VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När kommer Sommaren? 🌸☀️🌸

Tänk att vi redan är inne i Juli månad! Halva 2019 har redan gått och det känns inte ens som att sommaren kommit igång på riktigt. Men förhoppningsvis så kommer högsommarvärmen hit vilken dag som helst 😊☀️

Jag personligen, föredrar värme alla dagar i veckan 😉 så jag saknar solen och riktig värme just nu, men den kommer säkert. Det är ju iallafall grönt och vackert ute och massa fina blommor. Och ljuset som är under sommarmånaderna är alltid härligt.

I dagarna som kommer, ska jag fortsätta med förberedande jobb inför att gå in i Studion igen. Det känns kul att kunna jobba i lugn och ro med lite tankar, idéer och eventuella mål. Utan att ha pressen på sig att man måste prestera fort och nu nu nu. Sådant har jag varit med om allt för många ggr känns det som 🙂 Så som omväxling, är detta verkligen både skönt och väldigt roligt.

Jag jobbar dessutom med två väldigt duktiga och härliga tjejer, Ylva och Linda Persson ( dom är tvillingar ) som har en otrolig samlad erfarenhet i musikbranchen. Dom har skrivit musik i många år och har genom tid varit involverade i över 40 olika bidrag i Eurovision. Och tillsammans har vi nu jobbat fram några låtar, som känns väldigt bra. Sedan får vi se om, var och när vi kanske bestämmer oss för att släppa något 😊

Det viktiga för mig är att allt ska stämma, att forcera fram något bara för att göra något? Nej, det kommer jag aldrig göra igen. Då får det faktiskt mycket hellre vara. Jag har ju varit med om en del kan man lugnt konstatera, så det jag lärt mig med tiden är att jag måste lita på min egna känsla. Och jobba med människor som också förstår att det krävs ett bra grundarbete,  det gör Ylva och Linda. När vi ses är vi dessutom alltid väldigt kreativa tillsammans, vi kommer väldigt bra överens och har roligt. Något som är väldigt viktigt är att man ska våga skynda långsamt.

Så vi jobbar på, så får jag se vad det landar i 😊

67282C2E-52C4-4D6D-A356-510A67546A52

Ha en fortsatt fin dag och hoppas som sagt att vi alla snart kan få njuta lite, av riktigt härlig sommarvärme ☀️🙏🏼🤗

 

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Maria 4 juli, 2019 on 12:36 Svara

  Skickar en solig hälsning från Palma ☀️😎
  Vi klagar inte på regn kan man väl säga 😉
  Kram

  • Anna Book Toledano 4 juli, 2019 on 12:54 Svara

   Hej Maria, tack tack 😀
   Jag är glad för er skull, njut till fullo👍🏽☀️

   Kram A.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna