VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tiden går så fort ☺️

Dagarna går så fort och tiden räcker nästan inte till. Vi har varit på ny röntgen med Vanessa, och där fick hon beskedet att hennes två frakturer ännu inte läkt. Så hon måste dessvärre vänta ytterligare 3 veckor. Sedan blir det ännu en undersökning, och då håller vi tummarna att det läkt. Hon har nu gått med gips i över 2 månader, och jag förstår att det inte är lätt för henne längre. Hon kan inte jobba som hon vill, träningen blir helt annorlunda och hon får och kan inte sköta sig själv så dom hon vill och är van vid. Och allt detta, bara för en lek – så hon säger till alla att inte leka den leken, speciellt inte i skolan. Men gjort är gjort och det var en olyckshändelse, och sådana inträffar alltid oväntat.

A82C3BB6-A88C-4C7E-A14B-B8E5C842C454

Denna Fracture Brace ska hon ha de kommande 3 veckorna. Hoppas det läkt bättre då, för Vanessas skull.

Det har ju varit Morsdag också ❤️

Och jag kände på alla sätt och vis att det verkligen var min dag ☺️

Fick frukost på sängen som var jättemysig. Sedan fortsatte dagen med att barnen städade, tvättade, samtala med mig ute på terassen och fikade. Vi tog en skön promenad tillsammans, men när vi kom hem så sa plötsligt Roberto att han behövde mitt råd om en sak, så vi satte oss i bilen och åkte iväg.

Efter en ganska lång bilresa kom vi fram till hans destination och vi klev ur bilen, där en person mötte upp oss.

Jag ska inte gå in på detaljer, för då blir det ett så där lååååångt inlägg igen 😂

Men jag blev ordentligt blåst kan man säga. Och väldigt överraskad 😮

För det slutade med att jag fick en liten bil i Morsdagspresent – en Peugeot Cabriolet och jag förstod ingenting…det hade jag verkligen inte väntat mig och jag har heller inte känt på väldigt länge att jag behöver egen bil. Men det tyckte Roberto och han tyckte att denna skulle passa mig ❤️ Så glad och tacksam som jag blev och är, finner jag knappt några ord för. Rörd och väldigt väldigt glad för den riktigt fina presenten och tanken bakom. Men Roberto är så som person, det ligger alltid såååå mycket hjärta och framför allt tanke bakom hans presenter / överraskningar och han slutar aldrig någonsin att förvåna och överraska mig i allt. Litet som i stort. Jag har redan tackat honom privat såklart 🙂 Men skriver även ett tack här.

– Tack min älskade fina, omtänksamma, kärleksfulla man. Men du vet att det finaste du ger mig är din villkorslösa kärlek och omtanke i vardagen. Att du stått och står vid min sida, håller min hand genom livet, peppar, stöttar och tröstar när det behövs. För att du får mig att skratta minst nån gång var dag, att du alltid ringer mig, är flexibel och till hands. Alltid prioriterar mig och barnen, tar mig åt sidan för en kram och kyss mitt i vardagsstressen. Smeker min kind och säger Te quiero / jag älskar dig flera ggr om dagen och för att du var kväll när vi lägger oss säger…

-Kom älskling, lägg dig på mitt bröst. Och det gör jag med den glädje och somnar till ljudet av ditt hjärta. 21 år har vi delat livet tillsammans du och jag, och vår kärlek känns djupare, varmare och kärleksfullare för var dag som går. Du är min finaste vän och jag är så tacksam att jag har dig❤️ Te quiero para siempre.

Morsdag fortsatte sedan med att vi alla i familjen åt en fantastiskt god middag på ”vårt” ställe Mamas and Tapas på Kungsholmen. Pratade massa goda minnen och skrattade tillsammans. Bla. så pratade vi minnen kring den 60 års fest som jag anordnade där för min mamma❤️❤️❤️ Det var en riktigt lyckad tillställning, som mamma fullkomligen älskade☺️

B4940697-FCCB-4272-9F77-8A9B4605F258 9C48049E-5A5F-4DDA-A4D6-880018471E85

Sedan åkte vi hem och där väntade sista överraskningen – Vackra rosor och fina presenter från barnen 🙏🏼❤️🙏🏼 TACK mina hjärtan😊

10E34BF6-0E71-4887-8922-636E2FAF406B 3E4470E9-5E9D-4D18-BE37-C6BACF1C051D A8C0B688-83F2-44EF-9908-9DEDC8D8A032

Sedan så tände vi ljus överallt i vårt hus och tittade på film tillsammans. Kan man annat än att säga att man är lyckligt lottad och väldigt tacksam för livet. Det är jag, tacksam och väldigt lycklig. Jag känner att jag är påväg i rätt riktning…är jag redo att dela med mig om vad den meningen eventuellt och rent konkret betyder?

Nej, det är jag inte. Så jag kör på med allt i min takt, sköter mig själv och mitt. Är nöjd med att bara säga a b c och sedan stanna där just nu. Så får allt annat ge sig och visa sig vad det lider. Jag har lärt mig att det är inte alltid den snabbaste som vinner. Uthållighet är om möjligt ännu viktigare. Och det är aldrig över förens det verkligen är över.

 

Ha en fantastiskt skön helg nu och tack snälla du för att du kommer in och läser bloggen troget🙏🏼

 

Stor kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Vanna 1 juni, 2019 on 09:49 Svara

  Hej Anna. Det har ju precis varit EU-val. Jag undrar om du röstade ja eller nej. Vill du inte svara så respekterar jag det.

  • Anna Book Toledano 1 juni, 2019 on 14:54 Svara

   Hej Vanna, självklart röstade jag.
   Viktigt att göra det känner jag såklart – men jag kommer nog säga pass på att diskutera politik offentligt.

   Inte för att jag inte står för mina val eller åsikt.
   Utan mer för att jag blir sågad för i princip allt jag uttalar mig om.
   Då står jag hellre över.

   Anna.

 2. Sofia 1 juni, 2019 on 11:28 Svara

  Vilken generös man du har 😊. Nu menar jag inte bara det materiella, utan sådant som verkligen betyder något: kärlek och närvaro 🥰❤️

  Hoppas ni också får en underbar helg 💕

  • Anna Book Toledano 1 juni, 2019 on 14:32 Svara

   Hej Sofia, ja han är verkligen otroligt generös på alla sätt och vis.
   Och man uppskattar så klart allt.
   Men det bästa med honom är hans hjärta och engagemang ❤️
   Hans kärlek i vardagen och omtanken i de små sakerna är de egenskaperna jag genuint älskar hos honom allra mest och det vet han bättre än någon annan 😊

   Kram Anna.

 3. Annica 1 juni, 2019 on 11:47 Svara

  Underbart!!! Precis så livet ska vara, fantastiskt att börja dagen med ditt fina inlägg❤️Tack! Fortsätt vara ditt glada, kärleksfulla, sprudlande, härliga du👌🏼
  Härligt att samla vardagslycka, så försöker jag med leva varje dag. Ha en fin helg😍
  Hälsningar från Annica

  • Anna Book Toledano 1 juni, 2019 on 14:36 Svara

   Tack snälla Annica, vardagslycka är det bästa.
   Och även om man såklart blir glad för stora fina presenter🙏🏼

   Så är det kärleken, omsorgen och engagemanget i äktenskapet som är den finaste och mest betydelsefulla gåvan av allt.
   Och Roberto har ett hjärta av guld❤️

   Ha en fin helg, kram Anna.

 4. Lena 1 juni, 2019 on 18:39 Svara

  Vilket härligt och harmoniskt inlägg!

  • Anna Book Toledano 1 juni, 2019 on 19:23 Svara

   Tack Lena 😊
   Vad roligt att du gillade det.

   Anna.

 5. Lisa 2 juni, 2019 on 07:23 Svara

  ❤🙏👌

 6. Maja S 2 juni, 2019 on 22:02 Svara

  Vad har dottern gjort med armen?

  • Anna Book Toledano 3 juni, 2019 on 05:56 Svara

   Hej Maja,
   hon har brutit två ben i handen.

   Anna.

 7. H 10 juni, 2019 on 05:54 Svara

  Lite skämtsamt frågar jag om du är mamma till din man?
  Om nån ska ge presenter är det väl barnen fast jag tycker de ska strunta i det också och att alla istället visar varandra kärlek och omtanke varje dag, året runt och att man i möjligaste mån alla hjälper till med allt som ska göras.
  De allra flesta mammor får tyvärr klara sig utan både presenter och omtanke.

  • Anna Book Toledano 12 juni, 2019 on 10:27 Svara

   Men hallå igen, denna gången ” H ”
   Nu får du ha tålamod 🙈😂🙈 ( igen )

   Nej jag är ju då självklart inte mamma till min man.
   Men jag är mamma till hans barn och bara av den enkla anledningen tyckte han att jag var värd den här presenten 🙂 och förmodligen många fler i framtiden.
   Och barnen behöver inte heller ge några presenter – DOM är ju redan det finaste och bästa jag har❤️ och det vet dom själva om.
   Men nu ville även dom ge mig presenter och städade så där lite extra noga och fint på alla mammors dag, och valde att spendera extra mycket tid tillsammans med mig också 😊

   Det är och var dom nog sannerligen inte ensamma om att göra på Morsdag i hela vackra Sverige 😂
   Och våra barn visar kärlek, omtanke och hjälper självklart till året runt annars också, tar ut soporna, diskar, bäddar, dammsuger osv. – så det är verkligen inget problem i vår familj. Vi ställer alltid upp för varandra och hjälps åt i vardagen och livet.
   Och att ha en familj som ger så mycket av sig själv till varandra är en ynnest som jag självklart uppskattar enormt mycket.
   Och det finns alltid dom som har mycket mycket mer. Och dom som har mycket mycket mindre tyvärr.
   Att man överlever utan presenter är nog inget större allmänt problem.
   Men att vara utan omtanke och kärlek måste vara fruktansvärt. Men jag kan inte be om ursäkt för mitt liv och dem som berikar mig på alla sätt och vis.
   Då förstår du min glädje och tacksamhet och min vilja att tacka min omtänksamma, snälla, hjälpsamma, kärleksfulla och generösa familj🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼❤️

   Jag är verkligen lyckligt lottad och det vet jag mer än väl.

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna