VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gammalt blir nytt 👌🏽

Heeej, hoppas DU mår lika bra som jag gör☺️

Idag tänkte jag visa lite mer från vårt nya lilla hus. Får så många DM och meddelanden på messenger där önskemålen är just – BILDER 😍

KUL att så många av er är intresserade. Vi är ju långt ifrån klara på något vis. MEN, om vi ska jämföra med hur det såg ut innan ombyggnationen, utbyggnaden och när vi köpte huset. Ja, då är skillnaden helt otrolig så klart.

Så nu väntar vi inte längre tycker jag!!! Utan här kommer några bilder på det som idag är mitt och Robertos master bredroom🙈😁🙈

 

 

 

 

90DD8050-0C63-4C1E-A90C-1F6F81C7622E

För 1 1/2 år sedan så var detta husets garage som låg mestadels under jord.

Sedan grävdes hela tomten ut / fram 😉

och sakta så växte detta fram istället.

49F9FD85-063E-4A76-B709-1CC0C5E8D970

6DAF6036-108E-47E2-9151-1E7B13D1D4B1

Visst är det fantastiskt? Det är så kul att få ta del av hela processen och att få möjligheten att vara med och påverka. När vi började vår husjakt….så var vi inställda på något heeeeeelt annat🙈😂🙈

Men på och under resans gång så förändrades så mycket. Vi har tittat på måååånga riktigt fina hus – utan tvekan! Vi var såååå nära att köpa ett hus på Ekerö tex. men med facit i hand…..är vi så glada att inte den affären blev av.

Och det som hände när vi kom hit, var magiskt❤️ Trots att det inte var mycket till hus just då egentligen, mer än fasaden. Så gick vi in i det tomma och helt utblåsta huset och KÄNDE NÅGOT🥰 Ja vi kände MASSA olika härliga känslor. Vi hittade små tecken som för oss betyder något ( mer om dom vid ett senare tillfälle ) och framför allt så kände vi att här fanns det karaktär, historia, naturen och ett makalöst underbart LUGN🙏🏼 Och det är precis det vi jagat insåg vi. Det var inte bara klart att flytta in i ( lite opersonligt för OSS med facit i hand )

Utan detta är det stället vi behöver och vill ha. Ett ställe att bygga vidare på med många olika utvecklingsmöjligheter och stor potential för framtiden❤️

Och just nu ser vårt sovrum ut så här.

Visst är det rätt fantastiskt? 😃

75D0A3EB-BA75-46BD-82E4-F4FDF014A356

480CB1F9-27D9-456F-AED9-A8F2F7765234

69C6BF6A-0862-4BD4-BBFD-D95E60ADA9BB

BEA7456E-8D4E-4A0D-855D-781BAD0EA1B1

Det är så rätt och fint för oss🥰 Att blanda det äldre lite grövre i grunden, med det moderna, mysiga och lite lyxiga. Det känns som sagt helt rätt.

Det vitmålade grova betog taket och väggarna i original blandat med lyxig skön heltäckningsmatta och dom här möblerna. Känns spot on👌🏽

Så roligt att mixa! Och nu har vi även beställt sjukt snygga gardiner från Tyghuset och tittar för fullt på lampor och övrig inredning. Men vi börjar med allt sådant som vi är helt säkra på, resten får komma efter hand 😊

⭐️Vet att de flesta frågorna kommer handla om VART vi köpt och köper våra nya saker ifrån. Och eftersom jag inte jobbar som betald Influencer, och på så sätt inte har all den tiden det tar att kunna svara på frågor som kommer i stor utsträckning ibland via alla mina sociala medier.

Därför kommer jag att vara väldigt tydlig i mina blogginlägg vart vi handlat centrala och större saker och möbler. Och även länka till hemsidor i den utsträckning jag hinner med, av rent EGOISTISKA skäl – för att hinna med och också hinna blogga alls. Och inte för att som några ibland tror….göra smygreklam. Vet att många som får betalt för saker gör så och jag kan förstå viss irritation i frågan – men man kan och bör inte dra alla genom samma kam ( och jaaaa jag vet att man kan säga det talessättet på flera olika sätt😊 ) men ALLA får inte betalt och alla har inte ynnesten att få saker stup i kvarten från ALLA företag.

Jag är en rätt vanlig dödlig människa precis som du. Och visst vill jag också vara odödlig ibland 😉 Men det privilegiet har faktiskt ingen, inte ens betalda Influencers. Så snälla🙏🏼 Försök att inte låta missunnsamheten slå för djupt fäste. Det är vår ute och att glädjas för sina medmänniskor och dess slit till förändring ger bara plus på måbrakontot👍🏽😉 Tänk på det!

Så med det sagt, så kommer en första liten lista på inköpsställen för det jag visat i detta inlägget – För dig som eventuellt är intresserad då så klart😊 Och då menar jag lite större centrala saker. Självklart kan jag inte kommentera var liten detalj på det viset. Och jag kommet såklart att svara på frågor som spontant dyker upp också. Menar bara att jag kommer underlätta så mycket som möjligt både för mig själv och dig som läser och kanske gillar något som du ser här.

Sängen och nattduksborden kommer från https://semobler.se/  Och jag och Roberto åkte dit till Ödeshög utanför Jönköping redan i vintras och beställde saker i god tid. Eftersom det oftast är lång leverans på vissa möbler och speciellt om man vill välja själva. Sängar, soffor, stolar, fåtöljer och fotpallar vill man ju prova in real life då det är tunga köp till ett hem. Så det var utan tvekan världen bilresan för att få klämma, känna och prova allt innnan beställning. Men under dessa 7 månaderna, så har dom hunnit öppna en butik till. Nämligen i Södertälje👌🏽😍 Så nu har vi riktigt nära när vi ska fylla på med lampor, mattor och massa övrig inredning. TACK för det SE Möbler.

Vår säng är av modellen Elegant Kontinentalsäng och nattborden heter Selin L.

Sängkläderna och prydnadskuddarna kommer från https://hemtex.com/ och https://www.zarahome.com/

och vår heltäckningsmatta heter Aveiro Silver och köptes på https://www.persarts.com/ som säljer äkta mattor och har hela sortimentet från https://www.matt-tema.se som vår matta kommer från – utbudet är fantastiskt och vi är så glada att vi haft mycket betänketid. För det är inga beslut man tar lättvindigt och det gäller att titta runt och verkligen jämföra vad man tycker och får bäst känsla för / oavsett.

Det var det hela för den här gången 😀 känns väldigt roligt att komma igång med inredningen och uppbyggnaden av vårt nya hem. Kommer som jag sagt tidigare att skriva och berätta väldigt mycket om sådant en lång tid framöver nu. Så jag hoppas just du ska uppskatta det.

SJÄLVKLART kommer jag skriva om mitt jobb, arbetet i Studion och låtskrivandet som jag tagit upp igen också ☺️ Min familj och livet i stort med. Men huset och allt därtill, kommer ta mycket utrymme – så nu är du varnad 😂😂😂

Nej, nu ska jag ut i friska luften och solen och bara njuuuuta en stund☀️🏡🌸🍃🌳

Önskar dig en fortsatt fantastisk dag!

Stor kram Anna.


Kommentarer


 1. Sofia 14 maj, 2019 on 09:51 Svara

  Wow. Så vackert. Hoppas ni får många lyckliga år i detta vackra hus. Ha en toppen dag❤

  • Anna Book Toledano 14 maj, 2019 on 10:30 Svara

   Tack Sofia!
   Gulliga rader som värmer hjärtat 💞

   Ha en toppendag du med ☀️🌸🍃😉

 2. Ann-Christin Ågren-Rosander 14 maj, 2019 on 12:03 Svara

  Hej Anna!

  Vilket underbart hus och vilket ställe ni hittat!
  Skall bli kul att få se före och efterbilder hur
  det blir.

  Ha en fortsatt underbar dag – här ska det också
  bli en promenad i ett soligt Borås! Kram Anki

  • Anna Book Toledano 14 maj, 2019 on 20:58 Svara

   Hej Anki!
   Stort tack till dig med 🙏🏼
   Vad roligt att du också vill hänga med på resan.
   Imorgon blir det nog lite före och just nu bilder på köket tror jag 😉🏡

   Kram

 3. Therese 14 maj, 2019 on 12:08 Svara

  Otroligt vackert sovrum…vilket ljus 😍 Åh vilket fantastiskt hus ni har köpt, stort grattis ❤️

  • Anna Book Toledano 14 maj, 2019 on 20:55 Svara

   Therese!
   Wow!!!
   Tack snälla, blir så glad för vänligheten 🤗🤗🤗
   Uppmuntran värmer verkligen hjärtat💞

   Kram

 4. Hanna 14 maj, 2019 on 15:45 Svara

  Alltså… Anna… Wow! Så himla fint 🎉👌🏼 Kul att få följa dig och din familj i er vardag och det ni vill dela med er av. Jag känner eran glädje och lycka och unnar er verkligen den ❤️ Kram!

  • Anna Book Toledano 14 maj, 2019 on 20:53 Svara

   Hanna!

   Stor tack för dina vänliga och gulliga rader 🙏🏼
   Dom värmde mitt hjärta 🌸🍃🤗🤗🤗

   Kram

 5. Amina 14 maj, 2019 on 16:26 Svara

  Hej Anna!

  Vilket fint sovrum 💞 och mycket smakfullt.

  • Anna Book Toledano 14 maj, 2019 on 20:52 Svara

   Amina!
   Tusen tack för vänligheten 😊🤗🙏🏼

 6. Annika 14 maj, 2019 on 18:56 Svara

  Å va fint! Vilken fantastisk skillnad – från garage till härligt sovrum!
  Grattis till huset! Så kul att följa dig och få inspiration 💐

  • Anna Book Toledano 14 maj, 2019 on 20:51 Svara

   Tack snälla Annika 🙏🏼🤗🌸🍃

 7. Ann 14 maj, 2019 on 21:22 Svara

  Men vilken förvandling, wow.
  Riktigt fint. Ser fram emot fler bilder.
  Speciellt på tomten då jag är en som-håller-på-i-trädgården-jämt. Odlar och grejar.
  Stort grattis igen till fint hus. Känner glädje med er.

 8. Veronica 14 maj, 2019 on 22:02 Svara

  Tycker det är underbart kul att du ska blogga om ert hus och projektet att få det i ordning och renovering.
  Helt underbar inredning! Smakfullt och vackert.

  All lycka i er renovering och är en glädje att få följa er i det mot ert dröm hem ska bli klart.
  Tack att du delar det.

  💐

 9. Susanne 15 maj, 2019 on 09:34 Svara

  Oj va fint ni får och fått. Ska bli kul och följa med er på husresan😊. Det nästan är så ja får lust och börja om😂🙈. Vi köpte vårt hus för 10 år sedan och fixat ordning det till vårt. Det är en rolig resa.
  Kram på dig

 10. Linda 17 maj, 2019 on 14:02 Svara

  Löjlig bortförklaring du försöker dig på, självklart är det smygreklam du sysslar med! Sida upp och sida ner fylld av företagsnamn och länkar till företag, du kan lika gärna döpa om bloggen till Gula Sidorna!

  • Anna Book Toledano 17 maj, 2019 on 14:07 Svara

   Linda!

   Man känner andra efter sig själv 😂

   Den enda som är löjlig är du.
   Man FÅR skriva så som jag gör. Men tro vad du vill, det rör mig inte.
   So keep wasting all your meaningless time on me 😁

   #gal

 11. Eva 28 maj, 2019 on 10:30 Svara

  Driver du med oss? Alla som sett annonsen vet att det var färdigrenoverat när annonsen kom ut. Varför säger du att det var ett tomt skal, det är ju inte sant!

  • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 12:02 Svara

   Eva, förlåt men vem är du?
   Och vilken annons påstår du dig ha sett? 🙂

   Jag har bilder på exakt allt från första dagen vi klev in i huset.
   Tänkte lägga upp ett inlägg på det här på bloggen snart.
   Men jag dröjer nog ett tag till med det, eftersom jag inte behöver bevisa något för fullständiga främlingar 😄

   Anna.

 12. Eva 28 maj, 2019 on 15:07 Svara

  Jag såg mäklarens annons

  • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 18:08 Svara

   Eva.

   Du såg mäklarens annons.
   Har du varit i huset vid försäljningstillfället?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna