VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ska man ljuga istället?

Nej, självklart inte! Det finns nog av kålsupare som det är anser jag. Så jag håller mig till sanningen och   Here we go again! ALLT ska det bli debatt och drev av. Helt ärligt, vad har vissa av er för behov? Jag blir ännu en gång trött på omgivningens behov av att spy ur sig sina personliga reaktioner.

Äckligt är det! Och direkt, innan jag själv ordentligt ens hunnit berätta vad jag gjort, jag har själv ännu bara antytt vad det handlar om i gårdagens Story på Instagram. Så skränar nu vissa individer högt och elakt ut sina åsikter – Det är fult och snudd på farligt i Sverige att säga rakt ut att man använder botox eller fillers, det är något som är fel, fult och skamligt, att VÅGA säga det. Men att hymla om det som majoriteten gör – speciellt i min bransch, där  hymlas det iallafall fruktansvärt mycket och många gör det, men står inte för det öppet, det är det ytterst få som gör faktiskt, det ”accepteras” i det tysta. Jag vet många som kommer undan med lååååångt mycket fler ingrepp, behandlingar och justeringar till förbannelse. Men dom glider undan utan den här typen av påhopp som jag får.

Men jag håller faktiskt inte alls med, om att det är fel eller fult att använda botox och fillers. Jag tycker var och en gör som man vill. Jag har SÅ MÅNGA vänner både män och kvinnor som gör detta regelbundet och det har dom gjort i många år. Och många av dom, är så mycket som 25 år yngre än vad jag är idag, jag fyller 49 år om 1 månad och 8 dagar.

Så jag kommer faktiskt inte be om ursäkt.

Jag kommer inte heller ursäkta eller förklara närmare varför jag nu valt att göra det jag gjort. 

Det får räcka med att, jag har funderat på detta i 10 år och NU först var jag 100% säker och redo. Att jag ville göra det här.

Och jag väljer återigen att spela med öppna kort – TROTS att jag vet, att vissa hyenor direkt kommer gå till attack.

Men det är för att jag inte vill vara falsk och ” hålla det för mig själv ” som är den vanligaste ursäkten.

Och hade jag inte sagt något, så lovar jag att många förmodligen inte skulle märka en astronomiskt stor skillnad heller. För jag har inte gått bananas och ändrat om mitt ansikte.

Det finns det så många andra som gör…och det får dom. För att dom förmodligen VILL det. Drabbar det mig eller någon annan? Nej.

Jag har inget emot skönhetsbehandlingar eller operationer men personligen så är jag extremt försiktig och skulle aldrig låta någon gå loss och göra vad som helst, speciellt inte i mitt ansikte. Det är ju också därför jag VÄNTAT tills nu. Jag dömmer som sagt ingen annan, men visst har även jag åsikter, tycker och tänker saker om vad andra gör. Det är mänskligt. Men att gå på någon i negativ ton och elaka ordalag för något som inte drabbar mig?! Det skulle jag aldrig göra, och absolut inte anonymt på Socialamedier, det är bara fegt och sorgligt.

Och då spelar det heller ingen roll att många av dom jag känner eller inte för den delen heller, är mer än 25, 30, 35 år. Och redan har dom hållit på i flera år med botox och fillers mm. ALLA som känner mig vet att jag är SÄMST på att hålla på med behandlingar och massa krämer / vilket jag förmodligen inte borde vara. Men jag har haft en otroligt tur med min hy till exempel. Jag har aldrig haft problem med acne, är inte torr och min hy har anpassat sig otroligt efter upp och nedgång med vikten också. Så jag känner mig lyckligt lottad…men nu är jag mitt i livet. Om 1 år fyller jag 50 år, och jag tänker be lika lite om ursäkt för detta som jag känner för min vikt eller min kroppsform!!! Och det handlar inte om att jag tycker jag är ful. Jag gillar bara inte min arga rynka och vill inte ha djupa foror i mungiporna eller någon annanstans heller – punkt.

Sköt dig själv och strunta i mig, känner jag.

Du måste inte hålla med eller gilla det jag gör. Men låt mig leva mitt liv som jag vill.

Jag uppmanar inte någon annan att göra som jag! Det har jag aldrig gjort. Detta är heller inget samarbete och något jag bara fått för mig att göra för att. Och det FÖRÄNDRAR inte hela mitt utseende – men det förbättrar och förstärker samt framhäver det jag redan har. Och framför allt, det tar BORT det som jag stör mig på varje dag. Och om det stör dig? Ja, då blir svaret – det bryr jag mig inte ett dugg om. Men jag kommer inte ducka för att uttrycka min åsikt heller. 

Tyck vad du vill, men behåll det för dig själv. Ingen har rätt att sitta anonymt och häva ur sig vad som helst.

Många gillar nog att få helheten av dessa behandlingarna och bara för att man gör något litet här och där, så ska andra människor inte lägga sig i tycker jag. Visst förstår jag att man kan tycka att det ibland blir för mycket och vissa modellerar ju om hela ansiktet och kropparna så dom till slut ser heeelt annorlunda ut. Det finns det många bra exempel av redan här i Sverige. Men inte ens DÅ har man rätt att ge sig på någon och säga vad som helst hur som helst. Det är upp till den enskilda individen att få välja själv.  I andra hand är det möjligtvis dennes närmsta anhöriga som får och kanske bör prata och se till så att personen mår bra och inte fortsätter och tar det till en eventuell extrem nivå.

Men utomstående som inte vet ett dugg om bakomliggande orsaker eller anledningar? Ni ska bara vara tysta. Skvallra som de tackor ni vill vara med era likasinnade 😂😂😂 Men gå inte på någon anonymt med era åsikter, och gör det framför allt inte på Socialamedier.

Jag skulle aldrig rekommendera en fullt frisk tonåring, eller ens en ung vuxen att göra botoxbehandlingar eller fillers såklart!  Men jag är 49 år om några veckor och jag fattar mina egna beslut. Även där ser och hör jag andra människor med långt mer inflytande än vad jag har, säga att botox och filler SKA man börja med i god tid. I förebyggande syfte…huruvida det stämmer eller ej? Det kommer inte jag gå in på, och var och en blir salig på sin tro!!! Jag tror på att göra vad du vill, när du vill och hur du vill, när du är mogen och redo för det. Och min behandling igår kommer hjälpa alldeles utmärkt, fast att jag väntade tills jag blev 49 år 😂 

Även om jag inte har en väldig massa rynkor och som tur är har en väldigt fin hy för min ålder – som många så fiiiint också påpekar. Som om det skulle vara bättre att uttrycka sig så 🤦🏻‍♀️

Så hade jag nu en för jävla ful, arg rynka mitt mellan ögonen som jag tröttnat på, på riktigt – 10 år att fundera på att göra något åt detta anser jag räcker, nu är det dessutom redan gjort! Så om du är en av dom som väljer  att aktivt uttala dig negativt och kanske till och med elakt och respektlöst om MITT VAL. Så vill jag bara säga en sak.

😁GET OVER IT!

Jag väljer till och med en salong, Lux Treatments i Linköping som jag har förtroende för genom goda vänner, som ligger över 20 mil från Stockholm / just för att folk ska förstå att det här inte är för ett kortsiktigt och tillfälligt samarbete, som jag gör detta bara för att. Vilket nån förmodligen kommer att anklaga mig för ändå🤦🏻‍♀️  Jag vill gärna tro att folk förstår att man sitter inte och åker bil närmare 3 timmar enkel resa = 6 timmar tur och retur. För att göra en sån här sak, som dessutom kräver återbesök och touch ups så långt bort, bara för att det skulle vara gratis. Då kan jag avslöja att jag hade kunnat hålla mig inom min nya hemkommun 😂😂😂Herregud OM NI BARA VISSTE.

Men har man bestämt sig och är säker på sin sak och väljer att lita på vänners rekommendationer och resultat på behandlingar som andra gjort. Så som jag nu gjort. Ja, då börjar jag nu iallafall på Lux Treatments i Linköping, dom finns även i Västerås – och dit är det bara dryga 10 mil från mig. Så jag kommer säkert välja att åka dit också nån gång när Miriam är där istället, vilket hon är 2 dagar i veckan.

Likadant är det med mina tatueringar, jag och familjen och många av våra vänner tatuerar sig också i Linköping hos Studio S tattoos. Och tro vad du vill – det är inget samarbete 🤦🏻‍♀️ Dom har också en Studio i Bromma, men vi väljer ändå att åka över 20 mil. Och det är för att vi alla vill tatuera oss hos en speciell Tatuerare – Moufid Ishak⭐️ Som äger båda Studio S Tattoo, men han själv bor och jobbar i Linköping och det är hans hantverk jag och dom andra väljer. Då blir det VÄRT resan och tiden, att han och hans familj också nu blivit goda vänner är bara en bonus🙏🏼❤️ Frågor på det med?!?

Vissa människor får faktiskt ge sig, och skaffa en sund och vettig hobby. För det är allt annat än sunt och sitta och bete sig illa på Socialamedier.

Det finns 1 peson som varit snabb med att döma mig idag.

Jag är FALSK, HYCKLARE, ÄCKLIG, PATETISK och så vidare. När jag skriver om att jag numera bestämt mig för att ge fan i vikthetsen och mångas åsikter om just det – VIKTHETSEN! För jag är ju minsann INTE NATURLIG…så säger jag bara.

 • I rest my case 🤦🏻‍♀️

Och så vill jag klargöra några saker en gång för alla!!!

1.  Ja, jag har gjort en Gastric by pass för 11 år sedan.  Jag ångrar den inte, men om jag ska svara ärligt om den hjälpte på önskat vis? Så blir svaret nej. Det gjorde den absolut inte det, men jag lever och mår bra och känner att jag kan ha ett normalt liv.

2. Ja, jag har gjort bröstförminskning och lyft. Samt senare även lagt in mindre implantat efter en total viktnedgång på 74 kg.

3 Ja, jag har gjort en armplastik efter viktnedgång på 60 kg.

3. Ja, jag har opererat magen pga. Diastas  och överskotts hud som en påföljd av viktnedgång.

Och INTE EN ENDA GÅNG har jag förnekat detta! Hade kunnat göra som de flesta kollegor och även vänner gör – hållit min käft och inte delgett någon någonting. Men jag är inte sådan som person, ändå blir jag kallad för än det ena och än det andra. Tröttsamt är ordet.

Likadant är det med mina Porslinständer, mina ögonbryn och mitt hår!!! Jag står för det öppet 😀 Men nu har jag ju inte extensions för tillfället heller, hur blir det då? Är jag bara halvfake då? Och vad händer när jag sätter i extensions igen? Herregud hur ska det gå? Frågorna hopar sig.

Och JA jag fixar mina egna naturliga naglar med färgad gelé på salong, för jag älskar naglar!!!!! Men det gör inte mina naglar oäkta eller fake 🤦🏻‍♀️

Jag var 5 år när jag gjorde lösnaglar av lingonris i plast😂😂😂 Så lägg för fan ner. Och JA jag svär 😱 För det måste räcka nån gång!!! Jag står för allt jag gjort, gör och kommer göra i framtiden.

Det gör inte mig FAKE eller FALSK. Tvärt om, jag är för fan snudd på UNIK som vågar stå för mitt oavsett vad du, ni, dom tycker tänker och tror.

När jag skriver om att jag kommer vara kroppsstolt, så menar jag det. Men när har jag någonsin sagt att jag inte kommer fortsätta att jobba mot MINA MÅL, eller vårda mig själv på det sättet jag anser passar MIG SJÄLV BÄST??? Både på utsidan såväl som på insidan.

När och vart har jag skrivit det motsatta?

Nej, just det – ingenstans!

Jag har inte fått min stora rumpa pga. mitt bröstlyft till exempel. Jag har inte mina knubbiga lår pga. min armplastik. Jag har inte mina muskulösa vader för att jag gjort en Gastric by pass.

Och halva jordens befolkning fixar sina tänder, ögonbryn, näsor, naglar, läppar och hår varje dag. Folk vaxar sina ryggar, fiffi, benen, ansiktet, dom lasrar sig, gör behandlingar, rakar sig, använder smink, fixar fransarna, tar hål i öronen och gud vet vart människor sätter piercingar 🙈😂😂😂 med mera med mera med mera som JAG aldrig skulle göra eller ens kan tänka mig. För människor tar hand om sig! Och människor gör vad fan dom vill!

För MIG är det okej. Så länge man bara gör saker man mår bra av, och som man tänker igenom så noga man bara kan. Och som inte går ut över någon annan.

Jag röker inte, jag knarkar inte och jag dricker knappt någon alkohol. 😄😱🤪 believe it or not😂🤦🏻‍♀️😂   Men jag försöker att vårda mig och vill vara fin.  Fast idag vill jag det med den enda sanna och vettiga inställningen – FÖR MIG SJÄLV. Och  jag kommer aldrig mer bryr mig om vad någon annan har för negativa åsikter om mig. Så behåll dem för dig själv, för här kommer de inte publiceras och jag tänker inte ge mig i kast med något ordbajseri med någon random idiot som inte betyder ett smack för mig heller – så göre dig icke besvär.

Jag låter folk få vara som dom vill och respekterar deras val. Jag predikar inte för någon annan att man ska göra som jag. Men sluta och spotta på mig för att jag är öppen och ärlig. Att då bli kallad för hycklare och lögnare, blir bara löjligt och jag säger bara. – It takes one, to know one.

Och ett tips. LÄS ORDENTLIGT OCH INNANTILL vad jag skriver fortsättningsvis. Och gå till dig själv, din familj och vänner – är NI perfekta felfria människor? Gör inte du / ni som du / ni vill? Klart ni gör. Låt då andra göra som dom vill, inklusive mig.

Tack för ordet /  Anna.

70C99A5F-A3BA-456E-8225-1780FEAA3C18


Annons

Kommentarer


 1. Jenny 2 juli, 2019 on 14:33 Svara

  Åh you go Anna!!!
  Funderar oxå på att göra i pannan… allt smink lägger sig i mina 4 veck där. Så irrriterande. Kan du inte lägga upp före o efter bild :) kram på fina dej! ♥️

 2. MammaM 2 juli, 2019 on 15:03 Svara

  Jag tycker att det är bra att det finns botox, man slipper kniven. Min dotter, 22 år, har nu i ett års tid lagt filers på sin näsa. Jag tycker såklart att hon är fin som hon är MEN tyvärr sitter mobbarens ord hårt i hjärta och själ. Det lilla ingreppet då och då gör att hon kan släppa sitt komplex. Lycklig dotter, lycklig mamma. Anna skit i missunnsamma människor, lev ditt liv som du vill.

  Fortsatt trevlig sommar 🌸💝

  • Anna Book Toledano 2 juli, 2019 on 15:37 Svara

   Tack MammaM 🙏🏼
   Glad för din dotters skull och dig med 🙏🏼❤️👍🏽
   Ha en riktigt fin sommar🤗
   Anna.

 3. Amina 2 juli, 2019 on 15:03 Svara

  Anna, fina du.
  Jag tycker om din ärlighet, du vågar vara du – ingen kopia av någon annan. Avskyr falska copy and paste personer!

  Det är bra att vi kvinnor säger ifrån mot elakheter, hat, missunsamhet. Så jäkla trött på förmynderiet att man ska vara i en viss mall. Vissa får fixa sig medans andra ska låta bli.. vad är det? Absolut inte okey någonstans!

  Stå på Anna, vi så jäkla bra!

 4. M 2 juli, 2019 on 16:17 Svara

  Jag vet redan nu att du inte kommer att ta med mitt inlägg och det är för att det innehåller lite ” kritik ”
  Inte mot dig som person och inte mot ”vad det nu än är du tänker göra”
  Varje vuxen människa gör som de vill och du har all heder av att du är ÄRLIG. Många ljuger ju, som sagt, trots att det uppenbarligen syns att de gjort nåt. Inte för att nån har med det heller att göra, men varför ska de ljuga.
  Ibland undrar man dock när man ser, speciellt unga kvinnor, pumpa upp läpparna så de ser
  ärligt ut som förstoppade rövhål. Då tycker man någon anhörig kunde hjälpt till att sätta stopp, för nog är det en konstig självbild många unga tjejer har idag när de tror att de liksom måste göra ingrepp för att duga.
  Om du, jag och andra som nått vuxen ålder ( och mer till) gör nåt litet ingrepp eller korrigerar nåt vi inte mår bra av, då är det en annan sak.
  Vi måste motverka den skeva bild som vissa unga tycks ha om sig själva och sina utseenden. Vi duger! Alla duger!
  Som sagt, du har all heder av din ärlighet men NU kommer min kritik, det gäller SÄTTET du SKRIVER på! Varför så arg ?! Och varför så nedlåtande i vissa stycken? Om du anser att du får tycka vad du vill, så måste ju andra också få tycka annorlunda.
  Det blir allt ensidiga bloggar om bara bloggerskan ska få säga sitt och inte släpper igenom nån annans åsikt.
  Du skriver för övrigt mycket bra i
  de flesta inlägg och du har förmånen att ha en plattform där du når ut, då vet du också att du har en möjlighet att kunna påverka i mångt och mycket.
  Så om vi ska tänka på hur och vad vi skriver så borde även du göra det. Respekt från allas sidor tycker jag, men med det inte sagt att vi alla ska tycka lika.
  Alla gör vad de vill med sitt liv och sina kroppar men trots det önskar man i vissa fall att någon när och kär kunnat vara med och påverka, eller att den som utför ingreppen helt enkelt sa ifrån.

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 10:32 Svara

   Hej M!
   Vad synd att du antog att jag inte skulle publicera din kommentar. Det visar väldigt tydligt missuppfattningarna folk fått om mig, tyvärr. För jag publicerar 98% av det som skrivs till mig. Så det är synd att dom där 2% trots allt väger så tungt och att dom lyckas besudla en persons persona 🙈😔🙈
   Hur som…tack för dina förnuftiga och vänliga rader.
   Men jag måste faktiskt förtydliga att jag är inte så nedlåtande och arg som det verkar framstå när jag skriver. Så det går jag ju ta på mig, men jag är ju ingen skribent och allt PK kring skrivande är inte min starkaste sida. Men övning ger förhoppningsvis färdighet 💪🏽 så jag ska jobba på det. Jag funderar dock mer och mer på att börja med en podd också… för att om man skulle höra mitt tonläge istället, så skulle man förstå mig bättre tror jag. På så sätt skulle det inte kunna bli lika lätt och misstolka det som jag skriver heller. För jag är ju som sagt var ingen skribent, så det kanske blir och låter hårt i text, men det blir någonting helt annat när man pratar och folk får höra min ton och sinnesstämning. Och jag ”bryr” mig inte heller i den bemärkelsen man verkar tro.
   Man får absolut tycka vad man vill och vara av en annan åsikt, jag säger inte att jag har patent på det 😉
   och jag släpper igenom sådant med, men konstruktiva och respektfullt skrivna.
   Det lilla jag inte släpper igenom är de grova och mycket nedlåtande och ibland rent vidriga kommentarerna jag får.
   DET vill jag framför allt bespara mina övriga läsare från, då jag inte tycker att sådana kommentarer bör få något utrymme överhuvudtaget.
   Jag försöker vara respektfull, alltid.
   Men som sagt, jag är ju ingen skribent och det är väl inte min starkaste sida att skriva 🙈🤷🏻‍♀️🙈 så då blir det knas och misstolkningar. Men jag ser faktiskt väldigt många som skriver bra mycket sämre än vad jag gör och dom behöver inte utstå 1 % av den skit som jag får.
   Men jag tror på en framtida podd, det skulle kanske kunna bli väldigt bra 😉
   Sorry för långt svar 😊 Men jag kände att din långa kommentar krävde det.
   Hoppas du förstår mig och kan få en lite bättre bild av mig framöver.
   Tack för att du läser bloggen och uppskattar det som jag skriver för det mesta🙏🏼

   Kram Anna.

   • M 3 juli, 2019 on 21:23 Svara

    Tack för ditt svar.
    Jag själv skriver och har skrivit mycket i mina dar( har liksom några år tillgodo på dig, är alltså en del äldre)
    Du skriver mycket bra, men ärligt, l i t e för långa inlägg ibland. Det är bara ett gott råd att kanske korta ner lite om det går.
    Nu vet jag verkligen att ibland LÅTER det skrivna värre än vad det är, så därför ska man läsa igenom själv vad man skrivit ( och då helst en stund efter att man skrivit det)
    Sen bör man som läsare kanske läsa en gång till också.
    Men tack för ditt svar och din ärlighet. DET uppskattas.
    Kramar

 5. Maria 2 juli, 2019 on 16:19 Svara

  Hej fina Anna! Jag tycker självklart att du ska få vara du och alla beslut du tar är dina egna! Precis som i mitt liv och mina beslut. Personliga beslut ska respekteras och inte trakasseras! Jag blir så ledsen när du tar åt dig, blir irriterad och arg! Lägg inte din härliga energi på idioter, lägg det på något annat! Läs inte all skit (de som skriver är nog långt ifrån perfekta!!) bry dig inte, ignorera kommentarerna så kommer dom att tystna! De som skriver vill ju provocera dig, så att de kan skriva ändå mer kommentarer och skit om dig!
  De som skriver är dessutom anonyma och vågar inte ens stå för det dom skriver!
  Sluta aldrig vara du och lyssna på de som älskar dig ist!
  Kramar Maria i Svenljunga

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 09:54 Svara

   Hej Maria, tack för dina förnuftiga och vänliga rader.
   Men jag måste faktiskt förtydliga att jag är inte så arg som det verkar framstå när jag skriver 🙈🤷🏻‍♀️🙈 Jag funderar faktiskt ärligt på att börja med en podd också… för att om man skulle höra mitt tonläge så blir det inte lika lätt och misstolka det som jag skriver. För jag är ju ingen skribent, så det kanske blir hårt i text men det blir någonting helt annat när man pratar. Och jag ”bryr” mig inte heller i den bemärkelsen man skulle kunna tro 😊
   Att ignorera som du föreslår…det har jag prövat många många gånger. Men det gör faktiskt inget bättre.
   Så hur man än vänder och vrider så, har man faktiskt ändan bak. Jag skriver och uttalar mig för att det hade bara blivit ännu knasigare om jag, aldrig bemöter saker och inte står upp för mig själv och berättar saker och ting ur min synvinkel.
   Och jag lyssnar absolut på alla vänliga människor som är snälla, stöttande och respektfulla – ni är trots allt i ordentlig majoritet 👍🏽😉❤️

   Stor kram Anna

 6. Ann-Sofie 2 juli, 2019 on 17:41 Svara

  Hej Anna❤️ jättebra skrivet håller med dig om att många människor ska lägga sig i saker som dom inte har med att göra. Förstår inte varför man skriver så elaka saker 😢 Var och en bestämmer väl själv över sin kropp. Jag skulle oxå vilja ta bort min”argrynka” om jag kunde😍
  Massa kramar till dig. / Fia

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 09:44 Svara

   Tack Fia 🙏🏼🤗

   Kram A

 7. Carina.S 2 juli, 2019 on 17:52 Svara

  Tycker du är en ur gullig människa, gillar din blogg mer och mer 💕

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 09:43 Svara

   TACK Carina, vad roligt att höra 🤗🙏🏼😊

   Kram A

 8. Ann 2 juli, 2019 on 19:38 Svara

  Fina du
  Bry dig inte om vad alla elaka…missunsamma..avundsjuka troll tycker.
  Du är jätte fin!
  Bra att du sträcker på dig och står för den du är.
  Önskar dig en underbar sommar♡

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 09:42 Svara

   Ann!
   Tack snälla du, önskar dig detsamma 🙏🏼🤗🌸☀️

   Kram A

 9. Tina 2 juli, 2019 on 19:40 Svara

  Huff, människor är förfärliga ibland. Kan inte säga något annat tyvärr. Du behöver verkligen inte förklara dig, kära du. Det ska vara lika ok för dig som för alla andra att göra vad man vill för att trivas och pyssla om sig. Och fillers och botox är knappt mer dramatiskt än en ny frisyr i min värld, det går ur kroppen och fillers går även att lösa upp om man är missnöjd. Hoppas du kommer känna dig extra fin efter detta! Kram!

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 09:41 Svara

   Så är det Tina 😊 Jag skriver inte heller i första hand för att förklara mig egentligen heller. Men det blir ju en förklaring, då jag känner att det bara skulle bli ännu mer knas, OM jag inte bemötte de olika sakerna i mitt liv. Och jag är absolut inte så ARG 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Så som vissa verkar tro när jag skriver.
   Jag är bara bestämd i min åsikt, men absolut inte arg.
   Rykten och påståenden om ens karaktär förstör väldigt mycket.
   Jag kanske borde börja Podda istället 😉
   När man hör en människas röst och tonläge, så lämnar inte det lika stora möjligheter till att smutskasta det man uttrycker…skrift kan väldigt väldigt lätt misstolkas märker jag å det grövsta kan jag säga 🙈
   Ska ta mig en funderare på det 😉
   Hur som helst, tack för din kommentar.

   Kram A

 10. Teresia Eklund 2 juli, 2019 on 21:56 Svara

  Hej Anna,
  Jag säger bara en sak:
  Sträck på dig och le som den vackra kvinna du är!))
  Förklara ALDRIG dig för dina väl mer om inte du själv känner för att förklara, låt aldrig haters ta din energi mer och damma av dig deras kommentarer och gå framåt, de är INTE värda din energi överhuvudtaget.
  Låt de positiva människorna som genuint vill ditt bästa och väl finnas i dina tankar och kapa av de andra ruttna grenarna direkt.
  You go girl!)))
  Kram
  Teresia

  • Anna Book Toledano 2 juli, 2019 on 23:28 Svara

   Teresia – tackar från djupet av mitt hjärtat för dina vänliga och stöttanden rader🤗🙏🏼😊
   Verkligen jättegulligt, och jag håller med dig.

   Önskar dig en riktigt fin sommar 🌸☀️🌸

   Stor kram Anna.

 11. Emma 2 juli, 2019 on 23:19 Svara

  Din kropp alltså dina val. Ska det vara så svårt för andra att acceptera 🙄

  Fortsätt gör det som du mår bra av 💕

  • Anna Book Toledano 2 juli, 2019 on 23:24 Svara

   Tack Emma 🙏🏼🤗
   Vad gullig du är. Ha en fortsatt fin sommar 🌸☀️

   Kram Anna.

 12. Anna 3 juli, 2019 on 03:36 Svara

  Jag botoxar också min argrynka och har gjort det i några år. (Är också snart 50-år). Många jag känner säger: ”du är fin ändå” men det är inte det som det handlar om. Jag vill inte se arg och sur ut när jag faktiskt inte är det. Det är min kropp och det är jag som bestämmer. Jag har alltid varit helt öppen med injektionerns eftersom jag inte förstår varför man ska smyga med det. Det är klart att jag vill känna mig fin. Ps, jag färgar över min gråa utväxt också 😉 Ds

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 09:31 Svara

   Amen Anna 👍🏽😊🙏🏼
   Jag färgar också min gråa utväxt – fusk fusk fusk 😂😂😂
   Sweet lord säger jag.
   Tack för vänliga rader.

   Kram Anna

 13. Maria 3 juli, 2019 on 08:48 Svara

  Bra inlägg!

 14. Tant Någorlunda 3 juli, 2019 on 09:24 Svara

  För min del så kunde jag inte skrika högre om min botox och fillers för herregud vad lite piff kan göra mkt för välbefinnandet! (MITT välbefinnande) När man får utsidan att matcha insidan lite bättre och man känner sig fräsch och piggare än nånsin när man kollar sig i spegeln, ja då skiter man fullständigt i vad andra tycker och tänker. Jag gör det för MIN skull och ingen annans! Jag tycker hellre att fler borde våga mera och skita i vad andra ska tycka, för att det lilla fixet kunde få mig att gilla det jag ser i spegeln det kunde jag aldrig ana 😊 Somliga köper chiuauor, somliga köper raggarbilar, somliga köper växthus, jag köper botox och fillers 👌👍😀

  • Anna Book Toledano 3 juli, 2019 on 09:26 Svara

   😉👍🏽🤗🙏🏼
   Good for you to!

   Kram A

 15. Emma S 3 juli, 2019 on 12:43 Svara

  Jättebra skrivet! Brukar säga att en del människor har alldeles för mycket fritid , som har tid att bry sig om vad andra gör och inte gör hela tiden men tyvärr är det nog bara den svenska avundsjukan som talar. Bra av dig att du sätter ner foten!

 16. Mia 3 juli, 2019 on 14:15 Svara

  Jag anser att skriver någon så där som du berättade om till dej det är psykisk misshandel. Mobbning är våld. Måste bli hårdare tag mot mobbare på Internet. Kära Anna kan du kanske visa mer av din lägenhet. Det ser så fin ut. Kram.

 17. Anna 3 juli, 2019 on 16:34 Svara

  Skulle vara kul om du hade en podd för du har många erfarenheter och vågar också vara du. Många olika ämnen att ta upp, ha det gott! 😊

 18. Sofffipropp 3 juli, 2019 on 22:32 Svara

  Har aldrig kommenterat tidigare men var nu tvungen- tycker du verkar vara en så genuin o fin människa som bryr sig om dina nära och kära. Förstår inte hur du står ut med all skit du får! Helt oförtjänt. Hoppas i slutändan av livet när du tittar tillbaka att du iallafall vet med dig att du var en sån god människa som inte gjorde nån annan något ont! Karma is a bitch till de som hatar. Kärlek till dig❤️

 19. Suss 5 juli, 2019 on 23:22 Svara

  Du är grym! 🙌🏻

 20. M 8 augusti, 2019 on 09:22 Svara

  Inget fel med att fixa sig men då ska man som du stå för det också.
  Avskyr när vissa kvinnor är korrigerad till hårfästet och låtsas att det är deras naturliga jag över 40 då allt strävar neråt vips så är allt uppåt, man ser yngre ut än för 20 år sen.
  Då tycker jag man kan givetvis ta emot komplimanger men också tacka och lägga fram alla injektioner och plastikkirurgi mm. som kostar en förmögenhet inte gratis precis som man utfört.
  Lite tråkigt också att dagens kvinnor har samma drag i sitt utseende. Går man på gatan idag så ser alla kvinnor likadan ut ser ganska löjligt ut ursäkta.
  Men heja dig att du är rakryggad och rak.
  Jag diggar dig skarpt du har alltid haft ett fint yttre och verkar vara en ödmjuk person.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna