VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Äntligen.

Ibland känns det som att tiden står still och man tror att man kommer aldrig att komma fram till målet.

Så kändes det i slutet av augusti när vi sålde vår bostad och påbörjade planerna att flytta till hus. Då hade vi nästan lite mer än 9 månader på oss att hitta något nytt och flytta. Och snart har dom månaderna passerat, det känns märkligt och lite overkligt hur fort tiden faktiskt går. Vi är nu mitt uppe i den riktiga flyttfasen och är nu klara med de grövre förberedelserna. Jag har jobbat väldigt intensivt med alla flyttförberedelser. Jag har sorterat och rensa bort saker som egentligen bara stått i källaren och samlat damm. Framför allt mycket saker som rör mitt jobb och livet i stort. Helt otroligt vad mycket saker min mamma sparat…. 💞 jag har fått en ordentlig uppfräschning längs minnenas väg och har både skrattat och gråtit under tiden alla dessa timmar ( dagar ) jag spenderat i källaren med att rensa bort det mesta. Hade tänkt spara mer saker för ett eventuellt speciellt endamål…men bestämde mig till slut för att trots allt slänga det mesta på återvinningsstationen. Jag känner att jag vill inte haka upp mig på det som varit för mycket, jag vill lägga 95% på framtiden istället, och ha 5% kvar utav det som varit. Mina minnen i själen, hjärtat och sinnet bär jag ju ändå alltid med mig🙏🏼 Jag är så tacksam för allt fint jag fått uppleva.

Men framtiden är det viktigaste. Det är där jag kommer få fortsätta att utvecklas, upptäcka nya saker och njuta av det liv mina föräldrar gav mig och som jag själv skapat för mig och min egna lilla familj💞 Jag ser så många som ältar saker och mår dåligt…jag har också varit där. Men jag vill inte vara sånn mer, livet är för kort och tiden går så fort. Så från och med nu, så är det här och nu och framåt som gäller och jag börjar inte bara på ett nytt kapitel. Jag börjar på en ny bok, och den ska fyllas med omtanke, glädje, jävlaranama 😉 jobb, hälsa, kärlek, positivitet och tacksamhet. Det här är mitt liv och jag själv väljer vad jag vill fylla det med. Och det är dom här sakerna.

Till hösten fyller jag 49 år och är som många säger – mitt i livet. Och med åldern så känner jag att det faktiskt är skönt att bli äldre. Och då syftar jag främst på hur mycket lättare det är att bry sig mer om vad man själv tycker, tänker och gör utan att oroa sig så mycket för vad andra tycker. Jag lider inte längre av duktigaflickansyndromet…

Jag vill fortfarande självklart att andra ska gilla mig och tycka att jag är bra på olika sätt. Men det viktiga är ju faktiskt hur man ser på sig själv, att man gillar sig själv och på den punkten börjar det äntligen ta fart – där utav min rubrik till detta inlägget ☺️ För ÄNTLIGEN så börjar jag på riktigt, komma underfund med mig själv och acceptera mig på ett helt annat sätt och det är så skönt. Det har inte varit en lätt resa och jag är inte i mål på något vis. Har fortfarande massor att jobba på och med, men jag känner i mitt hjärta att jag är lugnare än någonsin och har en annan sorts inre trygghet just nu. Och det är en underbara känsla, så jag ska fortsätta på det spåret.

Att det dessutom börjar bli VÅR på riktigt nu, hjälper också till. Man känner att man fylls av ny energi av solens strålar och att träd och buskar börjar bli gröna 🌸🍃 Så det känns extra fint att få flytta in i vårt lilla hus när värmen närmar sig på riktigt och man kommer kunna att vara mycket utomhus 🏡

Känns nästan overkligt att vårt nya liv börjar snart! Och att vi alla drar åt samma håll och fortsatt alltid finns här för varandra. Trots att vi alla lever våra ”egna” liv och mycket har förändrats på kort tid och kommer fortsatt att förändras framöver också – vi står verkligen inför förändringarnas tid på många vis framöver. Och hur framtiden blir, det vet man ju aldrig. Men den är välkommen ändå och jag kommer inte slösa bort mitt liv på vad som helst. Jag kommer helt enkelt att kratta mina gångar, så mina frön och njuta av det som livet erbjuder i smått och stort. Och jag kommer fortsätta att känna tacksamhet till livet och de möjligheter jag ges😘

 

Nej, nu måste jag fortsätta flyttpacka och röja💪🏽 Ville bara skriva några rader och puffa för att bloggen kommer att komma igång mer frekvent så fort vi flyttar. Då kommer det bli lite roligare hoppas jag och jag ser tacksamt framemot att få goda tips och råd ifrån alla er som redan bor i hus 😊

Hoppas er påskledighet har varit fantastisk!

Stor kram

Anna🤗

 


Annons

Kommentarer


 1. Lena 23 april, 2019 on 00:18 Svara

  Hoppas ni kommer att trivas i Odensala.😃

  • Anna Book Toledano 8 maj, 2019 on 14:10 Svara

   Tack, det kommer vi garanterat att göra 😁🏡🌸🍃🌳

 2. Mia Lönnkvist 24 april, 2019 on 19:51 Svara

  Hej Anna vad skönt att de stora sakerna är fixade då går det andra som en dans… Vi har flyttat en del i vårt liv.
  Från lägenhet till hus och tvärtom, det är jag som har haft svårt att bo i hus för jag känner mig otrygg men samtidigt tyckte jag ju det var härligt med tomten.
  Ska bli spännande att höra sen när det gått en tid vad du tycker..ha de gott sålänge 🤗

 3. Anonym 25 april, 2019 on 11:44 Svara

  Intressant sida som börjat granska Bloggbevakning. Hon har självklart lagt länken i mod så den inte går igenom hennes kommentarsfält (trots att hon upprepade gånger sagt att hon välkomnar en granskning mot henne)

  https://asterixia.se/tag/camilla-gervide/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna