VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

💞 18 årig Bröllopsdag 💞

11DE662C-F366-4CEE-8A9B-6D209A6ABB3A

 

 

 

 

 

 

 

 

Inlägget innehåller direktlänk .

Samarbete med Love by Lola Beachwear.

Idag firar jag och Roberto 18 år som gifta. Helt otroligt vad fort tiden gått, och vår kärlek blir bara djupare och starkare.

Jag har så stor respekt för vår kärlek 💞 och något av det första jag sa till Roberto när vi träffades var. Att vi aldrig någonsin skulle tro att vi ägde varandra, men att vi väljer att tillhöra varandra. Och DET har vi verkligen gjort. Sedan sa jag även att vi alltid skulle vara ärliga med varandra, och prata om ALLT. Det har vi också gjort och allt är inte skimrande rosa små moln hos oss heller hela tiden – det ska gudarna veta 🤪  Men vi är inte långsinta med varandra och vi respekterar att vi ibland är av olika uppfattning. Och vi VISAR varandra mycket kärlek varje dag. Jag älskar Roberto med var cell och nerv i min kropp💞 Och det finaste är att jag KÄNNER HANS kärlek till mig, varje dag. Han är såååååå kärleksfull, kom ligg på mitt bröst säger han varje kväll och varje morgon – hur fint?!?!? Jag är så tacksam. Och att somna till ljudet av hans hjärta är något av det härligaste jag vet.

55410D99-7D5F-44F8-A878-FA67A5B9E66D 309F756E-D008-4A4E-A1E2-7E8A44FB1243

Vi har haft en fin och mysig dag tillsammans 💞 Bland annat så åkte vi ut till Munkholmsbadet och badade bara vi två. Så nu fick jag äntligen chans att prova mina nya bikinis från

https://www.lovebylola.com/

som jag precis startat ett samarbete med 🥰 Så kul! Men med facit i hand efter första simturen, så hade jag lätt kunnat ha den här Classytrosan i S istället för M – men jag kommer slita dessa med glädje nu. Så får vi se var jag landar fortsättningsvis 😉

bikinitoppen jag har heter Fancy och jag har den i stl. L 👌🏽 För dig som också vill beställa din egna bikini eller baddräkt från https://www.lovebylola.com/  så ger dig koden

annabook15  hela 15%  på hela sortimentet och köpet, så passa på 👙 Det finns såååå mycket fint!

02618CC5-3261-41EF-8FA4-DCBC6E170ABB

Nu har vi kommit hem, jag och Roberto och vi avnjuter en god fika tillsammans ute på trädäcket och bara myser.

Snart ska vi gå in och ta en härlig dusch tillsammans 🥰🤭😂 sätta på oss något skönt, hämta Vanessa i Märsta för hon har jobbat hela dagen. Sedan ska vi hem och grilla tillsammans med Antonio, Felicia och hennes vän. Efter det blir det en bra film.

Tack för att du kikar in här och läser bloggen, jag uppskattar verkligen det ska du veta 🤗

 

Stor kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. margita 30 juni, 2019 on 19:27 Svara

  Jag blir så avundsjuk
  Jag vill också ha nån som Roberto
  Du är lycklig

 2. Jannika 30 juni, 2019 on 19:42 Svara

  Stort grattis på bröllopsdagen 😊 så härligt att läsa om sån här kärlek 😊
  Kram Jannika

 3. Ni är så fina ihop och verkar så äkta! Mycket uppskattat i denna världen. Måste också säga att vilket fantastiskt fint hem ni har! Hoppas få se mer såsmåningom….och Anna, den där låten det hoppas jag att du ger ut för du är fantastisk! Det är en superhit!
  //Berith

 4. Anna 30 juni, 2019 on 22:11 Svara

  Grattis på bröllopsdagen, fantastiskt att fira 18 år!! Fortsätt att vara rädda om varandra.

 5. Gunilla 30 juni, 2019 on 22:14 Svara

  Ni är så fina!! Grattis på bröllopsdagen❤️

 6. Karin 1 juli, 2019 on 06:39 Svara

  Varför blommor, man ser ju inte hela din vackra kropp? 💕

  • Anna Book Toledano 1 juli, 2019 on 08:48 Svara

   Kanske för att jag bestämmer tempot för hur och när och vad jag visar upp 🤷🏻‍♀️😀

   Anna.

 7. Amina Agraf 1 juli, 2019 on 06:49 Svara

  Hej Anna,

  Grattis på er bröllopsdag!

  Det är så trevligt att få följa dig här på bloggen och jag blir alltid stärkt av dina ord. Tack söta!

  • Anna Book Toledano 1 juli, 2019 on 07:33 Svara

   Tack snälla 🙏🏼🤗

 8. Catharina 1 juli, 2019 on 07:51 Svara

  Hej Anna och Roberto!
  Tårarna rinner när jag läser inlägget.
  Jag är lyckligt lottad jag med där kärlek och respekt finns med i vårt äktenskap som just firade 28 år. Min man är svårt sjuk och kommer snart att få lämna mig, det gör så ont. Men det som lindrar är den kärlek vi hann ge varandra den är lika fin och genuin som er fina kärlek! Grattis på er dag!
  Fortsatt trevlig sommar!
  Kram Catharina 💕

  • Anna Book Toledano 1 juli, 2019 on 08:51 Svara

   DIN kommentar rörde MIG till tårar nu❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
   Kan bara känna en förnimmelse av vad du måste gå igenom nu då🙏🏼❤️
   Det önskar man aldrig någon.

   Men bär er kärlek och vårda den så som ni alltid gjort.
   Han är och kommer alltid vara med dig.

   Många varma kramar
   Anna🤗🤗🤗

 9. Lotte 1 juli, 2019 on 21:53 Svara

  Grattis på bröllopsdagen ❤

 10. Christa 1 juli, 2019 on 22:01 Svara

  Hej fina Anna!
  Vilken fin hud du har! Såg det på insta bilderna , verkligen fräsch…. Grattis till ert jubileum!
  💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

  • Anna Book Toledano 2 juli, 2019 on 15:43 Svara

   Tack snälla, ja min hud är förvånansvärt bra 😊
   Kul att du noterade det.

   Tack för din vänlighet 😉❤️
   Stor kram Anna.

 11. Johanna 1 juli, 2019 on 23:37 Svara

  Som du strålar, Anna! Och även din man. Ni ser alldeles nykära ut. Fina och vackra barn har ni också. Man blir så glad av dig! Tänk vilken felaktig bild man kan få när man läser skvaller och negativt i tidningar. Så bra att du visar din egen version. Jag kommer aldrig läsa en blaska till. Nu läser jag enbart från personerna själva, deras egna bloggar/sociala medier. Du är alldeles fantastisk kan man läsa mellan raderna. Varm, glad, positiv, omtänksam, generös, rolig, lättsam, självdistans, kärleksfull osv. Du är underbar!

 12. Anna 2 juli, 2019 on 08:54 Svara

  Grattis till er ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna