VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

✂️Mina vänner på Bobbys Hårstudio⭐️


Inlägget innehållet hjärtereklam  😊

Här kommer en hjärtlig puff för min vän Bobby Oduncu’s nya super eleganta salong

Bobbys Hårstudio på Östermalmstorg 4 ✂️

Från att ha varit 3 st i teamet tidigare. Så är dom nu 7 st

DEDD6FF2-4FED-4362-A749-E677F21EFB30

Bobby, Tilda, Zübeyde, Ulla, Emma, Hanna och Bahir.

Dom alla är väldigt kompetenta och framför allt serviceinriktade Frisörer med kunskap som täcker alla områden inom hårvård, färgning, klippning och uppsättningar till vardags och fest⭐️ Vem du än bokar tid hos, så är du i trygga händer och upplevelsen på salongen är riktigt härlig EGENTID 😊 Jag som känt Bobby i över 25 år VET redan hur mån han är om sina kunder, och det är också därför jag nu vill ge honom och teamet reklam ❤️ Det kanske är lite provocerande för vissa, och nån kommer förmodligen anta att detta är ett samarbete och anklaga mig för omarkerat reklaminlägg 🤷🏻‍♀️ ( trist men sant ) Men det är det inte. Även om jag faktiskt på ett sätt skulle kunna säga att ja, jag ”samarbetar” MEN, jag gör det från mitt hjärta med saker som jag själv uppskattar och ärligt rekommenderar. Det finns det inget förbud mot, och man får inte heller låta sina personliga misstankar och misstro överskugga det sunda och vettiga omdömet heller tycker jag. Jag kommer alltid markera och tala om när och om jag har ett samarbete eller betalt samarbete. Jag känner till reglerna och gör alltid mitt yttersta för att vara tydlig. Men det blir svårt när nån antar och drar alla över samma kam, för jag vet att många slarvar och kör på ett oschysst sätt med smygreklam. Men detta är allt annat än smyg🙈😂🙈  Så snälla, ta mitt inlägg nu för vad det är. Jag tvingar ingen att boka tider och göra som jag. Men att stötta och uppmuntra och visa uppskattning är något som är så självklart för mig, och det kommer jag aldrig sluta med❤️ Jag gör det ofta, och även för människor jag inte känner personligen eller företag jag är kund oss precis som vem som helst och utan någon som helst vinning. Så bara för att jag pushar lite för mina vänner, så tycker jag inte att man behöver bli upprörd och misstänksam🙈 Alla har inte bakomliggande motiv, och en ful agenda bara det jag vill att några ska tänka på  – TACK!

26E3CEBB-E4D9-47EB-BFF7-A24B15DCA1E0

Det lilla extra, gör den stora skillnaden👌🏽

8746737B-853E-4263-B663-7DB329DF9842

98C4B522-F8DF-4964-AE16-9DE5F3F97B0E

Salongen är hursomhelst så smakfull, rymlig, fräsch och välkomnande ⭐️

Dom har nämligen kämpat för detta under lång tid och haft sina visioner av vad dom velat skapa för typ av salong, och nu är drömmen äntligen sann och all väntan, planering, kostnader, hjärta, tid och engagemang. Har nu resulterat i en fantastiskt fin salong, där dom vill skämma bort sina kunder i en härlig atmosfär och jag är genuint glad för deras skull. Till och från har jag själv varit Bobbys kund under vår 25 åriga vänskap. Men nu är det 2a året i rad, som jag faktiskt inte gått någon annanstans😊 Det är bara Bobby och Tilda som hjälpt mig.  Och det beror enbart på deras kompetens och bemötande👌🏽 Att dom sedan är mina vänner privat, det är ju bara min personliga vinst i sammanhanget och det har inget med min åsikt om deras hantverk som frisörer och göra. Så, OM du också vill bli sommarfräsch i håret? Och inte redan har någon Favoritfrisör?

Ja, då tycker jag faktiskt du ska boka en tid hos någon av dem duktiga frisörerna på Bobbys Hårstudio – nr till salongen är 08-406 01 81 – Några går snart på semester vet jag, eftersom jag själv var där i Onsdags och gjorde mig sommarfräsch☀️ Jag passade även på att boka in 2 nya tider så jag har, efter semestern och inför hösten. Det skadar aldrig att ha framförhållning 😉

Men även om det är semestertider, så finns det  alltid någon/några på plats i salongen, redo att ta hand om kunder, stammisar som nya alla är välkomna.  Hoppas ni uppskattar tips som kommer från hjärtat, för det är som jag skrev i början av inlägget precis vad detta är 😉 För mig är det bara kul att dela med mig av mina positiva erfarenheter och jag gillar att lyfta bra människor och företag – svårare än så behöver det inte vara 😊 #reklamfrånhjärtat

277FD3EA-97AE-4091-A9E2-388C222FC3B6 40E9E67B-0C6E-46D6-8AA7-8CC41E7FBA90 027A41BD-CE67-4B8B-947B-6043902C1AB4 378E8EC1-11D0-4439-8A09-B6948F394FC0

Jag är iallafall en person som gillar att få tips och råd av andra. Sedan vad jag agerar på och väljer att göra är något annat. Finns inget tvång och nej, jag tjänar inget på detta, förtydliganden kan man visst aldrig göra för många av 🙈 Vinsten blir glada och tacksamma vänner och förhoppningsvis lite plus på det positiva karmakontot, och sådant skadar aldrig, så tänker jag 🙈🤷🏻‍♀️🙈

Jag kommer nu säga till Bobby och de övriga frisörerna på salongen – Att alla som hälsar från mig, ska dom bjuda på en extra chokladbit…eller två 😂😂😂 Det låter väl inte dumt😉😘😉

Ha nu en fortsatt fin dag, var rädd om dig och de dina.

Kram Anna.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna