VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Camilla Gervide & ni påstår att jag ljuger

Tyvärr, så har / hade både Camilla och ni fel.

Att jag utmålas för att vara på ett visst sätt är något som jag tyvärr har fått lov att vänja mig vid. Jag har prövat alla olika strategier och tillvägagångssätt under mina 34 år i offentligheten och jag har följt alla råd och tips som går att få – men inget hjälper.

Hur jag än vider och vrider mig, så har jag FORTFARANDE ryggen bak. Och det är tydligen helt sjukt 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Jag är dömd för det jag gör och för det jag inte gör. Så hur ska jag göra?

Det senaste i raden är att jag nu blir uthängd som en lögnare i och med händelsen som skedde då Karolinska läroverket hade sin poängjakt i skolan i slutet av September.  Som ledde till att jag blev utsatt för det diverse vidrigheter på min instagram.

Detta är något som Camilla Gervide från Bloggbevakning också har tagit fasta på och hon har också gjorde ett blogginlägg om det, så sent som igår. Men då kände jag att nu får det faktiskt räcka…

Så jag kontaktade för första gången henne personligen idag. För att tala om hur saken låg till,  med en förhoppning att hon och även ni faktiskt kan lyssna även på min sida av saken.

Jag förstår och känner att Camilla har varit källkritisk och gjorde en del av det hon kunde för att ta reda på om det låg någon sanning i saker och ting eller inte. Det vill säga om skolan bett mig att komma. Och utifrån det svar hon fick, så skrev hon sedan sitt blogginlägg, den enda kritiken jag kan rikta gentemot henne eller någon annan, det är väl det faktum att man inte gav mig en chans att få ge mitt svar också. Man nöjde sig istället bara med ena partens uttalande och antog / drog slutsatsen att jag, Anna Book var lögnaren i sammanhanget och att jag minsann blivit ertappad med handen i syltburken – Vilket hon nu erkänner var fel.

Camilla pratade nämligen med en person. Och jag med en helt annan.

Varför skulle jag ljuga?

Det gjorde jag som sagt var inte, utan  den här röran som det blivit. Beror snarare på att den ena personen inte vet vad den andra gör och säger på Karolinska Läroverket i Örebro. Vilket dessa personerna i Skolledningen borde, men deras interna kommunikation verkar vara riktigt riktigt illa.

Och deras problem på Karro är långt mycket värre än detta.

Att elevkåren dessutom bara några dagar efter sin offentliga ursäkt till mig, plockar bort den från sin instagram…

Ja,vad ska man säga om det?

Jag tycker dock det talar sitt tydliga språk.  Det är bekvämt när skon sitter på rätt fot. Men blir det tvärt om?!! Ja, då blir det andra tongångar, och i den här frågan om Karolinska Läroverket så känner jag att jag faktiskt sätter punkt och gör ett avslut här och nu. Jag har inte längre några avsikter att besöka skolan, som jag och Verksamhetschefen Mokhtar Bennis pratade mycket tydligt om vid flertalet tillfällen. Något han nu tydligt tar avstånd ifrån och förnekar…

#solidspine 👍🏽

Men kan man vänta sig någonting mer av en verksamhetschef som numer även brutit helt med Elevkåren. Fint sätt att lösa Skolans problem på, så från och med nu så sätter jag punkt i den här frågan. Jag vet att jag inte ljuger och det får räcka för mig.

Var och en blir salig på sin tro. Och jag är inte ute efter att frälsa någon.

Anna.


Kommentarer


 1. Majlis 7 oktober, 2019 on 19:48 Svara

  Jag blir helt matt över att läsa allt du måste stå ut med. Usch… jag hade blivit då otroligt ledsen.
  Hoppas verkligen du kan lägga din energi på annat positivt och försöka gå vidare. Men jag förstår hur tufft det är. Kram till dig

 2. Victoria K 7 oktober, 2019 on 20:15 Svara

  Då är ju inte problemet att du och Camilla pratat med olika personer på skolan? Eller att de har dålig kommunikation på skolan. Den personen som du menar bjudit in dig till skolan säger att det inte stämmer. Då står ditt ord mot hans.

 3. Em 7 oktober, 2019 on 20:16 Svara

  Nej jag tycker detta enbart är Camillas fel. Till att börja med- varför kollade hon ens upp om det var sant att du var inbjuden? Hon utgick uppenbarligen från att du ljög. Att rektorn inte vet vad hennes chef sagt/gjort är faktiskt inte rektorns fel. Chefer talar inte om allt för sina anställda. Trots att du i ett inlägg talat om att ni inte pratat med samma person, så skrivet Camilla _ytterligare_ ett inlägg där hon anklagar dig för att ljuga.
  Nej, det här faller på Camilla tycker jag.

 4. Eva 7 oktober, 2019 on 20:32 Svara

  Det är för hemskt att du ska bli utsatt för sånt här.
  Skrämmande.

  Kram till dig❤️

  • Anna Book Toledano 7 oktober, 2019 on 20:58 Svara

   ❤️

 5. Annsofie 7 oktober, 2019 on 21:46 Svara

  Tråkigt att det hela tiden är massa påhopp o tjafs på denna blogg. Är trött på att läsa om massa ointressant tjafs om vem som sagt vad. Lycka till i framtiden anna. Nu tackar jag för mig🙏

  • Anna Book Toledano 7 oktober, 2019 on 22:47 Svara

   Amen 🙏🏼

   Läs det du mår bra av, helt rätt beslut.

   Med vänlig hälsning, Anna.

 6. Suss 7 oktober, 2019 on 21:47 Svara

  Fina Anna, förklara dig inte mer. Det är precis detta dessa människor vill, att uppröra en person som är lycklig och nöjd med sitt liv. Det sticker tydligen i deras ögon.

  Ge dem inte så mycket luft och utrymme. Denna Camilla får ju gratis reklam av dig här och det förtjänar hon inte med tanke på hur mycket skit hon slänger ur sig.

  Jag tror att du måste fokusera på dig och inte på att försvara dig för det kommer alltid finnas skitsnack runt omkring dig som är känd.

  Fortsätt sprida kärlek och omtanke – det är du bäst på 🙌🏻

  • Anna Book Toledano 7 oktober, 2019 on 22:45 Svara

   🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼❤️

 7. Susanne 7 oktober, 2019 on 21:51 Svara

  Men jösses. Förstår inte vad folk har med detta att göra. Är ju helt sjukt. Varför hålla på och tjaffsa om detaljer hit och dit. Var vidrigt och hemskt det som hände. Tycker att det räcker så. Nu har det väl ändå gått för långt. Jäkla häxjakt efter dig har de blivit. Blir riktigt arg. Så elakt och dessutom försöker du förklara dig och hur det va och vad som kan ha misstolkats. Nej fy tusan. Bra du sätter punkt. Kram❤️

  • Anna Book Toledano 7 oktober, 2019 on 22:44 Svara

   🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️

 8. Nina 7 oktober, 2019 on 21:52 Svara

  Anna är en sällsynt vacker, ärlig, snäll och varm människa och vi borde vara rädda om henne. Skrämmande utveckling med alla drev som går. Glöm aldrig bort att Anna är en verklig människa, precis som du och jag. Hon finns inte bara på nätet. Det måste få finnas gränser vad hon ska behöva stå ut med. Anna lägger ned enormt med tid på att kommunicera med sina läsare, hon förklarar och diskuterar och har en ängels tålamod. Vi borde se upp till henne för allt det tålamod hon har, all den tid hon ger och för att hon fortfarande är så positiv trots allt hon får stå ut med. Anna du är fantastisk! Tack för att du finns ❤ Många kramar
  P.s. Stort grattis till att din blogg nått topplacering! Visar på hur viktig och stor din blogg verkligen är 🙌

  • Anna Book Toledano 7 oktober, 2019 on 22:44 Svara

   🙏🏼❤️

 9. Sara 8 oktober, 2019 on 04:51 Svara

  Ja, vad säger man? Sanningen kommer alltid fram för eller senare är min erfarenhet.
  Tråkigt att det hann blåsas upp till oändliga proportioner bara 😥 Förstår inte ens varför de började nysta i detta?

  Grattis till förstaplatsen på bloggtoppen! 🏆👏🏼👏🏼 Tycker dina bloggkollegor kunnat ha kostat på sig ett ”Grattis” iaf 😉 Eller hur? Kul att bloggen så fort blivit en favorit!

  Önskar dig en fin vecka! Kram kram ❣️

  • Anna Book Toledano 8 oktober, 2019 on 06:09 Svara

   🙏🏼❤️🤗

   Kram till dig med.

 10. Maria 8 oktober, 2019 on 16:51 Svara

  Skolor ska ägna sig åt undervisning inte lekar! Stå på dig Anna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna