VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bra tisdag🌨🌧🌨🌧

Hej från ett snöblandat regnigt Stockholm!

idag började jag och min man dagen med en 45 minuterspromenad. Och jag fick påminna mig själv om vad jag alltid sa till barnen när dom var små.

Det finns inget dåligt väder…bara dåliga kläder, för att inte gå hem fortare än kvickt 😂 gud så trötta barnen måste ha blivit på en när man sa så till dom som små 🤦🏻‍♀️ Men en kort promenad är bättre än inget. Och vi hade ändå bestämt att åka till Sigtuna Stads Hotell och ta en mysig förmiddagsfika med en vän till oss Robert, som är uppe på konferens i Stockholm. Efter det åkte vi vidare till IKEA i Barkarby och köpte ljus, nya kökshanddukar och en ny stor kastrull. Och nästa stop på vägen hem blev Hornbach, där vi köpte en ny fönsterbräda till ett utav våra rum här hemma.

Sedan åkte Roberto till jobbet och jag åkte iväg ensam på hemligt uppdrag. Men nu är jag hemma igen och ska ta mig ett varmt skönt bad. Min axel fortsätter att värka, och det enda som verkligen lindrar värken är just ett varmt bad. Så får jag se när  och om jag måste söka hjälp för axeln vid ett senare tillfälle. Jag tror bara att alla lyft och storrensningen i källaren, har lett till att axeln är lite överansträngd. Så det går säkerligen över med lite vila mellan varven.

 

Ha en fortsatt bra tisdag och tack för att du tittar in och läser bloggen 😀

Kram Anna.

 


Annons

Kommentarer


 1. Em 8 januari, 2019 on 23:02 Svara

  Åh nu blir jag nästan lite avis. Jag vill så gärna också ha ett badkar. Älskar att bada. Inte avis på din onda axel dock. Hoppas den snart är bättre. Ha det fint!

 2. Alexandra 11 januari, 2019 on 17:06 Svara

  Väldigt fin bild :) låter tungt med axeln hoppas du snart mår bättre . Voltarencreme brukar funka bra tycker jag. :) ( haft liknande värk). Kram

  • Anna Book Toledano 11 januari, 2019 on 18:04 Svara

   Tack snälla 🙏🏼
   Ja, det gör jag säkert 😉

   Sköt om dig / kram
   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna