VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Planeringarnas tid🖊📓

Igår hade jag en skön planeringsdag i lugn och ro. Fick mycket förberett inför den närmsta tidens begivenheter, och det känns väldigt skönt. Det kommer bli otroligt mycket logistik för mig och övriga familjen här i uppstarten utav 2019 framför allt pga flytten. Och jag kommer skriva om mitt, efterhand och varefter det känns bäst för mig. Så du kära läsare, får lov att ha lite….eller snarare mycket tålamod med mig och min lilla blogg. För jag kommer ta det helt i min takt, hoppas du kan förstå och ha överseende med det?

Om inte, så får jag tacka för att du läst lite utav min blogg så här långt iallafall 🙏🏼 Och önska dig lycka till med att hitta någon annan som kanske matchar dina önskemål lite mer 😊

Bloggen kommer förhoppningsvis växa framöver, det är såklart min ambition. Och jag är otroligt glad och tacksam att jag ständigt ligger på portalens 10 Topplista❤️

Men det kommer hända saker framöver, var så säker. Jag är bara väldigt mån om att göra saker med hjärtat och känsla, ärlighet och öppenhet. Fast blogga på mina egna villkor, jag har fint stöd i det beslutet🙏🏼 Bloggandet ska vara givande både för mig och dig som läsare. Så kom gärna med feedback, tankar, funderingar och om det är något ämne du vill att jag skriver lite mer om gällande mig själv och mitt jobb. Jag har ju berättat ett det kommer bli en hel del om att flytta till hus, sälja / skänka bort gammalt och köpa / fixa iordning med nytt till hemmet och förhoppningsvis, en lagom stor och fin tomt 😊

Så tips och råd får du gärna dela med dig utav. Alltid kul att höra folk berätta om sina idéer och lösningar på saker – vi kan vara varandras bollplank om du vill?

Jag kommer självklart skriva om mitt jobb med, men jag kommer inte berätta mer än ABC….det var ett torrt skämt 😂 Det jag menar är, att jag har många planer och olika delmål som jag jobbar mot. Jag får ständigt olika förfrågningar och många vill göra alla möjliga typer utav samarbeten, både inom musik, tv och annat. Det är jag såklart glad och tacksam för. Men, jag är selektiv. Och det är inte för att jag tror att jag är bättre än någon annan, eller för att jag vill vara svår på något sätt. Jag vill bara vara säker på att jag gör de val som känns rätt för mig, svårare än så är det inte. Jag är som 48 åring, färdig med att göra saker för att i första hand tillgodose någon annans önskemål, för att jag skulle vara orolig för att hamna utanför på något vis eller bara göra något för att inte falla i glömska. Jag måste vara sann mot mig själv och värna om mig själv på andra sätt än vad jag gjort tidigare i mitt liv. Lita på min intuition och magkänsla helt enkelt, och vila i att det som ska ske, det kommer att ske. Med hårt arbete och ännu mera tålamod, som alltid. Då kommer allt bli bra det är jag övertygad om. Jag är faktiskt på en väldigt bra plats i livet och vill självklart göra massa saker framöver 🤗 blir lycklig bara utav att tänka på mina drömmar, delmål och mål. Slutmålet är graven hahaha och vad som händer efter DET, jag det oroar jag mig inte mycket för 😂

Men visst önskar jag saker och fantiserar! Det måste vi människor göra. Sen är även jag realist, och förstår handfast att vissa saker kanske aldrig blir en verklighet. Men den som köper en Trisslott och skrapar fram flera miljoner på Tv4a VET ju inte det i förväg heller inte sant? Men, när man köper den där trisslotten så drömmer man säkert, man önskar och fantiserar och hoppas att det är just den där Drömvinsten man SKA skrapa fram. Och plötsligt händer det….fasiken, nu blev jag sugen på att köpa triss också 😂😂😂 Och tänk alla människor som bara på måfå lägger upp något på socialamedier, söker ett jobb man kanske inte tror man ska få…

Men plötsligt händer det! Så jag kommer fortsätta drömma, önska, hoppas och fantisera om livet – mitt liv. Och jag kommer alltid vara beredd att jobba för det, det har jag oavsett mått och distans gjort sedan jag var 14 år gammal ( ung ) Men att jag inte skulle vara någon realist, det stämmer verkligen inte. Det vet man OM man känner mig😉

Nej, nu ska jag iväg och hjälpa min dotter med en sak. Sedan hem och laga middag, önskar dig en fortsatt trevlig lördag och skön helg. Och tack för att du besöker och läser bloggen. Det uppskattar jag verkligen 🌻

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Abc 12 januari, 2019 on 14:30 Svara

  Att du orkar älta, skriver samma text hela tiden…

  • Anna Book Toledano 12 januari, 2019 on 15:05 Svara

   Kul att du läst lite iallafall 😊
   Lycka till med att hitta ny omväxlande och givande blogg / bloggar.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 2. Monika 12 januari, 2019 on 21:06 Svara

  Hej Anna, låter som du har en bra plan för din blogg och 2019 😊 Det jag skulle vilja säga till dig i all välmening är, sluta bry dig så mycket om vad andra tycker och tror om dig. Sluta kommentera det! Låt dom ha sina åsikter och funderingar för sig själva! Men det skriver du ju iofs om men låt det bli så, sluta försvara dig och din familj, ni sköter den bäst själva, 😊. Herregud vilken annan människa skulle på allvar stå,ut med att andra lade sig i sitt privatliv!?? Men det Sskulle vara jätteroligt att få följa med på er resa till ert nya boende 😍 kram

  • Anna Book Toledano 13 januari, 2019 on 20:23 Svara

   Hej Monika, bry sig och konstatera vissa delar är olika saker.
   Men jag håller med dig i sak 👍🏽☺️
   Tack för vänliga rader.

   Roligt att du vill hänga med lite på vägen, allt gott.
   Med vänlig hälsning, Anna.

 3. Ann 13 januari, 2019 on 18:57 Svara

  Hej!
  Tycker du skriver jätte bra.
  Förstår inte hur du orkar ta alla negativa kommentarer mm.
  Hoppas du inte tar åt dig…det är dom inte värda!!
  Jag har en petsonlig fråga….tar inte illaupp om du inte svarar☺
  Det skulle vara intressant att läsa om hur du upplever klimakteriet…om du har märkt av det.
  Är själv 47 och min mens precis börjat komma o gå som den vill och blöder mkt o länge…riktigt jobbigt så alla tips välkommna.
  Ha en fin kväll!

  • Anna Book Toledano 13 januari, 2019 on 20:29 Svara

   Hej Ann, tack så mycket 😊
   Frågan är fri och jag svarar efter bästa förmåga.
   Jag har ännu inte hamnat i eller märkt utav klimakteriet alls.
   Men det är nog bara en tidsfråga skulle jag tro 😉
   Jag fyller ju 49 i September, så jag kommer dit jag med.
   Hoppas du kan få nån hjälp / lindrig på något vis genom din gynläkare.

   Förstår att det är en jobbig period, men som kvinna så får man bara härda ut💪🏽

   Med vänlig hälsning, Anna.

 4. Victoria Estelle 18 januari, 2019 on 19:48 Svara

  Älskar din blogg, får alltid en feelgood känsla efter varit inne här. <3 Så fortsätt bara vara du och inget annat. Att du ligger bland topp tio förtjänar du verkligen! Själv är jag stolt över att min blogg är på plats 24 i nuläget haha :) Men jag kommer från lilla Linköping så det är inte så dåligt det heller antar jag haha :) Stor kram!

  • Anna Book Toledano 22 januari, 2019 on 20:15 Svara

   Tack Victoria vad snäll du är!
   Kul med din blogg också – plats 24 är ju kanon 😉👍🏽
   Önskar dig all framtida och fortsatta lycka till med allt.

   Kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna