, men inte någon annans. Och jag är genuint färdig med att skydda andra, för att vara snäll mot någon som själv inte tvekat eller tvekar att misskreditera mig för att rädda sig själv / själva, utav rädsla för att bli utesluten eller exkluderad.

Då får man tänka till en gång extra. För är det något jag inte är rädd för, så är det just det!!! Jag strävar framåt och långsamt uppåt, och det fanns en tid då jag var rädd att mista min plats i ljuset, på röda mattan och A-listor 😂 Jooo det ÄR SANT, jag har ve och fasa legat på sådana listor hahaha. Folk skulle trilla utav stolen om jag berättade. Skulle kunna droppa namn till höger och vänster som är såååå erkända utav er mina härliga medmänniskor. Men idag och för nu, så säger jag PASS på den. Och nöjer mig som alltid med att jag själv vet, och det räcker mer än väl för mig😁

Men så är det verkligen inte längre, a-listor är det minsta jag bryr mig om. Men jag har alltid och kommer alltid uppskatta Företagen som stått och står bakom alla fantastiska galor, premiärer, teatrar, musikaler, shower och annat jag fått komma till. Det är aldrig något jag tagit eller kommer ta för givet. Så misstolka mig inte nu för guds skull 🙏🏼  När jag nu tagit med dig på den här trippen längs med minnenas väg i det här blogginlägget. Så skrattar jag högt för mig själv, för herregud vilka historier ( sanna dessutom!!! ) jag skulle kunna berätta. Och kanske gör jag det en dag / gång…..eller så tar jag med mig dem i graven 🐵🙈🙉🙊 Ja, den som lever får helt enkelt se och höra😉

Nu sätter jag punkt för idag! Men självklart bjuder jag på nån bild från den senaste veckan.

Tack för att du läste och vill ta del utav mitt enkla liv / Kram Anna.

3970382E-CF1F-4540-A511-C9C0DAF75C56

FE943B65-811B-415A-AB7A-F4C3A46D66AA A8F456D7-00A0-40C7-8ACA-72435FE71254 E227C362-79EE-477B-8CD9-4AB5C95486DF 2A163F3B-9071-4569-90D5-12016CC4A146 C95C0763-E805-4AFB-A873-75135156ECAE 5D639A59-BD48-42E9-B848-3B41CECE3361 43EB0928-B441-4FA7-BE17-6E3F1821F842 395E6D80-A452-4563-B3A4-06C1D4CDCA48 B3A0A1E3-99D1-442D-904E-7CCFBC1959A8 587FAE8A-311D-4F73-BE16-785AF98B1DEC 016BF874-13E8-4E32-A5CF-B353DFCDB874 9A0C12D0-2203-43CC-8F89-AF811CD0BDEC D8C28F9B-AE12-4DF7-BC69-22EDA5BD01DA 94AD20FE-F95F-4868-8448-C750F00CCFC8 F80A396D-A320-45E5-9C4D-AACA6D90E6CA

 

 

 


Kommentarer


 1. Anette Neumayer 7 januari, 2019 on 22:29 Svara

  Vad kul att ni ska flytta till hus med naturen kring husknuten. Det gjorde jag o min man när jag var gravid med mitt andra barn. Från Göteborgs innerstad till Bjärehalvön o en lite naturskön by på Hallandsåsen fot. Vi har aldrig ångrat oss. Lycka till med allt😊❤

  • Anna Book Toledano 8 januari, 2019 on 18:18 Svara

   Hej!
   Det låter helt fantastiskt! Helt rätt gjort 🙌🏽
   Ja, vi ser verkligen framemot flytten framöver ☺️
   Tack snälla du!

   Anna.

 2. Karl 8 januari, 2019 on 09:43 Svara

  Man kan ju NÄSTAN tro att du fiskar efter sponsorer 😏

  • Anna Book Toledano 8 januari, 2019 on 13:15 Svara

   Förstår att du väljer och tro det.
   Det är ditt val.
   Jag behöver inte fiska och är inte förtjust i det heller för övrigt.

   Men OM jag väljer att bli sponsrad eller inleda ett samarbete med någon. Så kommer jag vara tydlig med det 😁 Erbjudanden har jag fått gott om under hela mitt verksamma liv i den här branschen – det är gud mitt vittne till hahaha. Sen är inte jag som många andra. Men i övrigt är jag som de allra flesta normala människorna är ( svårt att ta in, jag vet! ) men så är det. Och vad nån tror…..det lägger jag ingen större vikt eller bikt vid.
   Men Karl, det finns dock väldigt många andra du kan hacka på istället, som dagligen gör så mycket smygreklam så man baxnar att dom kommer undan.
   Själv tycker jag att man bör nog ”passa” sig för att dra alla över samma kant. Som det heter – Man känner / dömmer andra efter sig själv🤔
   Missunnsamhet är dessutom ett fulare nylle än ren avundsjuka – enligt mig 😁
   Jag sköter mitt, det behöver inte du eller någon annan ”tro” något om.

   2 sec Of fame / ha det gött.
   Anna.

 3. Mia 8 januari, 2019 on 15:19 Svara

  Vad roligt med flytt till hus! Förstår inte varför någon skulle ha något emot det? Tycker det blir en självklarhet att du kommer att blogga om detta då det blir en stor del av ditt liv. Inget konstigt. Grattis och lycka till med flyttstöket 😀

  • Anna Book Toledano 8 januari, 2019 on 18:20 Svara

   Tack Mia 🙏🏼
   Alla lyckönskningar tas emot med hjärtat 🥰

   Kram Anna.

   • Julia 8 januari, 2019 on 22:08 Svara

    Jag ser fram emot att läsa om flytten och inredning 🙂 Det är ett stort intresse även för mig.

    • Anna Book Toledano 9 januari, 2019 on 11:40 Svara

     Vad roligt att du tycker det 🙏🏼😀😉
     Tack så mycket!

     Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna