VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mysig Pressfrukost med Me Anima👌🏽

Tillägg trist nog för att förtydliga! Detta är för MIG inget samarbete!!! Jag får inte betalt och gör inte smygreklam. Min enda personliga vinning, var en goodiebag som jag och många med mig alltid får i väldigt många olika sammanhang, samt nyttig info om hudvård. Däremot så kan man uppfatta detta som reklam då jag specifikt pratar om just det här märket. Men det är ju vad pressfrukosten handlade om och även min dag. Så hot hit och dit om anonyma fega anmälningar ” Lisa ” till KO och Skatteverket får du gärna köra på. Jag har pratat med vederbörande och vet exakt vad jag får göra och inte. Jag har vidare aldrig blivit dömd för något i hela mitt liv…så vart du hämtat din felaktiga information ifrån vet jag inte 😁 Så snälla lägg din energi på något meningsfullt istället, mest för din egna skull 😊 Kommer inte bemöta dessa typer utav påhopp mer pga missunnsamhet och avundsjuka!!! PUNKT! Så nu till inlägget som innehåller reklam, men reklam från hjärtat och sådant finns det inget förbud mot🙏🏼

För två år sedan blev jag för första gången genom min goda vän Karin, presenterad för det här fantastiska hudvårdsmärket Me Anima och deras underbara ekologiska hudvårdsoljor.

Det var det enda jag använde under hela min resa i Biggest Loser VIP och jag har inte slutat använda dom sedan dess.

Därför var det extra kul att via Lifestyle få inbjudan till Me Animas Pressfrukost igår.

Kattis som är grundaren till http://www.meanima.se/ presenterade lite härliga nyheter, och blir du nyfiken på att läsa mer om dessa ekologiska, veganska och miljövänliga produkterna? Så kan du bara klicka på länken och läsa allt om Me Animas många olika aromaoljor som verkligen gör väl för kropp och själ❤️ Direkt på hemsidan!

Kattis är otroligt kunnig och har lång och gedigen erfarenhet, så att läsa hennes egna ord är utan tvekan det bästa 😉

Pressfrukosten gick utav stapeln på ett otroligt fint, mysigt, personligt lyxigt och väldigt rogivande Spa, centralt här i Stockholm http://www.bluemedispa.se/ som drivs utav supergulliga Helena. Det blev verkligen en positiv upptäckt👌🏽

Perfekt för egentid, parbehandlingar och mindre sällskap – in och kika på hemsidan.

Kattis grundaren utav Me Anima med över 20 års erfarenhet utav branschen.

Bland annat fick vi en otroligt intressant presentation utav hennes senaste produkt http://www.meanima.se/produkt/nyhet-gua-sha-crystal-new-jade-serpentin/

som är en vacker hjärtformad new jade sten som man inte bara måste gå på salong för att få njuta utav. Den går precis lika bra att använda själv hemma. Man får med en otroligt, smart och enkel bruksanvisning i en söt liten påse. Så du kan njuta utav en riktigt Gua Sha behandling i ditt egna badrum. Denna behandlingen härstammar från traditionell kinesisk medicin för att stimulera cellförnyelse och skapa energi – och vem behöver inte det?!!!! ☺️ Hur som helst, så är den väldigt enkel att göra både på sig själv och någon annan❤️ Tänk bara på att inte gå på för hårt, speciellt över kindben och hakan tex.

Stort tack ännu en gång till Lifestyle, Kattis från Me Anima och Helena på Blue Medi Spa för en otroligt trevlig och rogivande frukost och presentation🙏🏼

Kram Anna.

PS. Detta är inget samarbete. Jag var endast inbjuden på denna Pressfrukosten, dels som tidigare användare utav Me Anima ( sedan 2 år tillbaka via min vän Karin ) och för att ta del utav nyheterna som tillkommit i Serien utav alla underbara aromaoljorna.

För Body finns det 4 olika oljor.

För Face 2 olika oljor.

För Tattoo 1 olja.

För Mamma & Barn 2 olika oljor.

För Naglar 1 olja.

Samt nyheterna Alpha for men 3 in 1 & meditationsoljan Serenity.

Jag rekommenderar dessa produkterna för att dom gör gott och det finns något för alla hudtyper.


Annons

Kommentarer


 1. Wadt 15 februari, 2019 on 18:22 Svara

  Har du blivit anmäld Anna?

  • Anna Book Toledano 15 februari, 2019 on 18:35 Svara

   Nej.
   Men hotad, om att bli anmäld.
   Vissa har allt för mycket fritid och inget eget att fokusera på.
   Är visserligen inte rädd för fega felaktiga anonyma anmälningar från främmande människor som inte känner mig. Jag har rent mjöl i min påse, så är inte orolig.
   Bara sorgligt hur missunnsamma sorgliga individer det finns.
   Själv gläds jag för människor och låter människor få sköta sitt.

   Med vänlig hälsning, Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna