VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fortsatt feel good dag 🥰

Hej igen 😊

Jag måste ju så klart berätta färdigt om gårdagen den 10e Juli. För när jag var klar hos Tilda på Bobbys Hårstudio, så hade ju dagen bara börjar och det var lunch dax 😋

Och eftersom jag hade planerat in ett besök hos min vän My för att titta på hennes nya Träningsstudio. Så skickade hon såklart över mig till Saluhallen på Östermalm, där hon bad mig att hämta upp lunchlådor från überfräscha WELLME 🥗🥑🥦🍅🥬🥒

F384AD55-3181-4D75-8F71-C6701C63BE82 F03464DF-65F4-4C65-8F9C-99FD5FF35233 E7BF8D74-FA29-4A46-BA9D-3AA06013215E

Behöver nog inte tillägga att maten var såååå god👌🏽😋

helt perfekt och väldigt fräscht. Och en glad överraskning var deras smoothies som jag aldrig tidigare smakat⭐️

Och gulliga namn har dem också –

A219B42E-F0BA-400E-B1FA-739C49AFEBE7

Jag och Vanessa valde Golden me och Marry me smoothiesen som var otroligt goda!

Världens tur hade vi med parkering även i Gamla Stan, vilket jag inte trodde jag skulle hitta för stora bilen. Men det stod en vid slottet och väntade på oss 😂😂😂 Så vi kom smidigt fram till My s lilla gulliga träningsstudio. Väl där fick vi slå oss ned med My och Jesper och njuta av våra goda lunchlådor, och My berättade om sina framtida planer med träningsstudion 💪🏽 Och jag måste säga att hon är något riktigt bra på spåren. Så kul att se hennes ögon glittra när hon pratar om sina planer 😊 Även om hon också såklart just nu har väldigt mycket på sitt bord, och förmodligen känner att både tiden och hon inte riiiiktigt räcker till. Så tycker jag som hennes vän verkligen att hon är duktig, och modig som satsar så friskt och helhjärtat 😘

Efter ett par timmar i studion, så erbjöd jag henne och Ludvig skjuts hem – vilket My INTE var sen att tacka nej till 😂 Som många  av er vet, så är det ju inte My s favoritsyssla att åka kommunalt här i Stockholm, så hon blev väldigt glad och tacksam  och detsamma gällde Ludvig. Väl framme hos dem så ville Ludvig att vi skulle följa med upp på en fika och det kunde vi ju så klart inte tacka nej till. Så sagt och gjort så gick vi upp och tittade på den mysiga lilla lägenheten, fikade och pratade för att sedan komma fram till att vi allihopa skulle packa ihop oss i min bil åka hem till oss.

 

På vägen plockade vi upp Felicia, handlade och väl hemma hos oss så satte jag igång med maten. Eftersom My inte äter precis allt och också för att bara hålla det enkelt och mysigt. Så bestämde vi oss för att köra på en Tacomiddag, det passar alla och man väljer och gör på det vis som passar var och en bäst 👌🏽🥙🌮🌯🌽🍅🥒🥬🧀

Med den för mig udda lilla detaljen att koka ägg till 🥚 DET gillar nämligen My, och då är det klart att hon ska få det. Kort efter att vi anlänt hemma och satt igång med middagsbestyren, så kom även Jonas. Det var första gången för honom hemma hos oss i huset och hans första ord när han klev ur bilen var.

– Så här vill jag också bo! 😂😂😂 Hur gulligt?! Då är det väl bara att sätta igång och leta då svarade jag 😉

Han fick stora house touren och gillade verkligen vårt nya hem, tack för alla fina ord killen 🙏🏼❤️🤗

Det var full rulle och allt annat än lugnt och stillsamt när vi satt till bords, precis så som vi gillar det! Mycket prat, skratt och skoj runt middagsbordet och ett väldigt härligt avslut på en riktigt härlig dag.

6B121BCA-2C21-4385-830E-A81A8C39F333 74D0909B-9F10-4587-A2EE-52E9E55D3A2B 00BA52BF-B0CB-479F-A82B-B50FCE3A8FCC

7DE179BE-B3A1-42CA-8022-82403B09F8F8 4075AF7B-4F00-4325-A878-2051E8587EEE

Klockan hann bli 23 innan vi tvingade oss att bryta upp, fast vi hade kunnat fortsätta ett tag till och Ludvig helst av allt ville sova över 😉 Men både My och jag skulle vara på plats tidigt inne i stan idag på varsitt håll kl.08.00 för min del, och My kl.09.00  så vi kramades och sa godnatt. Sedan tog jag mig en snabbdusch, borstade tänderna och kröp ned i vår ny bäddade säng och somnade utan problem.

 

Kram Anna


Kommentarer


 1. Amina 11 juli, 2019 on 20:05 Svara

  Hej Anna,

  Åh, vad mysigt och gott med tacos.
  Ni såg ut att ha det trevligt dessutom, härligt! 💝

 2. Maria 11 juli, 2019 on 20:32 Svara

  Ingen Spanienresa i sommar?🇪🇸😎

  • Anna Book Toledano 12 juli, 2019 on 10:44 Svara

   Hej Maria,
   Vi åker alltid till Spanien ❤️🇪🇸🌊☀️
   Och i år blir det inget undantag.

   Men, det utesluter ju inte att man vill ha VÄRME här hemma med 😎
   VI ÄLSKAR SOLEN ☀️☀️☀️

   Anna.

 3. Madelene 11 juli, 2019 on 22:10 Svara

  Följer My’s blogg också, säga vad man vill om den tjejen men jäklar vilken kämpe. Inte född med silversked i munnen där inte. Och när det gäller Jonas kommentar om Ert hem, kan jag bara instämma – man blir ju helt såld. Ha en fortsatt trevlig sommar Anna☀️ Madde

 4. Ulla 12 juli, 2019 on 00:22 Svara

  Ni bor i så fint hus, god smak vad gäller inredning i stort, hehe exakt min smak. Älskart!🌷
  Vore trevligt att få se lite mer detaljerade bilder. Full förståelse om du inte vill utlämna allt.

 5. Mia 13 juli, 2019 on 12:18 Svara

  Här på Västkusten vid havet har vi haft 25 grader i 10 dagar. Nästan så man tröttnat på värmen 😃. Vilken mysig dag ni hade! Fortsätt njut av ert vackra hem.

  • Anna Book Toledano 13 juli, 2019 on 16:54 Svara

   Härligt Mia, vad skönt att ni får njuta av värmen 👍🏽☀️🥰 Inte kan man väl tröttna på värmen efter 2 veckor 🙈😂😂😂 Njut njut njut 🤗

   Snart kommer mörkret och kylan igen.

   Kram Anna.

   • Mia 13 juli, 2019 on 17:37 Svara

    Jo det kan man faktiskt 😊 och visst njuter jag varje dag, av att kunna vara ute hela dagarna, bada i salt hav. Äta skaldjur och färsk fisk. Men jag längtar efter lite regn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna