VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

🤦🏻‍♀️VEM vet egentligen bäst? Jag eller google🤷🏻‍♀️


Den senaste tiden är det tydligen några förvirrade själar som varit väldigt fundersamma och ifrågasatt mig ihärdigt, om det enkla lilla hus vi numer bor i.

Man har till och med gjort en undersökning med hjälp av Google 😱 Och DÄR vet ju ALLA att sanningen finns… ELLER?

Som du säkert förstår, så skrevs ovanstående med sjukt mycket ironi. Men, hur som helst här kommer  det nu ett inlägg där jag kommer att förtydliga saker och ting. Och jag hoppas det kan vara till hjälp för dom som lägger sig i andras förehavanden och liv😊  

När vi – och med vi, menar jag mig själv och min make Roberto hittade annonsen på det som idag är vårt nya hem, så var det endast en bild på fasaden och två ritningar över planlösningen i annonsen. Några fler bilder fanns inte, det påstår folk att det visst gjorde och att allt invändigt skulle ha varit valt och klart av de förgående ägarna. Och om inte annat, så framgick det klart och tydligt i annonstexten.

Men, det stämmer inte det som stod. Därför blir det väldigt knasigt när folk påstår att dom sett bilder som aldrig existerat över huvudtaget. Och tolkar kort text mot det som sades i det faktiska livet, på riktigt. Och på det, så anklagar man mig för att ljuga om just detta – Den anklagelsen kan ju bara förklaras med det gamla talesättet.

 • Man känner andra efter sig själv ☺️ Men skämt åsido, tillbaka till ämnet. I övrigt var det således  bara ett tomt skal invändigt.                                        För vi kom som sagt in i bilden när själva huset ( skalet ) var ombyggt, utbyggt och fasaden var fixad. Men i övrigt så är det vi, jag Anna och Roberto som har bestämt hur vi vill ha det och ingen annan. Men vi har haft ett nära samarbete med vår entreprenör och hantverkare. Jag / vi påstår ju inte att vi snickrat själva😂😂😂 Men VI har själva bestämt, valt och betalt. Det var nämligen så att det utrymmet fanns om / när man kom in tidigt i matchen. Vilket vi gjorde, och då fick och kunde vi som sagt var vara med och själva välja och påverka hur inredningen och utformningen till slut skulle bli. Så, det är precis så det har gått till.

Följaktligen så är det då så, att jag själv och Roberto har valt och bestämt vad och hur vi vill ha det till att börja med, helt enligt överenskommelse med säljarna.

Det fanns många planer för huset från deras håll. Och det hade nog sett annorlunda ut med andra köpare så klart.

Fast nu var vi etta på bollen och det är vi och inga andra som bestämt hur vi idag har det i vårt hus.

🤷🏻‍♀️Hur detta ens kan bli ifrågasatt är en helt annan fråga. Eller ens ska behöva leda till det här inlägget? Det är ännu en intressant fråga. 

Och varför en enda människa ens tror sig ha rätten att ifrågasätta mig och det som jag generöst delar med mig av, är ytterligare en annan 🤦🏻‍♀️

Att bli påhoppad och anklagad för att ljuga, när man inte gör det. Det är inte okej någonstans för någon människa. Så varför ska det vara okej för mig? 

För mig är det trots allt väldigt uppenbart vad det handlar om. Men lika väl, så blir man alltid lika konfunderad. Fy så beklagligt att vara den sortens människa tänker jag. Att vara en sådan som nästan förgås inombords av sina personliga antaganden och fantasier om en främmande människas förehavanden, det måste ju ta en väldig massa tid i anspråk tänker jag. Men har man tid, så har man…

Det har inte jag i obegränsade mängder.

Så därför kommer jag även nu passa på att i detta inlägg förtydliga det jag tidigare har skrivit om. Och också blivit sjukt hånad och falskt anklagad för.

Nämligen att jag INTE arbetar som en influenser. För det gör jag nämligen inte, inte än iallafall. Stänger jag alla dörrar för det? Nej, det gör jag inte framöver. Men i nuläget så skriver jag min blogg ja, och för det får jag väldigt lite betalt 😁 Men för mig handlar inte bloggandet om pengarna ( trot eller ej 😱😱😱 ) 

Utan det handlar om att jag gillar att dela med mig av mitt enkla liv, men då dyker en fråga upp i mig. 

Får man leva ett enkelt liv?!?

Det verkar inte som det nämligen!

Det verkar som att alla måste jaga samma saker, göra samma saker på samma sätt och vis och ha samma agenda. Och man måste visst skita ur sig en massa pengar också, för annars är man minsann inte värd något – är det så det är?

Är man inte värd något om man inte är rik? 

Och om man inte lever i fullständig och obegränsad lyx lyx lyx i livets liv?

Eller är det bara ännu en sak som bara gäller mig? 

Är det fullt att nöja sig med det lilla i livet och prioritera trygghet, hälsa, omsorg och kärlek?

Jag jobbar inte i första hand som en influenser eller ens bloggare – och därför gör jag, och jag kommer att fortsätta göra på exakt samma sätt även framöver, för det är min fulla rätt. Nämligen att jag kommer att skriva vart vi köper våra saker ifrån. Och jag kommer tipsa om saker stort som smått som jag eller vi i vissa fall gillar och är nöjda med på riktigt! Och det kommer jag göra enbart för att bespara mig en massa tid som jag inte har och som jag inte heller får betalt för!!! Enkel logik. Sen vad någon tror eller antar…det är faktiskt inte mitt problem. 

Bloggens inkomst fakturerar och betalar jag 50% i skatt för varje månad – lika så är det med ALLA mina inkomster, dom faktureras och jag betalar 50% i skatt på vartenda jobb. Och i extremt fåtal fall tar jag istället ut en lön, men det händer inte ofta eftersom jag är egen.

Och vid de få tillfällen jag tidigare har gjort samarbeten, så som tex. senast i samband med Melodifestivalen – Så markerade jag inläggen klart och tydligt med 

Betalt samarbete med… och företagets / produktens namn.

Och det kommer jag naturligtvis att göra fortsättningsvis också. När jag har ett faktiskt samarbete. Men jag kan ju inte ljuga, bara för att det ska kännas bättre i någon annan som är rädd att jag får något som inte den personen får eller har eller? 🤷🏻‍♀️

Jag har fått många frågor om samarbeten åt höger och vänster genom hela mitt yrkesverksamma liv som artist / underhållare vilket är jättekul så klart. MEN, jag vill kunna stå för samarbetet som jag tackar ja till. Oavsett vad någon annan tycker, känner, tänker eller tror om det. 

Vare sig det är positivt eller negativt hos någon annan. 

DET är det viktigaste för MIG, att jag själv står för vad det nu än må vara. 

Därför har jag varit och är fortsatt väldigt selektiv med samarbeten. Jag förstår att det kan vara svårt för vissa att tro på eller förstå. Men ibland är saker inte så svåra som man tror, och alla människor är inte likadana och gör på samma sätt. Så bara för att många gör reklam och till och med så kallad smygreklam i vissa avseenden. Så gör faktiskt inte alla det.

Jag har lärt mig att glädjas för andra och skötta mitt och låta andra göra detsamma. Så alla sånna här onödiga påhopp och falska anklagelser blir inget annat än trist. Och det kan förta glädjen att vilja dela med sig till andra.

Nu kommer förmodligen inte det att hända mig 🙂

För jag vill inte att en liten procent, ska få förstöra för alla dom andra som faktiskt genuint gillar att man skriver och berättar var man köpt och hittat saker och ting.

Jag tvingar ju ingen att köpa likadana saker som jag/vi gör eller har.

Men det händer mig dagligen, flera ggr per dag, att folk frågar mig om allt möjligt – till och med vad jag har för puder, mascara, kläder eller till och med en sådan liten sak som servetter på en bild, eller en vas, en kopp, kruka ja precis vad som helst 🙂

Så tro på det jag skriver eller ej, det är upp till dig. 

Men jag kommer inte låta några få negativa individer förpesta bloggen med sin missunnsamhet, misstänksamhet och negativitet mer.

Du som läser här behöver väl inte försvara dig i tid och otid? Så varför ska jag göra det?

Allt prat om att bara för att jag är en offentlig person, så får jag minsann finna mig i det…det håller faktiskt inte fullt ut.

Jag är en av få, som tar väldigt mycket på grund av mitt så kallade ”kändisskap” och jag kan hacka i mig mycket absolut 😅

Men jag tycker att det faktiskt får ha vissa gränser, eller?

Vi alla är olika,  fast ändå så lika. Och vi måste sluta upp med att vara så ofantligt dömande och anklagande mot andra fullständigt främmande människor. 

Ärligt, känner inte ni likadant? 

Det finns så mycket elakheter och  ondska i världen, och det är svårt nog att bara vara människa och att räcka till. Så var kommer allt detta hat, aggressiviteten, dömandet, påhoppen, kränkningarna, anklagelserna, antagningarna  och negativiteten  ifrån?

Jag vet att du som läser detta just nu är en smart person, och förmodligen kan svaret på just den frågan. Så jag lägger ingen energi på att förklara mer ingående något som redan är så uppenbart. 

Vi vet ALLA vad det beror på.

Istället avslutar jag med att tacka dig för att du tog dig tiden att läsa detta inlägget🙏🏼 Och så önskar jag dig en fortsatt fin dag och en bra vecka. Snart är det helg igen och Juni månad närmar sig med stormsteg. 

Hoppas den månaden kommer med solen och värmen också 🙏🏼☀️ För nu längtar jag efter värmen så jag håller på att gå upp i atomer 😂 

Vill gärna bjuda på en massa bilder, men jag gör inte det i det här inlägget.

För jag tänker inte gå i några främlingars koppel och låta deras gift förpesta min tillvaro och tvinga mig att bevisa saker och ting.

Jag har så otroligt mycket bilder på hur huset såg ut när vi var och tittade på det första gången och under resans gång ända fram tills idag ☺️😱🤭😳 

Och det är inte jag som kommer känna mig som en idiot när dom visas upp 😊

Tvärt om, är så stolt över mitt engagemang och min delaktighet i valen och uppbyggandet av vårt lilla hus. Hade aldrig vågat flytta in i ett hus som kräver så mycket jobb, tid och kärlek som detta har gjort för ens ett år sedan.

Men undrens tid äro aldrig förbi😂 

Och vissa människor utvecklas oväntat snabbt i vissa avseenden eller situationer. En del står trist nog fast i blytunga skor och tar sig inte fram med lätta steg 🤷🏻‍♀️

Men att jag skulle vara rädd för att ta i och faktiskt klarar av saker?

Det är en mycket mycket stor missuppfattning uppdiktad och vinklad av sådana som måste slå ner på andra för att stärka och lyfta sig själva. Men jag är inte rädd för att ta i, fast jag tänker inte hävda mig hårdare än så här faktiskt ☺️Måste inte bevisa något för någon – 

annat än gentemot min man och min familj i övrigt. Det är mot dom jag har mina skyldigheter och min plikt och det är också där jag kommer fortsätta att lägga min energi även fortsättningsvis ❤️ 

Kärlek och respekt / Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Amina 28 maj, 2019 on 19:41 Svara

  Anna, tack!

  Dina ord stärker mig. Jag har blivit påhoppad några gånger senaste tiden själv. Vet också vad som ligger bakom dessa personers agerande, de har inget ‘eget liv’ utan är besatta av att kolla mina förehavanden. Så patetiskt!

  Kram, och fortsätt vara bara Dig själv. Det tänker jag också vara, med stolthet!

  • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 20:03 Svara

   Amina, tack själv för dina vänliga ord🙏🏼

   Ta du hand om ditt och bry dug inte om andra som uppenbarligen lägger mer på ditt än sitt eget.

   Ha en fin sommar och tack för att du läser bloggen 🤗

   Kram Anna.

   • Amina 28 maj, 2019 on 21:01 Svara

    💖

 2. Eva 28 maj, 2019 on 19:50 Svara

  Nu var det ju annonsen som kom fram vid googlingen, inget annat. Varför kom det ut en annons om ni redan renoverat och köpt?

  • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 20:01 Svara

   Eva Eva… du kan på riktigt inte må bra.
   Du verkar ha uppfattningssvårigheter, jag har verkligen gjort mitt bästa för att försöka visa förståelse för det. Och försökt att förklara saker som du inte ens har något med att göra!
   Så fortfarande – Vad är ditt problem, vad vill du med dina kommentarer? Vad är det du förgäves försöker att bevisa? 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
   Men du Eva, vi kommer inte längre nu, så sluta bara att skriva är du snäll.
   Vet inte vart du får allt ifrån?
   När har jag sagt att vi redan hade köpt och renoverat INNAN annonsen kom ut?

   Tycker du ska fortsätta och leva i Googleland du verkar passa bra där med ditt gogglande.

   Ha det gött nu – det kommer jag att ha det hela härliga sommaren och resten utav mitt liv.

   A.

   • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 22:35 Svara

    Sofia!
    Missar poängen 🤔🤔🤔
    Vem har sagt att huset lades ut på annons när det redan var sålt och renoverat efter köparna kompletta önskemål???

    Vi kom ju in i grevens tid och var först på bollen – så vi fick bestämma finliret. Så vad är problemet?
    Vart och när har jag påstått att jag är arkitekten bakom allt? 😂😂😂
    Herregud människor pull yourself together 🥴

   • Carina 30 maj, 2019 on 07:56 Svara

    Anna, Anna… DU kan på riktigt inte må bra!!!

    • Anna Book Toledano 30 maj, 2019 on 10:17 Svara

     Carina, Carina… DET är precis det jag gör!!!

     Jag mår så bra 😁🏡☀️❤️👨‍👩‍👧‍👦💑💍

 3. Lena 28 maj, 2019 on 19:56 Svara

  Anna, du har så rätt! Önskar Att Du och Familjen får det lugnt och härligt i Ert jättefina hus🤗 kram Lena

  • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 20:06 Svara

   Kram Lena 🤗

   Hoppas du får en fantastiskt fin sommar🌸🍃☀️

 4. Anne 28 maj, 2019 on 20:34 Svara

  Men jisses vilket inlägg!!
  Du blir galen när vi skriver att du har postadress Märsta och verkar tycka att det är viktigt att vi tror att du bor i Sigtuna stad. JAG bor i Sigtuna stad, du bor i Sigtuna Kommun men i Odensala, alltså Märsta. Varför vill du förneka det hela tiden?
  Varför måste du försvara helt galet små saker på ett så hetsigt sätt?

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:42 Svara

   Anne.

   Jag blir galen när ni skriver Märsta…okej 🤷🏻‍♀️
   Vilka är vi?
   Och vart skriver ni det?

   Du känner inte mig, så om du tror att jag är hetsig, så skulle du bli besviken in real life. Tro mig, när jag är hetsig så skulle du förstå skillnaden 😁

   Jag har aldrig påstått att jag bor i Sigtuna Stad där,
   DU bor – vart har du fått det ifrån?

   Jag har aldrig sagt något annat än att vi har flyttat till det lilla fina området Odensala i Sigtuna Kommun.
   Så vad är ditt problem Fru. Sigtuna Stadsbon?
   Märsta ligger ju också i Sigtuna Kommun så vad är människors problem på riktigt – det här är ju fan löjligt 🤦🏻‍♀️
   Men jag bor ju faktiskt inte i Märsta, vad postadressen än säger.
   Märsta är, som jag tror att du som är en ⭐️Sigtuna Stad-boende person redan vet om. En tätort, och även centralorten i Sigtuna kommun som ligger i Stockholms län.

   Så! Hade du några fler frågor på det?

 5. Petra 28 maj, 2019 on 20:40 Svara

  Så underligt ändå, att du valde att inreda ditt kök precis som det är ritat i mäklarannonsen. Om ni nu gjort alla val själva?

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:50 Svara

   Petra!

   Det svider va?!?
   Hoppas du förstår hur löjlig din kommentar är ☺️
   Har jag påstått att jag varit arkitekt och ritat något? 🤦🏻‍♀️😂

   Vi har gjort alla val – det fanns andra planer från start med många saker som vi själva valt och lagt till istället – så det är inte exakt så som på ritningen till fullo. Har du varit här och tittat? Känner du säljarna eller mäklaren som vi gör?
   Grunden var klar…du vet som när man köper en vit tavelduk som är 100×100 cm ( tex )
   Du vet att du har en duk och du vet måtten – men du bestämmer själv motivet du vill kladda dit 😉

   Anna.

 6. Linda eriksson 28 maj, 2019 on 20:44 Svara

  Fast Anna, huset är ju inte ditt, det är ju din mans

  • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 21:50 Svara

   😂😂😂😂😂😂😂
   Vilken Sherlock Holmes du är Linda Eriksson 👏🏽👏🏽👏🏽

   Han står på pappret ja! Det har jag ju till och med lagt ut med bild på alla mina sociala medier själv – och sen???

   Vet inte vad du har för relation till din man, om du har någon.
   Men varför i fridens namn bryr du dig om mig?
   Din kommentar var verkligen helt meningslös och helt poänglös med – vad ville du säga med den 😂😂😂😂😂😂😂

  • Sofia 28 maj, 2019 on 21:53 Svara

   Vår bostad står på mig, fast min man bor där. Tror inte han är ledsen för det, och det tror jag inte Anna heller är 😂

   • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:16 Svara

    Sofia, tack för skrattet 😂
    Och du har så rätt – jag är inte ledsen för något 😁😊😁

    Happy all the way and almost every day as they say 😉😂😉😂😉😂

    Kram Anna.

  • Charlotte 29 maj, 2019 on 13:55 Svara

   Fast vårt hus står på min man- just det ”vårt” hus!
   Förra huset stod på mig – men det är väl fortfarande mitt och min mans hem?!

   Om du hyr – då äger ngn annan bostaden, har du inget hem då?!😂

   • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 15:38 Svara

    Hej Charlotte.
    Precis exakt så 😂😂😂

    Skrattretande är ordet. Varför bry sig om vad jag äger eller inte?!

    Jag är gift med Roberto och han är då följdaktligen gift med mig – och i vårt äktenskap är det vårt hus och våra tillhörigheter i det.
    Hur och vad vi skulle fördela vid en skilsmässa är nog det som dessa individer är ute och luskar efter skulle jag tro 😊
    Varför bryr man sig annars om någon annans privatsaker 🤷🏻‍♀️

    Pengar och ägendom är det viktigaste för vissa och utan dessa är man visst inte värd något…
    Jag vet vad som är viktigast för mig iallafall – och just det har jag i överflöd
    ❤️ KÄRLEK ❤️

    Tack för din vänlighet den värmer.
    Kram Anna.

 7. Jannika 28 maj, 2019 on 21:37 Svara

  Tänk att folk har så lite i sina liv så de måste sitta och hänga upp sig och försöka leta och smutskasta andra människor ! Så förbannat sorgligt och framför allt patetiskt! Och så svårt det ska vara att kunna glädjas åt andras glädje ! Att sitta bakom en skärm och kasta skit är så jäkla lågt ! Stor kram till dig Anna ❤️

  • Anna Book Toledano 28 maj, 2019 on 22:30 Svara

   Amen Jannika 🤗🙏🏼

   Tack för vänlighet – kram Anna.

 8. Majlis 28 maj, 2019 on 22:25 Svara

  Hur orkar du stå emot allt elakt? 😟 Det är beundransvärt att du orkar.
  Det är så härligt att se er glädje över ert fina hus och all njutning som det medför. Kram från också en husägare.

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:14 Svara

   Hej Majlis, vad roligt att du noterat vår glädje 😊🙏🏼
   Vi är glada och kommer nu jobba på med vårt hus i många år framöver.

   Stor kram till dig med🤗
   Anna.

 9. Emma 28 maj, 2019 on 22:47 Svara

  Hej!
  Va intressant att få veta lite mer om huset. Jag måste erkänna att jag inte läser här allt för ofta, och förmodligen därför, inte alltid hängt med när du berättat om renoveringen. Men nu är det ju glasklart, till och med för mig 🙂 Det låter verkligen som en drömchans ni fick vad gäller huset och renoveringen. Hoppas ni kommer fortsätta trivas i huset! Och jag måste även tillägga att ert sovrum blev såå fint😍

 10. Catharina 28 maj, 2019 on 22:50 Svara

  Bästa Anna!
  Hur mycket ska en människa behöva stå ut med!?Ni ska glädjas med ert fina hus och njuta av en ny tid i era liv. Till er som lägger er tid på att googla fram en massa gällande Anna, gör något vettigt med er tid! Jag ber er att lägga er energi på de samhällsproblem vi har idag, med vården, polisen, skolan, osv. Där behövs era starka röster och engagemang! Till er säger jag Lycka till!
  Till Anna säger jag, Tack för en bra blogg!
  Kram💕

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:08 Svara

   Tack Catharina för dina vänliga rader🌸🍃
   Vi gläds och njuter till fullo😊

   Kram Anna.

  • Ulla 30 maj, 2019 on 09:17 Svara

   Men jag ställer mig frågan, hur ska dom lyckas lösa alla samhällsproblem som har uppstått under senare år när inte ens politikerna klarar av det. Därmed inget ont sagt om Anna.

   • Anna Book Toledano 30 maj, 2019 on 09:49 Svara

    Amen Ulla 👍🏽😂🙏🏼

    Fler idioter i dom sammanhangen behövs inte 🥴🥴🥴

    #kanmansjälvtaettskämt

 11. Karin 28 maj, 2019 on 23:02 Svara

  Ni har inte bestämt nånting, när annonsen kom ut var huset färdigrenoverat, jag såg också annonsen! Vad är det för fel på dig????

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:22 Svara

   Karin.

   Vad är det för fel på dig????

   Pinsam är du hur som helst! Tror att du vet saker när du inte har en susning.
   Vi har inte bestämt någonting 🤦🏻‍♀️😂 Wow!

  • Anki 30 maj, 2019 on 09:27 Svara

   Det står i annonsen att man har möjlighet att påverka val av luckor från Ikea och bänkskivor. Så det är väl de valen Anna har gjort?

   • Anna Book Toledano 30 maj, 2019 on 09:47 Svara

    👍🏽 Och många många fler val därefter, samt lösningar som passar våra behov ☺️
    Svårt att tro att jag har en hjärna tydligen – Jag och min man har valt ALLT i huset själva, bortsett från golven som redan var på plats och förberedda för inläggning när vi kom in i bilden. Och vi har haft ett bra samarbete med berörda parter 😃
    ALLA som varit med i detta i verkliga livet och på plats VET hur det gått till 😂😂😂 så jag förstår ärligt inte varför några utomstående tror sig ha rätten att komma med tillrättavisningar och tala om för mig, VAD som är sant eller inte🤦🏻‍♀️

    Folks uppförande förstår man precis vad det handlar om.

    Anna🌸🍃

 12. Svava Kristinsdottir 28 maj, 2019 on 23:12 Svara

  Hej fina Anna
  Jag vill bara tacka, för att du och familjen så generöst bjuder in mig och alla andra till ert vackra hem.
  Jag tycker om att följa dig just för att du är en ödmjuk och omtänksam kvinna, som tar väl hand om alla omkring dig.
  Jag kan skriva hur mycket som helst, du är helt enkelt enadstående. Så var rädd om dig och njut av ert nya hem 💖💖 kram 💐
  Svava

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:06 Svara

   🤗🙏🏼🌸🍃

 13. Susanne 29 maj, 2019 on 09:10 Svara

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 09:18 Svara

   🙏🏼❤️

 14. Ann.B 29 maj, 2019 on 09:55 Svara

  Hej!
  Bra skrivet.
  Men förstår inte att du ens tycker dom är värda ett svar av dig.
  Du är så mkt bättre än dom lägg inte din tid på troll.
  Hoppas ni kommer få en underbar sommar i huset!
  Kram!

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 12:27 Svara

   Ann, det är väl inte att dom är värda något alls.
   100% egoistiskt från min sida att skriva detta inlägget 😁

   Tack snälla du för vänliga rader och jag önskar dig en riktigt fin sommar också 🌸🍃☀️🌸🍃

   Kram Anna.

 15. Merja Salmi 29 maj, 2019 on 11:09 Svara

  ” Upp flyga orden, tanken stilla står, och ord utan mening aldrig himlen når”
  Citat Shakespeare.

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 11:41 Svara

   Amen Merja 🙏🏼😉

 16. Vanna 29 maj, 2019 on 12:17 Svara

  Tjena. Jag undrar vad du menar när du säger att du betalar 50 % i skatt på alla jobb, men i extremt fåtal fall tar du istället ut en lön. Jag förstår inte vad du menar.

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 12:25 Svara

   Vanna, nu behöver ju du inte förstå det alls egentligen.
   Eller?

   Men vi kör på vet jag 😁 När jag fakturerar vilket jag gör till 99% så dras 50% i skatt. Och detta ansvarar jag som egen själv för. Är du med på det?

   Men vid vissa enstaka tillfällen blir jag tillfälligt anställd för ett jobb tex. Dubbning.
   Och då ansvarar den arbetsgivaren för skatt och sociala för mig – precis som för alla andra dödliga människor.
   Jag är en människa jag med.
   Så om du inte har fler frågor om mitt privata?
   Så hoppas jag du kan vara nöjd 😁

 17. Anette 29 maj, 2019 on 14:28 Svara

  👍❤

 18. Helena 29 maj, 2019 on 14:32 Svara

  Oj, oj, oj. Vad folk är hårda! Är det vuxna människor som skriver så här, eller är det barn som inte förstår bättre? Varför denna längtan att ”sätta någon på plats”? Språket och föraktet är ju riktigt skrämmande!
  Anna – jag vet att hårda ord hos de allra flesta landar tyngre än snälla. Jag struntar helt ärligt i hur mycket ni designat i ert fina hus, eller vad postadressen är. Du är en medmänniska som är lycklig! Fint! Glädje smittar! Så därför vill jag väga upp all skit med ett ”Heja dig”! ♥

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 15:44 Svara

   Helena!
   Om dom kunde så skulle dom förmodligen hänga mig i det högsta trädet 🥴

   Men hos mig och i min bok, landar alltid snälla ord tyngst 🙏🏼❤️❤️❤️❤️❤️❤️
   Så TACK för din vänlighet, uppmuntran och din välvilja att känna och dela min ( och familjens ) glädje.
   Härligt att du tycker det är fint och att det smittar🤗

   Stort tack ännu en gång. Ha en underbar sommar 🌸🍃

   Kram Anna.

  • Maria 30 maj, 2019 on 07:58 Svara

   Dom kommer från den vedervärdiga bloggen! Där ägarinnan inte vet hur ordet ödmjuk, snäll, trevlig eller vettig stavas!

 19. K 29 maj, 2019 on 16:09 Svara

  Här kan alla läsa vad som stod i annonsen. Jag tolkar det som att golv och ytskikt var klara men att mycket var under renovering.

  Om det då blev en snabb affär efter att annonsen lades ut så låter det inte orimligt att köparna kunde tjippa in vissa önskemål. Och utformning av köket i form av luckor och bänkskivor står ju faktiskt i annonsen.

 20. Camilla 29 maj, 2019 on 19:23 Svara

  Alltså seriöst? Tillåt mig att skratta! Inte åt dig Anna, tycker att du är störtskön! Men åt alla som orkar bry sig så mycket. Varför bry sig så hårt om något som inte rör dem?
  U go Anna! Skit i vad alla säger å fortsätt vara du och kör ditt eget race!

  • Anna Book Toledano 29 maj, 2019 on 19:36 Svara

   Camilla 🤗🙏🏼😘

 21. Maria 30 maj, 2019 on 07:57 Svara

  Alltså jag finner fan inga ord när jag läser vissa kommentarer!! Sover ni gott om natten när ni fått skriva något smaskigt och elakt till Anna? Va FAN har hon gjort er? Har ni verkligen inget bättre för er än att ger er på en annan människa med alla dessa elakheter? Hoppas verkligen ingen av er rövhattar har barn!! För då lider jag verkligen med dom!

 22. Julia 30 maj, 2019 on 08:30 Svara

  Fina Anna, jag förstår inte vad folk håller på med. Håll huvudet högt du är bra 🤗 njut av huset och sommaren.

  • Anna Book Toledano 30 maj, 2019 on 10:15 Svara

   Tack Julia,
   det gör jag 🤗

   Och vi njuter till fullo i vårt 🏡 och sommaren kommer bli magisk på alla sätt och vis.
   Önskar dig med en underbar sommar🌸🍃☀️

   Kram Anna.

 23. cia 30 maj, 2019 on 08:40 Svara

  Jag bor i märsta, har bott någon km från sigtuna stad förut men jag säger fortfarande att jag bor i Sigtuna för folk vet vart det ligger,, när de frågar var i sigtuna så säger jag att jag bor i märsta, inga konstigheter med det.

  Har flera kompisar som bor på olika ställen i stockholm stad, de i innerstan säger att de bor på östermalm, medan de i bromma säger att de bor i bromma och de som bor i rinkeby, de säger att de bor i rinkeby, alla vet vart det ligger.

  • Anna Book Toledano 30 maj, 2019 on 10:13 Svara

   Spot on Cia!

   Märsta ligger ju också i Sigtuna Kommun 😁

   Sigtunas Kommunhus ligger ju mitt i centrala Märsta 😂😂😂
   Så VAD är folks problem?

   Jag har hela tiden sagt att jag och min familj bor i Odensala i Sigtuna Kommun – med postadress Märsta, vilket är helt rätt. Har frågat mina närmsta grannar om det är korrekt uppfattat från vår sida? Och dom alla håller med 😊

   Och så vill man svartmåla MIG som att det är JAG som har ett problem med Märsta🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
   Så otroligt FULT gjort! När man uppenbarligen projicerar sina egna åsikter, fördomar och negativa tankar om ett område.
   JAG har inga problem med Märsta, jag handlar där ibland, besöker blomaffären, restauranger osv. Så lägg ner nu ni som håller på, för ni gör er löjligare än vad jag någonsin kommer bli😁
   Börja istället visa respekt för alla dom människor som faktiskt bor I Märsta och sluta skriv som om det vore något fult eller fel.

   JAG har inga problem med Märsta och passar på att skicka iväg en stor kärleksfull KRAM till alla Märstabor 🤗 Trist att ni ska bli lidande, för att en skara tyckare försöker att smutskasta mig och påstår osanningar om mig och min person – riktigt beklagligt faktiskt.

   Hade jag flyttat till Östermalm så hade det också varit fel. För dom här individerna vill bara vara elaka mot mig och det är deras enda barnsliga agenda.

   Anna🌸🍃

 24. Sofie 30 maj, 2019 on 22:30 Svara

  Trivs ni i Märsta då?

  • Anna Book Toledano 30 maj, 2019 on 22:51 Svara

   Vi trivs i Odensala ja 😄
   Och Märsta är kanon med pendeltåget och affärer 👍🏽

 25. Annika 31 maj, 2019 on 08:54 Svara

  Fortsätt med din glada blogg Anna!
  Vi är många som läser den med glädje och för inspiration och tips! Var stolt över ert hus – det ser toppen fint ut! Oavsett var det ligger 😉

  Trevlig helg! 🌺☀️

  • Anna Book Toledano 31 maj, 2019 on 10:37 Svara

   Absolut Annika 👍🏽🤗

   Tack för gulliga rader och för att
   du läser bloggen.

   Kram Anna.

 26. Andy 31 maj, 2019 on 13:21 Svara

  Kära,kära Anna.varför bry sig. Du och din familj bor där ni bor. Så det är väl enbart ert problem och ert ansvar. Vi bor i hus och det är enbart vårt ansvar. Vi löser det som vi anser är bra för oss,ingen annan har med det att göra. Däremot är jag fundersam över dina blockeringar på insta,och förvånad över att du så frikostigt svarar här. Men,men det är jag det. Ha en fin helg.

  • Anna Book Toledano 3 juni, 2019 on 06:06 Svara

   Jag bryr mig inte.
   Och självklart är det så som du skriver.
   Därför känns vissa människors engagemang smått stört.

   Men du är fundersam över blockeringar skriver du…
   Som jag sagt förrut – Det har också blivit en grej och ett förstorat rykte, som jag känner är smått tröttsamt faktiskt.
   Ja jag blockerar. Och borde inte behöva förklara mig där heller faktiskt. Om jag själv blev blockerad någon gång…
   Så skulle jag anta att den personen i fråga har sina orsaker och anledningar till det. Och jag skulle aldrig ifrågasätta det, utan acceptera att jag inte var önskvärd på personens sociala medier.
   Jag svarar frikostigt på IG med 🙂
   Men bloggen känns mer lämpad för lite mer text – det är bara det 🤷🏻‍♀️

   Ha en bra vecka /
   Anna.

 27. Birgitta 2 juni, 2019 on 08:46 Svara

  Vad roligt att ni flyttat till hus.Det var väl det du hade önskat länge.Hoppas att det blir bra med allt.Du måste bara slå ifrån dig alla bittra och avundsjuka människor.Sådant lyser igenom.Att dom bara orkar.
  Njut bara njut av det du har nu.Kramar

  • Anna Book Toledano 2 juni, 2019 on 09:44 Svara

   Hej Birgitta, ja det är något vi alla i familjen velat väldigt länge 😊
   Tack för dina rader – vi njuter och jobbar på med vårt.

   Hoppas du får en riktigt fin sommar och tack för att du läser bloggen.

   Kram Anna.

 28. Angelica de Geer 6 juni, 2019 on 09:25 Svara

  Älskar att följa din blogg och Instagram❤️
  Huset är såååå fint och jag älskar er inredning👌 Det gråa är såååå smakfullt och elegant, dina stolar är jag förälskad i✨ Precis såna har jag länge varit ute efter. Ha en fin dag🌸🌸🌸☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna