VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Studiohäng och nya samarbeten🎤📝🎼

Dom senaste dagarna har det blivit mycket fixat här hos mig. Jag har bokat loppis som jag ska stå på under våren till och från och det ska bli riktigt roligt. Jag älskar att möta människor och se saker få fortsatt liv i nya händer. Att återvinna är viktigt, det lärde min mamma mig och det har jag tagit fasta på genom livet. Men nu var det länge sedan vi stod på loppis, och dom senaste två åren har jag istället gett bort och skänkt till olika insamlingar och organisationer. Men nu ska vi sälja av, massor med Koppar, kläder, porslin, lampor, några speglar, dukar, kläder, skor och smycken mm. och jag är så taggad att lägga i en växel till med att downsiza  ( dvs. skala av på prylar och klara oss med mindre utav allt ) Men, mer om det när det närmar sig. I övrigt har jag varit på två möten gällande 2 olika produktioner jag fått förfrågan om att göra – båda produktionerna låter väldigt roliga👍🏽 Men det finns en övergripande risk att dom krockar lite med flytten….och mitt prio detta året, kommer bli just flytten och att fixa iordning vårt nya hem. Så jag kommer fundera ordentligt innan och om jag tackar ja. Nr.2 på min prioriteringslista blir mig själv, min hälsa och mitt fortsatta välbefinnande och Nr.3 är musiken. Och där händer det grejer, om än långsamt och även där eftertänksamt 🙏🏼❤️👌🏽

Jag får ofta förfrågningar om nya låtar och samarbeten…. tack för det alla som hör utav sig. Men, jag är selektiv och går väldigt väldigt mycket på känsla. Så mycket faller bort.

Men så plötsligt händer det! Jag fick ett mail, och direkt fångade det mitt intresse och väckte en nyfikenhet…. exakt vad? Det kan jag inte svara på, mer än att det kändes ärligt, kul och som ett samarbete som tillåter mig att vara delaktig och produktiv på det sättet jag vill vara. Så sagt och gjort, vi tog ett möte och nu är samarbetet igång📝🎤🎼❤️

Vi har bokat fler datum för möten, studiotid är  prelbokat, och jag är igång med produktionsideér,  funderar och drömmer om förslag på olika producenter 😉 och har kommit igång med att plocka ut melodier / ändra och skriva texter. Och det känns så kul. Hur, var och när något utav detta blir offentligt?!? Det kan jag inte svara på i nuläget, för det kommer först då jag är 100% på allt. Har jag väntat i snart 3 år med att släppa nytt material, då kan jag vänta ett tag till och fortsätta ta det i min och mina samarbetspartners takt, inte sant? Vill liksom inte göra för att göra och släppa något bara för att. Utan det måste kännas rätt och ärligt både mot mig själv och alla andra. Hur som helst så känns det i nuläget väldigt bra, kul och spännande för oss alla inblandade 😉

Att vara med och få skriva texter, arrangera och plocka ut och ändra melodier är sjukt kul, och jag känner för första gången på länge att det känns roligt att börja igen med den processen. Jag har en långsiktig plan som jag kommer jobba systematiskt med nu framöver och personligen är jag rätt säker på kursen jag ställt in min skuta mot. Men jag behöver mitt crew på skutan, och för att nå destinationerna på vägen och nå ända fram. Så kräver det att jag har stöd och hjälp utav duktiga och hjälpsamma härliga människor, som också tycker att det är precis lika kul att vara på den här resan som jag. För ensam klarar jag det inte, det gör inte nån. Men nu är vi i startgropen och sakta sakta så kommer det säkerligen bli bra.

idag har jag för övrigt även hunnit med att fixa mina naglar igen, det behövdes för dom växer otroligt fort. Det var grymma Bow på KN Nailproducts i Solna som fixade dom denna gången. Och som alltid blev jag jättenöjd💅🏼

Nu ska jag ta ett varmt bad och koppla utav lite. Sedan blir det nog rätt tidigt i säng, för imorgon ska jag upp tidigt och fortsätta med livet 😉

Tack snälla du för att du besöker och läser bloggen, det betyder som alltid väldigt mycket🙏🏼

Allt gott / kram Anna.


Annons

Kommentarer


  1. Em 16 januari, 2019 on 07:51 Svara

    Vilka kloka tankar. Att göra arbeten man känner att man inte riktigt kan stå för gör ingen glad.
    Det ska bli så kul att följa er väg till huset. Vi ska bygga hus nu i vår och då är det roligt med andra som är i lite samma situation. Och kul att kolla runt och få inspiration av vas folk väljer och hur man kan göra 😊 ha en fin dag!

  2. Anna Ö 23 januari, 2019 on 15:40 Svara

    Det måste ju bli en dunderhit! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna