VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Åter i España ❤️

Hej igen fina!!! Jag vet att det går alldeles för lång tid mellan mina blogginlägg 🙈 Så, just därför vill jag tacka dig extra mycket, då jag får info om att statistiken på bloggen är hög och gör att jag fortsatt ligger topp tre på Bloggportalens topplista – inte illa 😉  TACK FÖR DET🤗

 

Men faktum är att den senaste tiden hemma i Sverige har bestått av mycket tid tillsammans med familjen som varit prio 1 av förklarliga skäl, fix inför Vanessa utbytesår här i Spanien, middagar och fikastunder med goda vänner, födelsedagsparty för Alban, egentid med barnen, hängt med grannarna, umgåtts med svärfar / farfar för att han ska få ta farväl av sitt minsta barnbarn för en längre tid ❤️ och så klart lite jobb också 😉😅😂 Och på det, även lite röda mattan mingel 😂😂😂 Med bla. Premiären av TOY STORY 4 där jag återigen gör rösten till härliga Jessie 🥰  Därför har jag, som du nu säkert förstår inte haft tid att skriva till dig så mycket som jag hade önskat.

93345EA2-D4C8-4CFA-8254-23DD2BD847AD 0BBC88A4-4DE3-424F-AF1E-606F23CB076D

Nu befinner jag mig i varma vackra Spanien igen, för några sista ljuvliga dagar med vår minsting ❤️ och för att sedan lämna över Vanessa till hennes härliga spanska värdfamilj.

DET kommer kännas i hjärtat😭❤️

Men det som både jag och Roberto försöker att tänka på, och påminna oss om. Det är det faktumet att det här har varit Vanessa stora dröm sedan hon var liten flicka.

Och NU står hon här🇪🇸💪🏽☀️👍🏽🥰❤️ Redo att stå på egna ben, pröva sina vingar, plugga vidare mot sina mål, träffa fler vänner, lära sig mer om sitt ursprung och sitt andra hemlands traditioner och kulturen, samt stärka sitt andra modersmål Spanskan – Vanessa är jätteduktig på spanska och kommer klara sig utmärkt. Men hon vill precis som jag, lära sig att kunna prata mer grammatiskt korrekt. Det kommer nog ett år i Spanien hos spanska värdfamiljen hjälpa henne med 👌🏽😉❤️

Jag och Roberto flög ner lite tidigare igår för att kunna öppna upp lägenheten och handla lite mat då just den tidiga flighten 11.50 var fullbokad. Så Vanessa flög ner senare igår 19.25 med lite försening…och kom till Spanien vid midnatt. Det betydde dock mycket för henne, att få egen tid med sina äldre syskon hemma i fina Casa Blanca som hon nu lämnar. Men nu kunde dom äldre syskonen få rå om henne så där lite extra ❤️ Plus att Vanessas BÄSTA barndomsvän Amber kom över dagen innan på middag och sov över. Felicia lagade god lunch till dom, hjälpte till och fixa Vanessas hår och sedan körde vår fina granne Tina dom allihopa till Arlanda för att ta adjö. Det var för övrigt Tinas andra vända för gårdagen till Arlanda. Eftersom hon var så jäkla gullig och körde mig och Roberto också redan kl.10 – TACK BÄSTA finaste Tina 😘🙏🏼

92C550F9-41AD-4D8C-9086-161269868230

Men faktum är ju också att det blev en bra övning för Vanessa att flyga själv för första gången utomlands. Och hon klarade sig såklart utmärkt, det svåraste var istället och ta adjö av sina syskon på Arlanda😭❤️😭❤️ Men dom båda äldre är sååååå stolta över sin lillasyster och dom UNNAR Vanessa detta från djupet av sina hjärtan.

 

Dom båda gjorde personliga saker till Vanessa som hon kan ta med sig både fysiskt, mentalt och i hjärtat under sin tid i Spanien 🇪🇸 ❤️ Det värmer i mammahjärtat att se deras fina syskonkärlek genom allt i livet, för det är inte alltid något som är givet och självklart🙏🏼

 

DD97E89F-AA2B-4134-BED3-1A0F8D8B156F B2F70AA7-299C-4E09-8F14-B801AB105759

Flygresan gick jättebra och Kl.00.30 kom Vanessa ut genom tullen med den sista resväskan på Málagas flygplats, där jag och Roberto självklart stod och väntade på henne ( dom andra 2 resväskorna tog vi med oss 😂 ) plus att hon kommer ta med sig massa privata saker här hemifrån vår lägenhet i Spanien med ☺️ Lite handdukar, sängkläder, ljuslyktor mm.  Så har hon sina och våra saker både från Sverige och Spanien ❤️❤️❤️

Jag kommer självklart skriva mer om vad vi gör här nere, men just nu så sätter jag punkt. Solen skiner det är en varm och underbar dag här i Spanien, Roberto är och fixar massa praktiska saker, så han ville att jag och Vanessa skulle gå i förväg ner till playan för att sola och bada lite tillsammans så kommer han och gör oss sällskap så fort han är klar.

 

Ta hand om dig och hoppas du med njuter av stunden och allt fint som finns i livet 🙏🏼❤️🤗

 

STOR kram

Anna.

F4622CF0-4B75-4158-8E03-B938B037C38A


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 29 augusti, 2019 on 14:52 Svara

  Spännande äventyr som väntar Vanessa! 🤗 Ha det gott och njut nu med dina kära ❤️🌸☀️

  • Anna Book Toledano 29 augusti, 2019 on 19:47 Svara

   Ja verkligen 😊
   Tack snälla du!

   Anna🤗

 2. Mia 30 augusti, 2019 on 22:52 Svara

 3. Kicki 1 september, 2019 on 19:18 Svara

  Hej Anna, jag har just precis kollat lite klipp från din medverkan iLets dance. Du är helt förtrollande och dansar fantastiskt. Du har så många talanger och är en fantastisk person.

  • Anna Book Toledano 1 september, 2019 on 23:52 Svara

   ☺️🙏🏼 Det var lääääänge sedan

 4. Agneta Billing 2 september, 2019 on 23:39 Svara

  Jag har själv en ung språkintresserad dotter. Vilket sätt anser du vara det bästa sättet att lära sig spanska? Hur lärde du dig själv spanska?

  • Anna Book Toledano 3 september, 2019 on 21:42 Svara

   Praktisera språket i verkliga livet.
   Titta på mycket spansk film och läsa spanska böcker.

   Och kanske själv ta ett utbytesår i Spanien 😊

   Jag har lärt mig själv.

 5. k 3 september, 2019 on 09:05 Svara

  Ett litet påpekande bara, det är fruktansvärt svårt läsa texten på datorn, för bokstäverna är för små.
  Kanske kan du ändra ??
  Hoppas tjejen får en härlig tid nu.

  • Anna Book Toledano 3 september, 2019 on 21:40 Svara

   Hej ska se vad jag kan göra 🙂

   Det kommer Vanessa säkert att få.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna