VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

❤️ Kvinnorna i mitt liv ❤️

Behövs ingen speciell dag i mitt liv, för att hylla de kvinnor som betytt och fortsatt betyder allra allra mest för mig.

För jag hyllar dom och många andra fina fantastiska och beundransvärda kvinnor i mitt liv idag och årets alla övriga dagar, varje år ❤️ Ni är många som betyder mycket för mig, och NI vet vilka NI är🙏🏼

Men eftersom det är Internationella Kvinnodagen idag, så vill jag ändå uppmärksamma er lite extra och tacka er för att ni berikat och berikar MITT liv varje dag – Livet vore sig inte detsamma utan er❤️

Jag älskar er med hela mitt hjärta och utav hela min själ. Villkorslöst tills jag dör, i med och motgång. I glädje och i sorg❤️

Mormor Elsa och mamma Maritha.

Älskade saknade mamma❤️ Du fattas mig var dag 😔

Älskade storasyster Susanne❤️

Min förstfödda, älskade Felicia ❤️

Min yngsta, älskade Vanessa❤️

Min äldsta systerdotter, kära Melissa❤️

Min yngsta systerdotter, kära Daniella❤️

Mamma❤️

Felicia ❤️

Vanessa❤️

Syster Susanne❤️

Melissa❤️

Daniella❤️

Felicia❤️

Vanessa❤️

Jag är så tacksam för att ni finns i mitt liv! Och till alla mina medsystrar i Sveriges avlånga vackra land, vill jag så här på kvinnodagen bara skänka en STOR VARM KRAM till var och en utav er🤗

Jag önskar er alla, allt gott i livet.

Skulle kunna skriva så mycket mer….om vårat lika värde, lika rättigheter och så vidare.

Men för mig som kvinna och människa så är det ju egentligen bara SJÄLVKLARHETER, även om verkligheten är en annan tyvärr. Så fortsätter vår kamp gemensamt hoppas jag💪🏽❤️💪🏽

Och bara för att man inte gör långa utlägg, inlägg och flaggar överallt. Så betyder det inte att man inte kämpar, jobbar för sitt och andras lika värde och förutsättningar – snarare tvärt om tror jag många ggr. Hur som helst, så går min yttersta respekt och vördnad till alla underbara, fantastiska och starka kvinnor. Ni är mina medsystrar – No matter what❤️

Jag tror på vänlighet, omtanke, respekt och att vara en hjälpande hand framför allt🙏🏼 Lite vänlighet tar en alltid väldigt långt, sa alltid min mamma – och henne väljer jag att tro på❤️

Önskar alla kärlek, glädje, god hälsa, framgång, stöd, uppmuntran, trygghet, vänlighet, värme, vägledning och meningsfulla sysselsättningar i livet.

Kärlek och respekt!

Anna


Annons

Kommentarer


 1. Sussi 8 mars, 2019 on 18:16 Svara

  Åhh tack för de vackra orden älskade syster ❤️ All kärlek och respekt, samt välmående till er kvinnor i mitt liv..😍 Jag kommer alltid att finnas vid er sida..Ring, smsa, knacka på min dörr.. när som helst ni behöver mig! Gemenskap..empati..förståelse..ödmjukhet..allas olikheter..gott skratt och visa varandra uppskattning. Vi kvinnor behöver bli lite snällare mot varandra..det är så jag känner i dagens samhälle.

  • Anna Book Toledano 9 mars, 2019 on 13:48 Svara

   Tack min älskade syster, du vet att jag uppskattar dig enormt mycket.
   Jag älskar dig och dina flickor💜💜💜

   Kram lillsyrran 😉🤗💜

 2. Madelene 8 mars, 2019 on 21:12 Svara

  En stor varm kram till dig också, som vill dela med dig av ditt liv till oss läsare här på bloggen. Dessa fina anhöriga som du har i din närhet är nog minst lika lyckliga över att ha dig i sitt liv, som du är över dom❤️ Ha en bra helg!

  • Anna Book Toledano 9 mars, 2019 on 13:49 Svara

   Tack snälla du 🤗🙏🏼

   Stor kram Anna.

 3. Ann-Britt Lindblom 9 mars, 2019 on 12:03 Svara

  Utseende är inte det viktigaste, men oj så vackra kvinnor allihopa.💖

  • Anna Book Toledano 9 mars, 2019 on 13:51 Svara

   Ann-Britt, du har helt rätt 🌸🍃

   Men TACK snälla för komplimangen!

   Kram 🤗

 4. Diana LaMadre 11 mars, 2019 on 20:00 Svara

  Du är en sån stark kvinna, men det vet du redan. Du besitter en enorm styrka och ork att härda igenom allt du får stå ut med. Orättvisor, avundsjukor och mycket annat. Men kanske det är så att du just orkar så mycket för att du har så mycket kärlek och real love runt omkring dig, så många powerkvinnor och det gör dig till superpower.
  Kärlek och respekt, alla dagar. <3

  • Anna Book Toledano 13 mars, 2019 on 12:53 Svara

   Diana.

   Tusen tack för dina fina och mycket upplyftande positiva rader i din kommentar 🙏🏼
   Den värmde🤗

   STOR kram / Anna.

 5. Marianne 14 mars, 2019 on 09:07 Svara

  Kära du.
  Jag vet – och respekterar på alla sätt !- att det kan dröja med dina inlägg ibland. Tittar in varje dag ändå och du ska veta att jag följer ytterst få bloggar. Men just din har jag fasnat för.Kanske för att ditt goda varma hjärta lyser igenom varje rad och varje ord. Var rädd om dig, tro på din kraft och din styrka och vila i att vi är många som tycker väldigt mycket om dig.Precis som du är !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna