VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

❤️❤️❤️Älskade icke biologiska syster❤️❤️❤️

 

Har precis kommit hem från flygplatsen där jag vinkat av min syster och hennes yngsta dotter efter 2 härliga veckor som dom spenderat här hemma hos oss i soliga, vackra Spanien.

Men jag vill faktiskt klargöra en sak en gång för alla. Detta har jag aldrig någonsin hymlat med och berättat om över 100 ggr under mina 35 år i offentligheten i olika intervjuer. Men det finns några hyenor som så fort tillfälle ges, påpekar att Sussi minsann INTE är min syster, utan min kusin.

 

Då har jag i min tur påpekat om det är något dom skriver tycker och tänker om alla barn som är fosterbarn eller adopterade?!? Fått några svar, det har jag såklart INTE fått från hyenorna 🤦🏻‍♀️ men nu vill jag verkligen klargöra ett par saker.

Min morbror, som var Sussis pappa dog 36 år ung i en hjärnblödning och hon har aldrig känt sin sjuka biologiska mamma som övergav henne och min morbror så fort Sussi var född!!! Och det var DÅ MIN mamma ( Sussis faster ) klev in och tog vårdnaden om sin brorsdotter – KÄRLEK på hög nivå❤️🔥❤️

Och att hon hade ett biologiskt barn själv, min 10 år äldre halvsyster sedan tidigare kunde inte stoppa henne.

Sedan kom jag till världen och därefter föddes min andra kusin, min mosters dotter. Och dessvärre pga sjukdom ( som jag inte kommer gå in på då min moster numera är avliden ) så kunde inte hon heller försörja för sitt barn. Och ytterligare en gång i livet så tog min mamma beslutet att även ta hand om sin systerdotter.

 

Så min mamma Maritha fostrade alltså två biologiska döttrar av olika pappor och 10 år emellan. Samt sina båda syskondöttrar helt själv och hon gjorde INGEN SKILLNAD PÅ OSS! Hon uppfostrade oss fyra flickor som SYSTRAR punkt slut.

Men, hon dolde aldrig någonsin sanningen för någon av oss. Utan vi i familjen har alltid vetat hur det ligger till och varför!

 

Nu till kontentan av detta inlägg.

Varför omnämner jag då bara min syster Sussi? Det kommer jag såklart inte gå in på i detalj, för det angår ingen utomstående. Men sedan många många år nu, så har jag ingen kontakt med min 10 år äldre biologiska halvsyster och inte heller min 3 år yngre kusin/syster  ( min mosters dotter ) då hon lever sitt liv som hon valt i ett helt annat land.

Och från min sida finns det inget ont blod eller negativitet. Jag önskar dom båda allt gott, hälsa, lycka och allt annat fint i livet. Men det är för mig, för oss bäst så här. Det är MIN övertygelse och det är min fulla rätt att värna om mitt sinne, min själ och mitt hjärta.

Jag har även en äldre bror och äldre syster på min pappas sida på Palma de Mallorca här i Spanien och dom båda har jag fin och behaglig kontakt och relation till än idag. Pratade faktiskt med dom för någon dag sedan och likaså med min ena kusin ❤️❤️❤️ Jag har även syskonbarn som jag är faster och moster till 🥰 Samt mina kusiners barn, min farbror och hans fru kvar i livet och det är jag mycket tacksam för. Och dom alla bor på Mallorca, men min ena kusin har även han en lägenhet här i Benalmadena som han åker till då och då😉

Så nu undanber jag mig fler påhopp om min syster Susanne.

FÖR HON om någon, är utan tvekan min syster i själ och hjärta, i gott och ont, i sorg, i glädje, i frustration, i smärta, i livets ALLA skeenden och händelser. Så finns hon där, har alltid funnits och vi är mest lika varandra, fast ändå sådär härligt olika 😉🥰😘🤗🤪😂☺️😍 och VI KOMPLETTERAR varandra. Vi vågar kritisera, berömma, lyfta, stötta varandra, tar varandra i försvar men säger alltid som det är, vi kör alltid med öppna kort och raka rör! OM INTE DET ÄR EN SYSTER?!?!?!? Så vete fan om det finns några systrar alls då i sådana fall 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Att säga till någon – Det där är inte din syster är inget annat än brist på respekt och mycket lågt. Så lägg nu ner – kan det respekteras tro?

Det är en ärlig hjärtlig önskan att ni, ni vet vilka ni är – bara slutar upp. För från och med nu, så kommer jag inte bemöta detta mer. Inga kommentarer kommer komma igenom och allt kommer bara att raderas. Så nu vet ni 😁

C30B22B5-D0C6-4D7A-A47A-59A0310669C2

EF1F5FE8-1224-4C6C-9FFD-3CF245C681F8 3E6E69B2-4162-4644-BAA9-14B542120FB2

Och till dig älskade systra mi, vill jag bara säga det du redan vet 😉

Jag älskar och uppskattar dig från djupet av mitt hjärta och med hela min själ. Jag är så glad att vi finns här för varandra och delar livets upp och nedgångar tillsammans.

Du och dina båda vackra döttrar betyder allt för mig❤️😘❤️😘❤️😘

51FBD534-0A4C-4500-A18C-65DB8AFA0294 7DC77D35-9981-47D2-A43E-0EAD9037892E 0386A8A0-F2EE-4588-9447-7E45A89C39FD

Vi ses hemma i Sverige igen🥰

 

Kärlek från din lillasyster genom allt💪🏽🔥❤️

Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Jannika 6 augusti, 2019 on 20:25 Svara

  Wow,din mamma alltså Anna 😊 Vilken kvinna❤️ Med ett STORT hjärta 😊😊 Jag själv är adopterad och blir såååå glad när jag läser sånt här ! Kärlek ,ren kärlek ❤️ Och tänk att änne en gång ska folk döma o sk ”rätta”,har folk verkligen inget liv ???? Jag tycker det är jättekul att se sån kärlek i eran familj ❤️❤️ Din familj ör ju en inspiration ❤️❤️😊 Stor Kram 😊😊😊/Jannika

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 08:35 Svara

   Tack Jannika 🙏🏼🤗
   Dina vänliga rader värmer och uppskattas ska du veta ❤️

   Stor kram Anna.

 2. Lili 6 augusti, 2019 on 21:36 Svara

  Hej Anna
  Brukar sällan kommentera, men nu….
  Wow wow wow, vilken fantastik mamma. Som tagit dessa barn till sitt hjärta som sina egna❤️
  Även du har ett stort hjärta Anna❤️
  Kram

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 08:33 Svara

   Tack Lili 🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼

   Ja, mamma var en mycket fantastisk kvinna⭐️
   Stort hjärta, mycket kärlek och omtanke och tålamod med idioter hon fick kämpa mot för att få vårdnaden om sina syskonbarn.
   Hon var otroligt stark och mycket envis💪🏽
   Och nästan alltid glad och positiv 😊

   Kram

 3. Sara 6 augusti, 2019 on 21:42 Svara

  Herregud! Att folk orkar. 😒 Jag har inte jättemycket kontakt med mina två systrar, har däremot bra kontakt med min bror. 🙂 Jag har ett par nära vänner och deras barn är som mina syskon. De ÄR familjen jag inte har. Vi har varken blodsband eller liknande men de finns för mig i vått och torrt. Jag älskar dem och de betyder mest för mig. Oavsett vad andra tycker och tänker så ÄR dem min familj! ❤️ Jag vet att de känner likadant. ❤️

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 08:29 Svara

   Underbart för dig Sara 🙏🏼👌🏽❤️

   Jag önskar dig allt gott med de dina🤗

   Kram

 4. Linda 6 augusti, 2019 on 21:51 Svara

  Är helt i chock, vilka sjuka kommentarer som skrivs🤭😡 Fortsätt med all positiv kraft som du har och skit i resten, tror på helt klart på karma❤️

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 08:28 Svara

   😉🙏🏼🤗

 5. Älvan 6 augusti, 2019 on 22:16 Svara

  Åh fina Anna, att du ens förklarar. Det är ingens ensak. Folk har verkligen för lite att göra om de orkar kommentera om vad du kallar dina släktingar. Hoppas alla som påpekar detta i mening att trycka till dig skäms nu! Kram och stå på dig!

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 08:27 Svara

   😉🙏🏼🤗

 6. Yvette 6 augusti, 2019 on 22:37 Svara

  Så fint sagt ! Jag kommer faktiskt ihåg en artikel i någon veckotidning, tidigt 80 tal tror jag, som handlade om din Mamma Marita och de fyra döttrarna som hon tog hand om ensam.Den här artikeln var skriven innan du fick ditt genombrott.

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 08:27 Svara

   Stämmer mycket väl 😉

 7. Pernilla 7 augusti, 2019 on 07:04 Svara

  Helt galet att du som känd ska behöva förklara dig så här. Har 7 syskon varav bara en helbror men alla kallas vi syskon/är syskon.
  Tack och lov har jag aldrig behövt förklara något.
  Stay strong!

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 08:26 Svara

   🙏🏼 Pernilla 🤗

 8. Ewa 7 augusti, 2019 on 09:25 Svara

  En kärleksfull och stark kvinna din mamma Anna men att du ens ska behöva förklara din familj och hur ni är släkt är ju skamligt anser jag😡 Har en helbror resten halvsyskon alla är mina syskon oavsett hel eller halv. Ha det gott och njut med familj och syskon 😍

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 10:19 Svara

   Amen🙏🏼

   Tack för vänlighet 🤗🤗🤗

 9. Sussi 7 augusti, 2019 on 12:22 Svara

  Hjärtat hjärtat hjärtat! Jag är stolt över att vara din storasyster 😍. Det finns inga regler som påvisar vem du ska kalla syster eller inte. Vi har vuxit upp som systrar och behandlats som systrar, så VEM bestämmer vad vi ska kalla oss? ”NOBODY”!!

  Dagen ungdomar kallar varandra för brorsan, bror, brosh även fast de bara är vänner.

  Älskar dig för evigt ❤️

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 15:17 Svara

   Älskade älskade syster❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
   Du har så rätt.

   Och jag älskar dig 🥰 Saknar dig redan massor. Det blev tomt utan dig här i Spanien.

   Puss från lillsyrran

 10. Simone 7 augusti, 2019 on 13:06 Svara

  Biologisk eller inte, det är din syster!
  Det är det enda som betyder något 😍🌹❤️

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 15:17 Svara

   Amen 🙏🏼

   Tack 🤗❤️🥰

 11. Nettan 7 augusti, 2019 on 14:07 Svara

  Detta vet jag du har pratat om tidigare o varit öppen med. Sen är det ditt o dins familjs val hur ni har det o ser det och ingen annans. Men folk vill ha nått o hacka på hela tiden, vilket för mig är obegripligt. Att din mamma valde o ta hand om sina syskonbarn som sina egna är en så fin och vacker handling vilket hon är värd en guld stjärna för ❤️ Att du/ni ser varandra som syskon är väl så fint men oxå självklart då ni blivit uppfostrad så. Sen att dina andra syskon o du ej har kontakt är så det kan vara/ bli i en familj tyvärr. Men så härligt att ni två har varandra ialla fall ❤️ Ha fortsatt härlig semester i ert paradis /kram

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 15:19 Svara

   Tack snälla Nettan för dina kloka och vänliga rader 🙏🏼🤗

   Ja, mamma var en alldeles fantastisk och mycket sällsynt kärleksfull och omtänksam kvinna ❤️❤️❤️

   Kram A.

 12. Tina 7 augusti, 2019 on 18:55 Svara

  All kärlek till dig och din familj❤️ Familjen är de man själv väljer, inte alltid blodsband! Jag har min biologiska familj och även många andra som inte är familj men som jag ser som min familj🥰 och jag är så tacksam🙏🏽🥰

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 20:04 Svara

   Tack Tina 🙏🏼🤗🙏🏼

   Du har så rätt i det du skriver😘
   Sor kram Anna.

 13. K 7 augusti, 2019 on 19:59 Svara

  Stor 👍 upp Anna.
  Och stor fet tumme ner till de som gör att du ens ska behöva skriva ett sånt här inlägg.
  Kram

  • Anna Book Toledano 7 augusti, 2019 on 20:03 Svara

   🙏🏼🥰🤗

 14. Skolkurator 8 augusti, 2019 on 23:41 Svara

  Familj är inte alltid blodsband…
  Har också en fostersyster som jag räknar som min syster precis lika mycket som mina andra biologiska syskon.
  Har en styvpappa som absolut är min familj.
  Har två afghanska pojkar som alltid kommer att finnas i mitt hjärta som mina extrabarn och som mina biologiska barn ser som sina storebröder.
  Familj är de man älskar!

  • Anna Book Toledano 9 augusti, 2019 on 00:09 Svara

   👍🏽🤗🙏🏼⭐️🥰❤️ WORD

 15. Maria 9 augusti, 2019 on 12:56 Svara

  Att du ens ska behöva förklara dig 🤦🏼‍♀️

  Jag har flera systrar från andra mammor, vi har valt varandra ❤

  Men vi är även familjehem till en underbar liten kille med särskilda behov.
  Min tredje son 💕
  Jag brukar tala om för honom att för fem år sen visste jag inte om man kunde älska någon annans bara lika mycket som sina biologiska. Men nu vet jag det.
  Han är vår son och älskad av oss alla 💕
  Önskar bara att min mamma hade fått träffa honom. Hon gick tyvärr bort på sin semester i Spanien två år innan han kom till oss 💔

  Men du för verkligen vidare din mammas stora hjärta när det kommer till familjen.

  Kram

 16. Camilla 12 augusti, 2019 on 19:01 Svara

  Har själv en konstig familj som efter min mammas död inte ville veta av mig och det gör ont i hjärtat men har istället fått äran att mina 2 barns syskon på deras pappas sida valt att flytta hem till mig för de inte vill bo med sina föräldrar de barnen är bara 9 och 11 år och deras föräldrar har skaffat nya barn med andra och de känner sig bort glömda. Så kan absolut förstå vad din mamma kämpat med att försörja 4 barn själv utan hjälp från andra. Va stolt finns inget rätt eller fel på hur en familj ska se ut bara man blir älskad för den man är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna