VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hemma i Sverige igen.

Nu är jag tillbaka 😀

Tiden går verkligen alldeles för fort när man har det bra. Vår härliga månad i Spanien tog slut i Onsdags och vi är nu åter i Sverige.

Det var underbart att komma hem till vackra Odensala, med all sin grönska och alla vackra hästar igen. Och huset, vårt fina lilla Casa Blanca 😊 och att se Felicia igen ❤️🙏🏼❤️ Även om jag och övriga familjen redan saknar solen, hettan, havet och stranden.

Så kan jag inte annat än att konstatera, att man är jäkligt lyckligt lottad iallafall. JAG är lyckligt lottad på så många olika sätt. Och man har så mycket fint att vårda och ta hand om, annars är det ju så väldigt lätt att vara negativ, se problemen ( som finns för oss alla ) det jobbiga i livet och vi människor tenderar också lite för mycket åt att prata om sådant vi INTE gillar eller är nöjda med, istället för att lägga mer energi på det som faktiskt är positivt – ALLT man kan, ska och bör vara tacksam för. JAG är inte utan skuld på den fronten, så misstolka och hoppa nu inte på mig 🙈 Jag har också haft långa perioder då jag varit negativ och missnöjd, haft åsikter om mycket och många ( har dock aldrig gått till några personangrepp eller skrivit biblar om det ☺️ ) men ni fattar….varit negativ och kanske inte spridit det bästa energierna varken för mig själv eller andra.

 

MEN…faktum är att sedan 1 år tillbaka precis när vi kom hem från vårt andra boende i Spanien precis som nu, så hade det hänt något inom mig. Många av er vet att jag tog en nästan 2 månader lång TIMEOUT  från socialamedier då jag var i Spanien den sommaren, och den gjorde gott. Det var många polletter som föll ned och jag kom till några nya personliga insikter under den tiden. Insikter speciellt dem om sig själv, är också dem bästa ❤️❤️❤️ Ibland….ja ganska ofta gör dom också ondast. Men dom stärker en och man växer, om än så lite så lite. Så växer man.

Och något av det viktigaste jag fortfarande bär med mig från den perioden är alltså mitt tänk, mitt val att bli och vara än mer positiv, glad, nöjd och tacksam för MITT LIV.

Jag är glad att jag är jag, att jag har det jag har och har dom människorna jag har runt mig och att dom finns här för mig. Saker och ting handlar ju trots allt inte om kvantitet, utan om kvalité håller du inte med?

Så känner iallafall jag, och jag tänker inte ställa mig i en flock igen bara för att jag är rädd att stå ensam. För jag är inte rädd. Jag har varit med i flocken förr och jag har varit rädd. Men jag är inte en del i den flocken längre och det är mitt val ingen annans. Nu vet jag att nån som är här inne och läser trots sin avsky för mig ( jävligt märkligt beteende ) tänker YEEE RIGHT 🤦🏻‍♀️ och skrattar för sig själv.

Men jag bjuder på det, för det är min sanning och den kan ingen ta ifrån mig. Som det gamla ordspråket så klokt säger – Var och en blir salig på sin tro.

Och jag tror inte bara, jag vet. Jag vet allt om mitt liv. Vet jag allt om andras liv? Nej, såklart inte. Jag är inte någon tankeläsare och följaktligen vet jag inte allt, inte ens om min man, mina barn, mina vänner, min övriga familj, grannar, kollegor. Men jag vet det dom anförtror och det dom vill dela med sig av till mig, ibland helt öppet inför andra med och ibland i största förtroende för mig och ingen annan. Och jag försöker alltid vara förstående, öppen, liberal och icke dömande även om jag är av annan åsikt och det strider mot mina värderingar eller min moral och etik. Men jag är alltid sann mot människor på ett så mjukt och omtänksamt sätt jag bara kan. För jag försöker alltid tänka mig OM skon satt på min fot, hur hade den då känts på mig? Jag vill älska, respektera, hjälpa, stötta, trösta, ömma och finnas för alla människor som känner att respekt för våra olikheter är A och O. Och nu känner jag att en Podd hade varit ett riktigt bra komplement till Bloggen, för här blir det svårt att i text uttrycka mig så att du inte läser in en massa egna tolkningar  och inte riktigt hänger med på vad jag försöker få fram.

Men det är ju ingen hemlighet att jag är en person som vissa av er har väldigt många uppfattningar och åsikter om, för att uttrycka mig milt. Och ni vill gärna att det ska framstå som att det är NI, som är i majoritet. Ungefär lite så som  SD försöker få det till dom vänder ta mig fan ut och in på ALLT för att deras propaganda ska framstå som sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen, för att få en ännu större flock med får med sig som bräker med precis lika högt som dom. Och lite så är det i några av er och ert förfarande mot mig. Ni få ( fast med flera olika mailadresser 😉 )  som är här och läser. Men de sjukaste är nog dem som faktiskt tjänar pengar på dyngan och ordvrängeriet 😂 Men jag ser det som att, det är ju jag som är den som bidrar till deras försörjning och DEM lyckas inte ens ge mig huvudvärk längre 😂😂😂 Så klart som fan att att det provocerar dem än mer, och då blir det dom här konstanta rabiesattackerna som kommer med jämna mellanrum. Men som jag nu skaffat mig ett lite bättre vaccin emot 😉 Men misstolka inte det heller är du snäll…

för jag menar INTE att jag är immun mot smärta och sorg, att jag inte blir ledsen. Men en sak har förändrats lite, och det är att jag gråter inte alls lika lätt eller ofta längre, och jag tar inte åt mig. Och det beror på mycket bearbetning från MIN sida. Det som är svårast att greppa och det som upprör mest, det är det faktumet att, och det är något som också övergår  förståndet. HUR EN ANNAN MÄNNISKA klarar av att hata, kränka, ta sig friheter att förtala, peka finger, tillrättavisa, sprida rykten och även kränka en annan människa oavsett vem det än är? Hur är man funtad då? Det är det, som gör mig förbannad och jävligt brydd emellanåt. Och det vet jag att vilken sund och normal person som helst håller med mig om. Problemet eller problemen om du vill, ligger nämligen i största grad inte hos mig. Utan det ligger i angriparens personlighet och egna livssituation många gånger är det ju faktiskt så att man dömmer andra eller åtminstone känner andra efter sig själv 😉 Jag vet att det är så, för jag har tidigare varit likadan. Ingen människa är utan skuld, ingen människa är felfri, ingen människa gör allt rätt. ALLA gör misstag och fel, stora som små. Men, det måste väl ändå bottna i att det är vad VI LÄR OSS av dom felen eller misstagen som är det viktiga? Att göra om och förhoppningsvis göra rätt då. För vissa människor går det på första försöket,  för vissa krävs det flera gånger och JA, vissa människor LÄR SIG ALDRIG!!! Dem är det något annat med, det kan vi alla enas om. Men nu pratar jag om den största gruppen, majoriteten av oss dödliga. Vi alla andra rätt normala människor som för det mesta är kärleksfulla, respektfulla, vänliga, arbetande, kämpande, rätt sunda och kloka människor.

Så jag kommer försöka fortsätta att bibehålla min inställning och mitt tankesätt  –  att vara tacksam, glad och positiv för livet och allt underbart som det finns att uppleva och upptäcka i livet. Sedan måste jag naturligtvis också hantera livets prövningar, svårigheter, sorger och bekymmer för dom är och kommer jag såklart inte vara förskonad ifrån. Jag hoppas bara jag får bibehålla min styrka och att jag inte tappar fotfästet som för några år sedan igen…då jag faktiskt kände att om jag inte hade haft min familj. Så hade livet inte vara värt att fortsätta leva. Det är en känsla som man inte önskar en enda människa.

För att må så bottenlöst dåligt, känna den smärtan, rädslan, oron, förtvivlan och sorgen som jag kände då 😔 Det önskar jag inte ens den elakaste människan som läser min blogg just nu, och som i sin tur spyr sin galla över mig och mitt liv i tid och otid.

Kanske något värt att tänka på…

Kram Anna.


Annons

Kommentarer


 1. Sara 19 augusti, 2019 on 12:27 Svara

  Du sätter med detta inlägg och dessa kloka rader verkligen fingret på något.
  Utan att mena något illa så tror jag att många ”njuter” av att du går igång på kommentarer och tänder till. Det är svårt med skrift att veta hur frågan/meningen egentligen är formulerad. Är det snällt eller är det ett hån? Mycket lättare att prata, då man kan tolka tonläge och läsa av ansiktsuttryck. Jag är likadan själv, så jag klandrar dig inte. Tänker bara att det bästa kanske vore att inte bemöta alls för att de vill ”dra igång” något i kommentarsfälten.

  Hoppas ni får några fina veckor i huset innan hösten kommer (fast hösten har ju också sin charm)
  Allt gott till dig 💗

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 13:32 Svara

   Tack.
   Att höra någons röst och tonfall är alltid det bästa. Så en podd är något jag funderar på.

   Men ditt förlag att inte bemöta något alls är inte ett bra förslag tyvärr.
   Om du visste hur länge och många ggr jag försökt det under alla år 🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️ Men det har snarare förvärrat saker ibland.

   Och helt ärligt. Varför ska det behöva vara så? Att man inte ska bemöta något?
   Allt blir ju värre faktiskt, det finns många exempel jag kan dra.
   Vill trollen dra igång något, ja då gör dom det oavsett.
   Och jag skriver och öppnar min mun när och om det passar mig 😊
   Jag ser så många skriva till mig från olika mailadresser och med olika tilltalsnamn…men jag ser också vilka som skriver från samma IP nr
   Och 1+1 kommer alltid bli = 2 hur man än vänder och vrider på talet 😉

   Jag kommer inte ändra på mig för någon som inte betyder ett smack för mig.

   Vi kommer njuta av alla årstiderna här i huset, det är jag helt säker på.

   Med vänlig hälsning, Anna.

   • Sara 19 augusti, 2019 on 17:46 Svara

    Ok 😊 Det jag menade var bara att om något inte betyder ett smack för en, så kanske man för sin egen skull inte bör lägga någon som helst energi på det. Elaka troll är det ingen idé att argumentera med/mot tyvärr. Blocka är nog det enda rätta.
    Jag menar inte att du ska ändra på dig. Bara inte låta det ta plats i ditt liv 🙏🏻

    • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 18:13 Svara

     Som sagt…
     Läser man inte inläggen och kommentarerna noga och fortsätter att väva in egna tolkningar 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
     Så förstår man mig inte.
     Eller kanske vill man inte förstå, vad vet jag.
     Och inte låta det ta någon plats…
     Jag skulle inte kalla det lilla lilla lilla utrymmet för plats faktiskt, för det är ingen plats.

     Och jo, jag kommer att låta dom husera på det pytte pytte pytte lilla utrymmet och på det utrymmet kommer jag fortsätta att dansa min flamenco – punkt!
     Jag lägger den energin jag själv anser nödvändig på vad som här i livet.

     Jag själv står med min bild mitt riktiga och fullständiga namn på alla socialamedier, har alltid samma mail jag mailar ifrån och haft samma mobilnr i 16
     år fast att man spridit ut det på äckliga forum, jag ringer alltid från synligt nr och jag svarar alltid på skyddade nr med. DET är den sortens person jag är.

     Jag står för allt!!! Men inte för folks påhittade sanningar eller skitprat.

     Anna.

 2. tanja 19 augusti, 2019 on 13:40 Svara

  den här kommentaren kommer du inte släppa fram Anna! för du är den som skriver biblar och gör påhopp! sen blockerar du den som ifrågasätter dej! du skyller allt på alla andra!

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 14:50 Svara

   Det är din sanning Tanja att jag skriver biblar och påhopp.

   Men du får nog lära dig att hålla isär saker och ting du med 😁
   Blockerar för att någon ifrågasätter?
   Och skyller på alla andra?
   😴😴😴

   Buhuuuuu låter nästan som du gråter.
   Men vet du trollet med egna erfarenheter av att bli blockad av mig 😂
   Sluta bara att läsa min blogg och följa mig på Instagram.
   Det är INTE sunt att följa någon man inte gillar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

   Bye bye now 😘

 3. Lotta 19 augusti, 2019 on 15:46 Svara

  Är det så konstigt att många ifrågasätter dig, nä. För om man håller sig till sanningen så blir det inte så.

  OBS!!!!!!!
  Resten av din menlösa kommentar har jag redigerat bort.

  Men du ska få mitt svar ändå 😁

  Med vänlig hälsning, Anna Book.

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 17:55 Svara

   Så nu kommer mitt svar ” Lotta ”

   Eller ska jag skriva svaret till ”Camilla”
   eller ”Lena” eller ”Karl” 🤷🏻‍♀️
   Eller ska jag kanske säga ”Åsa”? Eller är det ”Lars”
   Eller är det kanske ”Carola” jag ska svara 🤷🏻‍♀️
   Eller Annette… eller är det Nina?!?!? YOU TELL ME 😁
   Och vilken av dina lika många olika mailadresser vill du att man mailar på???

   Idag är du arg, bitter och elak igen…
   Andra gånger har du varit inställsammare och försökt bete dig som en normal människa.
   Spelat lite smartare.
   Men DU och alla dina alias förtjänar egentligen inga svar och många ggr har du inte heller fått det för du är för jävla elak. Men nån gång har du hållit dig på mattan, då…då måste du blivit överlycklig – Men nu har jag börjat använda sandaler och kan gå lättare över det krossade glaset. Fatta hur det blir om jag sätter på ett par strumpor och kängor på det 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Då kommer jag kunna springa och hoppa på glaset och jag kommer inte göra mig illa alls 😁 bra va?

   Nu får du inget mer och jag vet att det kommer göra ont riktigt ont.

   • Lotta 19 augusti, 2019 on 18:55 Svara

    Jag vet det gör ont att höra sanningen, annars hade du ju inte raderat bort det. Du har ju satt dig i den här sitsen själv att du måste hela tiden försvara dig.
    Lycka till med allt!

    • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 19:12 Svara

     Höra sanningen?!
     DIN sanning…nej inte alls. Du är bara vidrigt elak. Och dina vidrigheter besparar jag gärna mina vettiga normala läsare.

     Så tro inte något annat!
     Jag har ju läst dina vidrig rader är inte det ditt syfte 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

     Nej, du vill ju försöka förödmjuka mig utöver sanningar. Men vet du vad…jag skulle aldrig vara så vidrig som du varit och är mot mig, aldrig!

     Bespara mig dina vidriga lyckönskningar / du är så falsk och elak!
     Sluta läs min blogg bara 😁

 4. Anna 19 augusti, 2019 on 15:51 Svara

  Jag blir uppriktigt ledsen och arg å dina vägnar, när jag läser vad folk förbehåller sig rätten att skriva till och om dig.
  För mig representerar du värme och klokhet.
  Stor kram! Stå på dig!

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 17:59 Svara

   🙏🏼🤗🙏🏼🤗🙏🏼🤗🙏🏼🤗

   Kram Anna.

   • Anna 19 augusti, 2019 on 18:10 Svara

    🎶

 5. Amina 19 augusti, 2019 on 18:04 Svara

  Finaste Anna 💝

  Sänder kramar

 6. Anna 19 augusti, 2019 on 18:09 Svara

  Hej igen! Skrev tidigare idag för att förklara hur vidriga jag tycker att många av kommentarerna är. Är det vuxna människor, utan förmåga att urskilja en människa som är modig och berätta om sitt liv? Jah hyser stor respekt för dig och önskar dig bara gott! Stor kram igen!🦋

 7. Lotta 19 augusti, 2019 on 18:59 Svara

  Och jag är inget troll på Instagram, för där följer jag dig inte längre och även inget troll som inte håller mig till sanningen.
  Sista kommentaren från ” trollet”

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 19:07 Svara

   Nej lilla lotta inte alls 🤣🤣🤣
   Du är bara fullständigt Swishig i huvudet med alla dina 9 alias 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
   Personlighetsstörning big time / hon, han, henn. Inte ens ett kärt barn har så många namn.
   Och du följer inte mig på Instagram längre….hahaha du som säger det är fult att ljuga jada jada jada – Som jag sagt.
   Man dömmer andra efter sig själv.

   Håll nu vad du lovat 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

 8. Lotta 19 augusti, 2019 on 19:17 Svara

  Genom sig själv känner man andra. Den var lite kul Anna 🤣. Personlighetsstörning, åh herregud där så du det själv det är ju det du lider av plus lite annat. Lilla du varför skulle jag följa dig, orkar inte med dina lögner längre och mig mig mig hela tiden. Nä så tror det eller ej, så jag och mina alias har avföljt dig. Fast jag vet Anna att du så gärna vill att vi ska följa dig, för om inte många fejk konton gör det så hade du inte haft så många följare. Puss och kram ❤🥰

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 19:57 Svara

   Vad hände med att nu skulle Trollet inte skriva mer????
   Och när man blir träffad och liiiiite upprörd blir det lätt stavfel också, så ANDAS och kontrolläs kommentaren innan du skickar iväg den – du låter än mer korkad när du inte kan formulera dig någorlunda korrekt 😂
   Sjuka stolpskott 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
   Tack för dagens längsta garv 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Jag VET att det inte är sista gången du kommer skriva till mig 😊
   Dina lögner går jag inte på.
   Och fan vad det ska svida i dig – det är ju inte dina fake mailadresser som täcker mina enkla små 58.000 följare på Instagram men jävlar vad ont du har av det 😂😂😂😂
   Men lid på i din miserabla ”verklighet”

   Tjena tjabba HEJDÅ vi säger så 👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽😁

 9. catharina 19 augusti, 2019 on 19:57 Svara

  Hahahaha du går aldrig på personangrepp
  Tack! Jag behövde ett gott skratt idag :)

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 20:08 Svara

   Här har vi en till!!!!
   Som inte vet om hon är kvinna eller man och som använder fler alias 🤦🏻‍♀️

   Hur ska du ha det? Heter du Catharina eller Floyd 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
   Och visst jag ska rätta mig själv! Ordpolisen – visst kan jag gå till personangrepp på någon som angriper mig! Men jag skulle ALDRIG sitta och gå till personangrepp som du och några av dina likar gör mot mig bara för att ni inte gillar mig.
   DET är ändå en viss skillnad! Sen att du och dina likar inte fattar det…det är en annan sak.
   Håll dig på FB OCH BB istället du platsar där 🤮
   Och du…njut njut njut av dina sekunder.
   Själv har jag som Carola sjunger så fint
   En Evvvvvviiiiiiigggggghhhhheeeeeeeetttttttt 🎼🎶🎵🎼🎶🎵

   😁

 10. Lotta 19 augusti, 2019 on 20:03 Svara

  Förstår varför Lopez och gänget så upp bekantskapen med dig. Blir ju för fan rädd för dina humörsvängningar.

  • Anna Book Toledano 19 augusti, 2019 on 20:11 Svara

   😂😂😂😂😂😂😂
   Vi säger så 👍🏽😉👍🏽

   Humörsvängningar? Jag är glad som en lärka 😁
   Om jag hade varit arg???
   Då hade det låtit mycket annorlunda, tro mig 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

   Men du…skulle inte du SLUTA och skriva till mig?

   🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️

   • Maria 29 augusti, 2019 on 13:20 Svara

    Vissa människor kan verkligen inte läsa! Det är så uppenbart! Schasa iväg dom till den hemska blogg dom kommer ifrån! Där ondska möter ännu mer ondska! Tvi fan

 11. Emma 19 augusti, 2019 on 21:11 Svara

  Alltid, jag kan verkligen inte förstå hur dessa personer kan lägga så mycket tid och energi på att skriva massa strunt. Och varför följer man ens någon man inte tycker om!? Det är ju inte som att Anna söker upp er och tvingar er att ta del av hennes blogg/Instagram! Om man nu inte gillar Anna kan man ju bara scrolla vidare.

  Sen är det ju skillnad på att skriva elaka saker och att ha en diskussion med någon. Jag tror säkert att det går super att diskutera något med Anna även om man är av olika åsikt. Men kallar man nån för saker eller kommenterar nedsättande om utseende eller så, ja då är det inte så konstigt om personen i fråga inte kommer vilja ha en diskussion med dig. Visa lite respekt kan vara ett hett tips 👍

  Haha nu förstår jag varför dina svar ibland blir så långa 😂 jag hade kunnat fortsätta en bra bit till, och så är det inte ens om mig detta handlar. Men man blir ju sååå frustrerad när det känns så självklart, men sen läser man de kommentarer du får 🤯

  Ha en supermysig höst!
  Kram

  • Anna Book Toledano 20 augusti, 2019 on 12:51 Svara

   Amen Emma ☺️

   Jag håller med dig helt och hållet.
   Och inte bara för att du tar mitt parti.

   Utan därför att du resonerar vettigt och sunt och det är det saken handlar om.

   Hur som helst, tack för stöd och vänlighet 🌹🍃

   Kram Anna🤗

 12. Madelene 19 augusti, 2019 on 21:19 Svara

  Himmel, jag brukar inte kommentera här ofta, men får nog börja med det med tanke på alla negativa kommentarer vissa ger dig. Läste igenom ditt kloka, långa och ärliga inlägg och vill bara skicka en varm kram. Det är just bloggar som din som jag älskar att följa, fortsätt med det du gör för din egen skull inte för ”anonyma” läsares….

  • Anna Book Toledano 20 augusti, 2019 on 12:08 Svara

   Tusen tack för din vänlighet 🙏🏼🤗🙏🏼

   Vad roligt att du uppskattar bloggen.
   Stor kram Anna.

 13. Amanda 19 augusti, 2019 on 22:46 Svara

  Hej Anna!

  Jag vill först och främst bara säga att jag aldrig kommenterat ett blogginlägg tidigare, men det är svårt att undgå när jag läser ditt inlägg och de medföljande kommentarerna. Trots att jag absolut inte känner dig så är min uppfattning att du verkar vara en sån varm och härlig person som sprider så otroligt bra energi runt omkring dig. Jag blir otroligt inspirerad av att läsa vad du skrivit ovan och likaså av att följa din vardag!

  Förstår att det inte är lätt att ”ruska” av sig elaka kommentarer, men det finns ingen anledning att ta åt sig.

  Det ska krävas en del av en som person för att orka lägga energi på att yttra sig negativt om andra.

  Fortsätt med det du gör och var den fantastiska människa du verkar vara!

  Kram ❤️

  • Anna Book Toledano 20 augusti, 2019 on 12:06 Svara

   Tack Amanda för dina vänliga rader till mig.
   Uppskattar det väldigt mycket🙏🏼

   Kram Anna.

 14. Kikki 19 augusti, 2019 on 22:57 Svara

  Men herre gud, hur är folk funtade…om man inte gillar någon då följer man inte den personen. Sen tycker jag att hur kul är det att sitta och skriva skit till en man inte gillar…ötsla tid att sitta å skriva, har inte folk annat att göra…sök er en hobby i stället….
  Kram till dig Anna du är bäst….

  • Anna Book Toledano 20 augusti, 2019 on 11:21 Svara

   🙏🏼🤗🌹🍃

 15. Liza 20 augusti, 2019 on 20:40 Svara

  Anna du verkar vara en fantastisk människa. Obildade och sjuka människor som bara besitter bitterhet och avundsjuka kommer tyvärr alltid att finnas. Du är bäst. Kram Liza från Linköping.

  • Anna Book Toledano 20 augusti, 2019 on 21:32 Svara

   😘

 16. Vanessa 20 augusti, 2019 on 20:41 Svara

  Jag är på din sida, fina Anna <3

  • Anna Book Toledano 20 augusti, 2019 on 21:32 Svara

   😉😘😂

  • Malena 21 augusti, 2019 on 10:48 Svara

   Ja, det är verkligen jag också. På din sida alltså Anna!

 17. Lili 20 augusti, 2019 on 23:13 Svara

  Helt ofattbart hur man ens vill lägga tid på att skriva massa onödigt skit till någon man inte ens känner. Man får ju gärna tycka vad man tycker, men alltså man KAN inte alltid säga vad man tycker.
  Om man retar sig och tycker så illa om någon vill man väl inte ens följa en blogg av den personen…..eller? Nä, det är verkligen inte ok beteende.

  Kram till dig Anna❤️

  • Anna Book Toledano 21 augusti, 2019 on 07:49 Svara

   Lili 😘🙏🏼🤗

 18. K 22 augusti, 2019 on 09:21 Svara

  Jag tänkte först inte skriva nåt, för ditt inlägg här är fint och behöver egentligen inte kommenteras på annat sätt än med en STOR TUMME UPP.
  Du bjuder på dig själv och skriver om dina innersta känslor.
  Men… så läser man kommentarerna och blir rent MÖRKRÄDD.
  Jag är ingen ja-sägare och håller inte alltid med allt som skrivs men då framför jag min ÅSIKT (om det behövs)och går inte till angrepp mot personen i fråga.
  Man kan inte tycka och tänka likadant i allt ( då vore det en tråkig värld)
  Men man funderar verkligen över människosläktet ibland.
  Jag läser din blogg med stor behållning ( även om jag som ”språkpolis” kan ha synpunkter på hur man skriver 😂, men inte på vad man skriver).
  Det är din blogg, ditt liv, ditt innersta du delar med dig av.
  Jag säger än en gång STOR TUMME UPP till dig.
  Kramar från mig ( och visar mina inlägg olika IP nummer så är det att jag skriver från olika ställen, men nåt troll är jag INTE, jooo, på morgonen när jag ser mig i spegeln ser jag ett troll 😂)
  Men K är alltid K

  • Anna Book Toledano 22 augusti, 2019 on 10:49 Svara

   K, jag tackar som alltid för din vänlighet och i synnerhet dig och alla andra som inte är ja sägare. Jag uppskattar människor som kan framföra sin åsikt och sina tankar, utan att gå till personangrepp och kränkningar utan anledning.
   Jag är inte ute efter sympatier, inte alls faktiskt. Men vi människor behöver väl alla lite medmänskligt stöd och även medhåll ibland? Och där skiljer jag mig inte från någon.

   Jag uppskattar dina rader väldigt mycket och jag VET att bara för att man ibland skriver från annat IP, så är man inte ett TROLL – det är heeeeelt andra saker som avslöjar det 🤪😂😉

   Så fullt så pantad är jag inte.
   Sedan det där med att se ut som ett troll vare sig det är på morgonen eller inte. Det är också något heeeelt annat än att VARA ett TROLL 😉

   Stor kram till dig K 🤗

   Anna, som också alltid är Anna.

 19. Maria i Kalmar 22 augusti, 2019 on 13:44 Svara

  Hej Anna
  Man kan inte annat än tycka om dig 😊 så är det bara, för mig.
  Du har nog världens största hjärta, du bryr dig verkligen om dina nära och kära, vänner.
  Sen kan alla negativa sluta att komma med tråkiga kommentarer, leka språkpoliser och gud vet allt vad fel dom påstår sig hitta.
  Som jag sagt till dig innan Anna, så har jag följt dig länge på insta, alltid stått upp för dig när andra varit taskiga, alltid stöttat och alltid sagt ifrån när en del inte haft vett att uppföra sig, men tyvärr verkar jag vara blockad för jag kan inte se din sida längre 😢 och varför jag är blockad kan jag inte förstå. Jag har aldrig aldrig sagt något elakt eller dumt om dig och din familj.
  Önskar dig allt gott finaste Anna 💕🌹 kram
  maria_i_kalmar på insta

  • Anna Book Toledano 23 augusti, 2019 on 16:10 Svara

   Hej Maria, tack för din fina och alltid lika vänliga kommentar.
   Jag tittade på min IG och du är inte blockad…🤷🏻‍♀️
   Så jag vet inte varför du inte ser mig?
   Jag har aldrig sett något negativt från dig…så jag kan bara beklaga.

   Prova att uppdatera din Instagram och mobilen, så kanske det funkar igen? 🙏🏼

   Tack för att du läser bloggen.
   Med vänlig hälsning, Anna.

 20. Simone 24 augusti, 2019 on 19:03 Svara

  Stor varm kram och ha en härlig lördag fina Anna 🌹💃🥳🤩

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna