VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

😔 Min oro…

Anna Toledano Book har nyligen flyttat.
Nu berättar sångerskan om oron inför framtiden i det nya huset.
– Det är klart att ibland är det jobbigt, säger hon.
URSÄKTA… men redan här måste jag flika in. Varför påstår människan att jag är orolig inför framtiden i vårt hus???  Jag är inte orolig. Roberto är inte orolig. VI är alltså INTE oroliga. Då undrar man varför man ägnar sig åt den här typen av överdrifter och falska påståenden? Och ska få något som är fantastiskt för OSS, att framstå som något åt det negativa hållet 🤷🏻‍♀️ Sedan fortsätter artikeln.

Efter att i över 20 år ha bott i lägenhet bröt sångerskan Anna Toledano Book, 48, och maken Roberto Toledano, 51, upp och lämnade stan. De hade länge letat efter sitt drömhus, och till sist fann de vad de letat efter i Sigtuna strax utanför Stockholm.

Här måste jag också rätta journalisten. Vi hade drömt om hus länge. Men att hitta vårt nya boende tog inte ens 3 månader. Däremot letade vi väldigt intensivt och brett. Och vi hittade huset i Sigtuna kommun, närmare bestämt Odensala så inte Sigtuna SIGTUNA eftersom det är väääldigt petnoga med detaljer i precis allt.  Artikeln fortsätter med mina ord.

”Det här med att vi flyttar… det har endast att göra med att vi så länge vi kan minnas, i cirka 19 år faktiskt, så har vi pratat om att vi skulle vilja pröva på att bo i hus. Och den drömmen och känslan har aldrig lämnat oss. Så när Roberto bestämde sig för att sälja bostadsrätten i år, så var det för att han kände att nu var det dags att följa våra hjärtan och vår dröm”, skrev Anna Toledano Book på bloggen. – Så enkelt va? Skriva artiklar på någon annans ord på en blogg, och tjäna pengar på det 😁

Så fortsätter artikeln… Några månader efter att hela familjen hade flyttat in kunde sångerskan konstatera att de  hade hittat helt rätt.  Förlåt, men DET visste vi redan när vi hittade huset. Däremot har den känslan bara förstärkt nu när vi bott här i ett par månader.

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skrev Anna Toledano Book då på sin blogg. 👍🏽

Hon berättade även att flytten var ett nödvändigt ( nja inte riktigt va? ) steg att ta samt att hon och maken hade börjat tröttna på att bo i en lägenhet där det inte fanns så mycket att syssla med. HELT KORREKT UPPFATTAT 👌🏽⭐️👌🏽 Phuuu😅

Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano
Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano kände att en flytt var nödvändig.

Anna Book har planer med det nya huset   ( observera att jag har planer…🤔 Roberto själv planerar inget, näääää inte alls 🥴 )

När Hänt träffar sångerskan på premiären av filmen Toy Story 4 berättar hon om livet i det nya huset.

– Vi acklimatiserar oss väldigt snabbt.

Fortfarande finns det dock mycket som behöver göras innan hon är helt nöjd med boendet… Innan JAG är nöjd🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Jag ÄR redan nöjd!!!! Precis som det är. Men det är INTE Roberto, som vill göra väldigt mycket. Men det säljer inga tidningar. Nej, gör Anna till syndabocken och daggmasken som fångar fina abborren 🤦🏻‍♀️ Sjukt tröttsamt är ordet jag spontant tänker på.

– Vi har massor som vi ska göra och som vi vill göra, men allt har sin tid, säger Anna Toledano Book.

Hon berättar om grannar som kommer över med både mat och råvaror ( att skriva det jag faktiskt berättar duger inte… våra grannar som odlar och dom som har egna höns, ger oss ibland färska fina varor. Istället ska man nästan få det och låta som att vi får vår mat av grannarna 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ )

och säger att trots att de fortfarande har mycket kvar som behöver göras så ångrar de inte sin flytt. VARFÖR skulle vi ha ångrat oss?

Just nu lever hon och maken sin dröm, men sångerskan erkänner samtidigt att det är tufft att tänka på allt som behöver göras med huset… 🤔 okej tufft?!? Ja ja…och artikeln fortsätter med.

– Men även om det krisar ibland så blir det bra i slutänden ( krisar 🤷🏻‍♀️ OM det skulle krisa? Så finns det alltid fler lösningar på ett problem. Det var vad jag sa. )

Det handlar om vad man har för inställning och jag är en positiv jävel. Jag har ett tålamod som jag inte vet varifrån det kommer men jag klarar allt. Det är klart att ibland är det jobbigt och ibland oroar man sig för hur det ska bli med allting, men vi stortrivs i det nya huset! avslutar Anna Toledano Book.

Kul att man kan bidra till människors brödföda. Jag har sett 3 eller 4 artiklar nu, skrivna på ett samtal som varade i MAX 10 min och då är jag nog generös när jag säger 10 min. Helt otroligt hur mycket man kan krama ut, ur så lite – hur fan gör dom??? 🤷🏻‍♀️

Jag fick nu iallafall till ett lika meningslöst inlägg, på någon annans ”jobb”

Om det kan kallas för jobb att kopiera blogg och Instagramsinlägg, det har jag redan funderat ikring. En sak är iallafall säker.

JAG ber inte om dessa artiklarna. Och vore ytterst tacksam om vissa av er kunde sluta och ge mig skit pga. dessa artiklarna.

Bojkotta hellre tidningarna då. Köp dom inte! Klicka inte på deras artiklar om mig! Om vissa av er stör sig så på mig? VARFÖR läser ni deras smörja då?

Och VARFÖR läser ni min blogg?

Det är en ärlig fråga? Och jag är inte arg 😊 Jag förundras bara av fenomenet – att man lägger så mycket energi och tid på något som retar, irriterar och upprör?

Så jag är verkligen inte arg för att jag frågar. Eller för att jag ber er låta bli att läsa. Ni / du, precis som jag, har er egna fria vilja att ödsla er tid på vad ni / du vill 😊

Detta var alltså ett tarvligt försök till CopyCat inlägg och ett inlägg som skulle försöka dra till sig extra KLICKS…

HUR mitt lilla experiment lyckades eller ej?!? Det får vi se om jag väljer att fördjupa mig i 🤔😉🥴

 

Anna.

 


Kommentarer


 1. Carina Karlsson Sager 16 september, 2019 on 22:10 Svara

  Jag har inte läst en enda skvallertidning på många år, det är så mycket bättre att läsa din och andra sk ”kändisars” bloggar. Då vet man att det är dina/era egna ord man läser och inte en massa hittepå… så tack för att du delar med dej💕

  • Anna Book Toledano 17 september, 2019 on 08:31 Svara

   🙏🏼💞🤗

 2. Gertrud 16 september, 2019 on 23:08 Svara

  Nu satte du pricken över i;et det är precis vad skvallertidningarna gör tar text från bloggar,Instagram och poddar du vet det finns inga journalister längre DE lägger till och drar ifrån lite hur som helst, och har du märkt vilket skrivspråk de använder de kan inte svenska språket och det värsta är ni artister utsätts för folk som läser deras SKITvarför kan en del inte bara hålla fingrarna från tangentbordet och skaffa ett liv????Jag tycker det är kul att följa dig och några andra men ha

 3. Anette 17 september, 2019 on 14:22 Svara

  Jag har lyssnat på ditt klipp på instagram från min dotter.( har inte instagram själv) på din låt heaven så bra kanon alltså. Och jag läser bara din blogg köper inte skvallertidningar. Jag är bara glad att du gör musik igen. Kram.

  • Anna Book Toledano 17 september, 2019 on 15:28 Svara

   Tack Anette 🙂
   Vad roligt och höra, vänlighet uppskattas alltid🙏🏼🌸
   Kul att du väljer bloggen med.

   Sköt om dig, kram
   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna