VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Onsdag med inköp på agendan 😊

Somnade otroligt skönt efter mitt inlägg sent igår🙏🏼❤️🙏🏼

Det är ingen dum idé att skriva utav sig lite när man inte mår hundra. Så det blir dagens gratistips – Du måste ju inte ha en blogg för det😂 utan papper och penna duger precis lika bra. Men kan man inte sova? Gör då en kopp te eller värm lite mjölk med honung i, tänd ljus och skriv bara utav dig lite👍🏽 Det hjälpte mig och jag sov så gott sedan, så gott att jag till och med försov mig i morse! Sedan duschade jag, klädde på mig och gjorde en utav mina favoritfrukostar. Idag blev min första destination en lampaffär. Ska köpa flera nya lampor, och vår Vanessa har länge önskat sig en speciell lampa. Så en sådan ska vi absolut titta på till henne.

Sen åkte jag och titta på nya täcken och kuddar och sängkläder🙌🏽🙌🏽🙌🏽 Jag ÄLSKAR allt som hör sängen till. Vi bäddar rent väldigt väldigt ofta och vädrar alltid täckena och kuddarna. Det är en sådan sak som kommer bli ännu enklare nu när vi flyttar till hus. För visst är det underbart att krypa ned i en härlig nybäddad säng?👌🏽

Älskar dessa seten från ZARAHOME⭐️ Underbar kvalité, stilrent och tidlös design.

Sedan begav jag mig till HEMTEX där dom just nu har 30% på många härliga täcken.

Vi har redan lite tunnare täcken, så därför kikar vi även på något lite fluffigare och lyxigare 😉

När jag ändå var ute och åkte, så stannade jag på BAUHAUS och tittade på brevlådor också. Och herregud vilken djungel 🙈😂

Men vi har redan bestämt att vi kommer köpa en rejäl postlåda. Det är vi säkra på. Fast det finns ju hur mycket som helst att titta och tänka på. Så vi ska titta på det båda tillsammans, Roberto och jag. Nu är jag hemma igen, så skönt! Det var väldigt kallt ute idag, nu ska jag först äta lite lunch och sedan blir det fortsätta att flyttpacka😉

Ha en fortsatt bra dag.

Kram Anna💐🍃


Annons

Kommentarer


 1. Lisa Hammarsten 20 februari, 2019 on 11:45 Svara

  ”…så gott att jag till och med försov mig i morse!”

  Hur kan man ”försova sig” när man varken har arbete eller förpliktelser!?

  • Anna Book Toledano 20 februari, 2019 on 12:52 Svara

   Tack för skrattet 😂😂😂
   Behöver inte förklara mig för dig.
   Avundsjukan är verkligen oklädsamm –
   Fortsätt spekulera och fantisera, varför bryr du dig ens🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

   Anna.

 2. Elin 20 februari, 2019 on 11:57 Svara

  Åhhh vad fina lampor Anna! ♥ (Vilken lampaffär är det?). Vad kul att ni köper så mycket nytt till det nya huset, det kommer verkligen bli som en nystart för er, det förtjänar ni verkligen efter allt vad er familj gått igenom! ☺☺

  Förresten ryktas det mycket om att ni ska flytta till Knivsta-området, stämmer det?

  Puss och kram Anna! ♥♥♥

  • Anna Book Toledano 20 februari, 2019 on 13:06 Svara

   Hej igen Elin…
   Jag var på Stockholms Ljusbutik och Ljushuset idag.
   Rykten ja… själv håller jag mig till fakta. Vi har goda vänner som köpt hus i Knivsta och vi var hos dom i måndags och fikade. Handlade lite och uträttade ärenden i Uppsala samtidigt. Så det ryktas att vi ska bo i Uppsala med, och Tensta, Nacka, Vallentuna, Dalarna mm och det ryktas till och med att vi ska bo på gatan. Fint med rykten va?

   Vi är så nöjda, glada, tacksamma och rent lyckliga för det stället vi hittat och vi skulle inte bry oss om vad en endaste närstående eller utomstående inte höll med🙏🏼
   För att för oss, mig och min älskade man och vår övriga närfamilj så är det perfekt. Och det kommer bara kunna bli bättre och bättre med tid, kärlek och engagemang❤️ Och vart det ligger behåller vi för oss själva tills vi faktiskt bor där.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 3. Eva 20 februari, 2019 on 16:38 Svara

  Det är väl något fallfärdigt ruckel ni ska till, som går i linje med din karriär :) Skönt att Stockholm slipper dig!

  • Anna Book Toledano 20 februari, 2019 on 17:23 Svara

   Eva nu gör du samma sak igen….pratar om dig själv 😁
   Stackare! Inte lätt när man är som du jag förstår det.
   Men vi gör det enkelt –
   Eftersom du vet att jag inte bryr mig om dig och din snedvridna miss projicerande jargong och dåliga uppfattningsförmåga.
   Så kan väl du bara göra detsamma, förstår att det svider när nån annan lyckas med det som du själv inte har och så väl saknar. Du VET vad jag syftar på inte sant 😉 Men jag lovar, ska absolut inte hänga ut dig du skulle skämmas för mycket då. Och eftersom det redan är illa ställt med dig stackare…..så stannar jag här. Lider med dig, men som man bäddar får man ligga.
   Det gäller inte bara alla andra Eva, det vet du va. Det gäller dig med även om du har svårt med uppfattningen.
   Jag kommer inte skriva mer till dig nu, förstår din ensamhet och att man lätt blir bitter då.
   Men jag har tyvärr inte mer tid för dig, okej. Och just det…. Stockholm slipper mig verkligen inte 😂😂😂 DÄR snurrade du till det ännu en gång. Hoppas du får hjälpen du sökt.
   Talk to you never again 😁

   Anna.

 4. Maria 20 februari, 2019 on 17:42 Svara

  😄 gud vad jag skrattar åt dina svar, klockrena! Folk är verkligen inte kloka. Att de bara orkar. Jag tycker att det ska bli jättespännande med er flytt och allt nytt som händer. Härligt med så mycket att se fram emot för er! Sedan är jag givetvis lika nyfiken som alla andra, men samtidigt är jag läskunnig och vet att du kommer att berätta vad det lider. Ha det fint och lycka till med allt! Kram Maria

  • Anna Book Toledano 20 februari, 2019 on 17:47 Svara

   Tack Maria 😊
   Vad roligt att du vill hänga med på resans gång 🏡💐🍃👍🏽
   Det kommer hända mycket under hela året och vi längtar efter att få dela och ta emot tips och råd.
   Samt att utbyta åsikter och idéer 😉
   Mycket att lära sig och ta in när man ska bo i hus. Men det känns så otroligt spännande och utvecklande.

   Tack för vänliga och sunda rader🙏🏼

   Stor kram för det🤗
   Anna.

 5. Jenny 20 februari, 2019 on 19:01 Svara

  Ett tips när du packar är att packa in glas och ömtåligt i handdukar, dukar etc. Då packar man i det som ändå skall packas, gör jag alltid när jag flyttat och sparar nog någon kartong på det, lycka till! 👍👌😊

  • Anna Book Toledano 21 februari, 2019 on 07:45 Svara

   Tack Jenny, det kan man absolut göra ju.
   Och tack för lyckönskningen 😊🙏🏼

   Anna.

 6. Elena 21 februari, 2019 on 10:27 Svara

  Bubbelplast is the king av paketering .

 7. Petra 21 februari, 2019 on 11:08 Svara

  Hej Anna! ♥

  Stämmer det att ni ska flytta till en herrgård?

  • Anna Book Toledano 21 februari, 2019 on 12:20 Svara

   Hej!
   Man ska inte lyssna på rykten.
   Och kanske inte tro på allt man hör, även om man tror att källan är korrekt.
   Kanske det finns nån ironi bakom för att få fiskarna på kroken 🤷🏻‍♀️😊😉

   Vi kommer inte bo på något slott eller herrgård – det är förvisso vackert.
   Men INTE något vi drömt om.
   Vi kommer flytta till ett hus, som jag sagt hela tiden.

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna