VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Blivit med något nytt!

Senaste tiden har varit hektisk och det har varit en salig blandning på dagarna – härligt tycker jag när inte var dag behöver vara den andre lik.

Jag har bla. varit och firat en utav min älskade Mammas bästa och äldsta vänner, när hon fyllde 90 år förra veckan🍾🎂❤️

Älskade Marianne 90 år❤️

Underbart god grönsakssoppa tillagad utav Vanessas gudmor Marie👌🏽

Dagen efter var jag i Studion och jobbade med grymma Ylva och Linda – vi gick igenom låtar som dom skrivit och presenterat för mig. Gick igenom nya textförslag från mig, diskuterade eventuella producenter, skivbolag mm.

Extra kul var det att en text som jag skrivit själv till en låt dom givit mig, uppskattades mycket. Så pass, så att jag lät mig övertalas att hoppa in i sångrummet direkt och lägga demosång själv på den🙈 Har ju inte velat stå i studion på länge, då inget har känts rätt…förens nu❤️ och det var riktigt roligt.

Men när, var och om jag / vi blir eller är redo att spela upp detta offentligt…..det har jag ingen aning om. Vi kommer dock träffas regelbundet framöver under hela våren och jobba i lugn och ro med musiken och göra på det sättet som känns rätt för oss som kreatörer. Vi hade iallafall sjukt kul tillsammans och känner att vi kommer bra överens och ligger på samma våglängd, bara det bådar ju gott😂

Jag med Ylva och Linda i studion 🎧🎤

Vidare så har vi sålt iväg lite möbler som vi inte kommer behålla när vi flyttar, och det känns bra. Vi kommer i princip att köpa mer eller mindre allt nytt, och bara sådant som vi verkligen behöver och vill ha i vårt nya framtida boende. Så det kommer vara mycket trix och fix ( tålamod ) Sen har vi hunnit med Loppis 2 svängar också, och jäklar i min låda vad vi fick undan och iväg mycket prylar – så skönt! Så det var ju inte sista gången.

Dagen efter det var jag på ett sådant där för dig, hemligt och tråkigt möte igen🙈 Men för mig kommer det innebära mycket fantastiska saker🙏🏼

Sen har jag även beställt en ny säng 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 och vi är efter långt och noga letande hos alla möjliga ställen, helt säkra på att vi nu har hittat rätt säng. Vi har provat sängar i ett par månader nu faktiskt och vi har bla. varit på Sova, Em Home, Chili, IKEA, Atlantis mfl. Men det fanns en säng som både jag och Roberto verkligen kände det där lilla extra för, både i komfort som är det absolut viktigaste med säng. Men även design, material och färg och det blev till slut en Kontinental säng i ljusgrå sammet från SE.Möbler och nu längtar vi verkligen tills vi får sova i denna fantastiska sängen i vårt framtida hus😁

https://semobler.se/sovrum/kontinental-sang.html Just nu har dom dessutom massor med bra REA / så därför slog vi till och väntar inte tills flytten. Dumt att missa ett bra erbjudande, när vi ändå vet VAD vi vill och kommer att köpa nytt. Så vi kommer fortsätta på samma sätt fram tills det blir dags att flytta. Annat blir det med prydnadssaker och lull lull, allt sådant får vänta tills vi vet allt med säkerhet. Och sängen kommer verkligen inte bli det sista vi beställer från SE.Möbler heller, för herregud så mycket fint dom har. Ångrar verkligen inte min och Robertos dagsutflykt till Ödeshög, för några månader sedan. Har varit påväg dit många många ggr tidigare och när jag väl kom dit, så ångrade jag att vi inte åkt tidigare. Men bättre sent än aldrig 😂

Idag är det fredag och jag är hemma och rensar. Träffade en supertrevlig kille på Loppis som säljer gamla DVD-filmer, boxar och spel. Så jag kommer plocka ihop en jäkla massa till honom. Sedan har jag lovat en hel del saker till min syster, så idag har jag fokus på att samla ihop det hon vill ha, så kan hon få det asap. istället för att vänta. Jag kommer annonsera lite andra prylar/möbler från hemmet och sätta mig och göra en lång – To do list!

Jag älskar att skriva listor 😂 blir otroligt sporrad utav det och effektiviteten ökar rejält. I helgen kommer jag dessutom vara tvungen att förbereda mig inför ännu ett viktigt möte på måndag. Det kan komma att leda till stora förändringar, OM jag bestämmer mig för att gå den vägen. Och apropå det……fick ännu en SJUKT spännande förfrågan utav en minst sagt uppmärksammad person här om dagen. Har inte riktigt fått all info än. Men herregud vilket liv i luckan det skulle bli OM jag nappade på det med😂😂😂 Men jag kommer inte rusa in i något. Jag kommer fortsätta att gå min väg och lita på mina känslor. Jag kommer aldrig mer låta pengar eller eventuell status styra mina val. Därför tackade jag så sent som igår nej till ett jobberbjudande som mest genererade bra pengar, men inte så mycket mer. Så därför avböjde jag, jag dömmer inte andra för deras val. Men personligen så måste jag kunna stå för alla mina egna och då kan man inte låta pengarna avgöra. Det har jag gjort många gånger tidigare och skrattat åt. Men jag vill och kommer inte leva så framöver.

Ja ja, nog om det nu. Nu måste jag sätta fart här hemma igen. Jag önskar dig en riktigt trevlig fredag och skön helg.

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Sofia 8 februari, 2019 on 12:45 Svara

  Funderar också på Loppis, men svårt att välja. Vill inte att det ska vara för stort. Hur valde du?

  • Anna Book Toledano 8 februari, 2019 on 13:01 Svara

   Jag googlade och tog det som kändes rätt just nu. Det finns otroligt många olika loppisar, både stor och mindre. Men just nu finns det väldigt få som är inne i värmen. Kika på loppistajm.se där kanske du också hittar något som passar just dig 😉

   Anna.

 2. Carina Jacobsson 8 februari, 2019 on 14:04 Svara

  Jag har en fråga till dej. Jag blev blockad från din Instagram. Jag kommenterade en endaste gång. Det var när du var i Malmö för operation. Jag kommenterade att jag tyckte det var en oseriös narkosläkare som gick med på att söva dej med dina naglar målade. Det var ju ingen kritik mot dej.
  Vore kul om du svarade på frågan varför blockera?

  • Anna Book Toledano 8 februari, 2019 on 14:12 Svara

   Hej. Det räcker med att inte ha naglack på tånaglarna.
   Så därför fick / kunde jag opereras med min färgade gelé som jag förstärker mina egna naglar med.
   Detta har även läkare inom Landstinget godkänt då jag opererats bla. för akut tarmvred och bukväggsbråck.
   Finns ju många som måste opereras akut…och då struntar dom som tur är i om händer och fötter är målade eller ej🙏🏼
   Men rekommendationen är ändå alltid att undvika det i största möjliga mån.
   Med vänlig hälsning, Anna.

   • Carina Jacobsson 8 februari, 2019 on 15:39 Svara

    Jag har jobbat på en kirurgavdelning över 25 år och där var det absolut inte tillåtet med nagellack varken på fingrar eller tår. Tiderna förändras så det är säkert rätt som du skriver.
    Min fråga var ju i huvudsak varför jag blev blockerad från din Instagram pga den kommentaren.

    • Anna Book Toledano 8 februari, 2019 on 16:19 Svara

     Carina, kan inte ge dig ett svar på varför just du blivit blockad. Då jag dessvärre inte minns dig eller ditt konto.
     Att det skulle bero på din åsikt om narkosläkaren och nagellacket på mina naglar….det beror det INTE på kan jag säga.
     Så, något annat måste det bero på.
     Omöjligt att minnas tyvärr.

     Kul att du hittat till bloggen iallafall 😀

     Anna.

     • Carina Jacobsson 8 februari, 2019 on 16:47 Svara

      Det är bara den enda kommentaren jag har skrivit så det verkar ju märkligt. Nu kan jag ju inte ens se din Instagram längre så jag kan inte försöka följa dej på nytt :-(

 3. Maria 8 februari, 2019 on 14:18 Svara

  Så spännande med allt det nya som kommer. Är också i rensartagen här hemma. Det är bra att flytta lite då och då så man rensar undan. 😉 Har du fler syskon än din syster och bor hon också i Stockholm? Kram Maria

  • Anna Book Toledano 8 februari, 2019 on 16:24 Svara

   Härligt 👍🏽 Flytta lite då och då, vet jag inte om det är min/vår grej 😂🙈

   Men den här gången känns det fantastiskt efter 16 1/2 år på samma ställe och speciellt eftersom vi nu väljer att flytta till ett hus.
   Min syster bor i Stockholm ja, sedan har jag en äldre halvbror och äldre halvsyster på Mallorca som jag har fin kontakt med.
   Samt en äldre halvsyster till här i Stockholm som jag inte har någon kontakt med.

   Anna.

   • Maria 10 februari, 2019 on 21:12 Svara

    Oj, så många syskon! Vet inte varför du och din ena syster inte har kontakt men jag har bara ett syskon (helsyster) som jag inte heller har kontakt med och det gör mig väldigt ledsen. Glad för din skull att du har fler syskon, önskar att jag också hade det. Ta väl hand om er relation. 🙏🏼

 4. Myttan 8 februari, 2019 on 17:11 Svara

  Du ljuger som en häst travar……….

  • Anna Book Toledano 8 februari, 2019 on 17:30 Svara

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Madelene 8 februari, 2019 on 20:22 Svara

   Så ”myttan” är en mytoman som vet hur hästar travar?😂

 5. Charlotta 11 februari, 2019 on 13:45 Svara

  Skönt att få börja om på nytt. Det är fördelen med att flytta, man gör sig av med en massa mög!

  • Anna Book Toledano 12 februari, 2019 on 09:31 Svara

   Det känns helt fantastiskt.
   Jobbigt 🙈😂
   Men väldigt befriande, man måste våga förändringar och våga släppa taget om gammalt. Och välkomna nytt i livet🙏🏼🏡

 6. Christina Norman 12 februari, 2019 on 12:44 Svara

  Hej grattis till hus..spännande tider för er..har ni trädgård ochså? När du säljer saker var är det nånstans? Fortsatt lycka till på er resa..

  • Anna Book Toledano 12 februari, 2019 on 21:35 Svara

   Hej, ja det är verkligen spännande och hela det här året kommer det vara fokus på att bo in oss och bygga upp vårt nya hem tillsammans.
   Jag säljer på bla. loppisar 👍🏽
   Tack så mycket.

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna