VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Rensning, storm i vattenglas & kalas💪🏽🤷🏻‍♀️🎂

Hej! Dagarna går framåt i rasande fart, men jag är produktiv och får mycket gjort. Speciellt när jag är själv och alla dom andra är på sina jobb och respektive skolor. Då kan jag lägga allt fokus på att rensa och sortera, och då går det undan. Det känns sjukt skönt och var dag kommer jag längre men, det är galet och kommer vara mycket nu de kommande månaderna. Och mycket is i magen gäller också. Planering, tålamod och strukturering, det är tre nyckelord framöver. Och jag är rätt säker på att hur bra vi än planerar och hur mycket vi än vet att vi har bra med tid på oss. Så kommer det förmodligen bli stressigt ändå😂

Lilla klädkammaren innan…

Efter rensningen, men jag ska ta ett varv till😉

Snopen blev jag när en Q & A på min instastory, faktiskt skapade en mindre storm – för att jag inte ville skriva vad som stod på min långtröja från 80 talet 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂 Och jag var även tvungen att förklara vad en långtröja var…. man får tydligen inte skriva så. Utan det ska vara lång tröja🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Visste inte att det tillkommit en ny yrkeskår i Sverige – Ordpolis de lux.

#pleasetakeachillnap ( vågar inte skoja med det korrekta engelska talesättet heller, för då blir jag lynchad för det med )

Skulle kunnat visa fler bilder från storyn Hihihi. Men vill du se det? Då får du kika på min Instagram under händelser där det står Q&A 2019

Igår på kvällen såg vi en riktigt bra ny film, Proud Mary hette den👍🏽

Och idag lördag har vi varit hos våra vänner Jonas och My, för att fira Ludvig som fyllde 8 år för 2 veckor sedan🎂🎈🎁 det bjöds på kaffe, kakor och glass med massa topping😋 Tack kära vänner för mysiga timmar tillsammans.

Bild lånad utav My 🙏🏼

Nu är vi hemma igen och till middag åt vi Halloumiburgare ikväll. Vi ska titta på Noomi Rapace nya film CLOSE på Netflix och sedan blir det sängen. Imorgon åker Felicia bort på jobb i flera dagar, och vi ska ta tuffa tag vidare med allt här i hemmet och källaren. Åka till återvinningsstationen med saker och get shit done helt enkelt 😂

Ha en fortsatt skön, trevlig eller rolig lördag vad du än gör och vart du än är.

Stor kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Marie-Louise Björk 19 januari, 2019 on 21:02 Svara

  Hejsan fina. Hade en långtröja på 80 talet jag oxå, misstänker vad det stod på din tröja😜. Kramar😂😂👍❤❤

  • Anna Book Toledano 22 januari, 2019 on 20:17 Svara

   Det är mycket möjligt att det är
   lika😉😂😉

   Kram

 2. Danella Eriksson 19 januari, 2019 on 22:43 Svara

  Hej!
  Kul att läsa om ditt liv.
  Vad gör du av allting som du rensar? Jag tycker det är svårt att göra sig av med sakerna man rensar :-) Oftast lägger jag det i en ny låda och den hamnar i förrådet…. Jag har ingen bil så det kanske är därför allting blir kvar ha ha.

  Dina bilder är inte de bästa. Tråkigt för det ger ett konstigt intryck. Ingen fara, jag får vända min dator hi hi. En bild är väldigt suddig, är den beskuren? Ingen stor sak…men något att tänka på.

  Stort lycka till med bloggandet och allting annat.

  /Danella

  • Anna Book Toledano 30 januari, 2019 on 10:33 Svara

   Hej, jag ger bort väldigt mycket och skänker till insamlingar.
   Sedan gillar jag och min man att stå på olika Loppisar och det rekommenderar jag alla att göra.
   Och så kan man väldigt lätt sälja saker via blocket.se 👍🏽

   Bilderna ser bra ut i mina inlägg, men jag ska framföra problemet till teknikerna på
   min portal. Så tar dom tag i problemet och löser det tekniska.
   Tack för feedback🙏🏼

   Med vänlig hälsning, Anna.

 3. annelie 20 januari, 2019 on 08:59 Svara

  Jag hade oxå massa långtröjor 😀😀 det stod Boy Toy på den precis som på din 😀

  • Anna Book Toledano 30 januari, 2019 on 10:28 Svara

   Hej Annelie, japp det stämmer bra 😉😂
   Har ju publicerar den här bilden i min Bok för några år sedan. Så det var ingen biggi😉

   Kram A.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna