VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

New music 🎧🎹🎤

I fredags och helgen som varit, var jag galet produktiv med Ylva och Linda i Studion👏🏽👏🏽👏🏽 och vi har så otroligt kul när vi nu skapar ny musik tillsammans. Vi har så mycket spännande vägar framför oss och det känns fantastiskt att få jobba i lugn och ro. Bara ses, snacka och skapa musik som kommer från våra hjärtan och själar❤️ Utan tidspress och någon / några som flåsar oss i nacken. Musik för mig är lustfyllt och en källa till glädje, tröst, energi och kärlek – då vill jag inte forcera fram något bara för att.

Det har jag redan gjort sååå många ggr förr, och den biten är jag färdig med.

Kan i vanlig ordning tyvärr inte säga mer än A… 🙈

Men bara för att mycket i mitt liv måste stå på paus utåt sett just nu. Så betyder det alltså inte att jag inte har saker att göra ☺️ För det HAR jag… mitt liv står alltså inte på paus😂😂😂 ( vissa stunder önskar jag dock det 🤪 )

Men jag har lärt mig många läxor i livet och just på grund utav det. Så får det vara så här, fram tills att jag själv bestämt mig, först och främst för VAD jag kommer att göra hela vägen och fullt ut. INNAN jag bestämmer mig för att visa det utåt. Sedan vad andra tror eller antar 🤷🏻‍♀️

Det kan och tänker jag inte lägga någon större och vidare vikt vid faktiskt. Sen är det klart att det är trist om folk vill anta massa saker som dom in real life inte vet ett dugg om…

Men återigen, det är inget jag kommer lägga avsevärd energi på.

Snillen får spekulera och var och en får vara salig på sin egna tro eller tillhöra valfri sekt😂

Jag har nog med mitt och där kommer alltid mitt fokus att ligga. Tids nog så kommer den eller de förändringarna JAG jobbar mot. Och då kommer det bli förändringar för oss alla 🙈😂😂😂😂😂

Jag ser mig själv lite som en Trisslott…. PLÖTSLIGT HÄNDER DET 💥💥💥 men man vet aldrig NÄR 😉

Nu ska jag fortsätta med livet😉

Ville bara skriva något kort och visa att jag inte trillat utav pinn 😂🤪 Im still strong and fighting! 💪🏽🔥💪🏽

Vi hörs snart igen.

Stor kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Maria 6 mars, 2019 on 14:54 Svara

  Fina fina Anna, jag får så himla ofta känslan av att du befinner dig i ständig försvarsställning. Åtminstone är det så dina inlägg speglar dig när de inte bara består av ”idag har jag gjort det här och det här punkt slut” utan du istället ägnar halva inlägget åt att försvara vad du har sysslat med, varför du har gjort på ett visst sätt eller varför du inte gjort si eller så. Som att du hela tiden bemöter andras förväntningar på dig eller frågor (?) och påståenden (?) om dig. Antar att du får många kommentarer och meddelanden till dig som vi andra inte ser för annars förstår jag faktiskt inte varför…

  Vad jag menar är bara, strunta i dem! Bemöt inte andras påståenden eller dumma kommentarer om dig. De flesta av oss som är inne och läser här gör det ju för att vi tycker om det vi läser. Vi tycker om dig och tycker bara att det är spännande att du delar med dig av ditt liv. Oss behöver du inte försvara dig mot. Vi har inga förväntningar på dig eller kräver något av dig. 🌸

  Hoppas du förstår vad jag menar. Ingen kritik utan tvärtom, bara i all välmening att du inte ska lägga energi på att berätta varför eller varför inte, ingen har med dina val att göra mer än du själv.

  Ett inlägg som detta om studion blev mer av karaktären av ett försvarstal än den faktiska sprudlande energin som inlägget borde flöda av. Låt energin lysa igenom! I all välmening. 🙏🏼

  Varma kramar Maria

  • Anna Book Toledano 6 mars, 2019 on 15:04 Svara

   Hej Maria, och tack för din feedback🙏🏼
   Uppskattas verkligen.
   Men det är verkligen inte min mening att det ska vara några försvar i den bemärkelsen som det framstår, och som du får känslan utav.

   Tar dock till mig och ska jobba på skrivspråket, är ju ingen skribent så det kan nog lätt tolkas så och bli ett och annat missförstånd ibland.
   Varför jag skriver som jag gör, beror nog bara på att jag förstår att många kanske tycker att, varför säga A men inte B 🤷🏻‍♀️
   Och i förebyggande syfte mer än något annat, så kanske jag inte kan förmedla det på ett tydligt eller bra sätt?!
   Tackar hur som helst för din kommentar och tar absolut till mig det du skriver🤗
   Finns inget bättre än konstruktiv och tydlig ”kritik”
   Jag tål det 😉🤗😉
   Tack för att du följer och läser, det uppskattas enormt mycket!
   Önskar dig en fortsatt trevlig vecka och en riktigt skön helg🌸🍃

   Kram Anna.

 2. Maria 6 mars, 2019 on 18:16 Svara

  Jag tycker du är stark som delar med dig. Jag tycker det är viktigt, att det inte är bara glädje som finns hela tiden. Jag tycker du är en fantastisk person. Som jag kommenterade i ditt förra inlägg så ger du mig inspiration. Som idag när jag tycker lite synd om mig själv. Det är inte alltid så roligt att sitta i rullstol. Det finns så mycket som har förändrats men så är det nu och jag kan inte göra något åt det.
  Skickar kramar till dig och tackar för en underbar blogg 💖

  • Anna Book Toledano 8 mars, 2019 on 07:24 Svara

   Hej Maria, tack för din vänlighet 🙏🏼
   Kan bara skicka ett dito till dig💪🏽
   Det du råkat ut för, finner man knappt ord för😔🌸🍃
   Och du om någon är en fantastisk förebild⭐️
   Förstår inte en bråkdel utav din personliga smärta och omställningarna i ditt liv.
   Men imponerande är ordet! Jag önskar dig allt gott framöver och fortsätt sprida dina erfarenheter.
   För dom peppar och inspirerar inte bara de män och kvinnor som liksom du förlorat benen.
   Det inspirerar oss alla 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 TACK för det❤️

   Stor varm kram och allt gott till dig /
   Anna.

 3. Maria 6 mars, 2019 on 18:58 Svara

  Tack själv gulliga du. Så glad att du förstod hur jag menade. Du skriver givetvis precis hur du själv vill, det ska du ju göra. Och, dessutom är du en bra skribent! 😊👍🏼 Men du förstod ju också vad jag menade, känslan man förmedlar – hur saker och ting upplevs av andra (jag i det här fallet då 😉) kan ju ibland skilja sig åt.
  Önskar dig en fin vecka och härlig helg!
  Kram Maria

  • Anna Book Toledano 8 mars, 2019 on 07:19 Svara

   Självklart Maria 😊
   Tack återigen för vänliga och konkreta rader med din personliga åsikt och uppfattning👍🏽

   Önskar dig en riktigt fin och skön helg🌸🍃

   Kram A.

 4. Sussi 8 mars, 2019 on 18:25 Svara

  Åhh tack för de orden sweetie 😍 To all the women in my life. You mean the whole world to me 🌹❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna