VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gör ont att erkänna💔😔

Vill börja med och flagga för att detta är ett långt inlägg! Men det är för mig så pass viktigt, så jag måste ge det lite utrymme.

För några dagar sedan postade jag ett svar på en fråga jag fick i en Q & A på min Instagramstory.

Min första tanke var att inte svara på frågan, för den gjorde ont. För mig är det dessutom pinsamt och kändes först som ett nederlag. Eftersom jag inte ljuger i mina svar. Och tills för bara 3 månader sedan, så har jag kunnat svara tryggt och ärligt på liknande frågor. Tills nu då…för nu har nämligen bägaren runnit över. Och jag mår verkligen inte bra i mig själv – MEN det handlar INTE om vikten och några kilon hit eller dit. För mig handlar det om något djupare, smärtsammare och mer värdefullt som jag tappat igen😔😔😔 och det här är INTE lätt att erkänna så här öppet….💔🙈💔

Jag har tappat matlusten.

Jag mår mest illa utav mat och tanken på mat.

Jag blir hungrig och sugen….men låter det allt som oftast gå över 3 – 4 ggr INNAN jag äter något.

Ibland går hela dagen fram till kl.15 – 16 – 17 INNAN jag äter. Då spelar det ingen roll hur bra och nyttigt jag än äter, för kroppen sparar på det lilla och ”allt” som den får och då går JAG upp istället. Jag KAN INTE bete mig så här….ändå gör jag det igen. Och ibland, speciellt när jag är ensam, så blir jag så trött och får huvudvärk. Då blir jag istället så trött så att jag måste gå och vila 1-2 timmar. För att sedan laga mat och äta, och ändå är jag trött och som oftast går jag och lägger mig redan vid 21- 22 tiden igen för att jag är tom på energi och ork.

Jag har haft det senaste året och fortsatt nu fram till sommaren minst, SÅ otroligt MYCKET ANNAT som tagit och tar och kräver min fulla energi och kraft och det är vår flytt till hus❤️🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼 DET och min familj är mina STORA GLÄDJEÄMNEN och det jag i nuläget BRINNER för och där finns det knappt nån hejd på energin och lusten🔥💪🏽🔥

Och så länge som ingen ANNAN påminner mig om kosten, vikten, kroppen, utseendet…..så har jag kunnat pressa bort mitt vidriga hjärnspöke någorlunda…

Problemet är bara att det är sällan den önskningen uppfylls….för att inte säga som det är – DEN önskningen uppfylls aldrig😔 och det var verkligen inte bättre när jag vägde 56 kg heller……då var det tvärt om, fast åt andra hållet istället.

Jag var inte Anna Book längre.

Jag hade opererat OM HELA MIG! 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Jag såg för ung ut!

Jag såg mycket äldre ut!

Jag såg sjuk ut… med mera med mera.

Jag hade spanx på mig för att få formen🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ( fast att jag knappt hade underkläder på mig alls faktiskt 😂😂😂 ) måste få skratta mitt i eländet!!!

Jag hade blivit mitt 2.0

Roberto hade fått en NY fru 😔 skulle DET vara en komplimang?!?! Ändå skrattar man och håller med som en dum jävla åsna🤦🏻‍♀️

Fick höra att – Du var snyggare förr!!!

Nu är du FÖR smal….

Tänker du bara på dig själv och ditt utseende nu? Och här måste jag flika in – Nej, det gjorde jag INTE!!!!! Men jag hade prio på min hälsa och mitt välbefinnande. Och DET ledde till att jag hade ORK, ENERGI, LUST och min effektivitet ÖKADE till max! Så JAG räckte till, till mig själv och min familj och många andra!!!! Och uppenbarligen störde min framgång ganska många människor som vant sig vid att ha mig som sitt fetto mobboffer😔

För att förenkla detta lite i det här inlägget, som kommer bli långt nog 😂

Så kommer jag nu lägga upp lite bilder på vad jag skrev och skrivit de senaste dagarna på Instagram. Det började så här…

👇🏽

Responsen på detta golvade mig fullständigt och stödet som sköljde över min story, mitt inlägg på min Instagram AnnaToledanoBook rörde mig chockerande nog ( NOT!!! ) till tårar precis hela dagen!!!! Wow kan inte nog TACKA för alla öppna meddelanden och de privata, som nästan översteg i antal. Många vågar nämligen inte skriva öppet. Men här kommer några axplock från dom som ÖPPET står för sin uppmuntran, värme, tröst, stöd och kärlek – såååå mycket kärlek❤️❤️❤️

Ja, du förstår kanske vad jag menar 😊 Sååååå tacksam för dessa hundratals fina öppna kommentarerna. Och som sagt jag fick lika många privat i DM & även på messenger.

Vill du läsa mer? Kan du börja följa mig öppet på Instagram….eller så gör du som 10.000 tals andra gör…..bara går in och tittar ändå 😊

Jag är öppen på Instagram och har inget ”följaöppettvång” och när vi ändå är inte på det ämnet – NEJ JAG KÖPER INGA FÖLJARE PÅ Instagram heller 😂😂😂 Skulle aldrig lägga möda eller pengar på sådan värdelös skit!!!!! Så sluta sprid det ryktet också, tack😘

Hur som helst….

Att berätta om detta känns iallafall viktigt. Och jag är inte orolig för vikten eller mitt utseende i första hand. Problemet är som sagt att jag känner mig mer orkeslös igen, och vet att jag är på fel ”spår” när jag bortprioriterar mig själv så som jag gör nu igen. Då kommer mitt hjärnspöke tillbaka och ställer till med oreda…..

Jag känner mig vacker oavsett kilon, det är inte det. Vill bara känna mig stark, sund och veta att jag gör och tar rätt beslut för mig själv igen varje dag. Vill hitta MIN grundform och sedan jobba vidare på den resten utav mitt liv🙏🏼 Det tar som sagt, flera år innan man kan påstå sig vara viktstabil och min resa har bara börjat. Och dessutom med otrolig press utifrån – UTÖVER den pressen jag sätter på mig själv, det är faktiskt nästan inte mänskligt. Och det är ju det hemskaste i detta, att det inte ska räcka med den personliga pressen. Jag står ju just nu dock in för en flytt, efter 16 1/2 år i vår lägenhet till hus….så mycket tid och energi går åt, åt det❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ vilket är fantastiskt!!! Så jag får bara ge mig själv lite mer tid och så kommer jag igen, förhoppningsvis starkare och mer energifylld framöver igen💪🏽🔥💪🏽🔥💪🏽🔥 If I did it once, I can do it twice ⭐️

Och jag kommer förmodligen forma om min kropp framöver igen och förmodligen gå ner lite igen, när jag börjar prioritera mig själv igen. Men, duger jag inte om jag blir smalare igen? var jag FÖR tjock förut men bra nu? Eller är jag för tjock nu igen? Kommer jag bli mer accepterad om jag bygger mer muskler istället? Osv. Frågorna är många🤦🏻‍♀️

Jag VET att jag är vacker, jag känner mig vacker och jag har en man sedan 21 år som ÄLSKAR mig varje dag och VISAR DET varje dag oavsett hur mycket jag väger eller vägt. Men detta handlar som sagt om att jag SLUTAT att äta igen och gör avkall på alla bra val för mig själv! Prioriterar allt annat och alla andra på mina listor…..och jag har helt försvunnit från listorna själv😔😔😔 Och jag måste hitta tillbaka, för att få ny energi och kraft. För just nu går den lilla kraft jag har till just allt annat och alla andra, än mig själv….och ur det föds det smärtsam ångest och väldigt mycket stress, som enbart får negativa effekter på min hälsa och kroppen.

Så problemet är när man är dum mot sig själv 😔 Mina egna demoner är dom värsta….men jag ska kämpa och försöka finna ny kraft och energi🙏🏼💪🏽

För att tappa all lust för mat, är fruktansvärt jobbigt och leder till svår och smärtsam ångest. Och jag får ofta frågan – Hur kan man då gå upp? Jag är så ”trött” på att förklara…. Vi alla är olika och våra kroppar reagerar ibland helt irrationellt ( inte som normen ) 😔 DÅ heter det att man ljuger och försvarar och bortförklarar🤦🏻‍♀️

Men vi gör en liknelse. Och tar en enkel fråga – Hur öppnar man en låst dörr? Jo, med en nyckel inte sant?!?

Det vet du och det vet även jag. Men just nu HITTAR jag inte MIN nyckel…..och jag försöker slå upp dörren med min axel istället. Det enda som händer just då…..det är att jag gör mig själv illa🙈😔💔 Jag borde lägga mer tid på att hitta min nyckeln igen….eller ringa en låssmed och få ett nytt lås😂 Det är ju lätt, när vi pratar om ett lås!!! Men nu pratar vi om huvudet och dess styrka över mig. Och att beställa ett nytt huvud, ja det är ju inte fullt lika lätt ( tyvärr )

Jag ska prata mer om detta med min terapeut….men det är inte lätt att jobba bort detta. Ska absolut göra mitt bästa, och att berätta det här är ett första steg på vägen. Men jag är trött, trött på att tänka på detta trött på att ständigt bli jagad utav detta och tanken på att inget var egentligen inte bättre när jag gick ner till 56 kg i Biggest Loser heller….för då tyckte folk minsann ännu mer om mig och min kropp, både i positiv och negativ karaktär i DUBBEL bemärkelse🤦🏻‍♀️ Det ENDA SOM VAR BRA OCH BÄTTRE FÖR MIG då….. det var att jag kände mig, SUND, STARK OCH FULL UTAV ENERGI VARJE DAG🔥🔥och jag TRODDE på mig själv, oavsett vad nån annan tyckte och det mådde jag bra utav. Men, DET provocerade många🔥🔥💪🏽 Men att ha energin och kraften, det är DET SOM JAG SAKNAR!!!!!! Kroppens yttre är det MINST VIKTIGA för mig och jag är trött på det ytliga fokuset!!!! Sen kommer jag alltid att vårda mitt yttre och göra precis vad jag själv vill med det. Men detta missar folk i allmänhet, och det är just det som bryter ner mig. Speciellt när jag slår ner på mig själv, det är det som gör absolut ondast 😔💔.

Psyket är starkt och min egna elaka röst är tillbaka 😔 Kommer jobba på att få bort den igen💪🏽💪🏽💪🏽 Men just nu är den på högsta volym i mitt huvud. Då blir man dessutom extra påverkbar vare sig man vill eller ej, mot andra elaka röster och mot bättre vetande, som jag vet att jag faktiskt har. Så just nu ÄR det tungt och jag vacklar. Men jag kommer säkert igen med ny kraft, ska bara flytta först💪🏽😂😂😂 Måste skoja lite mitt i allt allvar. Tack igen till alla som skrivit så otroligt upplyftande och peppande till mig. Tack för fina ord och kärlek från helt oväntade håll. Ni kan aldrig förstå hur mycket det betyder🙏🏼❤️🙏🏼

Och TACK till min älskade man Roberto och mina barn, för er alltid lika underbara och villkorslösa KÄRLEK i livets alla skeenden, toppar och dalar. NI ÄR MITT ALLT🙏🏼

Tack från djupet av mitt hjärta.

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Camilla Nordström 28 februari, 2019 on 16:18 Svara

  Fina Anna 💕

  Jag förstår din situation, jag bråttas med liknande problem. Man måste försöka vara snällare mot sig själv, lättare sagt än gjort jag vet.
  Jag vill att du skall veta att det är tack vare dig som jag tog tag i mina viktproblem, jag hade gått upp i vikt från sommaren fram till Jul.
  Men efter att ha börjat titta på dina live på Instagram där du är sååå positiv och kärleksfull 😍 så började jag kämpa med mina demoner och socker ätande, jag har tappat 11kg sen dess! Och detta har jag dig att tacka (och mig själv såklart 😉) ❤️

  Jag älskar att se dig på Instagram men kanske du skall göra en paus och bara tänka på dig själv och familjen, jag menar vi som vill följa dig på RIKTIGT kommer att finnas kvar 🙏

  Bara en tanke från mig.

  Kram 🤗
  Camilla

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 17:46 Svara

   Tack Camilla för dina rader 🙏🏼
   Önskar dig fortsatt allt gott och att framtiden fortsätter i hälsans tecken.

   Tack för att du följer, stor kram
   Anna🤗

 2. Renée Holmberg 28 februari, 2019 on 16:50 Svara

  Känner igen mig i mycket av det du skriver, har alltid fram till för ca 6-7 år sedan varit smal, fick alltid höra att jag var ”mager” nu har jag lyckats med det för mig otänkbara att gå upp 30 kg! och har fått problem med hjärtat, nu är läkare, kollegor etc på mig att jag måste gå ner vikt, lättare sagt än gjort, det har satt sig i huvudet och på något fullständigt ologiskt sätt kan jag inte hitta motivationen att ”göra något åt det”! Ska försöka hitta tillbaka till bättre vanor, ditt öppenhjärtliga inlägg är faktiskt en morot, beundrar dig Anna! Du är stark och modig, ”skit ner sig” de som säger annat❤

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 17:49 Svara

   Hej Renée.
   Jag önskar dig allt gott och hoppas dina besvär blir bättre.
   Jag uppskattar dina förstående och vänliga rader väldigt mycket

   Stor kram Anna🌸🍃

 3. Kattis 28 februari, 2019 on 17:34 Svara

  Hej! Jag har så svårt att förstå att människor kan hata på en annan människa bara för att man känner för det eller bara för att man kan, bakom en skärm. Hur mår man själv då?!
  Vad gäller dina ätproblem så hoppas jag att du får bukt med dom och bra att du går och pratar med en terapeut. Du kommer igen 🙌🏽
  Önskar dig och din familj allt gott 🍀🤗

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 17:54 Svara

   Kattis, eftersom man inte är sjuk i hela huvudet så kommer man aldrig förstå 😂😂😂

   Tack för uppmuntran och visad vänlighet. Det uppskattas 🙏🏼🌸🍃🙏🏼

   Anna.

 4. Majzan 28 februari, 2019 on 18:42 Svara

  Fina fina du….känner sååå väl igen mig i sig…jag äter oxå för lite & går då upp i vikt…(& fort går det) Såå svårt!!!
  Kram på dig!!

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 20:36 Svara

   Att inte äta tillräckligt regelbundet och göra fel val ibland, är den största boven.

   Jag har inget utrymme för misstag och dåliga val. Alla är vi olika och det har vissa svårt att acceptera.

   Önskar dig all lycka till.
   Anna.

 5. Maria 28 februari, 2019 on 19:04 Svara

  Så imponerad av din styrka att skriva dessa rader. Du har insikt om dina problem och är öppen med dem, bara det är ett otroligt stort steg i rätt riktning. Tvivlar inte alls på att du hittar tillbaka till dina goda rutiner igen. När du väl bryter den onda cirkeln och tar dig över tröskeln kommer energin också tillbaka. Men börja i liten skala. Sätt upp rimliga mål. En promenad i veckan är t ex mer än ingen. Försök peta i dig något litet med jämna mellanrum. Börja med det enklaste du kan komma på och som ger dig tillräcklig energi. Kunskapen har du ju. Det är ju absolut inte där problemet ligger. Önskar dig all lycka till och skickar stärkande tankar. You go Girl!

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 20:39 Svara

   Tack Maria för kloka rader🙏🏼🤗
   Det är så sant, rör på mig gör jag dagligen – motionen är inte problemet.

   Det är maten och dåliga rutiner i kombination med att jag prioriterar bort saker som jag vet att jag mår bättre utav.

   Kram Anna.

 6. Sanna 28 februari, 2019 on 19:10 Svara

  Hej kära anna

  Vet inte om detta är rätt ställe. Men undrar varför jag blev borttagen från din insta. Har följt dig länge har varit på dina härliga shower i Malmö.. Folkets park. Ibland när. Man känner sig fan o helvete så kommer du med kloka ord på din insta.
  Jag frågade om ett recept som var så himla gott o som jag ville göra till min man och hade blivit av med rec. Så. Blev jag bort tagen. Kanske får man inte fråga detta på insta o då ber jag om ursäkt men känns tråkigt att bli blockad för nått sånt.

  Men men. Som du säger din insta o du bestämmer.

  Ha de allt gott i livet

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 20:44 Svara

   Hej Sanna, det känner jag inte igen?!?
   Konstigt, blockerar inte för receptförfrågningar.
   Vad heter du på IG?

   Med vänlig hälsning, Anna.

   • Sanna 28 februari, 2019 on 20:52 Svara

    Heter sanna_r_ på insta

    Nä ibland blir det ju fel i denna internet värld utan förstå varför.
    Men tack för att du svarade mig
    🌺

    • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 22:00 Svara

     Prova att uppdatera eller logga ut från ditt konto och in igen.
     Vet inte vad det beror på 🤷🏻‍♀️
     För du ligger inte bland några blockerade.

     Självklart svarar jag.
     Må så gott /
     Anna.

 7. Helena 28 februari, 2019 on 19:28 Svara

  Gulliga Anna, tack för allt du delar med dig. Men snälla du, ta en paus från det offentliga livet. Tänk på dig själv, bygg upp självkänslan, ägna dig åt nya huset och ert nya husliv som väntar. Ju mer du skriver och förklarar, ju mer triggas alla följare som bara vill dig illa. Ju mer de triggas desto djupare sjunker du. Det känns mellan dina rader att du måste bryta om du ska kunna gå vidare. Det blir bara värre och värre för dig. Tänk på att du är dina barns förebild. Det kan inte bara vara yta och utseende och tjock eller smal och vad folk tycker om dig och din familj som är det viktigaste.
  Vore jag du skulle jag bara stänga dörren till det offentliga. Du kommer få ro i själen och chans att läka ut inombords utan allas tyckande. Gå ut i skog och natur, andas, känn lugnet, känn efter vem DU är… Landa! Hitta ett intresse som hjälper till. Kanske hund? Underbart att gå ut med sin bästa vän i skog och mark. Följa naturen, plocka svamp, hitta nya ställen. Som hundägare får man alltid nya vänner 🥰 Du kan få låna min och prova 😊 Skämt åsido, du har många år till som du ska orka.
  Ha det så bra du bara kan. Vi är många som tänker på dig och känner oss ledsna för din skull tror jag.
  Du måste hitta ett sätt att må bra på. Kram ❤️

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 22:41 Svara

   Helena, med all respekt men du har nog inte förstått mig ordentligt.
   För mig handlar INGET om yta, utseende, tjock eller smal eller vad folk tycker.
   Tyckte jag var tydlig med det.

   Det handlar om hur jag sköter min kost och mina rutiner som är tillbaka i dåliga vanor och ett beteende som inte är bra för MIG.
   Om och att folk triggas….det kan jag inte springa runt och lägga nån vikt vid.

   Och min familj, min man och barnen ser HELA MIG och vår familjedynamik är fantastisk. Så det behöver ingen oroa sig för. Det är med min familj jag är som lyckligast och mest avslappnad med.

   Stänga dörren till offentligheten. Det har jag prövat många ggr och stängt ”av” men det är åter igen inte det som är problemet här. Och jag kommer således inte att stänga några dörrar alls.
   Tvärt om, det är nog dags att öppna upp och bara vara jag, hur det än är!!! Naturen besöker jag minst 4 gånger i veckan på mina långpromenader.
   Intressen har jag redan, och nu när mitt knä läkt igen så kommer jag ta upp tidningen igen som ger otroligt mycket härligt välbefinnande 👌🏽 Men nån hund vill jag tyvärr inte ha, hur söta och fina dom än är människans bästa vän – jag har inte tid för egna djur och vi har två allergiker i familjen. Så några djur blir det inte 😊 Några nya vänner är jag väl inte i direkt behov utav heller😊 det räcker med dom jag har i min sfär just nu.
   Men tack för tipset!
   Jag har otroligt mycket som jag mår fantastiskt bra utav just nu.

   Mitt problem är bara att jag tappat min aptit och tycker mat är mest besvärligt och bara ett nödvändigt ont som ställer till det för mig. Försökte verkligen förmedla DET i mitt inlägg och trodde jag var tydlig. Men det är svårt att göra sig förstådd.
   När jag får tillbaka bra rutiner kring kosten, så kommer orken för mig tillbaka och jag får mer energi även till mig själv.

   If I did it once, I can do it twice 😉💪🏽🔥
   Flytten till vårt hus kommer också hjälpa till, det kommer bli fantastiskt!

   Ha det gott själv /
   Anna😊

 8. Susanne 28 februari, 2019 on 19:47 Svara

  Så öppet och fint du skrev Anna ❤
  Vill absolut inte låta som en klyscha men min mormor så all tid att ”skönheten sitter inte på utsidan utan på insidan” och det tog lång tid innan jag förstod. Men nu gör jag det äntligen, efter år av mobbning.
  Du ger sån inspiration genom ditt konto, och står med fötterna på jorden.
  Du e en fin förebild och det är en ära att följa dig på insta.
  Styrkekramar och respekt 🙏❤

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 20:49 Svara

   Hej Susanne, din mormor var klok 🤗👌🏽
   För mig handlar det dock inte om att jag inte känner mig vacker.

   Jag mår inte bra, för min energi är låg och jag vet att jag inte behandlar min kropp på ett sunt och vettigt sätt igen😔 det är två skilda saker.
   Som dessutom lider till stress och ångest, det är ytterligare negativa saker när man kämpar för stabilitet.

   Stort tack för visad vänlighet och uppmuntran, det värmer 🤗🙏🏼🤗🙏🏼

   Kram Anna.

 9. Linda 28 februari, 2019 on 20:01 Svara

  Hej Anna!
  Jag önskar dig mycket kämparglöd och energi till dig själv, så att du orkar med flytt o hus samt framförallt kärlek till din familj.
  Känner verkligen inte dig, men känner med dig❤️ Du duger som du är, men helst vill vi alla att du skall må bra. Det förtjänar alla människor. Man har tyvärr bara ett liv😔 Imorgon kan du väl försöka äta frukost så du får lite energiboost på morgonen och ta en fredagsdans🤗
  Du är en fantastisk ⭐️ Var ditt bästa jag!Önskar dig en super härlig helg. Kram

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 22:12 Svara

   Linda!!!!
   Tack tack tack för snälla och upplyftande rader🤗🤗🤗
   Vet väl att jag duger som jag är, inte där problemet ligger.

   Det går djupare än så och jag tar inte hand om mig så som jag uppenbarligen MÅSTE för att få energi och kraft.
   Men jag får se det som att jag just nu har stött på lite farthinder. Och jag får acceptera att jag inte kan gasa på som jag skulle vilja 😉

   Men jag kommer säkert igen med ny glöd 🔥💪🏽🔥
   If I did it once, I can do it twise😉

   Ska verkligen försöka få i mig frukost imorgon och sköta mig lite bättre. En dans blir det garanterat 👏🏽😉👏🏽
   Tack igen, och trevlig helg till dig med.

   Kram Anna🌸🍃

 10. Anita Collin Öhver 28 februari, 2019 on 20:11 Svara

  Anna du är jättefin
  Du har en familj som älskar dig, och dom är också jättefina.
  Hur mkt du väger spelar ingen roll som du själv skriver. Jag har kämpat med min vikt hela livet. Bantat, bantat o åter bantat.
  Blivit större o mått otroligt dåligt.
  Nu har jag hittat det jag behöver 😀 träning i grupp. Det har gett mig mera kraft och jag är inte lika trött längre. Min reumatiska värk är också bättre.
  Jag förstår dig helt o det är så roligt att följa dig. Speciellt dina live sändningar.
  Du är en inspiration
  Det finns så många avundsjuka människor
  Kram Anna o fortsätt kämpa! / Anita Collin-Öhver

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 22:05 Svara

   Tusen tack 🙏🏼🤗🙏🏼🤗🙏🏼

   Härligt att du funnit din väg, glad för din skull!
   Jag hittar nog tillbaka igen, ska bara landa i vissa saker först och sänka kraven på mig själv.

   Ge upp ligger inte på agendan, har det bara lite skakigt just nu. Men jag kommer igen 😉💪🏽🔥

   Kram Anna.

 11. Bobby 28 februari, 2019 on 20:34 Svara

  Du är Sveriges Anna Book och du är grym just the way you are❤️❤️❤️

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 22:02 Svara

   Tack fina Bobby ❤️🙏🏼❤️

   Puss puss 😘

 12. Marie-Louise Björk 28 februari, 2019 on 21:25 Svara

  Fina Anna. Förstår precis hur det känns. Du är du oavsett kilon hit och dit. Hoppas du snart får styrkan tillbaks så du kangöra allt du vill och det DU mår bra av. Kramar i massor till DIG från mig 💕💕💕

  • Anna Book Toledano 28 februari, 2019 on 21:56 Svara

   Tusen tack🙏🏼🤗🙏🏼 Sååå fint och snällt skrivet.

   Stor kram Anna🌸🍃

 13. Jenny 28 februari, 2019 on 22:04 Svara

  Äter du alla vitaminer du behöver som Gbp opererad? Tänkte om du kanske behöver få kollat dina värden? Jag fick direkt remiss till järndropp när jag gjorde en vanlig koll för jag var nästan helt utdömd i järndepåerna. 2 veckor efter droppet blev jag mycket piggare.
  Jag blir oxå trött och får även huvudvärk av kolhydrater såsom bröd, pasta o ris och mitt blodsocker går som en berg o dalbana. Det är så lätt att hamna fel i matrutinerna när man har mycket annat omkring en tycker jag. Sen är det tufft att hålla vikten då kroppen alltid strävar efter senaste vikten.
  Lycka till med flytt, hälsa o allt annat!
  💕🌸💕

  • Anna Book Toledano 2 mars, 2019 on 17:36 Svara

   Hej Jenny, jag brukar vara jätteduktig med att sköta detta efter min medverkan i BL VIP.
   Men….de senaste 5 månaderna cirka, så har jag återigen börjat slarva. Så visst är det säkert en bidragande faktor🙈🙈🙈
   Som sagt….jag VET ju vad jag gör för fel!!!!
   Jag äter för sällan, gör sämre val och slarvar även med vitaminerna – klart man mår sämre då.
   Men jag personligen råkade ut för trauman som gäller MIG under förra året😔 och det var triggande händelser för att jag nu hamnat lite ur gängorna….och det tar hårt.
   Men jag ska komma igen och hoppas jag snart är på banan igen🤗
   Tack för snälla rader!

   Kram Anna.

 14. Michael 1 mars, 2019 on 06:24 Svara

  Hej Anna
  Du är en fin människa med en härlig röst.

  • Anna Book Toledano 1 mars, 2019 on 19:03 Svara

   Tack snälla, det var gulligt 🤗🤗🤗

   Anna.

 15. Nathalie 1 mars, 2019 on 07:44 Svara

  Näst intill alla som varit med i Biggest loser (många av vinnarna) är idag tillbaka i på sin ursprungsvikt eller väger mer än innan programmet. Bantning skadar. Som du säger. Du äter väldigt lite och går ändå upp. Tycker det är fruktansvärt att biggest loser får fortsätta sändas här och i andra länder. Trots att man vet att deras metoder inte fungerar och i flera fall utsatt medlemmar för hälsorisker. Och tycker det är galet fel att tjock ska vara lika med ohälsosam eller att smalhet automatiskt ska vara lika med hälsosam och det enda som accepteras i samhället. En del kroppar kan inte hållas smala och en del kroppar kan inte bli tjocka. Önskar att alla kroppar bara fick vara som de är. Och att man istället fokuserar på hälsan och att må bra. För vikt säger sällan mycket om hälsan eller hur hälsosamt man lever. Förstår att det måste vara jobbigt med alla kropps kommentarer riktade till dig (alla borde sluta kommentera andras utseende) Där ens utseende i andras ögon är fel. Men hoppas att du vet vem du är och kan bortse från andras dömande kommentarer. Och hoppas du finner matlusten igen.

 16. Sus 1 mars, 2019 on 08:17 Svara

  Tack för att du är du, det vill säga en genuin glädjespridare.

  Tror allt sitter i huvudet. Vi är vår värsta kritiker, men tänk på att du har fått verktygen till att bibehålla din hälsa genom bla Biggest Loser, men glöm inte att psyket och tankarna måste träna de också 😊

  Träna på att tycka att man duger som man är.

  Tack för en bra blogg!

  Hälsningar från en föredetta matmissbrukare som faller dit när jag blir dåligt behsndkad, självkänslan är låg eller omgivningen inte stöttar. Men jag är en kämpe och det är bannemig du också!

  • Anna Book Toledano 1 mars, 2019 on 19:02 Svara

   Sus!
   Tack tack tack🙏🏼🤗🙏🏼
   Så sant som du skriver. Jag kommer igen, if I did it once, I can do it twice 💪🏽💪🏽💪🏽

   Stor kram till dig🌸🍃

   Anna.

 17. Jeanette 1 mars, 2019 on 08:55 Svara

  Fina Anna!
  Tack för din ärlighet, din styrka och mod att dela med dig av med och motgångar.
  Du är fantastisk på alla sätt och vis, glöm aldrig det!!
  Jeanette

 18. Maria 1 mars, 2019 on 10:24 Svara

  Anna!
  Du är vacker, modig, rolig, härlig, varm, stark, smart och en underbar förebild!
  Hoppas SÅ att du snart ”hittar tillbaka” och mår bättre igen.

  Stor varm kram♥️

  • Anna Book Toledano 1 mars, 2019 on 19:00 Svara

   Maria!!!!
   TUSEN TACK för fina och vänliga rader ☺️❤️🙏🏼🤗
   Så vänligt och gulligt utav dig!

   Stor kram Anna.

 19. Trollet Lisa 1 mars, 2019 on 14:54 Svara

  Kollade på din live igår, hahaha. Tillåt mig skratta. Som att du skulle ha koll på ”trollen” som följer dig. Sanningen – du har ingen koll alls. Så jäkla kul. Du är så jävla förljugen så det finns inte på riktigt?!?! Hur mycket piller knaprar du på egentligen och hur många vändor på en dag ”besöker” du baginboxvindunken egentligen? Herregud du har ju helt tappat det. Nästan så man tycker synd om dig. Men bara nästan 😉😂

  • Anna Book Toledano 1 mars, 2019 on 18:58 Svara

   ” Trollet Lisa ”
   😂😂😂
   Du får fundera på det! Kommer inte blockera eller ringa Aschberg så ta det lugnt.
   DU / NI intresserar nämligen inte mig alls.
   Lite nödig blev du nog eftersom du använder dig utav ännu en ny mailadress och från ytterligare ip-adress 🤦🏻‍♀️

   Man känner andra efter sig själv 😂😂😂
   Du får söka för det där förstår tragiken du lever i. Stackare kan inte vara lätt att vara en sådan feg liten krake.

   Nu fick du dina sekunder, mer kommer du inte att få. Hur hårt du än kommer att försöka att provocera mig vidare – Så säger jag ha det👋🏽👋🏽👋🏽
   Hoppas du blir salig på din tro / amen😂😂😂😂😂

   Anna Toledano Book.

 20. Yvette 1 mars, 2019 on 16:53 Svara

  Älskar dig Anna och hoppas att du finner matlusten snart ! ☺☺☺Ärligt nu …hur många kilon har du gått upp ? Jag undrar för det verkar inte vara så mycket när man ser dig….

  • Anna Book Toledano 1 mars, 2019 on 18:48 Svara

   Tack för kärlek ☺️☺️☺️
   Helt ärligt vet jag inte.
   Jag VET vilken form jag vill ha i framtiden och jag kommer enbart utgå från det.
   VAD vågen säger kommer jag aldrig någonsin gå efter igen. Kilona är fullständigt oviktiga och kan vara väldigt missvisande.

   Och återigen….jag mår inte dåligt för att jag gått upp. Jag mår dåligt för att jag känner mig orkeslös och låg på energi när det kommer till mig själv – det är en väsentlig skillnad anser jag ☺️

   Anna.

 21. Catharina 2 mars, 2019 on 18:37 Svara

  Kära Anna!
  Du ger mig sådan styrka i min egen kamp, när jag läser din blogg. Jag vet vad du menar med hela din text där du beskriver exakt hur det är.
  Skickar en stor kram till dig.💕

  • Anna Book Toledano 3 mars, 2019 on 18:57 Svara

   Tack för dina fina rader🙏🏼🤗🙏🏼🤗🙏🏼

   Stor kram A.

 22. Nettan 3 mars, 2019 on 13:49 Svara

  Kramar till dig ❤️❤️

  • Anna Book Toledano 3 mars, 2019 on 18:56 Svara

   Tack 🤗🙏🏼🤗

 23. Anna 4 mars, 2019 on 14:24 Svara

  Du är fin precis som du är ❤️ Har själv ångest och kan inte blir för smal… men inte glad av det. Det viktigaste är det inte vi strävar efter det! Kram

 24. Anna 4 mars, 2019 on 14:24 Svara

  Inre menar jag 😉

 25. Sylvia 5 mars, 2019 on 15:00 Svara

  Själv är jag en ”gammal tant” och har lite svårt för att förstå allt detta näthat, eller vad det heter. Tycker du är stark som orkar med allt sånt! *kram*

  • Anna Book Toledano 6 mars, 2019 on 11:48 Svara

   Tack tack 😊💪🏽
   Blir stark utav all kärlek jag har i mitt liv❤️

   Finns inga gamla tanter! Bara kvinnor i olika härliga åldrar 👏🏽👏🏽👏🏽

   Anna.

 26. Mia Lönnkvist 5 mars, 2019 on 20:32 Svara

  Hej Anna jag är ny här, är 65 år och från Falkenberg.
  Jag gillar dig därför att det är sån kämparanda i dig och sådana personer behövs omkring oss, tack för att du delar med dig 😍. Jag undrar om jag kan följa dig på Instagram, finns du där?
  Ha det gott Anna kram🤗

  • Anna Book Toledano 6 mars, 2019 on 11:46 Svara

   Hej Mia, vad kul att höra 😊
   Jag finns på Instagram
   Anna Toledano Book heter jag där.

   Allt gott /
   Anna.

 27. Maria 6 mars, 2019 on 17:38 Svara

  Hej Anna. Jag blev oerhört berörd av din text. Det låter verkligen tufft. Du ska veta att du är en stor inspiration för mig. Jag är lika gammal som du. Jag har mist båda mina ben och sitter såklart i rullstol. Jag kämpar varje dag, med saker som jag måste göra. Sorgen har blivit bättre men vissa dagar är fortfarande riktigt tuffa. Jag använder min blogg som terapi. Där skriver jag oavsett hur jag mår. När jag har läst det du skrivit, kanske kollat någon bild på Instagram, så mår jag bättre.
  Så tack Anna, för att du delar med dig och tack för en härlig blogg ❤️

  • Anna Book Toledano 9 mars, 2019 on 13:47 Svara

   Hej Maria 1000 tack för din fina kommentar. Jag kan bara säga att jag är full utav beundran gentemot dig, och jag önskar verkligen dig allt gott i framtiden. Det är otroligt inspirerande att se starka människor som kämpar och inte ger upp trots de olika svårigheterna man ställs inför. Uppskattar dina vänliga rader mer än du kan förstå och jag hoppas att du får en fantastiskt fin sommar och vår 🍃🌸💜 och jag önskar dig allt gott i framtiden.
   Ge aldrig upp och kämpa för alla dina drömmar lycka till.

   Kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna