VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bra start på ny vecka.

Måndagen började med att jag spenderade några timmar tillsammans med en av mina duktiga frisörer Tilda, på Bobbys Hårstudio. Det var dags och ta ut mina gamla extensions, färga min utväxt, sätta i nya extensions och klippa håret ordentligt.

Den stora skillnaden igår blev att jag har länge gått och funderat på en förändring. Jag trivs väldigt bra i mitt naturligt mörkbruna hår, men kände att jag ville få lite mer liv i håret. Men för att inte slita så mycket på mitt egna hår som håller på att återhämta sig och växa ut, så kom vi fram till att det inte är det bästa att färga och slinga mitt egna hår. Så då löste vi det med att den här gången så satte Tilda in fyra olika nyanser utav håret från Toupemabelgal istället. Och jag blev så nöjd! Tilda förstår alltid vad jag är ute efter och är så duktig på sitt hantverk – TACK bästa du⭐️

Efter mina 5 timmar på salongen i Tilda och Bobbys härliga sällskap, Så kom min snälla man och hämtade mig och så åkte vi och uträttade några ärenden. Sedan var tanken att vi skulle åka hem duscha och byta om för att sedan gå på en biopremiär utav filmen ”Britt-Marie var här” Men dessvärre fick jag väldigt ont i huvudet på sena eftermiddagen och kände inte alls för att mingla och vingla bland människor. Så vi stannade hemma i sista stund, lagade middag, tog mig ett bad och redan kl.20.30 så gick jag och la mig, för jag kände mig helt överkörd.

Nu är det tisdag och jag vaknade kl.06 och kände att jag sovit gott. Men under natten så har jag fått väldigt ont i halsen och känner mig inte riktigt kry idag.

Så idag blir det ändrade planer, skulle egentligen åkt till Uppsala. Men förhoppningsvis orkar jag göra det imorgon eller på Torsdag istället. Jag stannar hemma och kurerar mig, plockar och fixar lite i skåp och lådor istället. Tänkte rensa i mina smyckesskåp, jag har så otroligt mycket som bara hänger / ligger där som man inte använder längre och massor med ringar som blivit förstora. Så en rensning bland bijouterierna blir det idag 😉

Ha en fortsatt fin dag!

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Lena 23 januari, 2019 on 08:04 Svara

  Hej!
  Utväxten blir grå, men färgar du hela ditt hår i ungefär samma bruna nyans som du har från början då ? . Tänker om du aldrig färgar håret så borde ju du ha mer grått på håret och inte bara i botten?
  Kram Lena

  • Anna Book Toledano 30 januari, 2019 on 10:35 Svara

   Hej Lena, nej jag färgar inte hela håret.
   Ännu sålänge är jag bara grå i botten, och färgar därför enbart utväxten.
   Men det blir mer och mer för var månad 😂

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna