VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det går framåt 💪🏽

Att flyttrensa och sortera, tar tid. Jag är så evinnerligt glad att jag började i tid. För vi sa redan då, att det spelar ingen roll hur bra man än planerar och hur god framförhållning man än har. Så blir det alltid körigt på sluttampen iallafall.

Om det bara var att sälja, ge bort och slänga hej vilt….då vore det lättare.

Men när det kommer till att kasta, då tar det tid! För ALLT måste sorteras och läggas i rätt containrar. Metall, glas, porslin, brännbart, farligt avfall, batterier, teknik, trä, kartong, möbler och plast mm, precis allt måste läggas rätt. Och det tar sin lilla tid. Så därför har jag verkligen varit noga redan från starten hemma, och lagt i olika kartonger / säckar. På så sätt har våra rundor till återvinningsstationen gått väldigt smidigt och relativt snabbt. Men allt tar tid 😊

Nu börjar det dock likna något och jag har kommit på ett skapligt bra system för de olika kategorierna – Ge bort, återvinna och säljas 😀 Och vi har en hyfsat bra plan för det som är kvar att göra och det känns iallafall väldigt skönt.

I helgen var dessutom min syster hos oss med båda sina döttrar. Hon ger mig också den där extra lilla energin som man kan behöva mellan varven❤️ Och vi skrattar alltid mycket när vi är tillsammans allihopa. Då blir allt lättare.

Nu är det tisdagsförmiddag och om en liten stund ska jag och Roberto en sväng till, till återvinningsstationen med det som jag rensade bort ifrån källaren mellan 17 – 21 igår kväll. Sedan fortsätter dagen i rasande fart för oss båda, fast på olika håll.

Så här såg källaren ut i fredags….och då har vi redan rensat bort rejält kan jag meddela 🙈💪🏽😂

Och igår ( måndag ) när jag gav upp för dagen och efter en hel helgs slit. Så ser det nu ut så här 👇🏽

Jag känner mig sjukt nöjd – so far!!! Men längtar tills jag är klar inne i stan idag. Så jag får komma hem igen, byta om till mjukiskläder och fortsätta 😂💪🏽💪🏽💪🏽

Känner att jag fått upp elden som så väl behövs just nu, och då är det bara att köra på.

Ha en fortsatt fin vecka och håll tummarna med mig, att SOLEN och VÄRMEN kommer på riktigt nu ☀️ Vill ha VÅR och grönska 🍃🌸🍃🌼🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺 Vi alla behöver nog ljuset nu!

Stor kram / Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Anita Collin Öhver 9 april, 2019 on 12:00 Svara

  Hej Anna
  Har du bestämt dig för hur du gör med klänningarna
  Nyfiken😉 kram Anita i Värmland

  • Anna Book Toledano 9 april, 2019 on 15:42 Svara

   Hej, när det kommer till det mesta utav mina specialuppsydda scenkläder och dansklänningar.
   Så kommer jag skänka dom till en sömmerska som kan återanvända tygerna, dom handgjorda detaljerna och alla Swarovskikristaller på ett vettigt och bra sätt 😊
   Hon samarbetar med lite olika ställen där folk kan pyssla och skapa mindre saker och där dom alltid behöver material också.
   Så då känns det lite fint i hjärtat att man bidrar på det viset också 👍🏽

   Anna.

 2. Sofia 9 april, 2019 on 16:36 Svara

  Bilderna syns inte 🤓

  • Anna Book Toledano 9 april, 2019 on 18:31 Svara

   Tack. Får kolla upp med supporten vad som är fel nu igen då.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 3. Suss 10 april, 2019 on 13:17 Svara

  Hej Anna!

  Ser tyvärr inga bilder.

  • Anna Book Toledano 12 april, 2019 on 17:18 Svara

   Hej Suss!
   Jag har gjort en felanmälan till min portal.
   Dom ska titta på problemet och lösa det asap.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 4. Mia 10 april, 2019 on 22:01 Svara

  Tyvärr kan jag inte se dina bilder, förstår inte vad som är felet.
  Rensa är skönt så jag förstår att du är nöjd och på tal om värme så hade vi härligt väder i Falkenberg i helgen som gått. Och nu är det tvär vändning med kallt…men det är så i april så metrologen så de är bara att vänta och se glad ut🤗

  • Anna Book Toledano 12 april, 2019 on 17:17 Svara

   Hej Linda!
   Jag har gjort en felanmälan till min portal.
   Och dom ska se vad det beror på och åtgärda problemet asap.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 5. Liv 14 april, 2019 on 12:03 Svara

  Längtar efter uppdatering från villan! Har du funderat på en YT-kanal? Vore skoj med vloggar och annat mys 😊 kram

  • Anna Book Toledano 14 april, 2019 on 15:47 Svara

   Hej Liv,
   😊
   Någon YT Kanal blir det nog inte för mig.
   Inte som det känns nu iallafall.

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna