VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Snart ekar det ordentligt…

Den förberedande flyttpackningen och rensningen här hemma gick riktigt bra igår och nu blir det på riktigt tömt och utrensat.

Ensam är stark! När jag satte igång igår så hade jag tänkt att packa två lådor, men det blev fyra. Sen tog mitt silkespapper och bubbelplasten slut. Men då tog jag våra två större badrumsskåp och rensade och tömde dom. Så nu fick det mesta plats i badrumsskåpet ovanför handfatet bara👌🏽 Så skönt. Idag ska jag rensa smink och hudprodukter i mitt sminkbord, rensa bland sminkväskor och necessärer som man tyvärr har i överflöd. Sen kommer jag ta ännu en raid i min garderob. Har fortfarande alldeles för mycket som jag aldrig använder. Så nu blir det no mercy 👊🏽 Är uppfostrad att spara och vara rädd om sakerna. Men också med att, OM man inte använder det man har? Ja då skänker man bort det eller säljer i andra hand, så att det ändå kommer till användning igen. Kastar gör man bara med sådant som är förstört och verkligen obrukbart.

Så nu börjar det gapa tomt lite här och var, här hemma 😄

Och det känns som att man kommit en bit på vägen…..fast då kommer jag att tänka på källaren och herregud säger jag🙈🙈🙈 Det är i ordning och inte rörigt alls för vi har rensat och ställt iordning rätt bra där nere. MEN…min älskade mamma SPARADE verkligen ALLT om mig och från mitt jobb….och det är känslosamt att se❤️ Men jag kommer inte vara för sentimental faktiskt….mycket kommer åka till återvinningsstationen. Men så finns det faktiskt en hel del ”skatter” om några speciella personer fick händerna på dom 😂 Så vissa saker kommer jag absolut att behålla.

Tomt👌🏽⭐️ och detta vitrinskåpet tar vi med till huset.

Två sånna här skåp är nu tomma och känslan är befriande 🙏🏼

Nu ska jag jobba på ännu en hemlig ( sorry ) sak🙈 Men med eventuella framtida kontrakt så är det tyvärr så….

Därifrån ska jag sedan möta upp min dotter Vanessa och gå på ett sparkling event✨💫✨💫✨💫

Ber att få önska en fortsatt fin torsdag!

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Liv 22 februari, 2019 on 11:46 Svara

  Hej Anna!

  Jag såg dig på en bild inne på Alexandras (Kissies) blogg. Wow vilken fin sminkning runt ögonen du hade! Så himla läckert!

  Lycka till med flytten. Ska bli spännande att följa :) Kram!

 2. Elin Hammarsten 23 februari, 2019 on 18:51 Svara

  Hej gulliga Anna! ♡♡♡

  Skulle vara intressant att veta mer om hur husköpet gick till. Kunde ni köpa huset kontant för pengarna från lägenhetsförsäljningen eller behövde ni ta lån?

  ♡Puss och kram!♡

  • Anna Book Toledano 23 februari, 2019 on 23:08 Svara

   😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna