VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Snart kommer det MUSIK🥰

Hej!

Här har det varit full fart sedan jag och Roberto kom hem från Spanien. Jag har framför allt tillbringat mest tid i Studion med Ylva och Linda Persson och jobbat på med musiken. Jag måste säga att det är ett sant nöje att jobba med dom två härliga systrarna.

Dom håller tider och bokade dagar, dom är kreativa, kunniga, snabba men noggranna, driftiga och väldigt roliga ❤️  Vi kan prata om precis allt och bollar ständigt idéer med varandra, och vi drar åt samma håll. Dom släpper även in mig i skrivandet av låtarna och det känns så förbannat fint måste jag säga.

Jag har ju skrivit musik tidigare när jag gjorde mitt engelska album ANNA tillsammans med Ari Lehtonen som släpptes på Dr.Records 1996 ( Albans skivbolag ) och det är nog dom enda männen jag jobbat med tidigare, som faktiskt uppmuntrade mig att skriva egen musik och det stödet kommer jag alltid att uppskatta. För det fick mig och inse, att man har så mycket mer potential inom sig än vad man tror. Det man behöver är lite stöd och uppmuntran ibland för att våga öppna upp och pröva nya saker, som att skriva själv tex.

 

Detta gör även Ylva och Linda, och det är så kul att skapa och göra ny musik igen tillsammans med dom. Vad det blir och vad det leder till… det får visa sig med tiden. Jag har ju inte släppt något nytt sedan 2016, och det beror på många saker som vi inte behöver gå in på nu.

Kontentan är iallafall att jag skyndar hellre fortsatt långsamt med saker och ting. Än att jag bara ska stressa och forcerar fram något bara för att.  DET har många övertalat mig till tidigare, och det har sällan lett till något genuint hållbart. Och så fort det börjat komma in vatten i båten, så har jag fått stå där ensam och ösa vatten för mitt liv för att inte sjunka och gå under. Så, med andra ord.

 

Nu vill jag göra valen själv, så mycket som det går. Visst måste man kompromissa och ta in andra med i vissa beslut och åtgärder.

Men på det stora hela vill jag kunna känna, att det är mitt val och mitt beslut, vad jag än gör framöver. På så sätt tror jag att det blir mycket enklare att acceptera om utgången inte blir så som man har  jobbat för eller hoppades på. För visst är det så att det är alltid enklare och stå för sina egna misstag och dåliga beslut, än att behöva vara tvungen och stå för någon annans eller?

 

Därför har jag, Ylva och Linda bestämt oss för att spara dom nya låtarna ett tag till och jobba fram flera. Och så har vi nu istället spelat in en ny version på en låt som jag och Ari skrev tillsammans som heter Heaven, som vi kommer släppa på nytt inom en snar framtid 😊 Jag menar om man känner att man redan har skapat musik som känns så himla rätt, men som man också känner inte fick en ärlig chans när den släpptes på grund av mycket förutfattade meningar och rent utav fördomar faktiskt. Varför inte plocka fram dem igen damma av dem och göra dem i nya härliga versioner?

Det är precis det vi har gjort och det känns helt rätt för oss allihopa. Jag är också väldigt glad att jag kan berätta att det finns en producent jag har velat jobba med i över 15 år 🙈 Som jag verkligen tycker otroligt mycket om och beundrar. Jag har väntat tålmodigt på honom 😊 Men nu är det han som står som Producent till min nya version av Heaven och han heter Dimitri Stassos. Han är en fantastisk person att vara nära, och han har jobbat med så många artister som jag beundrar och uppskattar både Svenska och utländska. Så jag kunde inte vara gladare och mer tacksam, för att det klickade just nu. Ni vet, var sak har sin tid och plats och att vänta på rätt tillfälle och våga ha is i magen men också tillförsikt att drömmar går att infria. Bara man har tålamod och inte är desperat, så landar man där man ska förr eller senare.

Jag kommer självklart att meddela både här och på min Instagram, där majoriteten av er också redan följer mig  😉 NÄR det blir release på Spotify – DET kommer ni inte att missa!!!

E2A47C71-B464-4626-886E-1A3CBA81827B

Sen har det hänt lite saker här hemma i CasaBlanca också 😉

Men det ska jag försöka blogga om redan imorgon OM jag hinner 😅 Tills vi hörs igen – var rädd om dig och må bäst 🤗

 

KRAM Anna.

 


Annons

Kommentarer


 1. Annsofie 12 september, 2019 on 12:21 Svara

  Va roligt att du ska släppa ny musik👍 har alltid älskat din röst . Lyssnade mycket på din musik i yngre år. Väntar med spänning o få höra. Önskar dig en trevlig dag fina Anna❤

  • Anna Book Toledano 12 september, 2019 on 13:08 Svara

   Tack snälla du 😊🙏🏼

   Önskar dig detsamma ☀️

 2. Sofia 12 september, 2019 on 13:52 Svara

  Du är så klok Anna 🙏. Konsten att skynda långsamt är det få som har i dagens samhälle. Livet går inte att planera på internet oavsett hur mycket information vi har. Ibland får man helt enkelt göra det bästa av situationen med tilltron att det blir bra till slut. Det betyder inte att man inte ska kämpa för det som är viktigt i livet, bara att det finns olika sätt att nå dit.

  Ser fram emot din musik när den kommer. Önskar dig även grattis på födelsedagen i efterskott 💕

  • Anna Book Toledano 12 september, 2019 on 16:07 Svara

   🙏🏼💐🤗

 3. Anette 12 september, 2019 on 18:28 Svara

  Wow alltså va kul älskar din röst har lyssnat på dig sen jag va liten. Jag längtar verkligen. Kram

  • Anna Book Toledano 12 september, 2019 on 20:44 Svara

   😊🙏🏼

 4. Simone 14 september, 2019 on 13:43 Svara

  Så himla skoj att du gör musik igen. Längtar tills den släpps.
  Stor kram fina Anna 🌸💖

  • Anna Book Toledano 15 september, 2019 on 08:57 Svara

   Tack snälla du 🙏🏼

   Kram A.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna